Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
The 51st State

#97676 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

debili koji su zvizdali sinoc hordama vise su stete nanijeli svojim zvizdanjem i psovanjem i paranoisanjem na sve i svasta tokom proteklih godina nego sve kazne koje su horde zla sakupile tokom godina. to fol zapad i istok da moderiraju navijacki pokret :lol:
ko je bio u prici sigurno nije, sinoc na zapadu sam jebo od do zvizdacima.
todd_smith

#97677 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Tomahawk11 wrote:
todd_smith wrote:normalno da necu citati glupu raspravu, odgovaram na ono sto me citiralo i meni doslo na notifikacije

ili banuj ili ostavi, nemoj mi pametovati kao da si mi uciteljica u osnovnoj
Sad ti frajer.

Ne pametujem ti, ali ako se nešto zamoli, valjda je red da se ispoštuje.

Eno 90minut bez riječi otišao na drugu temu, ali ti ne možeš.
4 stranice se ispisale o bakljama
Tomahawk11
Globalni moderator

#97678 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

todd_smith wrote:
Tomahawk11 wrote:
todd_smith wrote:normalno da necu citati glupu raspravu, odgovaram na ono sto me citiralo i meni doslo na notifikacije

ili banuj ili ostavi, nemoj mi pametovati kao da si mi uciteljica u osnovnoj
Sad ti frajer.

Ne pametujem ti, ali ako se nešto zamoli, valjda je red da se ispoštuje.

Eno 90minut bez riječi otišao na drugu temu, ali ti ne možeš.
4 stranice se ispisale o bakljama
Pa jesu i ja sam prvi priznao da sam se primio, na mirzinu opasku sam to prvo napisao.
Rasprava svakako ne vodi nigdje i zagušuje temu o aktuelnim dešavanjima.
Zato mislim da je bolje o tome na onoj temi HZ ako ko ima šta reći.
armin071

#97679 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Momcima na terenu kapa do poda. Konacno smo dobili ono Sarajevo koje smo dugo trazili gdje se i ove „manje“ utakmice dobijaju na misice. O sjeveru vise ne treba trositi rijeci sami su sebi postali svrha. Sljedeca tekma vjerovatno nekih 100 „najjacih“ na sjeveru i to skupiti u kombi i na rehabilitaciju. Kakav moron moras biti da palis baklju protiv radnika a znas da si vec u ovoj sezoni izbio klubu 100 milja maraka najmanje i jos ti klub dao jeftinije karte i ti ni te ne placas nego se guras ko bjednik i ulazis djaba, i jos povrh svega toga ti tvoji navijaci sa ostalih tribina zvizde. moronu upali mozak polovici vam se ni tata nije rodio kad je sarajevo osnovano znaci nije sarajevo tu zbog vas i vasih baklji....
Dinostula

#97680 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

EDIT: Nema potrebe za tim, ode ovo predaleko i na lični nivo!
Tomahawk11
Globalni moderator

#97681 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Nogometni klub Široki Brijeg i Fudbalski klub Sarajevo odgođenu utakmicu četvrtog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine koja je trebala biti odigrana 10. augusta odigrat će 28. augusta na stadionu Pecara, potvrđeno je u sistemu NFSBiH.

Danas je održana telefonska sjednica Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj su usaglašeni stavovi, te je postignut dogovor da se susret igra 28. augusta u 20 sati.
Logovan

#97682 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Telefonska sjednica. :mrgreen:

Velež
Široki
Željezničar
:skoljka:

Pobjeda, remi, remi, iako mislim da imamo fine šanse da opet nekoga tresnemo u gostima, ja Široki, ja komšije.
kakaljin

#97683 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Logovan wrote:Telefonska sjednica. :mrgreen:

Velež
Široki
Željezničar

Pobjeda, remi, remi, iako mislim da imamo fine šanse da opet nekoga tresnemo u gostima, ja Široki, ja komšije.
Ide
Pobjeda
Pobjeda
Pobjeda
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
armin071

#97684 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Velež
Široki
Željezničar

Pa moze telefonska kad smo kupili savez. Sve se podredjuje nama. Liga je neregularna vec od starta :D
Logovan

#97685 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

kakaljin wrote: Ide
Pobjeda
Pobjeda
Pobjeda
Niko sretniji od mene. :mrgreen:
GandalfSivi

#97686 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

The 51st State wrote:debili koji su zvizdali sinoc hordama vise su stete nanijeli svojim zvizdanjem i psovanjem i paranoisanjem na sve i svasta tokom proteklih godina nego sve kazne koje su horde zla sakupile tokom godina. to fol zapad i istok da moderiraju navijacki pokret :lol:
Ali tiho, u sebi :D
kakaljin

#97687 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

GandalfSivi wrote:
The 51st State wrote:debili koji su zvizdali sinoc hordama vise su stete nanijeli svojim zvizdanjem i psovanjem i paranoisanjem na sve i svasta tokom proteklih godina nego sve kazne koje su horde zla sakupile tokom godina. to fol zapad i istok da moderiraju navijacki pokret :lol:
Ali tiho, u sebi :D
Ja na zapadu nisam vidio nikoga da je posvao navijacima radi zvizduka za baklje jedio je jedan bio koji je psovao treneru radnika. I to je sve sto se toga tice. Zapad je pratio istok u navijanju, a jedino su svi nakon 2:1 svi zapjevali cuvenu pjesmu.

Cak sam ja ocekivao vecu salvu zvizduka za baklje ali svi oko mene su negodovali sto se pale baklje bez ikakve potrebe i komentar je bio opet pojedinci nanose stetu klubu umjesto da ga podrzavaju i navijaju.
todd_smith

#97688 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

kakaljin wrote:

Velež
Široki
Željezničar

Ide
Pobjeda
Pobjeda
Pobjeda
ja zadovoljan sa 4 od 9 ako u derbiju uzmemo

previse smo limitirana ekipa sto se tice kadra zbog povreda, da zahtjevamo 9 od 9
mirza_15

#97689 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

Nadam se da nije samo da ispadne da nešto rade nego da će biti nešto od ovoga:

https://sport1.oslobodjenje.ba/evropska ... ani/163916
Logovan

#97690 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

:thumbup:
Image
Leopard_SA

#97691 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Leopard_SA »

Logovan wrote::thumbup:
Image
Lazic :thumbup:
armin071

#97692 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by armin071 »

mirza_15 wrote:Nadam se da nije samo da ispadne da nešto rade nego da će biti nešto od ovoga:

https://sport1.oslobodjenje.ba/evropska ... ani/163916
Puna podrska policiji samo po dzepu :thumbup:
90minut

#97693 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 90minut »

Proš'o brzi voz davno.
weedonjaaa

#97694 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by weedonjaaa »

Cuj puna podrska policiji. Boze sacuvaj sa kim ja dijelim stadion
mirza_15

#97695 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

Puna podrška da se nađu štetočine i dušmani kluba i adekvatno kazne. Kada nećeš na fin način ima i drugih metoda. Krivična odgovornost pa neka ti babo digne kredit da namiri štetu koju je klubu nanio neizivljeni sinčić. Nikada nije kasno da se nauči da postoje pravila, zakoni i ako ih kršiš treba da snosiš posljedice. Razmazena balavurdija koja je naučila da drugi treba da plaćaju njihov ceh treba da dobije lekciju. Ima video nadzor, identifikovati pojedince i kada dođe kazna pokucati na vrata i ispostaviti račun. Pa neka sinčić opet ponese topovski i ubaci baklju na teren na sljedećoj evropskoj.
armin071

#97696 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by armin071 »

weedonjaaa wrote:Cuj puna podrska policiji. Boze sacuvaj sa kim ja dijelim stadion
Za sva neslaganja sa upravom ili korektno sa Sabrinom i co. ima adresa na kojoj doticni obitavaju pa se to moze licno odraditi ili kao predstavnik grupe napraviti sastanak sa istima pa to raspraviti. Paliti baklje u masi i kriti se, bacati baklje u teren furati inat kontra ostalih navijaca ne vodi nicemu osim direktnoj steti klubu i pojedinci koji stete nasem klubu samo zato sto je njima k.rcu cejf trebaju da odgovaraju za isto. Ima u grupi hejbet normalne raje sto su presli sto na zapad sto na istok jer grupa ocito nije dovoljno jaka da se izbori sa pojedincima. I ja se isto tako cesto pitam s kim ja dijelim stadion. Sto pojedinci to brze shvate bice bolje za nas sve. Ovo vam nije Hajduk gdje navijaci kolo vode. Imaju ljudi koji su ovdje ulozili milione i njihova se pika. Kapitalizam je takav. Samo jos treba da se sami izmedju sebe pocnemo biti a da se ostali nasladjuju sa tim. Ne traziti belaj tamo gdje ga nema. Klub je osvojio duplu, uz malo srece mogli smo i do grupe, ove sezone smo isto favoriti za oba fronta i ja stvarno ne vidim u cemu je problem za ovo izdrkavanje??
sole2mio

#97697 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sole2mio »

mirza_15 wrote:Puna podrška da se nađu štetočine i dušmani kluba i adekvatno kazne. Kada nećeš na fin način ima i drugih metoda. Krivična odgovornost pa neka ti babo digne kredit da namiri štetu koju je klubu nanio neizivljeni sinčić. Nikada nije kasno da se nauči da postoje pravila, zakoni i ako ih kršiš treba da snosiš posljedice. Razmazena balavurdija koja je naučila da drugi treba da plaćaju njihov ceh treba da dobije lekciju. Ima video nadzor, identifikovati pojedince i kada dođe kazna pokucati na vrata i ispostaviti račun. Pa neka sinčić opet ponese topovski i ubaci baklju na teren na sljedećoj evropskoj.

:thumbup: :thumbup:
rocco_siffredi

#97698 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Sarajeva je bilo i biti ce i bez Sabrine, Eme, Rumenog, Nama, Tana. Horde ce ih sviju ispratiti.
Raigor Stonehoof

#97699 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

mirza_15 wrote:Puna podrška da se nađu štetočine i dušmani kluba i adekvatno kazne. Kada nećeš na fin način ima i drugih metoda. Krivična odgovornost pa neka ti babo digne kredit da namiri štetu koju je klubu nanio neizivljeni sinčić. Nikada nije kasno da se nauči da postoje pravila, zakoni i ako ih kršiš treba da snosiš posljedice. Razmazena balavurdija koja je naučila da drugi treba da plaćaju njihov ceh treba da dobije lekciju. Ima video nadzor, identifikovati pojedince i kada dođe kazna pokucati na vrata i ispostaviti račun. Pa neka sinčić opet ponese topovski i ubaci baklju na teren na sljedećoj evropskoj.
:thumbup:
kakaljin

#97700 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Kratko i jasno

Podrška da se oni koji nanose štetu klubu sklone od stadiona i kluba

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Locked