nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
kloniran

#9776 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kloniran »

i niko se nece sjetiti da ovom imbecilu u mini-ju trajno oduzme vozacku ili na makar 5-10 godina
ovo je ako povrijeđeni nastrada ubistvo s predumišljajem :twisted:
supercali

#9777 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

Ne treba odmah osudjivati mozda je ovaj drugi sjekao krivinu a minija bacio ovako
Kazem mozda jer ne znamo bez ocevidaca
O'zone
Globalni moderator

#9778 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

Još jedan Duja manje....5-a ove hefte

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170311046
vozackii

#9779 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vozackii »

Sad od tog jednog bude dijelova da se rode nova tri minimalno :lol: :lol:
O'zone
Globalni moderator

#9780 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170314004

Desi se

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170314016

Tuga. Velika tuga. Kompletna porodica izgubi život u nesreći koja je sve češća kod nas mada nam vozovi saobraćaju u mizernom broju. Strah me je i zamisliti šta bi bilo da se želježnički promet poveća.
tempuser

#9781 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Pise udarila zena Peugotom u bankinu, ako je ovo na slici Peugeot i ja sam!
O'zone
Globalni moderator

#9782 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

tempuser wrote:
Primjetio sam. Klix novinari :roll:
preludezalude

#9783 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by preludezalude »

Nije peugeot nego renault
Nije bankina nego zastitna ograda.
Na kraju bi moglo ispasti da nije zena nego muskarac imao saobracajku kod Banjaluke.
A novinara i izvjestaja!!! Nista im se ne moze vjerovati. Kad bi napisali da je Sjeverna Koreja ispalila balisticki projektil na SAD, nebi im se moglo vjerovati. Moglo bi na kraju lako biti da je Kina lansirala satelit u orbitu.
Better Man

#9784 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Better Man »

O'zone wrote:
tempuser wrote:
Clio 1.
azdralovic

#9785 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by azdralovic »

Better Man wrote:
O'zone wrote:
tempuser wrote:
Clio 1.
"*ebo mater meni ovo isto pežo"
Neko u Klix redakciji
O'zone
Globalni moderator

#9786 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170315050
Muškarac koji je snimljen kako automobilom Volkswagen Golf II vijuga cestom u mjestu Bukovci kod Busovače, a nedugo potom skreće s puta i završava u jarku, imao je 2,58 promila alkohola u organizmu. Također, nije imao položen vozački ispit i vozilo mu nije bilo registrovano.
Policija ga je prema odredbama novog Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja, zadržala do otrežnjenja u pritvorskim prostorijama policijske stanice Busovača.
Zbog neodgovornog ponašanja u saobraćaju, vožnje u alkoholiziranom stanju, vožnje bez vozačke dozvole i neregistrovanog vozila izrečena mu je novčana kazna od 1.300 KM.
Šta mislite kad će je platiti :mrgreen:
azdralovic

#9787 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by azdralovic »

O'zone wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170315050
Muškarac koji je snimljen kako automobilom Volkswagen Golf II vijuga cestom u mjestu Bukovci kod Busovače, a nedugo potom skreće s puta i završava u jarku, imao je 2,58 promila alkohola u organizmu. Također, nije imao položen vozački ispit i vozilo mu nije bilo registrovano.
Policija ga je prema odredbama novog Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja, zadržala do otrežnjenja u pritvorskim prostorijama policijske stanice Busovača.
Zbog neodgovornog ponašanja u saobraćaju, vožnje u alkoholiziranom stanju, vožnje bez vozačke dozvole i neregistrovanog vozila izrečena mu je novčana kazna od 1.300 KM.
Šta mislite kad će je platiti :mrgreen:
Cim proda golfa :P
drug_profi

#9788 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

To je trebalo sve zajedno i golfa i vozača pod presu pa u visoku peć.
Logovan

#9789 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Logovan »

O'zone wrote: Šta mislite kad će je platiti :mrgreen:
Nikad, a možda ni tad. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#9790 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Tomahawk11 »

Platice, platice....iznenadili bi se kako ljudi kad im zapne izmisle lovu da plate ono sto su duzni....
Pa mnogi misle da ne moraju vratiti kredit, da ne moraju placati rezije, da ne moraju nista, pa kad stisne, onda sve placaju, jos sa zateznim kamatama i svim troskovima.
A tad je sve duplo skuplje (sto je blaza varijanta, jer je duplo donja granica kad dodje do toga da se prinudno naplacuje).
Tomahawk11
Globalni moderator

#9791 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Tomahawk11 »

Vidim otvorena i sezona zujalica :oops:
sad prozuja neki sa motorom...svjetlica :run:
zdruzdjo

#9792 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

Scena od veceras.
Idem srednjom od ilidze prema gradu. Umjerena guzva i nema sanse preko 55-60 u sve tri trake. negdje kod villa park iza mene u desnoj traci se pojavljuje lik sa g4 i "ocam' ljubistacim senonima" i ljepi se za guzicu liku sa nekim dostavnim koji je u desnoj traci malo ispred mene. ispred mene lik i ne pada mi na pamet da se ljepim istom da bih njemu napravio prostora. prikoci "senonash" pa predje iza mene pa i meni u cmar se unese. ne jebem.
dva tri puta tako lijevo desno....na kraju kod opstine novo sarajevo se stvori prostor u lijevoj, on odzuja u istu pa ispred mene, pa ispred ovog sa dostavnim i bub naglo zakoci kod famozne apoteke i sva 4. ovaj sa dostavnim po kocinici pa ga malo zabaci da ga ne opali i u moju traku udje. zamalo me ne puce. hanuma izlazi iz g4 i u apoteku. kako odlazim vidim da se blica iza a iz dostavnog izlazi lik na sred ceste. naaaadam se da mu je objasnio zobs.

Da bog da svaki dan u apoteku isli za svaki obrok. sto sebi, sto djetetu, sto roditeljima.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#9793 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bitanga_sa_otesa »

da nije wanessica dusa draga ?
Tomahawk11
Globalni moderator

#9794 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Tomahawk11 »

Jutros gledam neki bmw, pozadi spojler ko da krila od aviona :lol: :lol: :-) :skoljka:
Sto je najgore, nesto pocelo vec hrdjati :-?
zdruzdjo

#9795 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

:run:
bitanga_sa_otesa wrote:da nije wanessica dusa draga ?
Nije. Baja je vozio a hanuma je izasla sa suvozacevog.
Throttle

#9796 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Throttle »

Tomahawk11 wrote:Jutros gledam neki bmw, pozadi spojler ko da krila od aviona :lol: :lol: :-) :skoljka:
Sto je najgore, nesto pocelo vec hrdjati :-?
MoRebit' ret stajl il tako štagod :lol:
Naslovnica

#9797 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Naslovnica »

zdruzdjo wrote:Scena od veceras.
Idem srednjom od ilidze prema gradu. Umjerena guzva i nema sanse preko 55-60 u sve tri trake. negdje kod villa park iza mene u desnoj traci se pojavljuje lik sa g4 i "ocam' ljubistacim senonima" i ljepi se za guzicu liku sa nekim dostavnim koji je u desnoj traci malo ispred mene. ispred mene lik i ne pada mi na pamet da se ljepim istom da bih njemu napravio prostora. prikoci "senonash" pa predje iza mene pa i meni u cmar se unese. ne jebem.
dva tri puta tako lijevo desno....na kraju kod opstine novo sarajevo se stvori prostor u lijevoj, on odzuja u istu pa ispred mene, pa ispred ovog sa dostavnim i bub naglo zakoci kod famozne apoteke i sva 4. ovaj sa dostavnim po kocinici pa ga malo zabaci da ga ne opali i u moju traku udje. zamalo me ne puce. hanuma izlazi iz g4 i u apoteku. kako odlazim vidim da se blica iza a iz dostavnog izlazi lik na sred ceste. naaaadam se da mu je objasnio zobs.

Da bog da svaki dan u apoteku isli za svaki obrok. sto sebi, sto djetetu, sto roditeljima.
Sve stoji, sve jasno, apsolutno se slažem s tobom, samo nemoj po djeci ba, ne ide.
Nepass

#9798 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Nepass »

zdruzdjo wrote:Scena od veceras.

Djete place, nervozno, temperatura, kise, kaslje. On lego, opro noge, zena ga natjerala u apoteku. Popizdio.
Razumjevanja malo vise, molit cu ;)
:run:
ITNet

#9799 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by ITNet »

Top neki dan

Idem iz pravca Ilidze prema Mostarskom raskrscu da se okrenem na kruznom i vratim u grad. Na cesti sam negdje malo prije skretanja desno za Vlakovo, kad meni u susret dolazi delegat koji vozi jednosmjernom (ono moje pravo za Kiseljak i kruzni tok sto se ide) penje se na trotoar kod autobuske stanice sa desne strane, preko trotoara se jadan bori sa pjesacima i ode prema Vlakovu.

:-)
kloniran

#9800 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kloniran »

ITNet wrote:Top neki dan

Idem iz pravca Ilidze prema Mostarskom raskrscu da se okrenem na kruznom i vratim u grad. Na cesti sam negdje malo prije skretanja desno za Vlakovo, kad meni u susret dolazi delegat koji vozi jednosmjernom (ono moje pravo za Kiseljak i kruzni tok sto se ide) penje se na trotoar kod autobuske stanice sa desne strane, preko trotoara se jadan bori sa pjesacima i ode prema Vlakovu.

:-)
ih ko ce ici u blazuj da polukruzni uradi daleko je to :lol:
Post Reply