Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Maharadza

#97826 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Velkoski wrote:Teško da bi i u njima stigli ikoga, dali smo haman milion za 1.0 motore
Ma FK UHLJEBI i sa IMT upravom ne možeš ništa pametno ni očekivati. :run:
bleicher

#97827 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bleicher »

Kako se covjek, momak u najboljim godinama koji je usto profesionalni sportista dovede u situaciju da ne moze odigrati dva puta po 45 minuta na visokom nivou? Pa da je lopta citavo vrijeme samo kod njega a ne... Ne znam vise, boli me i kurac eto im neka rade sta hoce nek prodaju, kupuju. Vozdra
bleicher

#97828 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bleicher »

Company85 wrote:
Velkoski wrote:KUPILI SMO SEATE; NEMOJTE TAKO :!:
E bravo...hahahahaha

Trebaju igraci u seat-ima na teren da mogu stici nekoga
Bilo bi ih koji bi obnovili povredu od prejakog stiskanja papucice gasa. Ako moze vozac da se obezbijedi, ipak su to njezne biljcice.
Last edited by bleicher on 01/09/2019 00:10, edited 1 time in total.
animus

#97829 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

Ja sam cijelo vrijeme govorio da je greska sto su otjerali Halila koji je i danas zabio za svoj tim. Danas nebi ovoliko izgubili da je on igrao ali jbg drugi sad nek misle o tome.
todd_smith

#97830 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Logovan wrote:
basar wrote:Bez Rahmana i Tatara naši napadi izgledaju bezidejno. Halil je bio 10× bolji od Milanovića. Šišića gurati umjesto Milanovića. Šabanović je igrao protiv jednog od najjačih krila u ligi, ne treba ga previše kritikovati.
Nadam se sastavu Kova, Šerbečić, Lazić, Pidro, Hodžić(Šabanović) Oremuš, Rahmanović, Tatar, Šišić, Handžić, Ahmetović.
Šišić je dovoljno pokazao. :-) Taj frajer i kada uđe u drugom poluvremenu, on nema neke želje da nešto napravi. :-) Ovaj sastav možeš vidjeti tek nekad na proljeće, sami Bog zna kada će se vratiti Pidro i Oremuš.

I ne mogu Haris i Mersudin zajedno. To jedino u drugom poluvremenu kada ganjamo rezultat.
Pa jedinu priliku koju smo imali u drugom poluvremenu je dosla preko Sisica..ne znam o cemu pricas
todd_smith

#97831 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

animus wrote:Ja sam cijelo vrijeme govorio da je greska sto su otjerali Halila koji je i danas zabio za svoj tim. Danas nebi ovoliko izgubili da je on igrao ali jbg drugi sad nek misle o tome.
Jeste.

Slazem se.

Halilovic reinkarnacija Susica i Haseta u jednom.

Cuj da je igrao ne bi izgubili. Boze sacuvaj kakve gluposti sve na internetu ljudi pisu.
Logovan

#97832 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

todd_smith wrote:Cuj da je igrao ne bi izgubili.
Nije tako napisao. :D
mirza_15

#97833 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

Pregledah drugo poluvrijeme. Bukvalno sve što su šutali je ušlo.
animus

#97834 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

Halil je krpio sve pozicije. I u tom krpljenju ponekad idigra losije i pokupi brdo kritike. Ali po meni solidno igrao za nas. Koliko je kvalitetan vidi se u sadašnjoj ekipi gdje je najbitniji igrac. Za bolju platu u jacoj ligi super igra. Sta mi imamo umjesto njega. Sredine nemas nikako. Nemaš koga ubaciti sa klupe. Karma is bitch kažu.
weedonjaaa

#97835 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by weedonjaaa »

mirza_15 wrote:Pregledah drugo poluvrijeme. Bukvalno sve što su šutali je ušlo.
Tri nasa igraca, svakome kroz noge prosla lopta i usla u go. Sut sasvim obican, odbica i go. Alispahic( mame mu se sjetim) probije Vladana, znaci kroz ruke mu lopta prodje. Faul nad Lazicem Krpic napravio, nastavak akcije + Mustaficeva debila greska i mi primamo go..

Sad sto mi nismo nista napravili u napadu, to je do nas. Puno je pet da je od Reala ali eto na vakat da se dohavizaju. I Husref i oni..
mirza_15

#97836 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

6 šuteva u okvir, 5 golova. Ovaj šesti je ustvari njihov treći gol poslije odbrane.
internazionale

#97837 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by internazionale »

mirza_15 wrote:6 šuteva u okvir, 5 golova. Ovaj šesti je ustvari njihov treći gol poslije odbrane.
Sve uslo sto su osutali po golu
I da smo bili kompletni zijanili bi kad tako krene, fudbal je pogan sport
Ali izvuci pouke iz ove utakmice i dosadasnjeg dijela sezone: slabiji smo nego prosle sezone, vezni red je srce tima, mladi igraci su skloni oscilacijama, pojacanja smo dobro fulili (ovo je specificno za FK Sarajevo, ovi da odu negdje drugo igrali bi odlicno), Kaljanca upoznali, Zeljeznicari dosta pokazali sa nastavkom igre nakon sto nas igrac nakon udarca laktom lezi na terenu...
pinokio04

#97838 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

Loši smo. Tako su lako dolazili do naseg gola to je cudo.
Ovo je sramota, ponizili su nas. Al hajd
pinokio04

#97839 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

pinokio04 wrote:Loši smo. Tako su lako dolazili do naseg gola to je cudo.
Ovo je sramota, ponizili su nas. Al hajd
Horde Zla NO 1
rumenige_brajtner

#97840 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rumenige_brajtner »

Majke vam, ko je igrac sa brojem 8 kod vas, onaj izblajhani?
svi u napad

#97841 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by svi u napad »

Ljudi nas rasturili. Fizicka sprema nam je nula. Sve ove silne povrede su proizvod lose fizicke spreme tj. losih priprema. Sjetite se samo situacije idemo ne idemo u Sloveniju i kad su otisli otisli su bez volje tako da je to odradjeno preko neke stvari. Pored ovog dobili smo jos jedan problem a to je sef. On je solidan trener za nase uslove al sad nakon duple krune umislio je da je on extra trener i pocinje sa eksperimentima. Znam da ce mnogi sad skociti i reci da nam fale igraci i mora to raditi al svi mi koji pratimo klub vidjeli smo neke cudne kombinacije koje su nekim cudom i prolazile zahvaljujuci sreci. Kao i svi Bosanci covjek misli da sve zna i nista ne radi na svom usavrsavanju na kojem bi morao raditi radi sebe a i radi kluba. Mi bi sigurno prosli male Ruse da smo imali kvalitetnijeg trenera na klupi. Znam ja da u cijelom regionu nemas nekog extra trenera i da covjek ne moze pljuvati po treneru koji je osvojio duplu krunu al uprava mora imati ambicije da nam klub prodje te jebene kvalifikacije i zbog toga ga moraju poslati na usavrsavanje. Hajd de ne pametujem vise (a iljut sam zbog poraza) da zavrsim ovaj komentar sa onom cuvenom "ima jos dosta bodova u igri." Zivjeli:
Logovan

#97842 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

rumenige_brajtner wrote:Majke vam, ko je igrac sa brojem 8 kod vas, onaj izblajhani?
Nebojša Gavrić, što pitaš? :D
Logovan

#97843 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Nezadovoljstvo igrom, u narednom periodu analiza slabih tačaka u radu sportskog segmenta

https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ne ... menta/5406
Cossack

#97844 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Logovan wrote:Nezadovoljstvo igrom, u narednom periodu analiza slabih tačaka u radu sportskog segmenta

https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ne ... menta/5406
Nadam se da nece ostati na saopstenju i da cemo vidjeti konkretne poteze.
rumenige_brajtner

#97845 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Logovan wrote:
rumenige_brajtner wrote:Majke vam, ko je igrac sa brojem 8 kod vas, onaj izblajhani?
Ma izrazito antipatican lik, trebalo bi ga u varikini drzat malo da mu ispere one tetovaze. Odavno nisam vidio odvratnijeg lika, a pri tom nikakvu ulogu ne igra sto je vas. Da je nas isto bih mislio o njemu. Znaci, ja bih ga na treningu/utakmici ubio :mrgreen:
Logovan

#97846 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

rumenige_brajtner wrote:
Logovan wrote:
Ma izrazito antipatican lik, trebalo bi ga u varikini drzat malo da mu ispere one tetovaze. Odavno nisam vidio odvratnijeg lika, a pri tom nikakvu ulogu ne igra sto je vas. Da je nas isto bih mislio o njemu. Znaci, ja bih ga na treningu/utakmici ubio :mrgreen:
Hah :D

Naš Radja Nainggolan.
sencobih

#97847 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

rumenige_brajtner wrote:
Logovan wrote:
Nek ti je Krpić lijep i simpatičan
Dinostula

#97848 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

sencobih wrote:
Sumnjam da Krpic i Ahmetovic dobijaju platu za fizicki izgled i simpaticnost.Onaj njihov zabi 7 komada do sada a ovaj nas jos u fazi zagrijavanja.Pa nama sada trenutno nema ko postici gola osim ako Hebib zaluta u 16 metara. :roll:
Sa_u_srcu

#97849 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Sa_u_srcu »

Ne treba dramiti previse iako je rezultat previsok ali ovo moze biti i pozitivno. Imamo previse povrijedjenih, Jeleskovic od kako je otisao, nastali su problemi, jer ovaj sadasnji veze nema i tu smo napravili najvecu gresku.
Imali smo tezak raspored iskreno, na strani Zeljo, siroki, celik, kuci, velez, sloboda, radnik i zrinjski, a opet smo prvi odnosno kasnimo 1 bod.

Znao sam da cemo ovo iskihati negdje, jer smo vise od jedne utakmice imali vise srece nego znanja, samo se nadam da cemo izvuci pouke i da ce nam se vratiti svi igraci da ponovimo proslu godinu, jer ova ekipa to moze.
rumenige_brajtner

#97850 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Dinostula wrote:
sencobih wrote:
Sumnjam da Krpic i Ahmetovic dobijaju platu za fizicki izgled i simpaticnost.Onaj njihov zabi 7 komada do sada a ovaj nas jos u fazi zagrijavanja.Pa nama sada trenutno nema ko postici gola osim ako Hebib zaluta u 16 metara. :roll:
Ma nemam se namjeru raspravljat na vasoj temi, pitao sto me zanimalo, dobio odgovor, odgovorio sto me logovani pitao i cao.
Locked