JoseMujica wrote:Danguba wrote:FaHraon ce federalni parlament pretvoriti u kazaliste.
pokušava on al ga Esko jebe opasno
On ostaje kao staticar i treba ga zakonom zastititi kao rijetku vrstu.
JoseMujica wrote:Danguba wrote:FaHraon ce federalni parlament pretvoriti u kazaliste.
pokušava on al ga Esko jebe opasno
Znam. To ja sebe sokolim ...Saian wrote:ne volim da se ponavljamBanksy wrote:
DoviDženja drago Sara-jevo ... najbolje ...
weredsf wrote:Nije se dugo cekao odgovor iz Avaza![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... etbegovica

Kad su to dres skinuli?snaga_znanja wrote:Fahro u FTV dnevniku oznacen kao lopov, bandit i narko diler. Kakvo iznenadjenje...
Ne radi se o dnevniku. Bio snimak sa suđenja Keljmendiju gdje tužilac čita imena Keljmendijevih najbližih saradnika. Među njima je i Fahro Radončić ba...snaga_znanja wrote:Fahro u FTV dnevniku oznacen kao lopov, bandit i narko diler. Kakvo iznenadjenje...
mislim da na ciglane misli i kabareJoseMujica wrote:riješena dilema...Jagoda je u rukama bivše frakcije SDU
Država wrote:
Šta ovo FTV objavi. Pa nije moguće. Čuj Keljmendi radio sa Radončićem...
A i ovi međunarodni tužioci. Sve lažov do lažova...![]()
![]()
Ne znam ko sada kontrolise FTV, obzirom da je danas odmah uzvratio nekom smijurijom od teksta vezano za Bakira vjerovatno smatra da je SDA.StupskaBitanga wrote:Jel ovo priprema za njegovo hapšenje?
ali stavili su ga kao prvu vijest, realno to nije bas za spice ali nije ni lose da se stvori jedan blok protiv AvazaStupskaBitanga wrote:Kao sto rekoh vrelo politicko ljeto i početak jeseni
Možda je FTV samo dif i SPp ostali
Pa vrlo moguce, Avdo je Bakirov ucenikStupskaBitanga wrote:Vjerovatno FTV odnosno Avdo ide reketaski. Odriješi kesu i evo i guzice nije problem
neki nisu znali gdje je RTV dom u Sarajevu kad sam ih doveo a na kraju su mi okrenuli ledja
Bakir H.