Fali mi samo igrac koji ce da zabija a to Milanovic nije.Samo iznosim cinjenice ko je bio najbolje lijevo krilo u zadnjih par godina.Logovan wrote:Haha nije valjda da ti Crnkic fali.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dinostula
#97951 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- Logovan
#97952 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nije na mene ostavio tako jak utisak, kao na tebe.Dinostula wrote:Fali mi samo igrac koji ce da zabija a to Milanovic nije.Samo iznosim cinjenice ko je bio najbolje lijevo krilo u zadnjih par godina.Logovan wrote:Haha nije valjda da ti Crnkic fali.
- Dinostula
#97953 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dao Crnkic u onoj sezoni 11 golova a Hebib 8.Bili smo ubojiti sa obje strane.Dobro svasta je moguce ni Rahmanovic nije bio konstatno dobar odigrao je dobru tekmu protiv Zarije posije se izgubio dok je bio van forme.Cekalo se dugo dok nije usao u formu.Za razliku od Milanovica vidjelo se da zna igrati ovaj mi ne pokazuje neke psoebne znake kvaliteta.Daj Boze da proradi jer drugog lijevog krila i nemamo.Uvijek mozemo Krstu vratiti na tu poziciju.Logovan wrote:Nije na mene ostavio tako jak utisak, kao na tebe.Dinostula wrote:Fali mi samo igrac koji ce da zabija a to Milanovic nije.Samo iznosim cinjenice ko je bio najbolje lijevo krilo u zadnjih par godina.Logovan wrote:Haha nije valjda da ti Crnkic fali.A i ne bih donosio tako prebrzo zakljucak za Milanovica, da je cisti promasaj i tako to.
-
svi u napad
#97954 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Samo da ponovim sto sam vec pisao par puta Milanovic je promasaj i daj boze da grijesim. Mi i pored svih problema imamo ekipu za prvo mjesto. Bit ce to abd sve u redu. Zivjeli.
P.S: Sliver gdej si bolan odselio ili nas samo zezas.
- Analiticarr
#97955 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da dodam jos i da je Tatar voljan da opet igra.-Emir Hadzic se ozbiljno naljutio jer je NEKO odlucio da dovede amatere na probu mimo njegove volje. Samo nam jos treba da nas i on napusti ''zbog privatnih obaveza''
-Rahmanovic blizu povratka
-Obavljen razgovor sa Oremusom
-Ozbiljno se radi na rjesavanju tj pronalasku zemljista za stadion. Tan spreman finansirati 50% tj zeli uloziti novac u 2 hotela koji bi bili u sklopu stadiona. Najveci problem trenutno predstavlja 'drzava' ali rijesice se i to.
Eto vam kratak update direktno iz kluba
- GandalfSivi
#97956 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Osjetljiv na vrucinu, pa ljeti pobjegne u hladnije krajeve...Sliver wrote:Ma hodam ja tako vec godinama. Malo Balkan, malo Skandinavijasvi u napad wrote:Samo da ponovim sto sam vec pisao par puta Milanovic je promasaj i daj boze da grijesim. Mi i pored svih problema imamo ekipu za prvo mjesto. Bit ce to abd sve u redu. Zivjeli.
- GandalfSivi
#97957 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Otvorih ti post, prenese me, pa da te upitam, je li ti fakat mislis da si ikome relevantan, jedina stvar koju si uspio je da postanes maskota foruma, mada ti moram reci da ni to nije mali uspjeh. Nebitno od foruma, zapitaj se malo gdje vodi to, zabrines me gdje ce se zavrsiti, ozbiljan sam...Analiticarr wrote:Da dodam jos i da je Tatar voljan da opet igra.-Emir Hadzic se ozbiljno naljutio jer je NEKO odlucio da dovede amatere na probu mimo njegove volje. Samo nam jos treba da nas i on napusti ''zbog privatnih obaveza''
-Ozbiljno se radi na rjesavanju tj pronalasku zemljista za stadion. Tan spreman finansirati 50% tj zeli uloziti novac u 2 hotela koji bi bili u sklopu stadiona. Najveci problem trenutno predstavlja 'drzava' ali rijesice se i to.
- Analiticarr
#97958 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Prijetnje ostavi za nekog drugog.GandalfSivi wrote:Otvorih ti post, prenese me, pa da te upitam, je li ti fakat mislis da si ikome relevantan, jedina stvar koju si uspio je da postanes maskota foruma, mada ti moram reci da ni to nije mali uspjeh. Nebitno od foruma, zapitaj se malo gdje vodi to, zabrines me gdje ce se zavrsiti, ozbiljan sam...Analiticarr wrote:Da dodam jos i da je Tatar voljan da opet igra.-Emir Hadzic se ozbiljno naljutio jer je NEKO odlucio da dovede amatere na probu mimo njegove volje. Samo nam jos treba da nas i on napusti ''zbog privatnih obaveza''
Ako hoces argumentovanu raspravu, spreman sam na to. Ako ne, zahvali se za informacije, procitaj i cuti.
- Grean
#97959 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Crnkic je meni jedan od boljih igraca koje smo imali zadnjih godina a definitivno igrac sa najvecim radnim kapacitetom. Tu mu ni Saric nije mogao parirati.Logovan wrote:Haha nije valjda da ti Crnkic fali.
Normalno, uvijek ima razlicitih vidjenja, neko misli ovako neko onako. Meni je bilo pravo zao kad ga potjerase nakon Sirokog. Ovaj Milanovic mu sigurno ne bi bio konkurencija po onom sto su pokazali i jedan i drugi a za njega dadosmo 100 milja.
- animus
#97960 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Milanovića cemo tek pravo vidjeti kad se vrate Rahman i Tatar. Tad ce i Velkoski ponovo moci pokazati zasto je kapiten. Milanović ce imati prostora da pokaže ima li kvaliteta za Sarajevo. Licno mislim da ima i da ce se uklopiti u ekipu. Trebali bi biti opasniji nego prošlu sezonu. Nikog ne treba prerano otpisivati. Neko treba jednostavno više vremena. I Guzina treba dobiti jos jednu šansu.
- Dr. Kuca
#97961 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nemojte strumfa citirati ba.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#97962 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I Crnkica spominjati!Dr. Kuca wrote:Nemojte strumfa citirati ba.
- GandalfSivi
#97963 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kakve crne prijetnje majstore? Daleko sam ja za bilo sta. Samo se tebe samog bojim, izgubit ces se u anonimnosti i onda ko zna kuda ce te prenjeti...Analiticarr wrote: Prijetnje ostavi za nekog drugog.
Ako hoces argumentovanu raspravu, spreman sam na to. Ako ne, zahvali se za informacije, procitaj i cuti.
Last edited by GandalfSivi on 08/09/2019 03:03, edited 1 time in total.
- R2D2_SA
#97964 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Gandalfe je li ti otpala cuna
Meni Milanovic nije toliko los. Protiv Bate kad je usao vidjelo se da je spreman i da hoce i bio je opasan za protivnika. Mislim na uzvratnu. Bas je ono grizao i pokusavao, vjerovatno na nalogu sefa da ne seta uz liniju i nabacuje vec da se ubacuje ukoso i pokusava osutati ili nabaciti. I to je dobro izgledalo.
Po meni je problem, a to sam i ranije govorio, da se prinove odmah bacaju u igru a po meni svaka prinova mora prvo na klupu i onda po zasluzi ulaziti. Kod nas se to preskace. Odmah u igru pa sagore. Hajmo klupa, onaj koji je igrao prije tebe to je sa necim zasluzio. Udji lafe sa klupe i zasluzi da prvu ili neku sljedecu pocinjes.
I treba svakome pronaci optimalnu poziciju i da se uigra sa igracima. Lik ima sut sa distance a ne moze svako biti Suljic ili Duljevic pa eto i Crnkic, koji nam je vadio zivce sebicnoscu.
Slazemo se mislim svi oko Letica da nije to to sto bi trebalo biti, a on igra iza krila ali opet kazem sjetimo se Kapica. Igrac kao igrac nije konstanta vec promjenjiva, u nekom trenutku uzas a u nekom odlican. Nazalost nisu igraci kao u PES-u pa uvijek iste vrijednosti igraca a igra zavisi od onog sa dzojstikom. Ako nadodje nadodje, ako ne onda zdravo.
Bas citam clanak za Petkovica iz Dinama sto za repku kockica odigea fenomenalno. Setali ga po nizim italijanskim, ali Vjelica ga snimio i nadosao, a sam kaze da je najvise do njega u Italiji bilo.
Meni Milanovic nije toliko los. Protiv Bate kad je usao vidjelo se da je spreman i da hoce i bio je opasan za protivnika. Mislim na uzvratnu. Bas je ono grizao i pokusavao, vjerovatno na nalogu sefa da ne seta uz liniju i nabacuje vec da se ubacuje ukoso i pokusava osutati ili nabaciti. I to je dobro izgledalo.
Po meni je problem, a to sam i ranije govorio, da se prinove odmah bacaju u igru a po meni svaka prinova mora prvo na klupu i onda po zasluzi ulaziti. Kod nas se to preskace. Odmah u igru pa sagore. Hajmo klupa, onaj koji je igrao prije tebe to je sa necim zasluzio. Udji lafe sa klupe i zasluzi da prvu ili neku sljedecu pocinjes.
I treba svakome pronaci optimalnu poziciju i da se uigra sa igracima. Lik ima sut sa distance a ne moze svako biti Suljic ili Duljevic pa eto i Crnkic, koji nam je vadio zivce sebicnoscu.
Slazemo se mislim svi oko Letica da nije to to sto bi trebalo biti, a on igra iza krila ali opet kazem sjetimo se Kapica. Igrac kao igrac nije konstanta vec promjenjiva, u nekom trenutku uzas a u nekom odlican. Nazalost nisu igraci kao u PES-u pa uvijek iste vrijednosti igraca a igra zavisi od onog sa dzojstikom. Ako nadodje nadodje, ako ne onda zdravo.
Bas citam clanak za Petkovica iz Dinama sto za repku kockica odigea fenomenalno. Setali ga po nizim italijanskim, ali Vjelica ga snimio i nadosao, a sam kaze da je najvise do njega u Italiji bilo.
- GandalfSivi
#97965 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sta bolan?
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- Analiticarr
#97967 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nevjerovatan smisao za humor!
Cestitam
Cestitam
-
mirza_15
#97968 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Šta je smiješno? Imaš li argumente da nije tako? Je li jučer bio trening? Jeste. Je li bilo akademaca na treningu? Jeste. Je li Husref jeo burek? Jeste. Šta je čovjek slagao?Pitar sa Kariba wrote:
- Dinostula
#97969 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne znam koliko se razumis u fudbal ali zadatak igraca kao sto su Tatar,MIlanovic,Sisic je da asistiraju i daju golove jer se tretiraju kao krilni napadaci.E cuj nije mu los momak grizao.R2D2_SA wrote:Gandalfe je li ti otpala cuna![]()
- R2D2_SA
#97970 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Gandalfe ako si se ibretio zbog pitanja je li ti otpala cuna samo pogledaj da je neko ranije napisao da ko odgovori Analiticaru dabogda mu otpala cuna, a onda si se ti s njima raspravljao. To je zbog toga bilo.
A Dino, da ti nisi Dino Selimovic? Kao sto se ti smijes na to da sam napisao da nije los a ja napisao da nije TOLIKO los, sto nije isto, tako cu i ja pogadjati da si ti izgleda od onih daj da otjeramo svaki prelazni rok desetak igraca i dovedemo novih desetak. To nas je bas dovelo gdje treba. Dosta je toga. I ja koliko se razumijem Milanovic je vezni, ne napadac, makar ga ti zvao i krilni napadac. I to sto je Tatar davao golove jer Ahmetovic nije i kad je igrao ne znaci da i drugo krilo mora.
Ja bih momke podrzao, pogotovo nove a ne etiketirao jednog po jednog. Nismo mi Barselona da kupujemo igrace za 100 miliona pa da odmah od njih ocekujes efekat. Barem da vidimo gdje smo i kakvi nakon pauze.
A Dino, da ti nisi Dino Selimovic? Kao sto se ti smijes na to da sam napisao da nije los a ja napisao da nije TOLIKO los, sto nije isto, tako cu i ja pogadjati da si ti izgleda od onih daj da otjeramo svaki prelazni rok desetak igraca i dovedemo novih desetak. To nas je bas dovelo gdje treba. Dosta je toga. I ja koliko se razumijem Milanovic je vezni, ne napadac, makar ga ti zvao i krilni napadac. I to sto je Tatar davao golove jer Ahmetovic nije i kad je igrao ne znaci da i drugo krilo mora.
Ja bih momke podrzao, pogotovo nove a ne etiketirao jednog po jednog. Nismo mi Barselona da kupujemo igrace za 100 miliona pa da odmah od njih ocekujes efekat. Barem da vidimo gdje smo i kakvi nakon pauze.
- Dinostula
#97971 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nisam rekao da ga treba tjerati,ali je klupu zasluzio nije nista napravio do sada.Moze on biti vezni koliko hoce ali svi znamo sta je zadatak krila bar u ovoj formaciji koja se nije promjenila u zadnjih par godina.Hadzic je fulio sa svim pojacanjima do sada osim Serbecica i Oremusa.Ako lik ne zabije ili bar napravi jednu asistenciju do kraja polusezone onda se definitivno moze proglasiti promasajem.Ogromna greska je pustanje Halilovica.Bolje je i Velkoskog gledati na krilu nego ovog Milanovica.R2D2_SA wrote:Gandalfe ako si se ibretio zbog pitanja je li ti otpala cuna samo pogledaj da je neko ranije napisao da ko odgovori Analiticaru dabogda mu otpala cuna, a onda si se ti s njima raspravljao. To je zbog toga bilo.
-
sencobih
#97972 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tanka je crta između ljubavi i mržnje, to navijači Sarajeva dokazuju nakon svake utakmice
- Analiticarr
#97973 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Halilovic je zelio otici zbog pretrpljenih uvreda. Pogodi od kogaDinostula wrote:Nisam rekao da ga treba tjerati,ali je klupu zasluzio nije nista napravio do sada.Moze on biti vezni koliko hoce ali svi znamo sta je zadatak krila bar u ovoj formaciji koja se nije promjenila u zadnjih par godina.Hadzic je fulio sa svim pojacanjima do sada osim Serbecica i Oremusa.Ako lik ne zabije ili bar napravi jednu asistenciju do kraja polusezone onda se definitivno moze proglasiti promasajem.Ogromna greska je pustanje Halilovica.Bolje je i Velkoskog gledati na krilu nego ovog Milanovica.R2D2_SA wrote:Gandalfe ako si se ibretio zbog pitanja je li ti otpala cuna samo pogledaj da je neko ranije napisao da ko odgovori Analiticaru dabogda mu otpala cuna, a onda si se ti s njima raspravljao. To je zbog toga bilo.
- Raigor Stonehoof
#97974 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ne ide to bas tako. mi tebe ovdje izvrijedjasmo a ti nikako da odes.
-
todd_smith
#97975 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne dirajte Celu.