Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Opetja033 wrote:
Ma gukni ljepoto, gukni....
Dupeuvlakacem, i to cionistickim , me naziva osoba kojoj odavno ni nogice ne vire iz osoblja Iranskog kulturnog centra u Sarajevu.
Tvoja mržnja prema Jevrejima (tako glupo, jadno i smiješno sakrivena iza "anticionizma") je tolika da me nazivaš "cionistickim dupeuvlakacem" jer sam rekao da se ne može staviti znak jednakosti izmedju Izraela i Trećeg Rajha. Čak sam dodao da se Izrael može porediti sa JAR za vrijeme aparthejda.
Ali to tebi, kao bijesnom antisemiti, nije bilo dovoljno.
Mozes kmecati do sutra i nastaviti siriti antisemitizam, ali je neoboriva cinjenica da je Hizb teroristička organizacija rame uz rame sa AQ i Daeshom. A svako propagiranje takvih organizacija je kaznjivo zakonom u ovoj zemlji.
Ma sta tvoji vladari i gospodari kod Vjecne Vatre mislili o tome. I ti zajedno sa njima naravno.
Jasta si nego dupeuvlakac i to onaj najljigaviji. A sve oko moje uporedbe s nacistima sam potkrijepio s linkovima i izjavama Jevreja, cak i onih koji su direktno prosli kroz nacisticke logore. Tako da slobodno mozes macku o rep moj antisemitizam.
Po kojem zakonu u BiH je Hizbullah teroristicka organizacija?! Ili ti, mozda, zivis u Izraelu?
Challenger_ wrote:Gledam kako obični ljudi robijaju zbog malo šverca da prehrane familiju a ti preplaćeni oportunisti okreću glavu od ozbiljnih krivičnih djela. Sit sam te nepravde.
E moj druže, kome govoriš. Ne znam prođe li dan da ne razbijam glavu o stanju u zemlji.
Najgore što je insan bespomoćan. Gledaš kako ti kriminalci razvaljuju zemlju i pljačkaju narod, a ti ne možeš ništa.
Jedino šta možemo jeste da uređujemo naš mikrokosmos tj našu okolinu.
Kad se popravi narod, dobiti ćemo i dobru vlast.
To je najprostija matematika.
Nego, zašto koalicija pravi tu ogtomnu bazu u rožavi (ako je uopšte istina da prave)?
Da im je potrebna - nije, jer imaju bezbroj baza u krugu par stotina kilometara.
Ps.
Ima li dokaza koji bi opteretili hezbolah i potvrdili nužnost njihovog postavljanja na terorističke liste?
Dakle, jesu li oni kao grupa činili zločine u siriji?
Pa hezbolah je na listama mnogo prije Sirije i nevezano za Siriju.
Turci hitno odletjeli u Moskvu da pregovaraju oko Afrina.Delegaciju vodi nacelnik generalstaba Turske vojske Hulusi Akar i sef Turske
obavjestajne sluzbe Hakan Fidan a sa druge strane Garasimov i Sojgu.
sekerbay wrote:
Ps.
Ima li dokaza koji bi opteretili hezbolah i potvrdili nužnost njihovog postavljanja na terorističke liste?
Oni su na listi terorističkih organizacija kod prije rata u Siriji.
Ubistvo Haririja, teroristički napad na Jevrejski kulturni centar u Buenos Airesu, teroristički napad na izraelske turiste u Bugarskoj, itd, itd.
U principu to je jedan svercerski-narko kartel koji ima pipke po citavom svijetu. Dokazano davno. I jasno svima onima koji se ne furaju na alternativne istine.
Challenger_ wrote:Da izvire znanje iz tvojih upisa, Sumire, ne bi posezao za uvredama u pokušaju koje me se uopšte ne dotiču. Niti prepoznaješ kalibar sagovornika, niti poznaješ političku hronologiju nastanka i nestanka ISIL-a.
Uz dužno poštovanje ali ne poznaješ ni ti . Postoji koncenzus da su u pitanju ostaci AQI i Saddamovih lojalista ali ti i jos par njih ovdje furate pricu o SAD/Izraelu. Ono "alternative facts".
Onih, koji su digli Sadamov mauzolej u vazduh? O njima mi pričaš? Naravno da je dio bivših oficira pronašao uhljebljenje u ISI, ISIL-u ali daleko su oni od vrha organizacije.
Naracija u kojoj se predimenzionira uloga Sadamovih oficira je naracija krugova koji žele da sakriju svoje učešće u nastanku i razvoju ISI-ja, ISIL-a i "halifata".
Last edited by Challenger_ on 18/01/2018 22:34, edited 1 time in total.
Challenger_ wrote:Da izvire znanje iz tvojih upisa, Sumire, ne bi posezao za uvredama u pokušaju koje me se uopšte ne dotiču. Niti prepoznaješ kalibar sagovornika, niti poznaješ političku hronologiju nastanka i nestanka ISIL-a.
Sad ti mene vrijedjas.
A ja ti kazem fakti su fakti.
U svom ludilu i haosu.2 i 2 i u siriji i iraku su 4.
Sirijsku oporbu slomilo je rusko rv.a isil americki rv.
Plus ostala teh.podrska.intel.i sl.
sekerbay wrote:
Ps.
EU ih je, na pritisak USA i Izraela stavila na listu tek prije par godina.
Opetja033 wrote:
Ma gukni ljepoto, gukni....
Dupeuvlakacem, i to cionistickim , me naziva osoba kojoj odavno ni nogice ne vire iz osoblja Iranskog kulturnog centra u Sarajevu.
Tvoja mržnja prema Jevrejima (tako glupo, jadno i smiješno sakrivena iza "anticionizma") je tolika da me nazivaš "cionistickim dupeuvlakacem" jer sam rekao da se ne može staviti znak jednakosti izmedju Izraela i Trećeg Rajha. Čak sam dodao da se Izrael može porediti sa JAR za vrijeme aparthejda.
Ali to tebi, kao bijesnom antisemiti, nije bilo dovoljno.
Mozes kmecati do sutra i nastaviti siriti antisemitizam, ali je neoboriva cinjenica da je Hizb teroristička organizacija rame uz rame sa AQ i Daeshom. A svako propagiranje takvih organizacija je kaznjivo zakonom u ovoj zemlji.
Ma sta tvoji vladari i gospodari kod Vjecne Vatre mislili o tome. I ti zajedno sa njima naravno.
Jasta si nego dupeuvlakac i to onaj najljigaviji. A sve oko moje uporedbe s nacistima sam potkrijepio s linkovima i izjavama Jevreja, cak i onih koji su direktno prosli kroz nacisticke logore. Tako da slobodno mozes macku o rep moj antisemitizam.
Po kojem zakonu u BiH je Hizbullah teroristicka organizacija?! Ili ti, mozda, zivis u Izraelu?
A po čemu sam ja to "najljigaviji dupeuvlakac" i kome?
Mozes odgovoriti sada a mozes i kada izadjes iz masnih guzova iranskih diplomata (citaj spijuna), ali se bojim da bih se nacekao.
Malo vise argumenata a malo manje neuroticnog siktanja. Ako si u stanju naravno.
I naravno niko od njih ne tvrdi da je Izrael=Treci Rajh. Jer je to umobolna tvrdnja. Ti to perfidno, kao pravi i rigidni antisemita i poslušan, dobar učenik dominantnih mula - namjerno izvrnes. Ali nažalost nespretno.
sekerbay wrote:
Ps.
EU ih je, na pritisak USA i Izraela stavila na listu tek prije par godina.