Ovo treba da bude smiješno ili šta ..??respo wrote:najbolja sminka je od loreala paris
tako da ti je bolje kupi to nego iphone pa mozda sta i pokupis koji like
iPhone - All about
Moderator: Benq
-
tony montana
#9776 Re: iPhone - All about
-
Son1
#9777 Re: iPhone - All about
Ne razumijem ja tu podjelu na "muski" i "zenski" iPhone.tony montana wrote:Jel po vama bolji crni ili bijeli iPhone 4s ?? Muško sam i više mi se sviđa bijeli,po meni je veća šminka..Al govore mi da je bijeli ženski..
Pomagajte,vidite da sam u teškim mukama..
Uzmes onaj koji ti se svidja, a pacenici koje zanima koje ti je boje mobitel ce naci sebi vec nesto da komentarisu.
-
tony montana
#9778 Re: iPhone - All about
Tačno.Son1 wrote:Ne razumijem ja tu podjelu na "muski" i "zenski" iPhone.tony montana wrote:Jel po vama bolji crni ili bijeli iPhone 4s ?? Muško sam i više mi se sviđa bijeli,po meni je veća šminka..Al govore mi da je bijeli ženski..
Uzmes onaj koji ti se svidja, a pacenici koje zanima koje ti je boje mobitel ce naci sebi vec nesto da komentarisu.
- respo
#9779 Re: iPhone - All about
ovaj komentar treba biti da vidis koliko si ogranicen i koliki snob kad gledas boju telefona je li veca sminka bijeli ili crnitony montana wrote:Ovo treba da bude smiješno ili šta ..??respo wrote:najbolja sminka je od loreala paris
-
tony montana
#9780 Re: iPhone - All about
Čuj "ograničen",pa forum je i izmišljen da se čuju mišljenja drugih ljudi,moj prijatelju,pa kakvo god pitanje bilo.Ako nemaš racionalan i primjeran komentar preskočiš ono što si pročitao i gotovo.Da znaš za ubuduće..respo wrote:ovaj komentar treba biti da vidis koliko si ogranicen i koliki snob kad gledas boju telefona je li veca sminka bijeli ili crnitony montana wrote:Ovo treba da bude smiješno ili šta ..??respo wrote:najbolja sminka je od loreala paris
- TMovac
#9781 Re: iPhone - All about
Imam mozda glupo pitanje,ali eto ipak je bolje provjeriti nego ici grlom u jagode.S obzirom da mi Iphone nije fabricki otkljucan,koristim X-sim.Trenutno mi je sistem IOS 6.1,pa me interesuje da li smijem nadograditi sistem na IOS 6.1.2?Tj da li ce mi nadogradnja imati negativne posljedice po X-sim.Ono cega se bojim jeste da mi X sim nece podrzavati sistem 6.1.2.
Unaprijed hvala na odgovoru
- respo
#9782 Re: iPhone - All about
odgovor je sasvim primjeran i racionalan pitanju a sto se tebi ne svidja i sto sam pogodio bit je do tebetony montana wrote: Čuj "ograničen",pa forum je i izmišljen da se čuju mišljenja drugih ljudi,moj prijatelju,pa kakvo god pitanje bilo.Ako nemaš racionalan i primjeran komentar preskočiš ono što si pročitao i gotovo.Da znaš za ubuduće..
ili uopste nisi shvatio
al eto da ti znas ubuduce ima ljudi koji ce ti u lice reci sta misle a ne sto ti zelis cuti
- shibonja
#9783 Re: iPhone - All about
Ja riskiro i skinoTMovac wrote:Imam mozda glupo pitanje,ali eto ipak je bolje provjeriti nego ici grlom u jagode.S obzirom da mi Iphone nije fabricki otkljucan,koristim X-sim.Trenutno mi je sistem IOS 6.1,pa me interesuje da li smijem nadograditi sistem na IOS 6.1.2?Tj da li ce mi nadogradnja imati negativne posljedice po X-sim.Ono cega se bojim jeste da mi X sim nece podrzavati sistem 6.1.2.
- shibonja
#9784 Re: iPhone - All about
tony montana wrote:Jel po vama bolji crni ili bijeli iPhone 4s ?? Muško sam i više mi se sviđa bijeli,po meni je veća šminka..Al govore mi da je bijeli ženski..
Bijeli je i kod mene,i sta me briga sta ko kaze i misli
- TMovac
#9785 Re: iPhone - All about
hvala druze,ma kada sam nadogradio na 6.1 morao sam riknut petobanku za novi X-sim,pa me hastra.Znaci sve ce frcerat u dureshibonja wrote:Ja riskiro i skinoTMovac wrote:Imam mozda glupo pitanje,ali eto ipak je bolje provjeriti nego ici grlom u jagode.S obzirom da mi Iphone nije fabricki otkljucan,koristim X-sim.Trenutno mi je sistem IOS 6.1,pa me interesuje da li smijem nadograditi sistem na IOS 6.1.2?Tj da li ce mi nadogradnja imati negativne posljedice po X-sim.Ono cega se bojim jeste da mi X sim nece podrzavati sistem 6.1.2.
Unaprijed hvala na odgovoru,isto 4s x sim ,sve normala radi
-
novikorisnik
#9786 Re: iPhone - All about
Ako si faca u drustvu, svi ce misliti da nosis bijeli jer si cool... Ako nisi, svi ce misliti da si geytony montana wrote:Jel po vama bolji crni ili bijeli iPhone 4s ?? Muško sam i više mi se sviđa bijeli,po meni je veća šminka..Al govore mi da je bijeli ženski..
- Bluesman
#9787 Re: iPhone - All about
Jel dobar iphone 3gs ? Mislio sam mijenjati galaxy mini 2 za iphone 3gs...
Moze li mi neko navesti glavne prednosti i mane u odnosu na galax je...
...
...
-
novikorisnik
#9788 Re: iPhone - All about
.... iPhone je mercedes za ostale telefone. Drugi pokusavaju da ga sto vjerodostojnije imitiraju. Neuspjesno.Bluesman wrote:Jel dobar iphone 3gs ? Mislio sam mijenjati galaxy mini 2 za iphone 3gs...
...
- Qler
#9789 Re: iPhone - All about
iPhone je tek od cetvorke postao ozbiljan telefon, ovo sve prije je smijesno.
-
Vertig0
#9790 Re: iPhone - All about
Smijesan si. Danasnji mobiteli su ovakvi zahvaljujuci iphonu. Ono sto je nokia nekad bila danas je iphone.
- Qler
#9791 Re: iPhone - All about
Pa pogledaj samo originalni iOS koji je dolazio na 3GS, nema mms, nema video, kamera ocajna, i jos milion nedostataka. Priznajem, iPhone je doveo do revolucije u dizajnu i nacinu interakcije sa telefonom, ali da je dobar telefon, to je tek postao sa iPhone 4.
- Bluesman
#9792 Re: iPhone - All about
Zakljucaj je koji za 3 GS ? xD
...
...
- Qler
#9793 Re: iPhone - All about
Ma u par deka, uzmi iPhone samo da malo odmoris od andorida i romova 
-
Vertig0
#9794 Re: iPhone - All about
Ok za kameru stoji i za video, pogotovo sto je bez blica bila, ali npr mms po meni nije nikakav nedostatak.
Imao si opciju da saljes preko fejsa, whats app i mnoge druge, sto je x puta bolje od mms-a... Mislim lijepo je imati opciju mms-a ali da je bio nedostatak, vala i nije.
Ja nikad u zivotu nisam poslao mms...
Kao sto sam rekao, bilo je nedostataka, ali puno vise pozitivnih stvari je bilo, tako da je glupo reci da je prije iphone 4 bio smece.
Imao si opciju da saljes preko fejsa, whats app i mnoge druge, sto je x puta bolje od mms-a... Mislim lijepo je imati opciju mms-a ali da je bio nedostatak, vala i nije.
Ja nikad u zivotu nisam poslao mms...
Kao sto sam rekao, bilo je nedostataka, ali puno vise pozitivnih stvari je bilo, tako da je glupo reci da je prije iphone 4 bio smece.
- dedovic.almir
#9795 Re: iPhone - All about
Narode, kad prebacim PDF na iPhone 5, uredno sve predje, ali kako da ga na iPhone otvorim, nema ga nigdje ?
prebacio sam par PDF filova, u iTunes uredno sve stoji, ali ih ne mogu naci na iPhonu.
prebacio sam par PDF filova, u iTunes uredno sve stoji, ali ih ne mogu naci na iPhonu.
- fosil
#9796 Re: iPhone - All about
Probaj sa Kindle app.
-
Vertig0
#9797 Re: iPhone - All about
Skini ibooks ako nemas, tu bi trebalo biti. Meni sve uredno cita pdf.
- dedovic.almir
#9798 Re: iPhone - All about
Imam neki PDFExpert, nije problem da cita, nego ne znam gdje ga je smjestio u telefonu, nemogu da ih lociram ?Vertig0 wrote:Skini ibooks ako nemas, tu bi trebalo biti. Meni sve uredno cita pdf.
- dedovic.almir
#9799 Re: iPhone - All about
Problem je sto te filove ne mogu da lociram, ne znam gdje se nalaze kada ih prebacim na iPhone - nemogu da dodjem do njih ?fosil wrote:Probaj sa Kindle app.
PDF inace mogu da otvorim jer imam PDF Expert.
-
Vertig0
#9800 Re: iPhone - All about
Pa kazem ti skini iBooks sa app storea, tu ih on smjesti.