Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
leo karan

#9801 Re: Utakmice.

Post by leo karan »

dupli
north

#9802 Re: Utakmice.

Post by north »

Da, todde, baš kazniti...ja tako mislim i svjestan sam šta pišem.....jednom kad se zajebavaš i driblaš golmana, pa uproppastiš šansu, može se nekako nerado preko toga proći...ali kad drugi put to identično uradiš a pri tom si imao slobodnog igrača (Okić) koji bi je samo pospremio u mrežu i time ponizio protivnika, i opet se ponašaš kao da si na terminu u Fisu, onda već glumiš mangupa i pišaš se na nas ostale glumeći nešto...tako da ovo jeste za sankcije, i besmisleno je porediti Barića ili bilo šta drugo u odnosu na nešto što se dva puta uradi na isti način, i to onako glupavo....dodaj i soliranje u Mostaru, to je tri puta...najmanje što treba uraditi je dati mu žuti karton i podvući da je fudbal kolektivna igra, i da nije u mahali na nekom terminu...ovaj put halalim, i to samo zahvaljući pobjedu, qrac bi halalio da smo gol primili i popušili pobjedu.... ali nemoj više ko boga te ljubim glumiti Ronalda...
JOSEF K

#9803 Re: Utakmice.

Post by JOSEF K »

Mislim da on nema sampouzdanja da je samo onako opali po golu. Mislim da je pokušavao sebi napraviti prostor za zicer. Kad je dao gol nije imao vremena da razmišlja i zabio je. Ovako on u trku već ima paniku i dok dođe do golamana totalno izgubi samopouzdanje. I nije on jedini naš igrač sa tim problemom. Svi naši napadači misle da se moraju ušetati u gol jer se boje ako raspale da će lopta otići u pm, a ne razmišljaju da je gore ako izgube loptu bez da probaju opaliti po golu. I Bilbija je imao šansu u 80 i nekoj minuti, počeo nešto muljati i izgubio loptu. Isti razlog, isti način razmišljanja.
Treba poraditi s njima na samopouzdanju.
Logovan

#9804 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Image
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#9805 Re: Utakmice.

Post by F&N »

animus wrote:
F&N wrote:SVe ok pobjedili smo, treba da se raduje narednih 7 dana.
Ali Kodro mora sankcionisati Duljevica. U Zenici nam se obilo o glavu zajebavanje Todorovica, sreca pa je ovo bilo pred kraj utakmice pa nisu imali ni vremena ni znanja komsiniceda kazne zajebavanje Duljevica. Ono je NEDOPUSTIVO.
OK jednom da je to uradio, ponijelo ga. Nego 2 puta, je cista sebicnost spram svojih radnih kolega, kluba i navijaca, neozbiljnost i komotno mogu reci amaterizam.
To nema veze sa profesionalizmom.

Ne bih ni da zamisljam nedo Bog da su izjednacile sta bi mu se psovalo.

Zato na treneru je da sankcionishe malog da mu ovako nesto vise nikad ne naumpadne u ozbiljnim utakmicama pri ovakvom rezultatu.
Kakva ba kazna. Momak donio pobjedu i sad mu to treba kvariti. Mali ukor je sasvim dovoljan. Treba uzeti u obzir i njegove godine i znanje. Ono da je proslo bilo bi vrijedno pet golova. Ovako i on sazrijeva polako, uci i postaje bolji. Kazna bi bila kontraproduktivna po meni. Mali ukor kroz razgovor i dodano vrijeme na treningu da vjezba ove situacije je dovoljno. Hajde ljudi veselite se i pustite nebitne stvari.
Samo da te pitam, sta bi pricao da smo poslije ona 2 kiksa primili gol i da je ostalo 2:2. A mogli smo voditi 3:1

Za kazne je jer je neodgovorno ponasanje i spram kluba i spram navijaca i spram saigraca. Da su oni izjednacili sad bi psovali od Dine Selimovica do cistacice. I plus Duljevicu istom bi se jebalo sve na kamaru.

U redu da smo igrali sa Drinom, sa Vitezom isl sta ti ja znam, ali u derbiju 2 puta isto sranje praviti a imas saigrace otvorene za 100% gol, to je za sankacije.

Isto nam je zajebao 3 boda u Mostaru protiv Zrinjskog kada je predriblao sve imao Okica samog na 7 metara umjesto da mu doda on pokusava sutati kroz 2 igraca ispred sebe i golmana i naravno ostalo je 1:1. Zato kazna isto kao sto je Todorovic zasluzio kaznu poslije Celika.
baxus

#9806 Re: Utakmice.

Post by baxus »

JOSEF K wrote:Mislim da on nema sampouzdanja da je samo onako opali po golu. Mislim da je pokušavao sebi napraviti prostor za zicer. Kad je dao gol nije imao vremena da razmišlja i zabio je. Ovako on u trku već ima paniku i dok dođe do golamana totalno izgubi samopouzdanje. I nije on jedini naš igrač sa tim problemom. Svi naši napadači misle da se moraju ušetati u gol jer se boje ako raspale da će lopta otići u pm, a ne razmišljaju da je gore ako izgube loptu bez da probaju opaliti po golu. I Bilbija je imao šansu u 80 i nekoj minuti, počeo nešto muljati i izgubio loptu. Isti razlog, isti način razmišljanja.
Treba poraditi s njima na samopouzdanju.
Prva Kodrina tekma na klupi, Duljevicu lopta poslije centarsuta na drugu dolazi, smirio je i ima otvoren put prema golu - udaljenost nekih 10 m.
On trza jednom, pa drugi put i nista, biva izblokiran. Pratio sam Kodrinu reakciju, otisao je odmah na klupu i nesto zapisao, a kad mu je Haris malo blize bio da ga moze vidjeti mahnuo je rukom kao bekendom, i rekao OPALI JE.

Ne slusa mali ocigledno,dzaba sva prica. Dobar jeste, al fantazira nesto da neko pada na njegove laznjake. U Mostaru nas je kostao bodova.
Ipak ne moze mu se previse srat, jer je ipak dobio pobjedu jucer.
iceman2010

#9807 Re: Utakmice.

Post by iceman2010 »

I Okic je imao onaj pokusaj loba sa centra, a covjek sam protrcava po strani i ide 1 vs 1 sa golmanom. Stojcev onu jednu kontru otisao 7-8 metar u ofsajd i trazi loptu. Okic, ceka da izadje i ceka, i ceka i na kraju mu je da u ofsajdu jer ovome ne pada na pamet da iz njega izadje. I onda jos stanu i komentarisu dok ide protivnicki napad. Sve u svemu neka smo mi pobjedili, a sa momcima treba malo popricati. Ok i pokusaj nekog driblanja, atraktivnog poteza, ali da je u 80 i nekoj minuti bilo 3:1. Ovako, ona Zeljkoviceva odbica umalo da udje.
sole2mio

#9808 Re: Utakmice.

Post by sole2mio »

golman wrote:A zamislite samo da je i one dvije stopostotne iskoristio...

pa da je bilo 1:4 !!!

Željo-Sarajevo 1:4..Duljević het-trik i to sa klupe...aaa?

ne bi mogao naći ni jednog navijača Želje u gradu pa najmanje 7 dana..svi bi bili duboko u rupama

a ovako sad kažu,bili smo bolji,jedva ste nas dobili,frljoka ušla itd.

Ko zna kad će mu se ponovo pružiti ovakva prilika da ponizi najvećeg rivala na njegovom terenu :D
Steta, bas, ali najvaznija su 3 boda!

Ja samo moram reci, kad je usao Dzemo, brate ja sam kontao crveni ce zaradit odma, jos greske u pasovima, ono je stvarno lose,
todd_smith

#9809 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

F&N wrote:
animus wrote:
F&N wrote:SVe ok pobjedili smo, treba da se raduje narednih 7 dana.
Ali Kodro mora sankcionisati Duljevica. U Zenici nam se obilo o glavu zajebavanje Todorovica, sreca pa je ovo bilo pred kraj utakmice pa nisu imali ni vremena ni znanja komsiniceda kazne zajebavanje Duljevica. Ono je NEDOPUSTIVO.
OK jednom da je to uradio, ponijelo ga. Nego 2 puta, je cista sebicnost spram svojih radnih kolega, kluba i navijaca, neozbiljnost i komotno mogu reci amaterizam.
To nema veze sa profesionalizmom.

Ne bih ni da zamisljam nedo Bog da su izjednacile sta bi mu se psovalo.

Zato na treneru je da sankcionishe malog da mu ovako nesto vise nikad ne naumpadne u ozbiljnim utakmicama pri ovakvom rezultatu.
Kakva ba kazna. Momak donio pobjedu i sad mu to treba kvariti. Mali ukor je sasvim dovoljan. Treba uzeti u obzir i njegove godine i znanje. Ono da je proslo bilo bi vrijedno pet golova. Ovako i on sazrijeva polako, uci i postaje bolji. Kazna bi bila kontraproduktivna po meni. Mali ukor kroz razgovor i dodano vrijeme na treningu da vjezba ove situacije je dovoljno. Hajde ljudi veselite se i pustite nebitne stvari.
Samo da te pitam, sta bi pricao da smo poslije ona 2 kiksa primili gol i da je ostalo 2:2. A mogli smo voditi 3:1

Za kazne je jer je neodgovorno ponasanje i spram kluba i spram navijaca i spram saigraca. Da su oni izjednacili sad bi psovali od Dine Selimovica do cistacice. I plus Duljevicu istom bi se jebalo sve na kamaru.

U redu da smo igrali sa Drinom, sa Vitezom isl sta ti ja znam, ali u derbiju 2 puta isto sranje praviti a imas saigrace otvorene za 100% gol, to je za sankacije.

Isto nam je zajebao 3 boda u Mostaru protiv Zrinjskog kada je predriblao sve imao Okica samog na 7 metara umjesto da mu doda on pokusava sutati kroz 2 igraca ispred sebe i golmana i naravno ostalo je 1:1. Zato kazna isto kao sto je Todorovic zasluzio kaznu poslije Celika.
Pa onda stvaras ambijent u ekipi takav da igrac nece ni traziti da mu se dodaje lopta, jer ako fuli bzvze ga popusi.

"Pa ja, sta ja imam sutati i trcati za njom kada cu platiti na kraju. Neka evo idi ti po nju, ti se lomi necu ja."

Duljevicu pametujete, Todorovicu pametujete, sta onda za Bilbiju? Treba ga deportovati nakon zicera.

Mislim razumijem i ja se ljutim, ali samo ga na klupu posalji, na treningu mu zadaj zadacu i bice bolje.

To je valjda za trenera, ili napravis igracinu ili ga sjebes do kraja. Fino popricati, ajd na klupu pa kada vidim da si se dozvao i popravio mozemo dalje.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9810 Re: Utakmice.

Post by Velkoski »

Bilbija igra preporođeno, dosta te :twisted: :mrgreen:
todd_smith

#9811 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Velkoski wrote:Bilbija igra preporođeno, dosta te :twisted: :mrgreen:
Zadnje dvije fkt igra dobro, cak sam i pohvalio proslu. Nego govorim opcenito kada vec pricaju da se kaznjavaju igraci koji fule zicere.

Ti si zlatan, ti si zabijas svako kolo :kiss:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9812 Re: Utakmice.

Post by Velkoski »

Ma sve je to zbog Džene bilo svakako.. Dobar trener je više od pola ekipe. :)
north

#9813 Re: Utakmice.

Post by north »

Ispašće da sam se toddu naklatio na kosti :D , pa ga stalno repliciram, ali nije fakat, samo dobronamjerna sugestija...dakle, nemoj prijatelju banalizirati stvari, ko priča o promašaju i da zbog promašaja treba jebavati, da je prvi ili drugi put opucao po golu i skinuo mu golman šut ili otišla lopta pored stative mile mi majke ne bi "a" kazao, naprotiv..pričamo o nonšalanciji i zajebavanju, ili ako hoćeš nazovimo to i qrčenjem, da dva puta Messi pokušava baciti golmana i na isti način mu golman fata živu loptu...haj jednom, omaklo se, nego još i drugi put i što je još gore tada Okić sam samo da je pospremi u mrežu, ali yoj zavro Haris da baci golmana i ne pomišlja da promijeni plan :-) ..e pa to ne mogu nikako progutati :oops: ....dakle, nemojmo bukvalno zaključivati, jedno je kad igrač promaši, a drugo je kad igrač dva puta solira i na isti način zajebe 1000% zicer gdje si trebao protivnika poniziti :-)

Ali da stavim tačku na ovu temu, najvažnije je pobjeda :thumbup: , sve drugo se može nekako progutati, samo mojne opet živ bio momčino igrati se sa našim živcima na takav način, hercika će nekoga opaliti...
todd_smith

#9814 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

north wrote:Ispašće da sam se toddu naklatio na kosti :D , pa ga stalno repliciram, ali nije fakat, samo dobronamjerna sugestija...dakle, nemoj prijatelju banalizirati stvari, ko priča o promašaju i da zbog promašaja treba jebavati, da je prvi ili drugi put opucao po golu i skinuo mu golman šut ili otišla lopta pored stative mile mi majke ne bi "a" kazao, naprotiv..pričamo o nonšalanciji i zajebavanju, ili ako hoćeš nazovimo to i qrčenjem, da dva puta Messi pokušava baciti golmana i na isti način mu golman fata živu loptu...haj jednom, omaklo se, nego još i drugi put i što je još gore tada Okić sam samo da je pospremi u mrežu, ali yoj zavro Haris da baci golmana i ne pomišlja da promijeni plan :-) ..e pa to ne mogu nikako progutati :oops: ....dakle, nemojmo bukvalno zaključivati, jedno je kad igrač promaši, a drugo je kad igrač dva puta solira i na isti način zajebe 1000% zicer gdje si trebao protivnika poniziti :-)

Ali da stavim tačku na ovu temu, najvažnije je pobjeda :thumbup: , sve drugo se može nekako progutati, samo mojne opet živ bio momčino igrati se sa našim živcima na takav način, hercika će nekoga opaliti...
Ma jok ba, znam na sta mislis i ja sam mu jebavao sve od do u ona 2 navrata :mrgreen:

Do Mehe je na kraju dana, on mu je sef, siguran sam da ce ga uputiti kako treba, a Haris je ionako od navijaca na sve strane od FB do Instagrama pa do ulice sve ovo cuo sto mi pricamo u svakom stilu mogucem :mrgreen:

I bas to kao sto kazes, 3 boda najvaznija :thumbup:

Sljedecu uzeti, bez odmora i opustanja nekog, samo u kost :thumbup:
Fauja Singh

#9815 Re: Utakmice.

Post by Fauja Singh »

Ljudi ja mislim da smo sa Mehom Kodrom pravo uboli i siguran sam da ce znati na svoj nacin iskritikovati Duljevica i nauciti ga da se onako ne zajebava ni pri vecem vodstvu a kamo li ne u derbiju gdje imas samo 1 gol prednosti.
Sta mi se jos svidja sto je jucer u medijima stao u odbranu Duljevica, Harisu je jucer najmanje trebalo jos da ga trener javno kritikuje, tu je Kodro ispao pravi gospodin i stao u njegovu odbranu pravdajuci kako je jos mlad i naglasio kako je jedan od najboljih igraca u nasoj ligi, tu je sigurno zaradio veliko postovanje svih igraca a posebno Harisovo i danas-sutra kad mu Kodro u cetri oka iznese kritike itekako ce to doprijeti do njega. Zna to Meho vrlo dobro.
Ja sam nekako siguran da nam s Mehom predstoje pravo lijepa vremena.
north

#9816 Re: Utakmice.

Post by north »

Napokon imamo čovjeka na klupi koji je prepun fudbalskog znanja, fudbalska gromada, pismen, elokventan, miran, ali aktivan pored klupe, ali ne na način da samo pičkara i baca flaše pored klupe, nego stalnim savjetima utiče na igrače...sviđa mi se njegova reakcija kod našeg prvog gola, svi u dilirijumu a on hladan ko špricer :oops: , baš ko oni zajebani treneri :D ...i kod drugog gola, odmah dijeli savjete igračima pored linije a ne skače ko budala od sreće...zna on da se utakmica igra 90 minuta a ne samo dok ne postigneš gol...pun je nekih ideja, mijenja često, ali što je najvažnije to pali, za sada, evo jučer uvodi Purića ja se ibretim ne mogu sebi doći šta ti je dragi Meho, a Purić vrlo korektno odigrao tih nekih pola sata...uostalom imao onaj fin šut prije gola kada je prije toga okrenuo Tomića i pucao malo pred stative i onda direktno učestvovao u akciji kod drugog gola...dalje, ono što sam pisao prije derbija volio bih da Duljević krene sa klupe, neki se nisu slagali, poštujem, ali iz razloga da je on jedini igrač koji najviše sa klupe može uticati na rezutat bilo da ganjaš rezultat bilo da treba da ovjeriš pobjedu..i Meho baš tako uradi i što je opet najvažnije pogodi :thumbup:
Našao je nove pozicije Bilbiji i Radovcu koje im savršeno odgovaraju, a to niko prije njega nije uradio, uveo je dva treninga, trening poslije utakmice, poslušati njegove izjave prije svake tekme, gdje konstantno skida taj jebeni pritisak zbog kojeg smo stalno bili u qrcu, prebacuje lukavo ulogu favorita Zrinjskom i Želji, pa onda iz dvije tekme na tim gostovanjima uzme 4 boda a moglo se zamalo i svih 6, itd..dakle, puno stvari za kratak period je napravio to se itekako pozitivno na rezultat gdje ima skor 6 pobjeda i 1 remi, bez poraza, uz gol razliku 18:4 :thumbup:

ALI, ja ga još ne smijem previše hvaliti, ne smijem :D :oops: .....samo da se ovako nastavi, da u naredne dvije tekme uzmemo 6 boba i da nas ostali rezultati pogledaju, a treba se nadati kad se vidi raspored i međusobne duele Olimpica i Zrinjskog i Zrinjskog i Širokog, pa da na pauzu odemo sa malim zaostatkom od -2 ili -3, pa sa puno više optimizma čekati proljeće....gdje smo bili do prije mjesec i malo više, ovo je više nego dobro :thumbup:
Last edited by north on 03/11/2014 22:07, edited 1 time in total.
Alkos

#9818 Re: Utakmice.

Post by Alkos »

Meho :thumbup: Kakav gospodin! Nismo dugo imali boljeg trenera, jednostavno do sada čovjek nema kiksa (ni u izjava, ni u izmjenama, ni u postavci). Možda se nisam slagao sa nekim njegovim potezima, početnim sastavima, izmjenama, ali je sa svakom ubo. :)

Ali da ga pretjerano ne hvalimo, još je rano, a i on ne bi to volio siguran sam. :)
limeni

#9819 Re: Utakmice.

Post by limeni »

north wrote:Napokon imamo čovjeka na klupi koji je prepun fudbalskog znanja, fudbalska gromada, pismen, elokventan, miran, ali aktivan pored klupe, ali ne na način da samo pičkara i baca flaše pored klupe, nego stalnim savjetima utiče na igrače...sviđa mi se njegova reakcija kod našeg prvog gola, svi u dilirijumu a on hladan ko špricer :oops: , baš ko oni zajebani treneri :D ...i kod drugog gola, odmah dijeli savjete igračima pored linije a ne skače ko budala od sreće...zna on da se utakmica igra 90 minuta a ne samo dok ne postigneš gol...pun je nekih ideja, mijenja često, ali što je najvažnije to pali, za sada, evo jučer uvodi Purića ja se ibretim ne mogu sebi doći šta ti je dragi Meho, a Purić vrlo korektno odigrao tih nekih pola sata...uostalom imao onaj fin šut prije gola kada je prije toga okrenuo Tomića i pucao malo pred stative i onda direktno učestvovao u akciji kod drugog gola...dalje, ono što sam pisao prije derbija volio bih da Duljević krene sa klupe, neki se nisu slagali, poštujem, ali iz razloga da je on jedini igrač koji najviše sa klupe može uticati na rezutat bilo da ganjaš rezultat bilo da treba da ovjeriš pobjedu..i Meho baš tako uradi i što je opet najvažnije pogodi :thumbup:
Našao je nove pozicije Bilbiji i Radovcu koje im savršeno odgovaraju, a to niko prije njega nije uradio, uveo je dva treninga, trening poslije utakmice, poslušati njegove izjave prije svake tekme, gdje konstantno skida taj jebeni pritisak zbog kojeg smo stalno bili u qrcu, prebacuje lukavo ulogu favorita Zrinjskom i Želji, pa onda iz dvije tekme na tim gostovanjima uzme 4 boda a moglo se zamalo i svih 6, itd..dakle, puno stvari za kratak period je napravio to se itekako pozitivno na rezultat gdje ima skor 6 pobjeda i 1 remi, bez poraza, uz gol razliku 18:4 :thumbup:

ALI, ja ga još ne smijem previše hvaliti, ne smijem :D :oops: .....samo da se ovako nastavi, da u naredne dvije tekme uzmemo 6 boba i da nas ostali rezultati pogledaju, a treba se nadati kad se vidi raspored i međusobne duele Olimpica i Zrinjskog i Zrinjskog i Širokog, pa da na pauzu odemo sa malim zaostatkom od -2 ili -3, pa sa puno više optimizma čekati proljeće....gdje smo bili do prije mjesec i malo više, ovo je više nego dobro :thumbup:
:thumbup:

meho je izgleda onaj strateg koji nam je trebao na klupi, zapisuje sve detalje kad prati utakmice drugih ekipa, nije bahat i realno gleda stvari ne dize euforiju. to na mene djeluje vrlo ozbiljno i nek samo ovako nastavi.
mali radovac je vec sad odlican igrac i treba uprava sve uciniti da ga zadrzimo pa makar mu dali 5000 maraka plate, on se jos iducu sezonu moze kod nas razviti u igraci koji ce direktno otici u ligu petice.
ja sam zasad zadovoljan ovom sezonom, odigrali smo u evropi vrlo dobro, drzimo sve u svojim rukama u ligi a i kup je do sada prosao pozitivno.
da je nekako jos dovesti stevanovica, uz leona benku ce ova ekipa imati potencijal da dogura do grupne faze.
ali prvo skoci pa reci hop, sad odraditi vitez svi na kosevo i onda next stop tuzla!
Labirint

#9820 Re: Utakmice.

Post by Labirint »

Ne znam šta je ovdje sramota, eto kada neki njihov dođe izvesti korner na sjeveru mi ga dočekamo hurmašicama i bozom :-) Isto je to sve u pet deka, ** ******************************************************** :D
Last edited by -LIBERO- on 03/11/2014 23:46, edited 1 time in total.
Reason: Izbrisan i cenzurisan dio posta.
Muhamed Đakmić

#9821 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Ne trebaju nama nikakva pojačanja, samo treba Meho da radi i da nastavi izvlačiti što može iz ove ekipe. Već sad je ovo najjači kadar u ligi, bilo bi malo glupo rušiti i atmosferu i sve dovođenjem Stevanovića, kad imamo 5-6 igrača koji konkurišu za pozicije na krilu i u napadu. Treba sačekati sa kritikom na račun bilo kojeg igrača, jer dosta se otpisanih već vratilo otkad je Meho preuzeo ekipu, svi će dobiti bar šansu da se dokažu.
omega369

#9822 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

trebaju nam pojacanja, prvenstveno golan i jos veznjak. ekipu preko zime valja spremati za evropu :wink:
Logovan

#9823 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

omega369 wrote:trebaju nam pojacanja, prvenstveno golan i jos veznjak. ekipu preko zime valja spremati za evropu :wink:
Prvo golman. Nadam se da se našla zamjena, ako nije onda neka se pod hitno nađe.
Muhamed Đakmić

#9824 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Ja vjerujem da se neće dovoditi prekobrojna pojačanja, sad kad se kostur ekipe formirao. Gotovo je sigurno da će golman doći, a kolika je potreba za veznjakom, najbolje pokazuje minutaža Kostića i Kovačevića. Ako je Kostić odigrao za nulu, Kovačević nije, ali nema mjesta jednostavno. Prije dovođenja bilo kakvog igrača, morat će na toj poziciji neko otići.
todd_smith

#9825 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Muhamed Đakmić wrote:Ja vjerujem da se neće dovoditi prekobrojna pojačanja, sad kad se kostur ekipe formirao. Gotovo je sigurno da će golman doći, a kolika je potreba za veznjakom, najbolje pokazuje minutaža Kostića i Kovačevića. Ako je Kostić odigrao za nulu, Kovačević nije, ali nema mjesta jednostavno. Prije dovođenja bilo kakvog igrača, morat će na toj poziciji neko otići.
Mislim da je bitnije da malo rade na tome kako doci do dozvole da zaigra ova gomila igraca koju su vec doveli, a ne da traze neke nove.

Golman i to je to.

Sto ce ti napadac kada si 6 mjeseci cekao na Benka? Koji ce ti on k onda?

Sto ce ti bek, kada imas Kalasija koji nikada nije ni na klupi?

Sto ce ti vezni red kada imas Kostica i Kovacevica koji ili nisu na klupi ili ne igraju nikako?
Post Reply