i niko se nece sjetiti da ovom imbecilu u mini-ju trajno oduzme vozacku ili na makar 5-10 godina
ovo je ako povrijeđeni nastrada ubistvo s predumišljajem
Moderators: _BataZiv_0809, anex
i niko se nece sjetiti da ovom imbecilu u mini-ju trajno oduzme vozacku ili na makar 5-10 godina
Pise udarila zena Peugotom u bankinu, ako je ovo na slici Peugeot i ja sam!
Primjetio sam. Klix novinaritempuser wrote:Pise udarila zena Peugotom u bankinu, ako je ovo na slici Peugeot i ja sam!
Clio 1.O'zone wrote:Primjetio sam. Klix novinaritempuser wrote:Pise udarila zena Peugotom u bankinu, ako je ovo na slici Peugeot i ja sam!
"*ebo mater meni ovo isto pežo"Better Man wrote:Clio 1.O'zone wrote:Primjetio sam. Klix novinaritempuser wrote:
Pise udarila zena Peugotom u bankinu, ako je ovo na slici Peugeot i ja sam!
Muškarac koji je snimljen kako automobilom Volkswagen Golf II vijuga cestom u mjestu Bukovci kod Busovače, a nedugo potom skreće s puta i završava u jarku, imao je 2,58 promila alkohola u organizmu. Također, nije imao položen vozački ispit i vozilo mu nije bilo registrovano.
Šta mislite kad će je platitiPolicija ga je prema odredbama novog Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja, zadržala do otrežnjenja u pritvorskim prostorijama policijske stanice Busovača.
Zbog neodgovornog ponašanja u saobraćaju, vožnje u alkoholiziranom stanju, vožnje bez vozačke dozvole i neregistrovanog vozila izrečena mu je novčana kazna od 1.300 KM.
Cim proda golfaO'zone wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170315050
Muškarac koji je snimljen kako automobilom Volkswagen Golf II vijuga cestom u mjestu Bukovci kod Busovače, a nedugo potom skreće s puta i završava u jarku, imao je 2,58 promila alkohola u organizmu. Također, nije imao položen vozački ispit i vozilo mu nije bilo registrovano.Šta mislite kad će je platitiPolicija ga je prema odredbama novog Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja, zadržala do otrežnjenja u pritvorskim prostorijama policijske stanice Busovača.
Zbog neodgovornog ponašanja u saobraćaju, vožnje u alkoholiziranom stanju, vožnje bez vozačke dozvole i neregistrovanog vozila izrečena mu je novčana kazna od 1.300 KM.
Nikad, a možda ni tad.O'zone wrote: Šta mislite kad će je platiti
Nije. Baja je vozio a hanuma je izasla sa suvozacevog.bitanga_sa_otesa wrote:da nije wanessica dusa draga ?
MoRebit' ret stajl il tako štagodTomahawk11 wrote:Jutros gledam neki bmw, pozadi spojler ko da krila od aviona![]()
![]()
![]()
![]()
Sto je najgore, nesto pocelo vec hrdjati
Sve stoji, sve jasno, apsolutno se slažem s tobom, samo nemoj po djeci ba, ne ide.zdruzdjo wrote:Scena od veceras.
Idem srednjom od ilidze prema gradu. Umjerena guzva i nema sanse preko 55-60 u sve tri trake. negdje kod villa park iza mene u desnoj traci se pojavljuje lik sa g4 i "ocam' ljubistacim senonima" i ljepi se za guzicu liku sa nekim dostavnim koji je u desnoj traci malo ispred mene. ispred mene lik i ne pada mi na pamet da se ljepim istom da bih njemu napravio prostora. prikoci "senonash" pa predje iza mene pa i meni u cmar se unese. ne jebem.
dva tri puta tako lijevo desno....na kraju kod opstine novo sarajevo se stvori prostor u lijevoj, on odzuja u istu pa ispred mene, pa ispred ovog sa dostavnim i bub naglo zakoci kod famozne apoteke i sva 4. ovaj sa dostavnim po kocinici pa ga malo zabaci da ga ne opali i u moju traku udje. zamalo me ne puce. hanuma izlazi iz g4 i u apoteku. kako odlazim vidim da se blica iza a iz dostavnog izlazi lik na sred ceste. naaaadam se da mu je objasnio zobs.
Da bog da svaki dan u apoteku isli za svaki obrok. sto sebi, sto djetetu, sto roditeljima.
Djete place, nervozno, temperatura, kise, kaslje. On lego, opro noge, zena ga natjerala u apoteku. Popizdio.zdruzdjo wrote:Scena od veceras.
Idem srednjom od ilidze prema gradu. Umjerena guzva i nema sanse preko 55-60 u sve tri trake. negdje kod villa park iza mene u desnoj traci se pojavljuje lik sa g4 i "ocam' ljubistacim senonima" i ljepi se za guzicu liku sa nekim dostavnim koji je u desnoj traci malo ispred mene. ispred mene lik i ne pada mi na pamet da se ljepim istom da bih njemu napravio prostora. prikoci "senonash" pa predje iza mene pa i meni u cmar se unese. ne jebem.
dva tri puta tako lijevo desno....na kraju kod opstine novo sarajevo se stvori prostor u lijevoj, on odzuja u istu pa ispred mene, pa ispred ovog sa dostavnim i bub naglo zakoci kod famozne apoteke i sva 4. ovaj sa dostavnim po kocinici pa ga malo zabaci da ga ne opali i u moju traku udje. zamalo me ne puce. hanuma izlazi iz g4 i u apoteku. kako odlazim vidim da se blica iza a iz dostavnog izlazi lik na sred ceste. naaaadam se da mu je objasnio zobs.
Da bog da svaki dan u apoteku isli za svaki obrok. sto sebi, sto djetetu, sto roditeljima.
ih ko ce ici u blazuj da polukruzni uradi daleko je toITNet wrote:Top neki dan
Idem iz pravca Ilidze prema Mostarskom raskrscu da se okrenem na kruznom i vratim u grad. Na cesti sam negdje malo prije skretanja desno za Vlakovo, kad meni u susret dolazi delegat koji vozi jednosmjernom (ono moje pravo za Kiseljak i kruzni tok sto se ide) penje se na trotoar kod autobuske stanice sa desne strane, preko trotoara se jadan bori sa pjesacima i ode prema Vlakovu.