i to je poenta svega90minut wrote:Tacno cu da ponesem baklju narednu utakmicu ne pomakao se s mjesta!
Haj idem da me sunca obasja, poyy.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#97576 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
-
kakaljin
#97577 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Veceras u 20:3090minut wrote:Tacno cu da ponesem baklju narednu utakmicu ne pomakao se s mjesta!
- rocco_siffredi
#97578 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Upratite malo 90minut
Na svakoj temi trola, raspravlja se, kontrira i navodi ljude na ban. Samo ga ignorisite.
Na svakoj temi trola, raspravlja se, kontrira i navodi ljude na ban. Samo ga ignorisite.
-
90minut
#97579 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mora se narucitkakaljin wrote:Veceras u 20:3090minut wrote:Tacno cu da ponesem baklju narednu utakmicu ne pomakao se s mjesta!
-
90minut
#97580 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
todd_smith wrote:i to je poenta svega90minut wrote:Tacno cu da ponesem baklju narednu utakmicu ne pomakao se s mjesta!
Ustanovili smo da mlatimo praznu slamu što smo znali od pocetka, al' kad likovi poput tebe i slicnih uopšte ne žele da sabiraju 2+2 da je jasno kao dan da Horde placaju svoje kazne ulaznicama da Horde da hoce mogu uzimati pare od kluba u svakom momentu.
Eno nedavno crno na bijelo Sloboda fukarama uplatila 5 hiljada na račun..
Baš u svom nekom svijetu zivite i ne znate šta je ispred vas.
Horde da hoce svakom mjeseca mogu na racunu imati po 10...
Eh sad stvarno
-
todd_smith
#97581 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
fazon je u tome sto ti ne razumijes da su horde zla samo obicni navijaci i nista vise u vecem kontekstu90minut wrote:todd_smith wrote:i to je poenta svega90minut wrote:Tacno cu da ponesem baklju narednu utakmicu ne pomakao se s mjesta!
Ustanovili smo da mlatimo praznu slamu što smo znali od pocetka, al' kad likovi poput tebe i slicnih uopšte ne žele da sabiraju 2+2 da je jasno kao dan da Horde placaju svoje kazne ulaznicama da Horde da hoce mogu uzimati pare od kluba u svakom momentu.
Eno nedavno crno na bijelo Sloboda fukarama uplatila 5 hiljada na račun..
Baš u svom nekom svijetu zivite i ne znate šta je ispred vas.
Horde da hoce svakom mjeseca mogu na racunu imati po 10...
Eh sad stvarno
mozda za FKS nesto znace, u smislu UEFE i sveza i svijeta, Hz su niko i nista. Kao i svaka druga ostala navijacka grupa tj 95% njih u svijetu
to kada skontas, onda ces skontati zasto nista nece postici osim novcanog propasta za klub
oni placaju...jeste oni svako drugo kolo dodju u izdanju takvom da klubu oni uplate 5-10k maraka...200 navijaca...5KM za Sjever...hmm da to je 10,000KM
-
made_in_sarajevo
#97582 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
90minuta zapali baklju i uleti u teren. ti si platio kartu i ti imas pravo na to, pajel
- Dinostula
#97583 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma od njega najmanje ocekujem da aktivira rucnu bombu na sred sjevera uz povike PALILO SE PALILICE SE I DALJE.made_in_sarajevo wrote:90minuta zapali baklju i uleti u teren. ti si platio kartu i ti imas pravo na to, pajel
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#97584 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Neka vas, kakve bombe i bakrači 
- Dinostula
#97585 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa nije prvi put da su letile ruke i noge po sjeveru kad je neko bacio topovski udar i raznio nekom momku stopalo ostatak tekme HZ sjedile nisu se pomakli kad is toga nisu nista naucili sta ces dalje pricati.Onda u Sirokom pocela paljevina auta,izbi belaj i zijani lik glavu.Da ne pricam da HZ redovno polome stakla kad igu na gostovanja ljudima ili im se popisaju da kupus i paprike.Ili udju u granap pa iznesu sve sto vide bez da plate moglo bi se o tome pricati danima sta se sve radilo.Tomahawk11 wrote:Neka vas, kakve bombe i bakrači
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#97586 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
To jeste, to si u pravu, skoro svake sezone imamo bar jedan takav slučaj nesreće sa tim topovskim koji su više bombe nego petarde.Dinostula wrote:Pa nije prvi put da su letile ruke i noge po sjeveru kad je neko bacio topovski udar i raznio nekom momku stopalo ostatak tekme HZ sjedile nisu se pomakli kad is toga nisu nista naucili sta ces dalje pricati.Onda u Sirokom pocela paljevina auta,izbi belaj i zijani lik glavu.Da ne pricam da HZ redovno polome stakla kad igu na gostovanja ljudima ili im se popisaju da kupus i paprike.Ili udju u granap pa iznesu sve sto vide bez da plate moglo bi se o tome pricati danima sta se sve radilo.Tomahawk11 wrote:Neka vas, kakve bombe i bakrači
Zato su HZ
- Logovan
#97587 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Smiri malo, otišao si daleko.Dinostula wrote:Pa nije prvi put da su letile ruke i noge po sjeveru kad je neko bacio topovski udar i raznio nekom momku stopalo ostatak tekme HZ sjedile nisu se pomakli kad is toga nisu nista naucili sta ces dalje pricati.Onda u Sirokom pocela paljevina auta,izbi belaj i zijani lik glavu.Da ne pricam da HZ redovno polome stakla kad igu na gostovanja ljudima ili im se popisaju da kupus i paprike.Ili udju u granap pa iznesu sve sto vide bez da plate moglo bi se o tome pricati danima sta se sve radilo.Tomahawk11 wrote:Neka vas, kakve bombe i bakrači
-
90minut
#97588 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Paljevina se desila pola sata nakon što je ubijen Vedran i uz to nemaš pojma ni šta se desilo dole.
Da smo uživo vec bi bio na podu, jedan se isto kao ti odvažio uživo nešto slicno da kaže volio bi da znaš kako je prošao.
Da si mi mrtve ovdje opsovao reagovao bi manje nego iznad.
Da smo uživo vec bi bio na podu, jedan se isto kao ti odvažio uživo nešto slicno da kaže volio bi da znaš kako je prošao.
Da si mi mrtve ovdje opsovao reagovao bi manje nego iznad.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#97589 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zamolio bih vas da ne otvarate tu temu oko tog tragičnog događaja. Otići će kud ne treba. Hvala!
-
casual_033
#97590 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Za mene je ovo najgori sjever poslije rata.
- ne postoji normalana "prica" tj furka s kojom bi raju privukli na sjever
- posjećenost na tribini iz utakmice u utakmicu sve slabija ....
- koreografije i ne postoje, a i kada se napravi nema je ko dići
- palole glupe, bezidjene ...
- traži se istina za Vedrana a podržava se Edin Vuk ...
- svaka utakmica neka nova kazna (nikome ne bi smetalo da se plae baklje za derby, Zrinjski i još par utakmica ali ne mora to biti protiv Zvijezde 09)
milslio sam da nikada neću reci ali lijepi Maji i njegova ekipa ...
a najgora priča je mi smo uvijek uz Sarajevo po cijeloj BiH, gdje god treba ... Saberite koliko date Sarajevu a koliko Sarajevo daje zbog vas pa ćete vidjeti gdje ste, šta ste ...
- svaka utakmica neka nova kazna (nikome ne bi smetalo da se plae baklje za derby, Zrinjski i još par utakmica ali ne mora to biti protiv Zvijezde 09)
a najgora priča je mi smo uvijek uz Sarajevo po cijeloj BiH, gdje god treba ... Saberite koliko date Sarajevu a koliko Sarajevo daje zbog vas pa ćete vidjeti gdje ste, šta ste ...
- Dinostula
#97591 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa Dzine i Maji su bili gospoda za ove sad zato je Sjever na derbijima uvijek bio ko sibica.Sad ih ima 500 po tekmi za 10 godina ih nece se moci skupiti ni 200.Ko je lud da ide tamo da mu neko raznese facu topovskim udarom.casual_033 wrote:Za mene je ovo najgori sjever poslije rata.
- Logovan
#97592 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Inače bi Džine i Maji u ovakvim vremenima napunili sjever. Baš su onako vremena za poređenje. Ova danas posjeta na sjeveru, nije samo zbog sjevera, ima tu još stvari da se razumijemo.Dinostula wrote: Pa Dzine i Maji su bili gospoda za ove sad zato je Sjever na derbijima uvijek bio ko sibica.Sad ih ima 500 po tekmi za 10 godina ih nece se moci skupiti ni 200.Ko je lud da ide tamo da mu neko raznese facu topovskim udarom.
- rocco_siffredi
#97593 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
O nama dovoljno govori prosjek posjete u sezoni kad smo uzeli historijsku duplu krunu.
-
90minut
#97594 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da li je iko ovdje išao na utakmice u periodu 2001 ( tad sam imao 9 godina ) pa vamo do 2006 zar ne znate da je sjever zjapio prazan 99 posto utakmice osim derbija?
- Ultraviolent
#97595 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
@Dinostula Kakvu gomilu gluposti i laži si napisao, sram te bilo.
- Dinostula
#97596 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma ima tu faktora koliko hoces ali eto kvalitet lige ove i prosle sezone ne mozemo bas reci ni da je toliko losiji.Bacale su se petarde i baklje i tada ali ni blizu ko sada.Da je nekom u perodu od 1996-2001 topovski udar raznio stopalo nesto se ne sjecam.Logovan wrote:Inače bi Džine i Maji u ovakvim vremenima napunili sjever. Baš su onako vremena za poređenje. Ova danas posjeta na sjeveru, nije samo zbog sjevera, ima tu još stvari da se razumijemo.Dinostula wrote: Pa Dzine i Maji su bili gospoda za ove sad zato je Sjever na derbijima uvijek bio ko sibica.Sad ih ima 500 po tekmi za 10 godina ih nece se moci skupiti ni 200.Ko je lud da ide tamo da mu neko raznese facu topovskim udarom.
- vegass
#97597 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
nemaš ti pojma dijete...90minut wrote:Da li je iko ovdje išao na utakmice u periodu 2001 ( tad sam imao 9 godina ) pa vamo do 2006 zar ne znate da je sjever zjapio prazan 99 posto utakmice osim derbija?
Evo 100 nas sa šalovima Rome
https://www.youtube.com/watch?v=mng8BGbDMzE
Ono kad smo nekoliko godina iza rata, golobradi išli na gostovanja po cijeloj BiH.
Npr, više nas je ovdje u Zenici nego na Sjeveru što bude zadnjih godinu dana:
https://www.youtube.com/watch?v=D1FwmYy9IO0
Last edited by vegass on 19/08/2019 16:24, edited 3 times in total.
- SmokingMan
#97598 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Joj,koje je šarenilo vladalo u tom periodu,.... 
- Logovan
#97599 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa eto znači nije samo do samog sjevera i ne treba na njih svaljivati cijelu krivicu u vezi brojnosti.Dinostula wrote:Ma ima tu faktora koliko hoces ali eto kvalitet lige ove i prosle sezone ne mozemo bas reci ni da je toliko losiji.Bacale su se petarde i baklje i tada ali ni blizu ko sada.Da je nekom u perodu od 1996-2001 topovski udar raznio stopalo nesto se ne sjecam.Logovan wrote:Inače bi Džine i Maji u ovakvim vremenima napunili sjever. Baš su onako vremena za poređenje. Ova danas posjeta na sjeveru, nije samo zbog sjevera, ima tu još stvari da se razumijemo.Dinostula wrote: Pa Dzine i Maji su bili gospoda za ove sad zato je Sjever na derbijima uvijek bio ko sibica.Sad ih ima 500 po tekmi za 10 godina ih nece se moci skupiti ni 200.Ko je lud da ide tamo da mu neko raznese facu topovskim udarom.
To oko topovskog i stopala, ne znam, vjerovatno nije, ali nisam te radi toga citirao.
- Dinostula
#97600 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa nije samo njihova krivica ali je sigurno vecinska,nece dosta raje na sjever radi pirotehnike.Mogu u svoje ime i ime mog brata reci da bi sigurno pola jacih tekmi bili na sjeveru i navijali da je neka normalnija sitacija ali kad vidis sta se desava zasto riskirati glavu radi gluposti.Logovan wrote:
To oko topovskog i stopala, ne znam, vjerovatno nije, ali nisam te radi toga citirao.