Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
missko

#9776 Re: Manchester United FC

Post by missko »

fixer wrote:
Jedinstvo_Manchester wrote: slozio mu đon u dok mu je ovaj prilazio sa strane sa koje ga Nani nije mogao vidjeti jer je isao na loptu, vidjelo se da Nani uopste nije gledao u smjeru Arbeloe vec prema lopti sto znaci da ga nije namjerno slozio đonom.
To je njegova greska sto nije gledao. Nece ti sudije oprostiti ovakav start jer nisi gledao.
Sta je za tebe faul obicni i na kojem djelu terena i u kojoj situaciji a sta je faul za zuti, Ovo moze biti crveni samo u situaciji kad ne postoje ove dvije gore navedene.
Jedinstvo_Manchester

#9777 Re: Manchester United FC

Post by Jedinstvo_Manchester »

@ fixer objasnio ti je missko gore da se ne ponavljam
Jedinstvo_Manchester

#9778 Re: Manchester United FC

Zao mi je sto smo ispali. Nadam se da ce Real da osvoji CL zbog Ronalda i Moua, a i da ne bude da smo ispali od nekog ko je puko u 1/4 finala.
snaga_znanja

#9779 Re: Manchester United FC

Post by snaga_znanja »

Jedinstvo_Manchester wrote:Zao mi je sto smo ispali. Nadam se da ce Real da osvoji CL zbog Ronalda i Moua, a i da ne bude da smo ispali od nekog ko je puko u 1/4 finala.
Mancester obicno ispada od osvajaca LP! :D Porto, Real,-..
lethalthreat

#9780 Re: Manchester United FC

Post by lethalthreat »

Provaljeno ljudi, sve rečeno, finale Real - Barcelona.

Ovakve krađe su mi postale normalne od Prolićevih dana na domaćim terenima, hajde ništa čudno kod nas, ali na najvišem mogućem nivou, nogometnim velikanima (Chelsea, Ovrebo) pa ovo ... ova plemenita igra gubi smisao definitivno.
PriNc_ba

#9781 Re: Manchester United FC

Post by PriNc_ba »

L00d wrote:
fixer wrote:
Jedinstvo_Manchester wrote: slozio mu đon u dok mu je ovaj prilazio sa strane sa koje ga Nani nije mogao vidjeti jer je isao na loptu, vidjelo se da Nani uopste nije gledao u smjeru Arbeloe vec prema lopti sto znaci da ga nije namjerno slozio đonom.
To je njegova greska sto nije gledao. Nece ti sudije oprostiti ovakav start jer nisi gledao.
Jel golman reala gledao u Vidica kad ga je sakom opalio ? :lol:
al bas ! znaci ono bi malo bolji sudija svirao penal i to sad pa sad ;) znaci za ono dvostruko saketanje se ne sudi nista samo ako je u petercu a lik nokautirao na 8 metara Nemanju s obje sake i to sa dobrim zakasnjenjem i ni blizu lopti nije bio ;)
odlicna tekma... real mali se nije vidio realno do mozda onih par minutica zadnjih kad je united sve gurnuo naprijed... dali gol radi debila carricka (ebo li vas on sve koji ga volite ... sad ga jos vise mrzim). zaletio se lik na modrica ko da idu 2 ronalda na sut a ne modric *ebeni !!! i uz onakav sut modrica bolje se nije moglo ni ocekivati a i on nosonja zabio 1 gol u karijeri da valja i sad lafo nesto napravi :x drugi gol klasicno gubljenje citave ekipe nakon primljenog gola i to je to... da nani nije dobio glupi crveni primio bi real dvicu jos do kraja ;) ali ovako jbg... samo se nadam da ce neko u formi doci realu u sljedecoj fazi da lete ko fisek :)

giggs :thumbup: :thumbup: :thumbup: :dance: po meni igrac tekme uz golmana reala ;)
missko

#9782 Re: Manchester United FC

Post by missko »

snaga_znanja wrote:
Jedinstvo_Manchester wrote:Zao mi je sto smo ispali. Nadam se da ce Real da osvoji CL zbog Ronalda i Moua, a i da ne bude da smo ispali od nekog ko je puko u 1/4 finala.
Ja Real pratim svaku tekmu kao i United, ali tesko da ce moci preko svaba ( Bayerna i BvB), sve dok su oni u igri ostali su polufavoriti.
skafiskafsnjak

#9783 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Da je Nani zasluzio crveni, tj. da je bio djon u rebra.... Arbeola bi bio iznesen sa terena...
Last edited by skafiskafsnjak on 05/03/2013 23:23, edited 1 time in total.
missko

#9784 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Mislim stvarno je postalo simptomaticno koliko se tekmi koje vrijede, zavrse sudijskom lakrdijom, CL, pa sve tekme svjetskog i evropskog prvenstva.
Jedinstvo_Manchester

#9785 Re: Manchester United FC

lethalthreat wrote:Provaljeno ljudi, sve rečeno, finale Real - Barcelona.

Ovakve krađe su mi postale normalne od Prolićevih dana na domaćim terenima, hajde ništa čudno kod nas, ali na najvišem mogućem nivou, nogometnim velikanima (Chelsea, Ovrebo) pa ovo ... ova plemenita igra gubi smisao definitivno.
Ako Barca sa onim mutavim Rourom izbaci Milana onda je sve moguće, mada kad vidjeh da Halid Beslic pjeva o Romaniji vidim da je sve otislo u Qrac :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#9786 Re: Manchester United FC

Post by Tomahawk11 »

Nije bas. Ovi drugi moraju malo cudo da naprave da bi prosli ;-)
@prinche, a da malo ne pretjerujes? Koliko sam ja skontao, Ferguson je postavio ultradefanzivnu taktiku i to je dobro funcionisalo, cekanje kontre. Cuj nije se Real vidio :? tacno je da nisu stvarali prilike, ali su imali kontrolu nad utakmicom.
skafiskafsnjak

#9787 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Tomahawk11 wrote:

@prinche, a da malo ne pretjerujes? Koliko sam ja skontao, Ferguson je postavio ultradefanzivnu taktiku i to je dobro funcionisalo, cekanje kontre. Cuj nije se Real vidio :? tacno je da nisu stvarali prilike, ali su imali kontrolu nad utakmicom.
nije kontrola utakmice samo imati loptu u posjedu vise... kontrola je i sprijeciti kontre i prilike drugog tima..
A United ih je imao ...
Jedinstvo_Manchester

#9788 Re: Manchester United FC

missko wrote:
snaga_znanja wrote:
Ja Real pratim svaku tekmu kao i United, ali tesko da ce moci preko svaba ( Bayerna i BvB), sve dok su oni u igri ostali su polufavoriti.
dobice Bajern Juventusa i ispasti a BvB posto ce Milan dobiti Barcu ce doci do finala
Logovan

#9789 Re: Manchester United FC

Post by Logovan »

L00d wrote:Da je Nani zasluzio crveni, tj. da je bio djon u rebra.... Arbeola bi bio iznesen sa terena...
Eh jebi ga sad ti, pretjeruješ. Eto sad morao mu je rebra "slomiti" da bi dobio crveni. :-)
Charuga
Globalni moderator

#9790 Re: Manchester United FC

Post by Charuga »

snaga_znanja wrote:Vecih morona od navijaca Liverpoola ovaj forum nije upoznao....
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, vrijedjanje”
» snaga_znanja

14 dana
BHF_Manijak

#9791 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

L00d, vidim da te najvise pogodio poraz, dozla da je igrala repka BiH, ali ja ti tu ne mogu pomoci. Primio si se i to je to, a ja te kao NAVIJACA Uniteda sigurno necu ubjediti da je ono crveni, jer ne zelis da vidis drugacije! Mene boli djon i za Unitedom i za Realom, nisu mi na listi simpaticnih timova, tako da mi je svejedno ko je prosao.

Za itu stvar je kako rekoh Ribery dobio crveni, a i Pepe prije toga, dakle na tim sudijskim seminarims sigurno nisu sudijama skrenuli paznju da ne sviraju crvene za opasnu igru koja direktno ugrozi igraca, ali eto klix forumasi znaju bolje od bilo koga.

Tamo gdje sam ja gledao tekmu (Sky), ljudi potvrdise svi da je opravdan crveni. Malo prestrogo ali sigurno nije sudijsk GRESKA.
nautilius

#9792 Re: Manchester United FC

Post by nautilius »

Tomahawk11 wrote:

ja bas nisam neki strateg al ako kod 1:1i 0:0 i 1:0 ne vidis gola, ne napravis sanse da nasekiras protivnika, o kakvoj kontroli pricas? ponvaljam se, zao mi milana ali platiniju se gleda klasiko u hramu fudbala i to je to. kakav roura kakav anceloti ko njih sta pita, covjek sebi ispunjava djecacke snove dok je jos predsjednik.
weedonjaaa

#9793 Re: Manchester United FC

Post by weedonjaaa »

Plavih_11 wrote:
snaga_znanja wrote:Vecih morona od navijaca Liverpoola ovaj forum nije upoznao....
» snaga_znanja

14 dana
Nije nikog konkretno vrijeđao. Ja da kažem da je Ferguson debil dobio bi ban ?
Obuca9

#9794 Re: Manchester United FC

Post by Obuca9 »

Đon u igrača, a lopta ni blizu. Crveni ko kuća.

Ovo mozda jedino na Piroti ne bi bio crveni, kad bi domaci igrac isao đonom u tijelo.
missko

#9795 Re: Manchester United FC

Post by missko »

BHF_Manijak wrote:L00d, vidim da te najvise pogodio poraz, dozla da je igrala repka BiH, ali ja ti tu ne mogu pomoci. Primio si se i to je to, a ja te kao NAVIJACA Uniteda sigurno necu ubjediti da je ono crveni, jer ne zelis da vidis drugacije! Mene boli djon i za Unitedom i za Realom, nisu mi na listi simpaticnih timova, tako da mi je svejedno ko je prosao.

Za itu stvar je kako rekoh Ribery dobio crveni, a i Pepe prije toga, dakle na tim sudijskim seminarims sigurno nisu sudijama skrenuli paznju da ne sviraju crvene za opasnu igru koja direktno ugrozi igraca, ali eto klix forumasi znaju bolje od bilo koga.

Tamo gdje sam ja gledao tekmu (Sky), ljudi potvrdise svi da je opravdan crveni. Malo prestrogo ali sigurno nije sudijsk GRESKA.
Ima li na tim seminarima sta je start za obicni faul i sta je start za zuti?
Charuga
Globalni moderator

#9796 Re: Manchester United FC

Post by Charuga »

weedonjaaa wrote:
Plavih_11 wrote:
» snaga_znanja

14 dana
Nije nikog konkretno vrijeđao. Ja da kažem da je Ferguson debil dobio bi ban ?
Ma da, mislio je na navijace Liverpoola iz tog grada a ne na one na ovom forumu. Samo ti nastavi pisati i mani se komentarisanja moderacije ... ;-)
missko

#9797 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Obuca9 wrote:Đon u igrača, a lopta ni blizu. Crveni ko kuća.

Ovo mozda jedino na Piroti ne bi bio crveni, kad bi domaci igrac isao đonom u tijelo.
Kojim si ti ocima gledao lutko?
Image
drug_profi

#9798 Re: Manchester United FC

Post by drug_profi »

vivaldi wrote:
drugi profil wrote:nija bas da je pretjerano, ali nije ni potpuno nezasluzeno. Negdje izmedju. Sudijska diskrecija, a mozda ga je i ponijela vaznost utakmice. Mislim da bi bilo bolje da je sudio svabo ili talijan.
kakva bolan diskrecija?????

ovo je utakmica svih utakmica, cijela planeta gleda!!! Pa bolan ovde se crveni daje samo u slucaju otvorenog vanjskog loma noge ili eventualno ruke!!!

Unistit utakmicu zbog usranog faula na pola terena moze samo idiot. :x
Sad kad bolje pogledam snimak, crveni zasluzen.
Mozete kriviti samo Nanija.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9799 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

Image

ovo nije bio crveni a tri puta gora situacija, dakle smiješna odluka sudije večeras i hvala mu što je sjeb'o tekmu jebem mu oca brkatog 8-)
missko

#9800 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Ne bi se on zvao Cakir da ista valja celo ukakljeni. Fuj
Post Reply