Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
slucajan

#97801 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by slucajan »

I bez svih povrijeđenih na koje ne možemo računati za utakmicu protiv željezničara, ne vidim razlog za brigu. Sastav koji imamo na raspolaganju i ako bude na 70% može staniću, paviću, sipoviću i kemi zabiti 3, u poluvremenu!
Kovačević
Šabanović (Hodžić)
Letić
Šerbečić
Lazić
Gavrić
Đokanović
Velkoski
Milanović
Hebibović
Ahmetović
S klupe Handžić, Šišić, Cruz, eventualno Rahmanović, možda i Tatar pola sata...
Apsolutno ne vidim razlog za brigu, naročito što ćemo doći na grbavicu pod mnogo manjim pritiskom od domaćina.
Meni je veća "briga" šta kada se oporave Pidro, Stanojević, Oremuš, Hodžić, Dupovac, Rahmanović, Tatar...???
animus

#97802 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

gold'n'brown wrote:
F&N wrote:Tatar ima upaljene abdominalne kanale. Sanse da zaigra na derbiju su 50-50
Sta ovi nasi rade, onom se upalila pubicna kost, ovom abdominalni kanali :D
Pripremaju se za derbi. Treba ponoviti Lazicev gol. Necemo mi njima da dajemo vise obicne golove nego to mora biti :izet: .
todd_smith

#97803 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Raigor Stonehoof, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.

:?

slucajan wrote:I bez svih povrijeđenih na koje ne možemo računati za utakmicu protiv željezničara, ne vidim razlog za brigu. Sastav koji imamo na raspolaganju i ako bude na 70% može staniću, paviću, sipoviću i kemi zabiti 3, u poluvremenu!
Kovačević
Šabanović (Hodžić)
Letić
Šerbečić
Lazić
Gavrić
Đokanović
Velkoski
Milanović
Hebibović
Ahmetović
Apsolutno ne vidim razlog za brigu, naročito što ćemo doći na grbavicu pod mnogo manjim pritiskom od domaćina.
Meni je veća "briga" šta kada se oporave Pidro, Stanojević, Oremuš, Hodžić, Dupovac, Rahmanović, Tatar...???
sta sta, pa tad imas Kup/Liga tempo subota/srijeda

uostalom od navedenih 3 su standardni, tako da oni pocinju, Gavric i Djokanovic su tu da krpe pozicije
Logovan

#97804 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

slucajan wrote:I bez svih povrijeđenih na koje ne možemo računati za utakmicu protiv željezničara, ne vidim razlog za brigu. Sastav koji imamo na raspolaganju i ako bude na 70% može staniću, paviću, sipoviću i kemi zabiti 3, u poluvremenu!
Kovačević
Šabanović (Hodžić)
Letić
Šerbečić
Lazić
Gavrić
Đokanović
Velkoski
Milanović
Hebibović
Ahmetović
Neće Rahmanović igrati. A za Tatara nisam siguran.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#97805 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Rahmanović će poslije rep. pauze početi pomalo igrati. I to se neće odmah bacati u vatru već pomalo. Prebitan igrač da bi se opet rizikovala povreda. Do ovoga je došlo jer je igrao revanš u Celticu a nije smio igrati. I on i Oremuš su trebali odmarati drugu utakmicu. I sad imamo to što imamo ali hajde. Ali iz ovog svega smo dobili Handžića ponovo zainteresovanog za fudbal, Gavrića kome se vratilo samopouzdanje i fizička sprema, te uigrao se sa ekipom, Đokanovića koji ozb. konkuriše za prvi tim i predstavlja budućnost kluba, i povredu Tatara ali opet krila se mogu krpiti sa Milanovićem i Hebibovićem.
Ako izdžimo ove dvije tekme bez poraza, onda je ovaj dosadašnji dio prvenstva fenomenalan.
Logovan

#97806 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

"Čeka nas teška i zahtjevna utakmica na Pecari. Oni, kao i mi imaju problema sa povredama. Što se tiče ekipe vjerujemo da možemo napraviti dobar rezultat, uspjeli smo se odmoriti i osvježiti. Atmosfera između igrača je pozitivna, što je jako važno kada je raspored ovako težak. Svaki igrač je do sada dokazao da je kvalitet i da može uspješno odgovoriti na zadatke koji mu se postave", rekao je Ćosić.
:thumbup: :thumbup:
Logovan

#97807 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo da je kompletan kontigent ustupljenih karata za sjevernu tribinu (1573) rasprodat.
90minut

#97808 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 90minut »

Da nam daju cijeli kapacitet stadiona bilo bi prodano u 3 dana
ZonFon

#97809 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

Logovan wrote:Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo da je kompletan kontigent ustupljenih karata za sjevernu tribinu (1573) rasprodat.
Nista dok Mensur ne prebroji :D
SmokingMan

#97810 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by SmokingMan »

ZonFon wrote:
Logovan wrote:Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo da je kompletan kontigent ustupljenih karata za sjevernu tribinu (1573) rasprodat.
Nista dok Mensur ne prebroji :D
Valja polizati ono što je ispljunuo.... :D :izet:
pinokio04

#97811 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

Kada će nam ciganija za derby bar 3.000 karty
Zar imaju toliko strah :izet:
Dok su zivi držace se pravila 5%
kakaljin

#97812 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

pinokio04 wrote:Kada će nam ciganija za derby bar 3.000 karty
Zato se i mi trebamo drzati 5% i sve ih staviti na jug, a zapad prema jugu podijeliti karte skolama
THEC

#97813 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by THEC »

ovo sto su nama dali je otprilike onako 12% od ukupnog kapaciteta (racunam da im je 13000 kapacitet) s tim sto nisam oduzimao tampon zonu, taj dio tribina ako izuzmemo, procenat je i malo veci ugl nije bas da nam daju samo 5%
kakaljin

#97814 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

THEC wrote:
ovo sto su nama dali je otprilike onako 12% od ukupnog kapaciteta (racunam da im je 13000 kapacitet) s tim sto nisam oduzimao tampon zonu, taj dio tribina ako izuzmemo, procenat je i malo veci ugl nije bas da nam daju samo 5%
Pa prije je bilo cijeli istok i pola sjevera nama na grbavici, a njima na kosevu cijeli jug i pola Zapada, dok oni nisu smanjili kapacitet za nase navijace.
THEC

#97815 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by THEC »

kakaljin wrote:
THEC wrote:
Pa prije je bilo cijeli istok i pola sjevera nama na grbavici, a njima na kosevu cijeli jug i pola Zapada, dok oni nisu smanjili kapacitet za nase navijace.
pa nije problem mozemo mi njima smanjiti, stavise mislim da im samo jug treba dati i nista vise od toga, procentualno bi to bilo i vise nego sto oni nama dadnu, ali poenta mog posta je bila da nije bas da se drze 5% jer tek to bi smijesan broj karata bio, negdje oko 650
bleicher

#97816 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bleicher »

Dosta mi je vala i Velkoskog usporenog a i vjecitog glumca Handzica. Pun mi je i ovih povrijedjenih jbt nek trenira po 3 sata dnevno to je 90 radnih sati i cuj osmorica se povrijedila. I jebem ga ne mogu da shvatim da nemamo pare za pojacanja, Mujakica prodali, Evropa... Ma jebo ovo sve, jedinstvena prilika da uspostavimo dominaciju mi ojebine dovodimo za 0 km
Dinostula

#97817 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

bleicher wrote:Dosta mi je vala i Velkoskog usporenog a i vjecitog glumca Handzica. Pun mi je i ovih povrijedjenih jbt nek trenira po 3 sata dnevno to je 90 radnih sati i cuj osmorica se povrijedila. I jebem ga ne mogu da shvatim da nemamo pare za pojacanja, Mujakica prodali, Evropa... Ma jebo ovo sve, jedinstvena prilika da uspostavimo dominaciju mi ojebine dovodimo za 0 km
Kupio si MIlanovica za 100 milja lik ne moze meda. :roll:
basar

#97818 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by basar »

Bez Rahmana i Tatara naši napadi izgledaju bezidejno. Halil je bio 10× bolji od Milanovića. Šišića gurati umjesto Milanovića. Šabanović je igrao protiv jednog od najjačih krila u ligi, ne treba ga previše kritikovati.
Nadam se sastavu Kova, Šerbečić, Lazić, Pidro, Hodžić(Šabanović) Oremuš, Rahmanović, Tatar, Šišić, Handžić, Ahmetović.
Logovan

#97819 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

basar wrote:Bez Rahmana i Tatara naši napadi izgledaju bezidejno. Halil je bio 10× bolji od Milanovića. Šišića gurati umjesto Milanovića. Šabanović je igrao protiv jednog od najjačih krila u ligi, ne treba ga previše kritikovati.
Nadam se sastavu Kova, Šerbečić, Lazić, Pidro, Hodžić(Šabanović) Oremuš, Rahmanović, Tatar, Šišić, Handžić, Ahmetović.
Šišić je dovoljno pokazao. :-) Taj frajer i kada uđe u drugom poluvremenu, on nema neke želje da nešto napravi. :-) Ovaj sastav možeš vidjeti tek nekad na proljeće, sami Bog zna kada će se vratiti Pidro i Oremuš.

I ne mogu Haris i Mersudin zajedno. To jedino u drugom poluvremenu kada ganjamo rezultat.
bleicher

#97820 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bleicher »

Dinostula wrote:
bleicher wrote:Dosta mi je vala i Velkoskog usporenog a i vjecitog glumca Handzica. Pun mi je i ovih povrijedjenih jbt nek trenira po 3 sata dnevno to je 90 radnih sati i cuj osmorica se povrijedila. I jebem ga ne mogu da shvatim da nemamo pare za pojacanja, Mujakica prodali, Evropa... Ma jebo ovo sve, jedinstvena prilika da uspostavimo dominaciju mi ojebine dovodimo za 0 km
Kupio si MIlanovica za 100 milja lik ne moze meda. :roll:
A sta ces ocekivati od igraca placenog 50 000 eura na danasnjem fudbalskom trzistu.
Koliko smo dobili za Mujakica, ofrlje pola miliona eura. Za te pare se mogla 2 kupiti ali 2 dobra.
Ogadilo mi se sve ovo, mozemo i duplu osvojiti ali to stagniranje me ubi. Evo bicu hrabar pa reci kupite 3 prvotimca iz Hajduka, Partizana, Zrinjskog, Vojvodine, austrijskih liga. Izvalite 2 miliona i dajte na plate milion pa da covjek ima sta vidjeti na onom Kosevu i da se pored titule, koja bi se podrazumijevala, covjek nada nekoj Evropi jebemu vise majku i mentalitet sela.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#97821 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

KUPILI SMO SEATE; NEMOJTE TAKO :!:
basar

#97822 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by basar »

Logovan wrote:
basar wrote:Bez Rahmana i Tatara naši napadi izgledaju bezidejno. Halil je bio 10× bolji od Milanovića. Šišića gurati umjesto Milanovića. Šabanović je igrao protiv jednog od najjačih krila u ligi, ne treba ga previše kritikovati.
Šišić je dovoljno pokazao. :-) Taj frajer i kada uđe u drugom poluvremenu, on nema neke želje da nešto napravi. :-) Ovaj sastav možeš vidjeti tek nekad na proljeće, sami Bog zna kada će se vratiti Pidro i Oremuš.

I ne mogu Haris i Mersudin zajedno. To jedino u drugom poluvremenu kada ganjamo rezultat.
Slažem se da nije nivo ali je od Velkoskog bolji svakako. A što ne mogu? Handžić je super igrač, po meni niko od njih dvojice nije za klupe, problem je bio u vezi. U svakom slučaju sada treba dobro izanalizirati i pospremiti sve dok se nije zahuktalo.
Company85

#97823 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Company85 »

Velkoski wrote:KUPILI SMO SEATE; NEMOJTE TAKO :!:
E bravo...hahahahaha

Trebaju igraci u seat-ima na teren da mogu stici nekoga
Maharadza

#97824 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Company85 wrote:
Velkoski wrote:KUPILI SMO SEATE; NEMOJTE TAKO :!:
E bravo...hahahahaha

Trebaju igraci u seat-ima na teren da mogu stici nekoga
Najgore što u onoj Mii krntiji teško da će stići bilo koga, još pogotovu ako je ona 1.0 verzija...sve je to samo nije auto. :skoljka:
Last edited by Maharadza on 31/08/2019 23:45, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#97825 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Teško da bi i u njima stigli ikoga, dali smo haman milion za 1.0 motore
Locked