Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nepass wrote:............Razumjevanja malo vise, molit cu
50 metara dalje odatle apoteka u hitnoj pomoci gdje ne moras nikoga ugroziti direktno.
ovako da ga je frajer slozio sa ledja, eventualno djete ili mozda je hanuma bi bilo u jos vecem belaju.
Nepass wrote:............Razumjevanja malo vise, molit cu
50 metara dalje odatle apoteka u hitnoj pomoci gdje ne moras nikoga ugroziti direktno.
ovako da ga je frajer slozio sa ledja, eventualno djete ili mozda je hanuma bi bilo u jos vecem belaju.
Zezam se, nego jutros novi level usporavanja saobracaja. Vec sam ovdje pomagao kako starije gospodje usporeno voze, ali jutros starija gospodja (over 40) jos P na zadnjoj sajbi. Pa brze bi tramvajem stigla na posao
Veceras mi debil na cengic vili izleti sa autobuske stanice ne gledajuci u retrovizor, zamalo sa presretacima da se sudarim izbjegavajuci ga
I debili jos su vidjeli da mi je oduzeo prvenstvo i ugrozio bezbjednost saobracaja i umjesto da ga zaustave i oderu oni zaustavise lika sto se prestrojavao a nije zmigavca dao
Nije to greska. Eno ti profesioali vozac kamiona pa namjerno da je covjek, stao bi, pa bi se nekako okrenuo, zvao asistenciju ili sta vec, ali ne, idmeo u kontra smjer
Nije to greska. Eno ti profesioali vozac kamiona pa namjerno da je covjek, stao bi, pa bi se nekako okrenuo, zvao asistenciju ili sta vec, ali ne, idmeo u kontra smjer
I šta da je naišao šleper,ili da jedan prestiže drugog i ovaj se ukaže....
Danas dolazim iz kiseljaka i na mostarskom na kruznom idem prema sarajevu...kad lola radi polukruzno kod skole one sto se spusta dole na kruzni...
Malo mi falilo da ga opalim dok je radio polukruzno..
Znaci moras biti idiot nad idiotima okretati se na autoputu a samo 10mt ti kruzni tok ispred tebe
Ne kontam zasto nemamo policiju spremnu recimo kod svakog ulaza na AP. S obzirom da je pod kamerama cim primjete ove gluposti odmah poslati patrolu i debelo kazniti ove bicikliste, suprotne smjerove i sve ostalo. Kad mu jednom uzmes 500 KM iz dzepa malo ce razmisliti drugi put.
kloniran wrote:Veceras mi debil na cengic vili izleti sa autobuske stanice ne gledajuci u retrovizor, zamalo sa presretacima da se sudarim izbjegavajuci ga
I debili jos su vidjeli da mi je oduzeo prvenstvo i ugrozio bezbjednost saobracaja i umjesto da ga zaustave i oderu oni zaustavise lika sto se prestrojavao a nije zmigavca dao
Jesul peza 307 plavog zaustavili? Ako jesu jos veca ironija, sto je ispred vozila dvicina bez tablica uredno vozila....
kloniran wrote:Veceras mi debil na cengic vili izleti sa autobuske stanice ne gledajuci u retrovizor, zamalo sa presretacima da se sudarim izbjegavajuci ga
Jesul peza 307 plavog zaustavili? Ako jesu jos veca ironija, sto je ispred vozila dvicina bez tablica uredno vozila....