Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Splinter wrote:Poznajem neke džeparoše "samce" koji su još davno prije rata "zaradili" kuće i poslovne prostore, radeći po Italiji i Švajcarskoj. Danas su najmanje dva takva u Sarajevu priznati i poznati građani...
Grupni džeparoši nikad nisu napravili zaradu veću od sedmične potrošnje, a sa svakim većim "ulovom" nastajala bi svađa i podvala oko podjele
nemoj zezati, zar se može tako profitirati ? Možda sam ja naivčina i mislim da su svi ljudi pošteni, ali kad čujem takve priče to mi tako nestvarno djeluje...
to bilo prije kartica i pin-ova, sad je lakse ostati posten
ouuuuu kakav crash kod principovog mosta, u tramvaj se zabio jedan auto pa u njega jos jedan, direktno u onaj hepek sto viri iz tramvaja, bas zestoko, (a vozac tramvaja go do pasa, vruce mu valjda)
DoradO wrote:ouuuuu kakav crash kod principovog mosta, u tramvaj se zabio jedan auto pa u njega jos jedan, direktno u onaj hepek sto viri iz tramvaja, bas zestoko, (a vozac tramvaja go do pasa, vruce mu valjda)
i jedan od vozaca, ljut valjda, izasao porazbijao stakla na tramvaju kod vozaca i dobro prebio vozaca, covjek lezi ispred ne mrda ludnica je kod principovog raja
DoradO wrote:i jedan od vozaca, ljut valjda, izasao porazbijao stakla na tramvaju kod vozaca i dobro prebio vozaca, covjek lezi ispred ne mrda ludnica je kod principovog raja
ma ne smijem slikati, goni milicija sve je zaokruzeno trakom, a uskoro cete vidjeti ima najmanje 10 novinara, neki autic kao starija KIA ja mislim je prva udarila u tramvaj i skoro se prepolovio napola a odozada ga nabio crveni punto a malo iza njih na trotoaru BMW kocka... et odoh radit sada
Prolazio sam tim dijelom i vidio tramvaj da stoji i ispred njega Taxi Golf 5 i pomislio da nije tramvaj udario taksistu ili mu se ovaj ubacivao, ali nisam vidio nikakvo oštečenje na taxi autu, ni na tramvaju naprijed. Htjedoh ovdje da pitam da li ko zna šta se desilo, kad vidim neko je već napisao post o tome. Sigurno će se znati u toku dana šta je bilo. Nije mi jasno kako je vozač/vozačica se zabio u tramvaj. Sigurno je išao brzo i nije navrijeme uspio usporiti.
Iz pouzdanih izvora sam cuo da je vozac tramvaja, odnosno tramvadjija kreno pa stao da pusti nekoga da udje. Ovo je dovelo do nemilog dogadjaja.
Nije poznato da li ce mu se doticna zemska osoba oduziti za ovaj cin
NE shvaćam uopšte radi čega je vozač auta tako nasilno dejstvovao. Dogodila se materijalna šteta - pa šta, ako nisi kriv naplatit ćeš svoje i tačka. Pa i ako ćeš biti kriv, ne vidim razloga opet za fizički obračun - neka nema ljudskih gubitaka, ostalo će se riješiti...