Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
devito

#9776 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by devito »

Mustang1 wrote:Prije 4-5 godina sam ja otisao pitati kad ce doci do mene i rekli su kroz mjesec dva i da rade bas na tom dijelu grada jer imaju puno zahtjeva .. Do dan danas nikakav napredak nisu napravili .. Ako ti se isplati cekati .. :D
:grin:
Koji li si dio grada

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
kakavdanakneiskustvu

#9777 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

Mustang1 wrote:Prije 4-5 godina sam ja otisao pitati kad ce doci do mene i rekli su kroz mjesec dva i da rade bas na tom dijelu grada jer imaju puno zahtjeva .. Do dan danas nikakav napredak nisu napravili .. Ako ti se isplati cekati .. :D

iz zenice si?
Mustang1

#9778 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Ma ya Zenica .. Nema od njih nafake
bude

#9779 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bude »

NediM17 wrote:
bude wrote:da li se nekome desilo da nema sliku preko hdmi izlaza, probao drugi kabal - isto, inace slabo koristim kablovsku za gledanje i ovaj problem imam 2-3 mjeseca ali mi nije nesto ni bitno, medjutim, jutros upalim risiver nakon duzeg vremena i pojavi se slika na hdmi i odradi update sw-a i onda nakon toga reboot i ponovo nema slike :-)
da nije bilo ovoga misliom bih da je crkao izlaz ali me je ovo bas zbunilo, ima li neka opcija za reset uredjaja ili neki fol da pokusam :izet:
Mora da se nesto zeznulo prilikom update-a i da je riknuo receiver. Je*at ga, trazi im novi.
jutros konacno uhvatio vremena da nazovem, dosao lik odmah danas i zamijenio sa novim
svaka cast na ekspeditivnosti :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#9780 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

@Telemach,ima li šta od cinestar premiere,hoćemo li dobiti taj kanal?
Hercegoviina

#9781 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

kakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,ima li šta od cinestar premiere,hoćemo li dobiti taj kanal?
dobices da ne kažem šta.
semirsar

#9782 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Ja vidio nAke ljude, kopaju s nekakvom prastarom masinom sto metara od zgrade mi, os'o da hi pitam ko su sta su za koga djadu ruju... Logosoft nakav, veli mi momcic ni dvajs ljeta sabro u sebi nije. Nazovem Logosoft da pitam kad ce ovamo vamo do mene da hi prkljucim... najdalje za dvije sedmice veli umilni zenski glasic i uze mi podatke. Od tad pa dok nije osvanula naka bjela kutija u haustoru proslo ravno 6mjeseci. DA, isplatilo mi se cekati! :)
Hercegoviina

#9783 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

semirsar wrote:
Ja vidio nAke ljude, kopaju s nekakvom prastarom masinom sto metara od zgrade mi, os'o da hi pitam ko su sta su za koga djadu ruju... Logosoft nakav, veli mi momcic ni dvajs ljeta sabro u sebi nije. Nazovem Logosoft da pitam kad ce ovamo vamo do mene da hi prkljucim... najdalje za dvije sedmice veli umilni zenski glasic i uze mi podatke. Od tad pa dok nije osvanula naka bjela kutija u haustoru proslo ravno 6mjeseci. DA, isplatilo mi se cekati! :)
gdje zivis?
semirsar

#9784 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

raj'voSa, brinjaDo... T-machova avlija :lol:
P.S. LOL sam prikljucio prije dvije godine, sa t-macha utek'o :run:
N.N.

#9785 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by N.N. »

Telemase, zar nije vrijeme da se ubaci zamjenski kanal za Novu ?
kakavdanakneiskustvu

#9786 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

N.N. wrote:Telemase, zar nije vrijeme da se ubaci zamjenski kanal za Novu ?

nema od te ljubavi ništa
avaks

#9787 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

Bićemo blagovremeno obaviješteni ;)
fortaleza

#9788 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Možda Cinemania, "novi" telemachov/sbb-ov filmski kanal?
StupskaBitanga

#9789 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

Najvjerovatnije
Prva ili RTL u analogiju a ovo u digitalu
Telemach

#9790 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Molimo Vas za strpljenje.
motorola01

#9791 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

Telemach wrote:
Molimo Vas za strpljenje.
A sta cemo sa EPG-om? Ne radi sigurno nekih desetak dana.
munevera44

#9792 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by munevera44 »

evo prelistala programsku shemu, jbg platim cca 45 KM a signala nema na kanalima9,10,23,36,57,58,60,84,91,104,111,124,131,140,149,157---DVIJE ŽAB E SE POPIŠAJU i odmah nema signala, šta će tek biti kada padne snijeg............ a cijena usluge naravno uvijek ista.......... kao da je sto posto korektna, :skoljka:
Telemach

#9793 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

munevera44 wrote:evo prelistala programsku shemu, jbg platim cca 45 KM a signala nema na kanalima9,10,23,36,57,58,60,84,91,104,111,124,131,140,149,157---DVIJE ŽAB E SE POPIŠAJU i odmah nema signala, šta će tek biti kada padne snijeg............ a cijena usluge naravno uvijek ista.......... kao da je sto posto korektna, :skoljka:
Molimo Vas javite nam se u inbox i dostavite korisničke podatke kako bismo provjerili sve što je potrebno.
j00k3r

#9794 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by j00k3r »

mogli bi vi malo korigirat cijene, dosta kvalitetnih kanala ispalili, a ovo sa SK kanalima, ovim 4,5 i 6, pa kako vas nije stid, ja koristim prosireni paket oduvijek, glavni razlog ostali SK kanali i 2 god samo hvala na strpljenju, uz ove kanale sta smo popusili vi mi se hvalite uvodenjem nekih kanala koji su svi trazili, KOJI SVI???? smanjite cijene bar dok ne uradite nesto, sramota, svi ste vi ista govna... ne treba mi odgovor, vec znam da cu biti blagovremeno obavjesten!

// Tapatalked
Mustang1

#9795 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Joj i na forum poceli dolaziti oni sa facebooka sto su trazili sky i slicni koji nemaju pojma ni o cemu ali znaju kritikovati samo
j00k3r

#9796 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by j00k3r »

Mustang1 wrote:Joj i na forum poceli dolaziti oni sa facebooka sto su trazili sky i slicni koji nemaju pojma ni o cemu ali znaju kritikovati samo
Ne znam dal mozda aludiras na moj post al mene boli q za face, sky i bilo sta drugo, prije vise od 2god sam uzeo prosireni zbog svih SK kanala i od tada jedva 1-2 utakmice budu na ta 3 dodatna kanala, jos dosta kanala koji su bili odlicni su ukinuti a cijena mi je ista, ne dobivam uslugu koju sam potpisao i imam pravo da zahtjevam min korigovanje cijene dok ne ucine nesto konkretnije. Takoder, ljubitelj sam sporta, ukoliko naprave recimo sportski paket, posebno, ne znam koje kanale al da pokriju hrpu sporta kroz cili tjedan,pretplata mi nebi bila problem, prvi bi to uzeo! Ovako, kada mi se 2 god vrti hvala na strpljenju, ukidaju pojedini sta su vrijedili nest i sere prica da su korisnici trazili ova smeca sta su mi uvalili, pih...

// Tapatalked
Maharadza

#9797 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

j00k3r wrote:
Mustang1 wrote:Joj i na forum poceli dolaziti oni sa facebooka sto su trazili sky i slicni koji nemaju pojma ni o cemu ali znaju kritikovati samo
Ne znam dal mozda aludiras na moj post al mene boli q za face, sky i bilo sta drugo, prije vise od 2god sam uzeo prosireni zbog svih SK kanala i od tada jedva 1-2 utakmice budu na ta 3 dodatna kanala, jos dosta kanala koji su bili odlicni su ukinuti a cijena mi je ista, ne dobivam uslugu koju sam potpisao i imam pravo da zahtjevam min korigovanje cijene dok ne ucine nesto konkretnije. Takoder, ljubitelj sam sporta, ukoliko naprave recimo sportski paket, posebno, ne znam koje kanale al da pokriju hrpu sporta kroz cili tjedan,pretplata mi nebi bila problem, prvi bi to uzeo! Ovako, kada mi se 2 god vrti hvala na strpljenju, ukidaju pojedini sta su vrijedili nest i sere prica da su korisnici trazili ova smeca sta su mi uvalili, pih...

// Tapatalked
Ne kaki, ta 3 dodatna kanala su i uvedena radi ostalih tekmi iz engl. lige koje su na rasporedu subotom u 16h tako da možeš pratiti onu koja te zanima kao i neke tekme iz holandske lige! Koliko znam samo su Premier League HD i ESPN america prestali sa emitovanjem, dok je nova tv tek nedavno ukinuta! A baš me zanima koji su to drugi kanali bili "odlični" pa su ukinuti?
munevera44

#9798 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by munevera44 »

Telemach wrote:
munevera44 wrote:evo prelistala programsku shemu, jbg platim cca 45 KM a signala nema na kanalima9,10,23,36,57,58,60,84,91,104,111,124,131,140,149,157---DVIJE ŽAB E SE POPIŠAJU i odmah nema signala, šta će tek biti kada padne snijeg............ a cijena usluge naravno uvijek ista.......... kao da je sto posto korektna, :skoljka:
Molimo Vas javite nam se u inbox i dostavite korisničke podatke kako bismo provjerili sve što je potrebno.
??????????upalim tv, nema gore navedenih programa, resetujem, ponovo upalim i ista stvar, ako je taj problem samo kod mene svaka čast, ovo što sam i prethodno napisala je istina, a očekivala sam da i ostali korisnici vaših usluga potvrde ili demantuju da li kod njih ima ovakvih problema.

Nimalo naivno da vam u inbox dostavim korisničke podatke???????????? koristim opciju korisnička usluga putem besplatnog telefona :skoljka:
Mustang1

#9799 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Je'l ti covjek ponudio da ti pomogne sta se i ti pravis pametna .. Zalis se pa kad ti se ponudi pomoc eto zajebat ce te .. Ostavi @Telemachu podatke i ako ima problema rijesit ce ti ih cim vidi tvoje podatke ! Preko telefona nikad nikome nisu rijesili problem !
j00k3r

#9800 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by j00k3r »

Maharadza wrote:
j00k3r wrote:

// Tapatalked
Ne kaki, ta 3 dodatna kanala su i uvedena radi ostalih tekmi iz engl. lige koje su na rasporedu subotom u 16h tako da možeš pratiti onu koja te zanima kao i neke tekme iz holandske lige! Koliko znam samo su Premier League HD i ESPN america prestali sa emitovanjem, dok je nova tv tek nedavno ukinuta! A baš me zanima koji su to drugi kanali bili "odlični" pa su ukinuti?
prije 2 godine kada su krenuli sa ovim svim kanalima, englesku premier ligu si mogao da gledas ama bas svaku utakmicu odredenog kola subote, nedjelje i ponedjeljka sk 1, 2 i prime, jedva da je jedna bila na 4,5 ili 6, i to repriza, nije bilo potrebe jednostavno i DEFINITIVNO NISU uvedeni iz razloga o kojem ti baljezgas, reklamirali su ih u totalno drugacijem svjetlu, svjetlu zbog kog sam ih i ja tada uzeo a ispali su GOVNO!

meni kao nekom tko obozava sport, DOSTA! ili ti, sasvim dovoljno da ozbiljno razmisle da nesto uvedu kao zamjenu, ali konkretno, ili da pokrenu nest na tim kanalima SK sta zjape prazni, ili da smanje cijenu, jer po ugovoru (koji mi je istekao ali nemam kome drugom da odem, imam izbor njih ili home tv, ne znam tko je gori u tom pogledu?!) koji sam potpisao tada, nemam ono zbog cega sam najvise i uzeo doticni, trpio sam tu porukicu 2 godine (hvala na strpljenu) u nadi da ce ti kanali da se pokazu u pravom svjetlu i bome mi je dopizdila...

aj zdra'o, idem kakit!
Locked