Antimobing zar ne vidis da te ljudi ignorisu tu...prestaniLokman wrote:Nema većeg kriminala i pljačke od one koju svakodnavno organizuju Lagumdžija i različite SDA frakcije, i nema većeg nacionalnog interesa nego što je obaranje SDA-SDP režima. Jedina konkretna opozicija i snaga koja može oboriti lopovsku vlast jeste savez Radončića i Komšića, oni se nadopunjavaju i jedan ima ono što drugi nema, jedan bez drugog ne mogu doći do cilja. Radončić kompetenciju i novac, a Komšić podršku mase.miki.ba wrote:On je poznati organizator kriminalnih radnji, ima nade.
Demokratska fronta Željko Komšić
-
hellue
#9776 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- homega
#9777 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ove dvije stranke mogu participirati uspjeh na izborima i u koaliciji jedino ako smijene svoje vođeLokman wrote:Pred nama su presudni izbori koji će odlučiti sudbinu stotina hiljada ljudi, bolje rećeno svih onih koje je marginalizovala lopovska vlast, odnosno 98% obespravljenih i poniženih građana. Ukoliko se na izborima ne dogode promjene, odnosno ako ne propadne SDA-SDP kleptokratija, onda smo definitivno propali i kao društvo i kao narod. Saradnja DF i SBB-a jeste dobar signal, a još bolje je ako će to biti popraćeno medijskom artiljerijom u organizaciji Radončića. Pretpostavljam da i Zapad podržava ovakav razvoj situacije, odnosno jasno profilisanje protiv lopovskog režima SDA-SDP. Po pitanju kompetencija i resursa jedino Radončić ima kapacitet da organizira slom SDA-SDP vlasti.
- klavirdžija
#9778 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo je s njegove strane odlično taktički odrađeno i upakovano.Hafis wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic-i ... /140605159
Komšić: Imat ćemo kandidata za Predsjedništvo iz reda Hrvata, ja ću na listu za PS BiH
Ovo mu je sigurno najveći potez u karijeri.
Upravo kako se očekivalo. Nadam se da će imati barem polovicu podrške koju je imao na prošlim izborima, tako da je veoma izgledna i ova opcija. A još kad proradi čuveni bosanski inat, rezultati su neminovni.
Doduše, simpatičan je i naivan kao i uvijek:
Što reći..koju posluku porati?Nisam siguran uopće kako se Damir Marjanović izjašnjava, nikad ga nisam gledao na taj način.
Lik mi na prvi pogled djeluje kao dijete koje se zaigralo šibicima u skladištu papira...a možda i odrađuje naručeni posao..posredno u korist ovih naših naše hahara ovdje.
Svjedno, pripazite vi malo s glasovima, da ne bude kasnije - opet smo negdje zeznuli stvar.
- Corto Maltese
#9779 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Najveći pantomomičar BH političke scene. Kad bi mu vezali ruke Precjednik bi potpuno zanijemio.
-
oakville
#9780 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ništa se ne sekiraj vidimo se u oktobru 2018, nakon 4 godine vlasti HDZ kad ćeš nam reći nešto više o trećem entitetu i demografskoj snazi hrvata u dijaspori izvan maticeHafis wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic-i ... /140605159
Komšić: Imat ćemo kandidata za Predsjedništvo iz reda Hrvata, ja ću na listu za PS BiH
Ovo mu je sigurno najveći potez u karijeri.
Upravo kako se očekivalo. Nadam se da će imati barem polovicu podrške koju je imao na prošlim izborima, tako da je veoma izgledna i ova opcija. A još kad proradi čuveni bosanski inat, rezultati su neminovni.
Doduše, simpatičan je i naivan kao i uvijek:
Što reći..koju posluku porati?Nisam siguran uopće kako se Damir Marjanović izjašnjava, nikad ga nisam gledao na taj način.
Lik mi na prvi pogled djeluje kao dijete koje se zaigralo šibicima u skladištu papira...a možda i odrađuje naručeni posao..posredno u korist ovih naših naše hahara ovdje.
Svjedno, pripazite vi malo s glasovima, da ne bude kasnije - opet smo negdje zeznuli stvar.
-
StupskaBitanga
#9781 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ništa a da ja odem u gatare i vidovite?hellue wrote:Kao da si gledaoStupskaBitanga wrote:ja nisam gledao niti namjeravan a sve mogu i pretopostaviti jer je mnogo stvari dogovoreno iza zavjese
On i Radončić će biti udarne zvijezde medijske ofanzive na FTV/Avazu i face tv
-
Holms
#9782 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Lokman wrote:Nema većeg kriminala i pljačke od one koju svakodnavno organizuju Lagumdžija i različite SDA frakcije, i nema većeg nacionalnog interesa nego što je obaranje SDA-SDP režima. Jedina konkretna opozicija i snaga koja može oboriti lopovsku vlast jeste savez Radončića i Komšića, oni se nadopunjavaju i jedan ima ono što drugi nema, jedan bez drugog ne mogu doći do cilja. Radončić kompetenciju i novac, a Komšić podršku mase.miki.ba wrote:On je poznati organizator kriminalnih radnji, ima nade.
-
hellue
#9783 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... sanski-fbiHolms wrote:Lokman wrote:Nema većeg kriminala i pljačke od one koju svakodnavno organizuju Lagumdžija i različite SDA frakcije, i nema većeg nacionalnog interesa nego što je obaranje SDA-SDP režima. Jedina konkretna opozicija i snaga koja može oboriti lopovsku vlast jeste savez Radončića i Komšića, oni se nadopunjavaju i jedan ima ono što drugi nema, jedan bez drugog ne mogu doći do cilja. Radončić kompetenciju i novac, a Komšić podršku mase.miki.ba wrote:On je poznati organizator kriminalnih radnji, ima nade.![]()
-
adnan_hz
#9784 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako DF velica svog novog pajdasa i koalicijonog partnera Fahraona 
-
StupskaBitanga
#9785 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
a taj Goran Zubac je danas eno pred optužnicom a da ne govorimo o Ahatovićima
Sami sebi zabijamo poslijenje čavle u sanduku
Sami sebi zabijamo poslijenje čavle u sanduku
- Lokman
#9786 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF i SBB grade savez koji će srušiti SDA-SDP vlast, a Bosnu i Hercegovinu uvesti u evropski civilizacijski krug. Ovakav razvoj situacije sigurno će podržati i Zapad, jer je razočarenje u aktuelnu vlast definitivno. Proporcija forumske propagande režima koja je iritirana ovakvim razvojem situacije dobar je znak da se radi o pravom potezu Komšića. Režim će sada pokušati da unese razdor unutar opozicije obećavajući razne koalicije i privilegije, ali obje stranke, i DF i SBB, treba da znaju da su SDA i SDP u neraskidivom savezu i dogovoru i da nikada neće izdati jedna drugu. Najbolji dokaz jeste nelogična Lagumdžijina koalicija sa SDA, kada se niko nije nadao, i kada je SDA zbog izbornog poraza bila na koljenima. Umjesto da ih dokusuri, Lagumdžija ih je spasao.
-
StupskaBitanga
#9787 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vidim naslovnicu avaza koja apsolutno nema veze s realnošću ali je ona potvrda onog sto pricam
-
hellue
#9788 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Antimobing promjeni terapiju plizzzzLokman wrote:DF i SBB grade savez koji će srušiti SDA-SDP vlast, a Bosnu i Hercegovinu uvesti u evropski civilizacijski krug. Ovakav razvoj situacije sigurno će podržati i Zapad, jer je razočarenje u aktuelnu vlast definitivno. Proporcija forumske propagande režima koja je iritirana ovakvim razvojem situacije dobar je znak da se radi o pravom potezu Komšića. Režim će sada pokušati da unese razdor unutar opozicije obećavajući razne koalicije i privilegije, ali obje stranke, i DF i SBB, treba da znaju da su SDA i SDP u neraskidivom savezu i dogovoru i da nikada neće izdati jedna drugu. Najbolji dokaz jeste nelogična Lagumdžijina koalicija sa SDA, kada se niko nije nadao, i kada je SDA zbog izbornog poraza bila na koljenima. Umjesto da ih dokusuri, Lagumdžija ih je spasao.
- Altsa
#9789 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
vrlo los potez planirano koaliranje sa scepom
- al_akhisari
#9790 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
...po meni, dvije loše odluke; ukoliko je zaista tačno da se imenu stranke dodaje ime željko komšić, smatram da je to veliki propust i loša poruka-još samo nedostaje da svaku rečenicu u vremenu koje slijedi počinje sa "ja sam....znate ja....vidite ja...."; što se tiče pak eventualnog koaliranja sa sbb, također po meni loš potez; imaju li ove dvije partije nešto zajedničko? ideološko opredjeljenje, viziju budućnosti razvoja,...ili ih veže samo načelna borba za eu i protiv nepotizma, korupcije,...ili je možda prevashodno cilj svrgavanje sa vlasti nesposobnjakovića iz sda i sdp; kako bilo, željko, uz sve svoje mane i nedostatke, još uvijek je simpa kod naroda (nažalost najčešće je to pridjev kojim ga se opisuje); lično, što se istog tiče, nisam baš preveliki optimista...nažalost, mnogo smo se puta do sada razočarali; o gospodinu ministru sigurnosti (bivšem) i kliki oko njega, imam još manje iluzija; ali, ovaj narod je mnogo puta do sada pokazao da logika i ratio nisu uvijek pouzdani i da je sve moguće...sem da sdp ponovi uspjeh sa prošlih izbora 
- JThomas
#9791 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ovo sve više miriše na '90 ili '96 - SDA, HDZ, SDS.
načekaćemo se mi do prave opozicije.
načekaćemo se mi do prave opozicije.
- Mister Yes
#9792 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Isto kao da Željko pravi hrvatski SDP
Kandidira na hrvatske pozicije a lijevo orijentisan. Hajde vala. Vrijeme je bilo da i hrvati dobiju svoju socijaldemokratsku stranku
Bošnjaci-SDP-Zlatko Lagumdžija
Srbi-SNSD-Milorad Dodik
Hrvati-DF-Željko Komšić
Naravno, kao hrvatska stranka DF može dobiti sve hrvatske pozicije u vladi. Ne treba nam više ni HSP ni NSRZB.
Doduše, treba nekako preskočiti dom naroda ali sve se može kad se hoće
Kandidira na hrvatske pozicije a lijevo orijentisan. Hajde vala. Vrijeme je bilo da i hrvati dobiju svoju socijaldemokratsku stranku
Bošnjaci-SDP-Zlatko Lagumdžija
Srbi-SNSD-Milorad Dodik
Hrvati-DF-Željko Komšić
Naravno, kao hrvatska stranka DF može dobiti sve hrvatske pozicije u vladi. Ne treba nam više ni HSP ni NSRZB.
Doduše, treba nekako preskočiti dom naroda ali sve se može kad se hoće
- JThomas
#9793 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nek' si vala izbacio ono memli strana, vrijeđalo je inteligenciju.
- madner
#9794 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Eh da je samo to. 
- Banksy
#9795 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zaboravio si i potpis:Corto Maltese wrote:
Najveći pantomomičar BH političke scene. Kad bi mu vezali ruke Precjednik bi potpuno zanijemio.
''Klip posvećen Idiotskoj stranci DF, najveće pičke zajedno s osnivačem''
''Published on Jun 5, 2014,
Autor je, izgleda, neki zbunjeni tinejdžer ...
http://www.youtube.com/channel/UCh3sR9mDXnNOMbCum-Kxi0w
- Banksy
#9796 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mislila sam da si iz posla, pa me čudi da ne znaš.StupskaBitanga wrote:ja nisam gledao niti namjeravan a sve mogu i pretopostaviti jer je mnogo stvari dogovoreno iza zavjese
On i Radončić će biti udarne zvijezde medijske ofanzive na FTV/Avazu i face tv
Kako je Face TV u ovom trenutku SDP-ova akvizicija, bar dok stižu uplate od BH Telecoma, Euroasfalta i Uniprometa, a FTV urednički vrlo šarolik, od SDP-a, preko SDA, do SBB-a,o staje samo Avaz, s vrlo upitnim utjecajem.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9797 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A vidi ti SDP i SDA bojovnika sto su se usplahirili.
To neka moralna nacela, to neka prica o vizijama i intelektualnin kapacitetima, a podrzavaju, il su clanovi cak, stranke koje su klasicni interesni karteli, sa zombi slijedbenicima radi usko licnih interesa.
Hajd DF dajte Marjanovica za novog clana predsjednistva, pa da ga s cejfon zaokruzim.
Hajd DF dajte Marjanovica za novog clana predsjednistva, pa da ga s cejfon zaokruzim.
- madner
#9798 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mislim da smo ga na ovom forumu i prvi ubacili u igru. 
Last edited by madner on 06/06/2014 11:21, edited 1 time in total.
- Banksy
#9799 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
+1-LIBERO- wrote:
Bude li to Slavo Kukić, križam ih zauvijek ... I ovako sam blizu.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9800 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Istina.madner wrote:Mislim da smo ga na ovom forumu i prvi ubacili u igru.
@Baksy, krizao bi ih i ja, zbog bar desetak razloga, al kad vidim ove iz SDP i SDA, DF ispadne kao, barem, dobar pokusaj.