Maharadza wrote:j00k3r wrote:Mustang1 wrote:Joj i na forum poceli dolaziti oni sa facebooka sto su trazili sky i slicni koji nemaju pojma ni o cemu ali znaju kritikovati samo
Ne znam dal mozda aludiras na moj post al mene boli q za face, sky i bilo sta drugo, prije vise od 2god sam uzeo prosireni zbog svih SK kanala i od tada jedva 1-2 utakmice budu na ta 3 dodatna kanala, jos dosta kanala koji su bili odlicni su ukinuti a cijena mi je ista, ne dobivam uslugu koju sam potpisao i imam pravo da zahtjevam min korigovanje cijene dok ne ucine nesto konkretnije. Takoder, ljubitelj sam sporta, ukoliko naprave recimo sportski paket, posebno, ne znam koje kanale al da pokriju hrpu sporta kroz cili tjedan,pretplata mi nebi bila problem, prvi bi to uzeo! Ovako, kada mi se 2 god vrti hvala na strpljenju, ukidaju pojedini sta su vrijedili nest i sere prica da su korisnici trazili ova smeca sta su mi uvalili, pih...
// Tapatalked
Ne kaki, ta 3 dodatna kanala su i
uvedena radi ostalih tekmi iz engl. lige koje su na rasporedu subotom u 16h tako da možeš pratiti onu koja te zanima kao i neke tekme iz holandske lige! Koliko znam
samo su Premier League HD i ESPN america prestali sa emitovanjem, dok je nova tv tek nedavno ukinuta! A baš me zanima koji su to drugi kanali bili "odlični" pa su ukinuti?
prije 2 godine kada su krenuli sa ovim svim kanalima, englesku premier ligu si mogao da gledas ama bas svaku utakmicu odredenog kola subote, nedjelje i ponedjeljka sk 1, 2 i prime, jedva da je jedna bila na 4,5 ili 6, i to repriza, nije bilo potrebe jednostavno i
DEFINITIVNO NISU uvedeni iz razloga o kojem ti baljezgas, reklamirali su ih u totalno drugacijem svjetlu, svjetlu zbog kog sam ih i ja tada uzeo a ispali su GOVNO!
meni kao nekom tko obozava sport, DOSTA! ili ti, sasvim dovoljno da ozbiljno razmisle da nesto uvedu kao zamjenu, ali konkretno, ili da pokrenu nest na tim kanalima SK sta zjape prazni, ili da smanje cijenu, jer po ugovoru (koji mi je istekao ali nemam kome drugom da odem, imam izbor njih ili home tv, ne znam tko je gori u tom pogledu?!) koji sam potpisao tada, nemam ono zbog cega sam najvise i uzeo doticni, trpio sam tu porukicu 2 godine (hvala na strpljenu) u nadi da ce ti kanali da se pokazu u pravom svjetlu i bome mi je dopizdila...
aj zdra'o, idem kakit!