Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- slucajan
#97801 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I bez svih povrijeđenih na koje ne možemo računati za utakmicu protiv željezničara, ne vidim razlog za brigu. Sastav koji imamo na raspolaganju i ako bude na 70% može staniću, paviću, sipoviću i kemi zabiti 3, u poluvremenu!
Kovačević
Šabanović (Hodžić)
Letić
Šerbečić
Lazić
Gavrić
Đokanović
Velkoski
Milanović
Hebibović
Ahmetović
S klupe Handžić, Šišić, Cruz, eventualno Rahmanović, možda i Tatar pola sata...
Apsolutno ne vidim razlog za brigu, naročito što ćemo doći na grbavicu pod mnogo manjim pritiskom od domaćina.
Meni je veća "briga" šta kada se oporave Pidro, Stanojević, Oremuš, Hodžić, Dupovac, Rahmanović, Tatar...???
Kovačević
Šabanović (Hodžić)
Letić
Šerbečić
Lazić
Gavrić
Đokanović
Velkoski
Milanović
Hebibović
Ahmetović
Apsolutno ne vidim razlog za brigu, naročito što ćemo doći na grbavicu pod mnogo manjim pritiskom od domaćina.
Meni je veća "briga" šta kada se oporave Pidro, Stanojević, Oremuš, Hodžić, Dupovac, Rahmanović, Tatar...???
- animus
#97802 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pripremaju se za derbi. Treba ponoviti Lazicev gol. Necemo mi njima da dajemo vise obicne golove nego to mora bitigold'n'brown wrote:Sta ovi nasi rade, onom se upalila pubicna kost, ovom abdominalni kanaliF&N wrote:Tatar ima upaljene abdominalne kanale. Sanse da zaigra na derbiju su 50-50
-
todd_smith
#97803 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Raigor Stonehoof, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.

uostalom od navedenih 3 su standardni, tako da oni pocinju, Gavric i Djokanovic su tu da krpe pozicije
Display this post.
sta sta, pa tad imas Kup/Liga tempo subota/srijedaslucajan wrote:I bez svih povrijeđenih na koje ne možemo računati za utakmicu protiv željezničara, ne vidim razlog za brigu. Sastav koji imamo na raspolaganju i ako bude na 70% može staniću, paviću, sipoviću i kemi zabiti 3, u poluvremenu!
Kovačević
Šabanović (Hodžić)
Letić
Šerbečić
Lazić
Gavrić
Đokanović
Velkoski
Milanović
Hebibović
Ahmetović
uostalom od navedenih 3 su standardni, tako da oni pocinju, Gavric i Djokanovic su tu da krpe pozicije
- Logovan
#97804 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Neće Rahmanović igrati. A za Tatara nisam siguran.slucajan wrote:I bez svih povrijeđenih na koje ne možemo računati za utakmicu protiv željezničara, ne vidim razlog za brigu. Sastav koji imamo na raspolaganju i ako bude na 70% može staniću, paviću, sipoviću i kemi zabiti 3, u poluvremenu!
Kovačević
Šabanović (Hodžić)
Letić
Šerbečić
Lazić
Gavrić
Đokanović
Velkoski
Milanović
Hebibović
Ahmetović
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#97805 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Rahmanović će poslije rep. pauze početi pomalo igrati. I to se neće odmah bacati u vatru već pomalo. Prebitan igrač da bi se opet rizikovala povreda. Do ovoga je došlo jer je igrao revanš u Celticu a nije smio igrati. I on i Oremuš su trebali odmarati drugu utakmicu. I sad imamo to što imamo ali hajde. Ali iz ovog svega smo dobili Handžića ponovo zainteresovanog za fudbal, Gavrića kome se vratilo samopouzdanje i fizička sprema, te uigrao se sa ekipom, Đokanovića koji ozb. konkuriše za prvi tim i predstavlja budućnost kluba, i povredu Tatara ali opet krila se mogu krpiti sa Milanovićem i Hebibovićem.
Ako izdžimo ove dvije tekme bez poraza, onda je ovaj dosadašnji dio prvenstva fenomenalan.
Ako izdžimo ove dvije tekme bez poraza, onda je ovaj dosadašnji dio prvenstva fenomenalan.
- Logovan
#97806 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
"Čeka nas teška i zahtjevna utakmica na Pecari. Oni, kao i mi imaju problema sa povredama. Što se tiče ekipe vjerujemo da možemo napraviti dobar rezultat, uspjeli smo se odmoriti i osvježiti. Atmosfera između igrača je pozitivna, što je jako važno kada je raspored ovako težak. Svaki igrač je do sada dokazao da je kvalitet i da može uspješno odgovoriti na zadatke koji mu se postave", rekao je Ćosić.
- Logovan
#97807 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo da je kompletan kontigent ustupljenih karata za sjevernu tribinu (1573) rasprodat.
-
90minut
#97808 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da nam daju cijeli kapacitet stadiona bilo bi prodano u 3 dana
- ZonFon
#97809 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nista dok Mensur ne prebrojiLogovan wrote:Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo da je kompletan kontigent ustupljenih karata za sjevernu tribinu (1573) rasprodat.
- SmokingMan
#97810 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Valja polizati ono što je ispljunuo....ZonFon wrote:Nista dok Mensur ne prebrojiLogovan wrote:Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo da je kompletan kontigent ustupljenih karata za sjevernu tribinu (1573) rasprodat.
- pinokio04
#97811 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kada će nam ciganija za derby bar 3.000 karty
Zar imaju toliko strah
Dok su zivi držace se pravila 5%
Zar imaju toliko strah
-
kakaljin
#97812 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zato se i mi trebamo drzati 5% i sve ih staviti na jug, a zapad prema jugu podijeliti karte skolamapinokio04 wrote:Kada će nam ciganija za derby bar 3.000 karty
Zar imaju toliko strah![]()
-
THEC
#97813 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ovo sto su nama dali je otprilike onako 12% od ukupnog kapaciteta (racunam da im je 13000 kapacitet) s tim sto nisam oduzimao tampon zonu, taj dio tribina ako izuzmemo, procenat je i malo veci ugl nije bas da nam daju samo 5%pinokio04 wrote:Kada će nam ciganija za derby bar 3.000 karty
-
kakaljin
#97814 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa prije je bilo cijeli istok i pola sjevera nama na grbavici, a njima na kosevu cijeli jug i pola Zapada, dok oni nisu smanjili kapacitet za nase navijace.THEC wrote:ovo sto su nama dali je otprilike onako 12% od ukupnog kapaciteta (racunam da im je 13000 kapacitet) s tim sto nisam oduzimao tampon zonu, taj dio tribina ako izuzmemo, procenat je i malo veci ugl nije bas da nam daju samo 5%pinokio04 wrote:Kada će nam ciganija za derby bar 3.000 karty
-
THEC
#97815 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
pa nije problem mozemo mi njima smanjiti, stavise mislim da im samo jug treba dati i nista vise od toga, procentualno bi to bilo i vise nego sto oni nama dadnu, ali poenta mog posta je bila da nije bas da se drze 5% jer tek to bi smijesan broj karata bio, negdje oko 650kakaljin wrote:Pa prije je bilo cijeli istok i pola sjevera nama na grbavici, a njima na kosevu cijeli jug i pola Zapada, dok oni nisu smanjili kapacitet za nase navijace.THEC wrote:ovo sto su nama dali je otprilike onako 12% od ukupnog kapaciteta (racunam da im je 13000 kapacitet) s tim sto nisam oduzimao tampon zonu, taj dio tribina ako izuzmemo, procenat je i malo veci ugl nije bas da nam daju samo 5%pinokio04 wrote:Kada će nam ciganija za derby bar 3.000 karty
-
bleicher
#97816 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dosta mi je vala i Velkoskog usporenog a i vjecitog glumca Handzica. Pun mi je i ovih povrijedjenih jbt nek trenira po 3 sata dnevno to je 90 radnih sati i cuj osmorica se povrijedila. I jebem ga ne mogu da shvatim da nemamo pare za pojacanja, Mujakica prodali, Evropa... Ma jebo ovo sve, jedinstvena prilika da uspostavimo dominaciju mi ojebine dovodimo za 0 km
- Dinostula
#97817 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kupio si MIlanovica za 100 milja lik ne moze meda.bleicher wrote:Dosta mi je vala i Velkoskog usporenog a i vjecitog glumca Handzica. Pun mi je i ovih povrijedjenih jbt nek trenira po 3 sata dnevno to je 90 radnih sati i cuj osmorica se povrijedila. I jebem ga ne mogu da shvatim da nemamo pare za pojacanja, Mujakica prodali, Evropa... Ma jebo ovo sve, jedinstvena prilika da uspostavimo dominaciju mi ojebine dovodimo za 0 km
- basar
#97818 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bez Rahmana i Tatara naši napadi izgledaju bezidejno. Halil je bio 10× bolji od Milanovića. Šišića gurati umjesto Milanovića. Šabanović je igrao protiv jednog od najjačih krila u ligi, ne treba ga previše kritikovati.
Nadam se sastavu Kova, Šerbečić, Lazić, Pidro, Hodžić(Šabanović) Oremuš, Rahmanović, Tatar, Šišić, Handžić, Ahmetović.
Nadam se sastavu Kova, Šerbečić, Lazić, Pidro, Hodžić(Šabanović) Oremuš, Rahmanović, Tatar, Šišić, Handžić, Ahmetović.
- Logovan
#97819 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Šišić je dovoljno pokazao.basar wrote:Bez Rahmana i Tatara naši napadi izgledaju bezidejno. Halil je bio 10× bolji od Milanovića. Šišića gurati umjesto Milanovića. Šabanović je igrao protiv jednog od najjačih krila u ligi, ne treba ga previše kritikovati.
I ne mogu Haris i Mersudin zajedno. To jedino u drugom poluvremenu kada ganjamo rezultat.
-
bleicher
#97820 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A sta ces ocekivati od igraca placenog 50 000 eura na danasnjem fudbalskom trzistu.Dinostula wrote:Kupio si MIlanovica za 100 milja lik ne moze meda.bleicher wrote:Dosta mi je vala i Velkoskog usporenog a i vjecitog glumca Handzica. Pun mi je i ovih povrijedjenih jbt nek trenira po 3 sata dnevno to je 90 radnih sati i cuj osmorica se povrijedila. I jebem ga ne mogu da shvatim da nemamo pare za pojacanja, Mujakica prodali, Evropa... Ma jebo ovo sve, jedinstvena prilika da uspostavimo dominaciju mi ojebine dovodimo za 0 km
Koliko smo dobili za Mujakica, ofrlje pola miliona eura. Za te pare se mogla 2 kupiti ali 2 dobra.
Ogadilo mi se sve ovo, mozemo i duplu osvojiti ali to stagniranje me ubi. Evo bicu hrabar pa reci kupite 3 prvotimca iz Hajduka, Partizana, Zrinjskog, Vojvodine, austrijskih liga. Izvalite 2 miliona i dajte na plate milion pa da covjek ima sta vidjeti na onom Kosevu i da se pored titule, koja bi se podrazumijevala, covjek nada nekoj Evropi jebemu vise majku i mentalitet sela.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#97821 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
KUPILI SMO SEATE; NEMOJTE TAKO 
- basar
#97822 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Slažem se da nije nivo ali je od Velkoskog bolji svakako. A što ne mogu? Handžić je super igrač, po meni niko od njih dvojice nije za klupe, problem je bio u vezi. U svakom slučaju sada treba dobro izanalizirati i pospremiti sve dok se nije zahuktalo.Logovan wrote:Šišić je dovoljno pokazao.basar wrote:Bez Rahmana i Tatara naši napadi izgledaju bezidejno. Halil je bio 10× bolji od Milanovića. Šišića gurati umjesto Milanovića. Šabanović je igrao protiv jednog od najjačih krila u ligi, ne treba ga previše kritikovati.
Nadam se sastavu Kova, Šerbečić, Lazić, Pidro, Hodžić(Šabanović) Oremuš, Rahmanović, Tatar, Šišić, Handžić, Ahmetović.Taj frajer i kada uđe u drugom poluvremenu, on nema neke želje da nešto napravi.
Ovaj sastav možeš vidjeti tek nekad na proljeće, sami Bog zna kada će se vratiti Pidro i Oremuš.
I ne mogu Haris i Mersudin zajedno. To jedino u drugom poluvremenu kada ganjamo rezultat.
-
Company85
#97823 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
E bravo...hahahahahaVelkoski wrote:KUPILI SMO SEATE; NEMOJTE TAKO
Trebaju igraci u seat-ima na teren da mogu stici nekoga
- Maharadza
#97824 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Najgore što u onoj Mii krntiji teško da će stići bilo koga, još pogotovu ako je ona 1.0 verzija...sve je to samo nije auto.Company85 wrote:E bravo...hahahahahaVelkoski wrote:KUPILI SMO SEATE; NEMOJTE TAKO
Trebaju igraci u seat-ima na teren da mogu stici nekoga
Last edited by Maharadza on 31/08/2019 23:45, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#97825 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Teško da bi i u njima stigli ikoga, dali smo haman milion za 1.0 motore