Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustang1 wrote:A nista Liga Prvaka jebo to ? A da zaboravio sam da je sad u modi da se ne ide u Europi jer tamo nije ni United
Mislim za vas je ucesce u LP vrh vrhova a Unitedu je to normala tako da je mogu jednu godinu i propustiti. Imate razloga za slavlje ne kazem ja nista al to nije pobjednicki
Da ponovim: šteta što se titula nije osvojila ako gledamo formu i stanje na tabeli do meča sa Chelzijem; ali ako imamo u vidu da prije početka sezone NIKO, pa ni najzagriženiji navijači, nije pomislio da će Liverpool do zadnjeg kola biti u igru za titulu, onda je ovo sjajna sezona - preko 100 datih golova, napadački fudbal, dobre akcije, furiozan start na većini tekmi, Suarezova magija... Da bi se osvojila titula bilo je potrebno primiti manje golova, igrati bolje II poluvrijeme, imati kvalitetniju odbranu...
Iako mi je žao što nisam (još uvijek) dočekao titulu Liverpoola, prezadovoljan sam ovom sezonom, uživao sam gledati Liverpool.
Kakva arogancija jebote, nevjerojatno.
Na početku sezone ste se smijali na spomen da bi Liverpool mogao do četvrtog mjesta i Lige Prvaka, pa je kasnije bilo možda četvrto ali ne više od tog, pa treće je maksimum ali je Liverpool umal decenijama daleko od napada na titulu da bi sad tražili utjehu u tom da je Liverpool nije osvojio u zadnjem kolu. Za to vrijeme ste se srozali s vrha tabele na sedmo mjesto - potrošili 70 miliona funti i ostali jednako tanki i stari i sad bez prihoda Lige Prvaka vas čeka najvažnije ljeto u zadnjie tri decenije usred kojeg je usput Svjetsko Prvenstvo. Zadnje o čemu se vi trebate brinuti je Liverpool - na Merseysideu je sve u redu, imaju mlad i uigran tim, odličnog mladog trenera, najavili su proširenje stadiona i na krilima odlične sezone su među najpoželjnijim klubovima u Europi.
Baš se radujem Manchester Unitedu naredne sezone - kako će samo poharati Premiership, znaš, jer inače to uvijek rade timovi koji ne igraju u europskim natjecanjima, bore se za titulu svi do jednog.
Mustang1 wrote:Prije par godina onaj Liga Kup nije bio bitan trofej jer ga je Liverpool osvojio .. A sada je i Community Shield bitan kad nema nista drugo
Pa sarkasticna je tema ima pola godine i sto se ne bi zajebavali i ovako ako je jedan Moyes i United ovu sezonu osvojio vise trofeja od Celsija i Liverpula skupa
AJjjjjjjjjjjjjjjjjjj ljudi pa koje takmicenje igra United sljedece godine imal lige prvaka utorkom i srijedom hahahahhahahahhaha bušiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kante nek im se zgadi fudbal cuj 7 zavrsili HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA i ima obraza se javiti. Nego momci kad budete igrali utorkom i srijedom mozemo pricati do tada sa malim timovima nema potrebe razgovarati. Manchester is not red Manchester is blue
Redsi su sezonu okončali s najviše zarađenog novca.
Premiership je tim s Anfielda za drugo mjesto nagradio s 22 miliona funti, a zahvaljujući ugovorima o TV prava, Liverpool je zaradio nevjerovatnih 99 miliona funti. Ko kaže da nema para
Eh sad jos da te pare uloze u tri dobra odbrambena igraca, super bi bilo. Johnsona obavezno prodat', Skrtela mozda isto (il' ga dobro isamarat' da dodje sebi), Sakho-a poslat u kakvu skolu fudbala, a Toure-a u penziju.
Za Sakhu treba sacekati svjetsko prvenstvo i vidjeti hoce li i kako odigrati za Francuze .. Ja bih ga ostavio pa kako zasluzi nek igra jbg ..
Sto se tice pojacanja cini mi se da cemo mi moci ove sezone potrositi najvise .. Ostali vidim planiraju da trose mnogo a niko ne razmislja kaznama
Mustang1 wrote:Za Sakhu treba sacekati svjetsko prvenstvo i vidjeti hoce li i kako odigrati za Francuze .. Ja bih ga ostavio pa kako zasluzi nek igra jbg ..
Sto se tice pojacanja cini mi se da cemo mi moci ove sezone potrositi najvise .. Ostali vidim planiraju da trose mnogo a niko ne razmislja kaznama
Zadnja vjest je da bi lallana trebao potpisao prije SP
On nije jedini kojeg bi trebali zaganjati prije svjetskog .. Cak sta vise treba dovesti 3-4 igraca prije svjetskog a za poslije sacekati i dovesti eventualno samo jednog jer su tada cesto cijene prenanpuhane a kako mi imamo dobrog pregovaraca ..
Ja bih fakat volio ili Begovica (ali sumnjam da ce mijenjati golmana) ili Kolasinca ili Bicakcica (ako odigra dobro svjetsko) jer on ne bi bio skup a moglo bi ga se isprobati sto da ne .. Ali kada vidim kakav se cirkus pravi oko klubova gdje igraju nasi onda bolje da ne dolazi niko
Mustang1 wrote:On nije jedini kojeg bi trebali zaganjati prije svjetskog .. Cak sta vise treba dovesti 3-4 igraca prije svjetskog a za poslije sacekati i dovesti eventualno samo jednog jer su tada cesto cijene prenanpuhane a kako mi imamo dobrog pregovaraca ..
Ja bih fakat volio ili Begovica (ali sumnjam da ce mijenjati golmana) ili Kolasinca ili Bicakcica (ako odigra dobro svjetsko) jer on ne bi bio skup a moglo bi ga se isprobati sto da ne .. Ali kada vidim kakav se cirkus pravi oko klubova gdje igraju nasi onda bolje da ne dolazi niko
Ne kontaju oni u Liverpoolu nase igrace, a Kolasinac bi im dosao kao kec na desetku.
Da su uzeli Begovica kada je bilo govora o tome, ali bio im skup, sada bi slavili titulu, spasio bi neku od kriticnih situacija sigurno.
Evo sta sam napisao prije nekih mjesec mozda I dalje mislim da su ovo dobra pojacanja sa kojima se moze biti u vrhu do zime a onda po potrebi dovesti gdje bude puhalo..
Posto je vec pocelo evo ja bih volio da dovedu Kolasinca,Piszceka,Caulker,Pique:D ( dati ga za Reinu ) M'Vila ili Lallana nikako obojica .. I ako ostane neke love u skladu sa time dovesti napadaca tipa Llorentea ili Dzeke koji ce moci igrati i od pocetka ali prvenstveno da sluze za zamjenu ..
Ne znam koji đavo obraćate pažnju na bolesne postove navijača Uniteda
BTW Liverpool dobio 99 miliona funti za ovu sezonu,najviše od svih klubova Premier Lige
Ali džaba kad će Brendan dobiti nekih 20-25 miliona za transfere