Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Amaya

#9776 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Amaya »

Radi li ko Find the Quantity and Price for Items! (Walmart) 674482. Kod mene ne prikazuje accuracy a ja vec uradila 20 :D
daree

#9777 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by daree »

Ako moze neko da mi pomogne... Napravio sam ocu nalog na neobuxu preko mene, ali nisam znao da ne mogu da dovodim referale prva 15 dana, pa je on prestao da ulazi tamo, posle 15 dana sam mu napravio novi preko mene, i oni su banovali oba naloga, da li sad mogu da mu napravim novi nalog, ili treba prvo ona dva da prijavim da se obrisu nekako ? Jel zna neko ? Hvala unapred.
beobasket

#9778 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by beobasket »

Tropick wrote:Pozdrav raja,

poceo sam ponovo raditi na CF. Moze li mi neko objasniti u slucaj kada mi je za par zadataka accuracy too low, da li ću ih ponovo nekad moci raditi ili? Da li im se mozda trebam obratiti preko ticketa?

Hvala unaprijed :)
Kad su u pitanju tvoje greške ne možeš raditi ponovo i nema razloga da im pišeš, ako je u zadatku bug pa im ti pisao zbog toga najvjerovatnije će ti popraviti accuracy.
babaroga1x

#9779 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by babaroga1x »

daree wrote:Ako moze neko da mi pomogne... Napravio sam ocu nalog na neobuxu preko mene, ali nisam znao da ne mogu da dovodim referale prva 15 dana, pa je on prestao da ulazi tamo, posle 15 dana sam mu napravio novi preko mene, i oni su banovali oba naloga, da li sad mogu da mu napravim novi nalog, ili treba prvo ona dva da prijavim da se obrisu nekako ? Jel zna neko ? Hvala unapred.

pozdrav druže

na neobux možeš zaboraviti, nažalost...

ali se možeš registrirati na clixsense i njima uopće ne smeta kad ti dovodiš referale i koliko ćeš ih imati.

samo pazi da ti i tvoj tata niste na istoj IP adresi (isti stan)
babaroga1x

#9780 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by babaroga1x »

Tropick wrote:Pozdrav raja,

poceo sam ponovo raditi na CF. Moze li mi neko objasniti u slucaj kada mi je za par zadataka accuracy too low, da li ću ih ponovo nekad moci raditi ili? Da li im se mozda trebam obratiti preko ticketa?

Hvala unaprijed :)

helou :-)

kad resetiraju Job, moći ćeš ponovo raditi na tom tasku... ili kad dodje neki totalno novi...

kad će to biti? neki se resetiraju za tjedan dana, neki za mjesec, neki na dnevnoj bazi...

ne moraš pisati ticket, nećeš ništa postići, trebaš biti samo malo strpljiv
Tropick

#9781 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Tropick »

Hvala Vam na odgovoru :) Znaci biti strpljiv i cekati :) :D
daree

#9782 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by daree »

babaroga1x wrote:
daree wrote:Ako moze neko da mi pomogne... Napravio sam ocu nalog na neobuxu preko mene, ali nisam znao da ne mogu da dovodim referale prva 15 dana, pa je on prestao da ulazi tamo, posle 15 dana sam mu napravio novi preko mene, i oni su banovali oba naloga, da li sad mogu da mu napravim novi nalog, ili treba prvo ona dva da prijavim da se obrisu nekako ? Jel zna neko ? Hvala unapred.

pozdrav druže

ali se možeš registrirati na clixsense i njima uopće ne smeta kad ti dovodiš referale i koliko ćeš ih imati.

Hvala, u istoj smo kuci, ali nemamo isti net :) Na clixu nema bonusa za minijobsove pa me i ne prvilaci nesto, posto sam vec krenuo sa neobuxom, a i na clixu nisam video da ima za neteler opcija, samo paypal, a to u Srbiji jos nije sredjeno...promenicu ocu ip adresu neta, i reinstaliracu mu windows, pa cu tako da probam, a majmuni su jer u helpu pisalo da mogu vise ljudi sa istog kompa kao familija...

Because family is very important

Everyone in your household can join NeoBux (even your mother-in-law)!

There is a catch, though... Only one user per internet connection is allowed to view advertisements in 24 hours and only one account per computer.
This means, that if everyone in your house uses their account in the same day, only the first one can earn by clicking the advertisements. To allow another user to click advertisements, he or she will have to wait 24 hours.
But everyone can login to check their accounts or post on the forum, for example.

So, in short, to click advertisements and get paid, only one user per internet connection in 24 hours and only one account per computer.

Don't do that at school, work or by using some kind of Proxy or VPN because usually the IP is the same for every Internet user and the computers may be accessed by other accounts.
glitch

#9783 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by glitch »

daree wrote:
babaroga1x wrote:

pozdrav druže

Hvala, u istoj smo kuci, ali nemamo isti net :) Na clixu nema bonusa za minijobsove pa me i ne prvilaci nesto, posto sam vec krenuo sa neobuxom, a i na clixu nisam video da ima za neteler opcija, samo paypal, a to u Srbiji jos nije sredjeno...promenicu ocu ip adresu neta, i reinstaliracu mu windows, pa cu tako da probam, a majmuni su jer u helpu pisalo da mogu vise ljudi sa istog kompa kao familija...

Because family is very important

Everyone in your household can join NeoBux (even your mother-in-law)!

There is a catch, though... Only one user per internet connection is allowed to view advertisements in 24 hours and only one account per computer.
This means, that if everyone in your house uses their account in the same day, only the first one can earn by clicking the advertisements. To allow another user to click advertisements, he or she will have to wait 24 hours.
But everyone can login to check their accounts or post on the forum, for example.

So, in short, to click advertisements and get paid, only one user per internet connection in 24 hours and only one account per computer.

Don't do that at school, work or by using some kind of Proxy or VPN because usually the IP is the same for every Internet user and the computers may be accessed by other accounts.
nisi dobro procito
moze s iste konekcije tj stana /kuce ali sa razlicitih compova
ako se dva korisnika loguju s istog compa to ti je ban odmah
i da slucajno pravis novi nalog mora nova email adresa i nova paypal adresa
iako se ip adresa promjenila
eniacc

#9784 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by eniacc »

daree wrote:Na clixu nema bonusa za minijobsove pa me i ne prvilaci nesto, posto sam vec krenuo sa neobuxom,.
Ima bonus na clixsensu.Imaju čak dva bonusa.Ja kao premium član ( 17 dolara godišnje uplatiš od zarade npr.) imam dnevni bonus od 16 % na ukupan urađeni posao.Drugi bonus je od taskova nakon svakih 50 $ dobiješ odmah 5 $ i to ti dodje još 10 %.Tako da ti je ukupni bonus kao premium člana 26 % a standardnog člana 17 %. Ako ne uspiješ sa neobuxom u svakom slučaju registruj se na clixsense,nema velike razlike u zaradi.Na neobuxu su bolje plačeni neki zadaci ali clixsense daje veći bonus .Keep tasking....
daree

#9785 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by daree »

eniacc wrote:
daree wrote:Na clixu nema bonusa za minijobsove pa me i ne prvilaci nesto, posto sam vec krenuo sa neobuxom,.
Ima bonus na clixsensu.Imaju čak dva bonusa.Ja kao premium član ( 17 dolara godišnje uplatiš od zarade npr.) imam dnevni bonus od 16 % na ukupan urađeni posao.Drugi bonus je od taskova nakon svakih 50 $ dobiješ odmah 5 $ i to ti dodje još 10 %.Tako da ti je ukupni bonus kao premium člana 26 % a standardnog člana 17 %. Ako ne uspiješ sa neobuxom u svakom slučaju registruj se na clixsense,nema velike razlike u zaradi.Na neobuxu su bolje plačeni neki zadaci ali clixsense daje veći bonus .Keep tasking....
Jel moze isplata na netteleru na clixu ?
hotac

#9786 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by hotac »

Zna li neko kada će ovaj CF početi normalno raditi bez poruka tipa "You have done the maximum amount of work on this job." i "Thanks for giving us your feedback." Bukvalno, nakon svakog taska moram refresh po 5-6 puta da bi mi se pojavio drugi task. Bože pomozi
majstorjUVE

#9787 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by majstorjUVE »

hotac wrote:Zna li neko kada će ovaj CF početi normalno raditi bez poruka tipa "You have done the maximum amount of work on this job." i "Thanks for giving us your feedback." Bukvalno, nakon svakog taska moram refresh po 5-6 puta da bi mi se pojavio drugi task. Bože pomozi
To je normalan rad :)
babaroga1x

#9788 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by babaroga1x »

majstorjUVE wrote:
hotac wrote:Zna li neko kada će ovaj CF početi normalno raditi bez poruka tipa "You have done the maximum amount of work on this job." i "Thanks for giving us your feedback." Bukvalno, nakon svakog taska moram refresh po 5-6 puta da bi mi se pojavio drugi task. Bože pomozi
nego majstore Juve ajde ti nama objasni kako si ti uspio u zadnja 24 h preko 300 taskova natući, a u sedam dana preko 1200? Divim se :-)

Jel to ideš na količinu pa radiš i ove od 1 cent ili neki drugi trik u igri?
konahawaii

#9789 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by konahawaii »

hahhaha evo jutros povukao pare sa elite-a, tek mi sad dolazi da je prebaceno...i izvinjavaju se na kasnjenu i dali mi 1$ bonusa :D

btw da provjerim na kojoj se od ovih svih stranica moze radit i kuci i na poslu??
beobasket

#9790 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by beobasket »

konahawaii wrote:hahhaha evo jutros povukao pare sa elite-a, tek mi sad dolazi da je prebaceno...i izvinjavaju se na kasnjenu i dali mi 1$ bonusa :D

btw da provjerim na kojoj se od ovih svih stranica moze radit i kuci i na poslu??
Ja sam pare povukao 11.3 i sad evo dođoše i dobih i ja taj 1$ bonusa.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#9791 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Slo Burner »

konahawaii wrote:hahhaha evo jutros povukao pare sa elite-a, tek mi sad dolazi da je prebaceno...i izvinjavaju se na kasnjenu i dali mi 1$ bonusa :D

Ja na sve tri radim i kuci i na poslu, bitno je da se niko drugi sa svojim acc ne uloguje na racunar sa kojeg radis
glitch

#9792 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by glitch »

veceras bas nista
tj zasad
al ne vidim da bi se moglo popraviti ni kasnije
mada :-)
konahawaii

#9793 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by konahawaii »

Slo Burner wrote:

Ja na sve tri radim i kuci i na poslu, bitno je da se niko drugi sa svojim acc ne uloguje na racunar sa kojeg radis
ok, hvala :)
hotac

#9794 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by hotac »

majstorjUVE wrote:
:? :? :?
majstorjUVE

#9795 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by majstorjUVE »

babaroga1x wrote:
majstorjUVE wrote:
nego majstore Juve ajde ti nama objasni kako si ti uspio u zadnja 24 h preko 300 taskova natući, a u sedam dana preko 1200? Divim se :-)

Jel to ideš na količinu pa radiš i ove od 1 cent ili neki drugi trik u igri?
nikakav trik jarane :) Nezaposlen,svakako sjedim za racunarom zasto ne i zaradit nesta.
A ne radim clanke ako na to mislim,vina najvise i ostalo kad se pojavi.4-5 taskova mi je uvijek na refreshu pa sta uleti.
I da,dobar mi je racunar pa mi je na 1 sec. refresh sve :D
babaroga1x

#9796 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by babaroga1x »

dealovi, navalite! :thumbup: :run:
Elaol

#9797 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Elaol »

701777 Copy-Paste job, tri centa, trazis autore clanka. Lako, da lakse ne moze biti
daree

#9798 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by daree »

Elaol wrote:701777 Copy-Paste job, tri centa, trazis autore clanka. Lako, da lakse ne moze biti
Samo 3 mi dalo -.-
Elaol

#9799 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Elaol »

Da potvrdim, ja mogu dva zadatka staviti na autorefresh, ali kad udjem u jedan, drugi zatvaram?
daree

#9800 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by daree »

Elaol wrote:Da potvrdim, ja mogu dva zadatka staviti na autorefresh, ali kad udjem u jedan, drugi zatvaram?
ne moras da zatvaras, nek se vrti dok ti radis prvi.
Post Reply