Cujem legla je godisnja lako se tebi zajebavati a ja moram svaku kartu kupiti.todd_smith wrote:Ne dirajte Celu.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dinostula
#97976 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
-
todd_smith
#97977 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
nije, cekam jos adresu da mi posalje da pokupimDinostula wrote:Cujem legla je godisnja lako se tebi zajebavati a ja moram svaku kartu kupiti.todd_smith wrote:Ne dirajte Celu.
najbolje je prosao onaj anonimni sto je u Skotsku otisao besplatno
- Analiticarr
#97978 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo je tema FK Sarajevo, a FK Sarajevo je moj klub. Klub za koji navijam i ciji sam suvlasnik, tj vlasnik 14 upravljackih prava.Sliver wrote:Raigor Stonehoof wrote:ne ide to bas tako. mi tebe ovdje izvrijedjasmo a ti nikako da odes.![]()
Ako vam se ne svidja istina koju ja pisem o SVOM klubu , vi nemojte ulaziti na ovu temu.
-
kakaljin
#97979 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Analiticarr wrote:Ovo je tema FK Sarajevo, a FK Sarajevo je moj klub. Klub za koji navijam i ciji sam suvlasnik, tj vlasnik 14 upravljackih prava.Sliver wrote:Raigor Stonehoof wrote:ne ide to bas tako. mi tebe ovdje izvrijedjasmo a ti nikako da odes.![]()
Ako vam se ne svidja istina koju ja pisem o SVOM klubu , vi nemojte ulaziti na ovu temu.![]()
Da ti imas 14 upravljackih prava po 1500 KM onda se nebi sa nama ovdje zamarao vce bi radio svoj posao i brinuo o svojoj investiciji i raspravljao o tome kako umnoziti taj ulozeni novac i bavio se sa tim. a da ne govorim o 30000 da imas pravo glasa i ako imas 14 po 30000 KM onda bas ti nema potrebe da se zamas sa nama ovdje na forumu
Imam i ja upraljackih prava, ali se ne hvalim ovdje i ne raspravljam kao ti.
- Logovan
#97980 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma ne vjeruje mu niko, fol 14 upravljačkih prava. 
- animus
#97981 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ima li gdje ta lista upravljackih prava? Bas me interesuje. Trebala bi biti u sudu normalno ali posto se radi o udruzenju onda nisam siguran ko je drzi.
- Dr. Kuca
#97982 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Halco i Husref su kucni prijatelji kao i Almir Bekic.
.
-
duffy_duck
#97983 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Koliko mi fali Sarajevo dokazuje cinjenica da 3 dana nisam spavao kako treba.
- GandalfSivi
#97984 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Aaaa, kontam. Sada si mi suhu svezao, moram redovno provjeravatiR2D2_SA wrote:Gandalfe ako si se ibretio zbog pitanja je li ti otpala cuna samo pogledaj da je neko ranije napisao da ko odgovori Analiticaru dabogda mu otpala cuna, a onda si se ti s njima raspravljao. To je zbog toga bilo.
- Logovan
#97985 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Prođe konačno ova reprezentacija, bezveze vikend kada nema Sarajeva. 
- Analiticarr
#97986 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja ti mogu pokazati listu.animus wrote:Ima li gdje ta lista upravljackih prava? Bas me interesuje. Trebala bi biti u sudu normalno ali posto se radi o udruzenju onda nisam siguran ko je drzi.
P.S. Dobra vijest je da je jedna istinska legenda i covjek koji srcem voli nas Klub, Vahidin Musemic razgovarao sa njegovim bratom husrefom i pokusao ga urazumiti. Takodje je razgovarano sa ''povrijedjenima'' igracima. Moguce je da se proonadje zajednicki jezik. Trener bi se danas trebao izvinuti igracimo zbog vulgarnosti i neprofesionalizma.
- mousstapha
#97987 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa zar nije vec dovoljno da se lik ukloni sa teme? 
-
todd_smith
#97988 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Fkt ne znam sta glume vise @Charuga i @Toma, preslo je svaku mjeru trolanja.mousstapha wrote:Pa zar nije vec dovoljno da se lik ukloni sa teme?
Trebamo svi poceti ovako dok ga ne uklone, sjebati svaku temu na ovom pod forumu trolanjem i istom taktikom
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#97989 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
S obzirom da je Vahidinu nedavno amputirana noga, sigurno ima bas mnogo vremena u zivotu da se bakce sa Husrefovim metodama sa igračima.Analiticarr wrote:Ja ti mogu pokazati listu.animus wrote:Ima li gdje ta lista upravljackih prava? Bas me interesuje. Trebala bi biti u sudu normalno ali posto se radi o udruzenju onda nisam siguran ko je drzi.
P.S. Dobra vijest je da je jedna istinska legenda i covjek koji srcem voli nas Klub, Vahidin Musemic razgovarao sa njegovim bratom husrefom i pokusao ga urazumiti. Takodje je razgovarano sa ''povrijedjenima'' igracima. Moguce je da se proonadje zajednicki jezik. Trener bi se danas trebao izvinuti igracimo zbog vulgarnosti i neprofesionalizma.
- animus
#97990 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ok. Hajde mi posalji na pp onda listu. Naravno ako nije sve šuplja. Ako to uradis onda si kod mene registrovan kao vjerodostojan i necu vise sumnjati u tebeAnaliticarr wrote:Ja ti mogu pokazati listu.animus wrote:Ima li gdje ta lista upravljackih prava? Bas me interesuje. Trebala bi biti u sudu normalno ali posto se radi o udruzenju onda nisam siguran ko je drzi.
-
todd_smith
#97991 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
prvo ti njemu moras poslati JMBG
- Analiticarr
#97992 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da ti tako nesto saljem na pp?animus wrote:Ok. Hajde mi posalji na pp onda listu. Naravno ako nije sve šuplja. Ako to uradis onda si kod mene registrovan kao vjerodostojan i necu vise sumnjati u tebeAnaliticarr wrote:Ja ti mogu pokazati listu.animus wrote:Ima li gdje ta lista upravljackih prava? Bas me interesuje. Trebala bi biti u sudu normalno ali posto se radi o udruzenju onda nisam siguran ko je drzi.
Uozbilji se prijatelju.
- animus
#97993 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I uplatiti 100 KM takse.todd_smith wrote:prvo ti njemu moras poslati JMBG
Nadam se da nije takav i da ce udovoljiti mojoj molbi.
- animus
#97994 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A sta je to neki top secrete dokument pa ne smijes. To bi trebao biti javni dokument po zakonu. Udruženja tako rade. Ako neces onda je sve šuplja i ti nemaš taj papir.
-
todd_smith
#97995 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa eto mozemo svi i na kafu, pa nam tamo donesi da vidimo.
Kopiju naravno.
Stavise castimo te picem.
Moze sutra? oko 7?
Kopiju naravno.
Moze sutra? oko 7?
-
Company85
#97996 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kada je to aktuelno bilo bio je negdje objavljen spisak
- Analiticarr
#97997 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Emir Hadzic ce najvjerovatnije ostati, Rahmanovic i Tatar spremni na dogovor. Oremus trazi izvinjenje. Ahmetovic se nada promjenama.
Jeleskovic o povratku: “Sa tim covjekom je nemoguce raditi”
To su kratki odgovori koje sam dobio od njih.
Trener izbjegava razgovarati sammom jer misli da snimam.
Jeleskovic o povratku: “Sa tim covjekom je nemoguce raditi”
To su kratki odgovori koje sam dobio od njih.
Trener izbjegava razgovarati sammom jer misli da snimam.
-
todd_smith
#97998 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
nema veze je li ili nije, Celo ima pri ruci, mozemo izaci sviCompany85 wrote:Kada je to aktuelno bilo bio je negdje objavljen spisak
taman da se upoznamo i podrzimo klub, usput na utakmicu za vikend, to bi bilo prelijep potez, Celo moze osigurati karte, za one koji ne mogu priustiti ili nisu u mogucnosti da dodju sami.
Zar to ne bi bila prelijepa prica da podrzimo klub koji volimo?
- Analiticarr
#97999 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ili da nam admini objave privatne poruke pa da vidimo ko je ko i ko laze i glumi nesto sto nije.todd_smith wrote:Pa eto mozemo svi i na kafu, pa nam tamo donesi da vidimo.
Kopiju naravno.
Moze sutra? oko 7?
Za tebe bi najveci uspjeh bio da dodjes u Seher.
Pitaj svoje da te posalju na par dana i nazovi me sa govornice da posaljem nekog po tebe. Ne hodaj sam, satrace te nesto
-
Company85
#98000 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa svakako, poruka mira i ljubavi. Kako da dobijem tu kartu?todd_smith wrote:nema veze je li ili nije, Celo ima pri ruci, mozemo izaci sviCompany85 wrote:Kada je to aktuelno bilo bio je negdje objavljen spisak
taman da se upoznamo i podrzimo klub, usput na utakmicu za vikend, to bi bilo prelijep potez, Celo moze osigurati karte, za one koji ne mogu priustiti ili nisu u mogucnosti da dodju sami.
Zar to ne bi bila prelijepa prica da podrzimo klub koji volimo?![]()