Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#97551 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa vjerujem ti, što ti ne bih vjerovao.
Nikad nije sve strogo crno ili bijelo.
Nikad nije sve strogo crno ili bijelo.
- duga puska
#97552 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Citam ovih nekoliko predhodnih stranica, citam sta ovaj momak 90 pise i najslicniji mi je osjecaj onom iz kraja osamdesetih, srednje skole i ucenje lekcija iz marksizma.Kao nesto bi i skontao u jednom trenutku, pa ti opet nije nista jasno bilo, pa bi u sljedecoj lekciji opet nesto uhvatio i na kraju skontao da je to mlacenje prazne slame, gubljenje vremena i nesto iz cega niko nista pametno nije naucio, cista utopija.
Mozda bi eventualno napusen prije 30 godina shvatio poentu, ovako odoh sta pametnije raditi
Mozda bi eventualno napusen prije 30 godina shvatio poentu, ovako odoh sta pametnije raditi
-
90minut
#97553 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa upravo isto kao što ja ne mogu skontati tebe kad ustaneš na istoku i psuješ igračima tako i ti ne možeš skontati mene..duga puska wrote:Citam ovih nekoliko predhodnih stranica, citam sta ovaj momak 90 pise i najslicniji mi je osjecaj onom iz kraja osamdesetih, srednje skole i ucenje lekcija iz marksizma.Kao nesto bi i skontao u jednom trenutku, pa ti opet nije nista jasno bilo, pa bi u sljedecoj lekciji opet nesto uhvatio i na kraju skontao da je to mlacenje prazne slame, gubljenje vremena i nesto iz cega niko nista pametno nije naucio, cista utopija.
- Logovan
#97554 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A šta ćemo ako @duga puska sjedi na istoku mirno, ne psuje, već mirno prokomentariše, uputi normalnu kritiku?90minut wrote:Pa upravo isto kao što ja ne mogu skontati tebe kad ustaneš na istoku i psuješ igračima tako i ti ne možeš skontati mene..duga puska wrote:Citam ovih nekoliko predhodnih stranica, citam sta ovaj momak 90 pise i najslicniji mi je osjecaj onom iz kraja osamdesetih, srednje skole i ucenje lekcija iz marksizma.Kao nesto bi i skontao u jednom trenutku, pa ti opet nije nista jasno bilo, pa bi u sljedecoj lekciji opet nesto uhvatio i na kraju skontao da je to mlacenje prazne slame, gubljenje vremena i nesto iz cega niko nista pametno nije naucio, cista utopija.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#97555 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Šta ćemo, ništa
Pa ljudi se pobiše na zapadu zbog razlike u mišljenju
Što je najgore, uključi ih se još nekoliko, pa svi dobiše račun od policije
Pa ljudi se pobiše na zapadu zbog razlike u mišljenju
Što je najgore, uključi ih se još nekoliko, pa svi dobiše račun od policije
- Dinostula
#97556 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I vi se raspravljate sa nekim kojem ocigledno nije nikakav problem uci u autobus potpisati se markerom, cakijom izrezati pola sjedista, zapaliti klupu u parku itd.Takve osobe uopste nemaju svjesti,ono sto nije moje sta me briga, unisticu kad mi je volja.Takvi danas i vode HZ.
-
90minut
#97557 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
HAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAAH
Da nisi gledao ovo slučajno pa pomiješao
https://www.imdb.com/title/tt0080120/

Da nisi gledao ovo slučajno pa pomiješao
https://www.imdb.com/title/tt0080120/
- duga puska
#97558 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Duga puska nikad nije opsovao na utakmici svog igraca,trenera,fiziotarapeuta, nikad nije spomenuo niti jedan sakralni objekat.Duga puska za svojih gotovo 40 godina pracenje kluba nikad ni jednu utakmicu nije bojkotovao zbog rezultata, vremena,neadekvatnih pojacanja, ideoloskih uvjerenja.Koliko se sad sjecam, ispostovao dva bojkota, grbavica za vrijeme Blekica i nedavno onaj jedan bojkot koji su Horde inicirale, da me ubijete ne mogu se sjetiti sta je bilo.Sarajevo poceo kao rani osnovac pratiti sa zapada (sa dedom i ocem), pa prije sampionske generacije (84-85') presao na istok i bio dio Pitara koji su nesto kasnije osnovale HZ.Bio dio prve generacije HZ-a, bio dio onih koje je Sirko anketirao kao clanove Hordi koji su Sarajevo pratili i na gostovanjima po zabitima bivse drzave.Dakle do rata bio aktivan na sjeveru, bio dobar sa progresivnim snagama starog sjevera, druzili se po aktuelnim sarajevskim izlazistima,stvarali imidz grupi koji tada u velikoj drzavi nije bio zanemriv (kao sto ste vi mladji-mislim na 90-ku, kasnije citali i slusali, nezvanicno bili cetvrta navijacka grupa, ispred bbb-a).U ratu nije ohladila ljubav prema klubu, u najtezim trenucima odrzavali duh HZ-a kako se to tad moglo.Iza rata se uhvatio istoka, rijetko sjevera, prije petnaestak godina se uhvatio zapada,a sad opet istoka da sam ne sjedim na zapadu, jer ljudi jednostavno prestaju dolaziti na stadione zbog milion i jednog razloga.Ne treba ni spominjati da osim rezultata najveci faktor zasto ljudi prestaju dolaziti jesu i nesuvisla akcijanja najvatrenijih navijaca, pogresne furke, da ne nabrajam.Znaci majstore u svim jadima sto se tice navijackog segmenta bio.Gostovanja kad su haman svi belaji bili, Siroki,Posusje, Zenica vise puta,Novi sad,Zagreb,stotine normalnih gostovanja sto sa grupom sto individualno, kad cak ni grupa nije isla (period ranih dvijehiljaditih).Znaci sve moguce generacije Hordi ispratio, doduse sad sa malo vece distance, ali po vecim gostovanjima i dan danas budem tu.Nadavao se para za bakljade, koreografije,gostovanja,derneke,humanitarne projekte.Nikad pfeninga od kluba hajrovao nisam niti na jedan nacin.Logovan wrote:A šta ćemo ako @duga puska sjedi na istoku mirno, ne psuje, već mirno prokomentariše, uputi normalnu kritiku?90minut wrote:Pa upravo isto kao što ja ne mogu skontati tebe kad ustaneš na istoku i psuješ igračima tako i ti ne možeš skontati mene..duga puska wrote:Citam ovih nekoliko predhodnih stranica, citam sta ovaj momak 90 pise i najslicniji mi je osjecaj onom iz kraja osamdesetih, srednje skole i ucenje lekcija iz marksizma.Kao nesto bi i skontao u jednom trenutku, pa ti opet nije nista jasno bilo, pa bi u sljedecoj lekciji opet nesto uhvatio i na kraju skontao da je to mlacenje prazne slame, gubljenje vremena i nesto iz cega niko nista pametno nije naucio, cista utopija.
Imam privatnu firmu, dosta zaposlenih radnika,dosta dobro upravljam finansijskim tokovima, radim sa svojim ljudima jako puno i kao psiholog, i pedagog, i menager irtd,itd, ali brate, da ne duzim (sad tek skontah da u dahu napisah ovoliko), ja nikako, ali nikako ne mogu shvatiti tebe-90 minut, mogu eventualno 10-20%, ali znaci pogubiste se vi ko abdest koji opravdavate ovo sad sto se desava oko HZ-a
-
90minut
#97559 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne opravdavam ja mnoogo stvari današnjih oko HZ osim pirotehnike.
Što se tice svega ostalog ja se izvinjavam ti si među 5 posto onih na istoku koji ne psuju djecu i one koji su im mrtvi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#97560 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pozvani za mladu reprezentaciju protiv Belgije:
Kovačević, Šerbečić, Šabanović, Đokanović.
I Mujakić
I Mujakić
- HowForWhom
#97561 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Molim te mi nadji opravdanje za pirotehniku koja steti necemu sto volis?90minut wrote:![]()
Što se tice svega ostalog ja se izvinjavam ti si među 5 posto onih na istoku koji ne psuju djecu i one koji su im mrtvi.
Nadji mi opravdanje za baklje na tekmi koja je u srijedu, igramo protiv Goska/Krupe/Sloga u 14:30.
-
90minut
#97562 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nemam opravdanje, a vec sam to i spominjao da ne treba po danu paliti mogu i dimne umjesto baklji to nece kazniti.Pitar_na_motoru wrote:Molim te mi nadji opravdanje za pirotehniku koja steti necemu sto volis?90minut wrote:![]()
Nadji mi opravdanje za baklje na tekmi koja je u srijedu, igramo protiv Goska/Krupe/Sloga u 14:30.
-
90minut
#97563 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A treba dodati isto da se nerijetko dešavalo da zbog 4, 5 baklji daju majmuni ogromne kazne..
- Logovan
#97564 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tomahawk11 wrote:Pozvani za mladu reprezentaciju protiv Belgije:
I Mujakić
-
todd_smith
#97565 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ako ti kazu da ce te kazniti i ti uradis, sta se dalje kurcis
sta? mi cemo eto sami na balkanu promijeniti zakon o bakljama jer cemo ih baciti par tokom utakmice?
smijesni smo ljudi
sta? mi cemo eto sami na balkanu promijeniti zakon o bakljama jer cemo ih baciti par tokom utakmice?
smijesni smo ljudi
- Logovan
#97566 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Za A reprezentaciju:
Mihojević
Kovačević
Cimirot
Sarić
Duljević

Mihojević
Kovačević
Cimirot
Sarić
Duljević
- HowForWhom
#97567 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dakle, znas da ce kazniti nesto/nekog sto/koga volis i ti onda to svjesno radis?
Ne kontam
Ne kontam
-
90minut
#97568 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kaznice upravu koja godišnje dobija pare od istog tog sjevera da pokrije dugove koje pravi pirotehnikom eto sva pamet svijeta.Pitar_na_motoru wrote:Dakle, znas da ce kazniti nesto/nekog sto/koga volis i ti onda to svjesno radis?
Ne kontam
Ponovio sam ovo previše puta sad se iskljucujem iz ove konverzacije dok ne dođe neka druga.
I ja budala dolaze likovi konstantno novi koji ne citaju prethodne postove i sve ispocetka moraš objašnjavat, dosta.
Eto ne moram ni objašnjavat pale momci zato što vole palit penju se na ogradu jer se vole penjat na ogradu.
Vi to necete nikad moci zabraniti niti ce država moci to zabraniti jedino što ce te moci pojedinci raditi jeste po forumu govoriti da su to kriminalci i stoka a uživo kad ih vidite spusticete glavu kao i obicno i eto kolo se nastavlja okretati.
- HowForWhom
#97569 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da je do nas navijaca ne bi imali ni za kifle i davno bi se ugasili, realno.
I ne kaznjavaju upravu nego KLUB, KLUB PLAĆA KAZNE, a ne Sabrina, Senad itd.
FK Sarajevo plaća kazne!
Ovo sto ovdje pisem kazem i svakom navijacu na sjeveru, a i na fb sa imenom i prezimenom.
I ne kaznjavaju upravu nego KLUB, KLUB PLAĆA KAZNE, a ne Sabrina, Senad itd.
FK Sarajevo plaća kazne!
Ovo sto ovdje pisem kazem i svakom navijacu na sjeveru, a i na fb sa imenom i prezimenom.
-
90minut
#97570 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ko bi se ugasio
-
todd_smith
#97572 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
pa ne placa uprava iz svog dzepa, znaci klub kaznjavanju90minut wrote:Kaznice upravu koja godišnje dobija pare od istog tog sjevera da pokrije dugove koje pravi pirotehnikom eto sva pamet svijeta.Pitar_na_motoru wrote:Dakle, znas da ce kazniti nesto/nekog sto/koga volis i ti onda to svjesno radis?
Ne kontam
Ponovio sam ovo previše puta sad se iskljucujem iz ove konverzacije dok ne dođe neka druga.
I ja budala dolaze likovi konstantno novi koji ne citaju prethodne postove i sve ispocetka moraš objašnjavat, dosta.
Eto ne moram ni objašnjavat pale momci zato što vole palit penju se na ogradu jer se vole penjat na ogradu.
Vi to necete nikad moci zabraniti niti ce država moci to zabraniti jedino što ce te moci pojedinci raditi jeste po forumu govoriti da su to kriminalci i stoka a uživo kad ih vidite spusticete glavu kao i obicno i eto kolo se nastavlja okretati.
debilizam
-
kakaljin
#97573 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kada je sjever zvanicno dao pare za kazne i koliko je dao, imas li dokaz.90minut wrote:Kaznice upravu koja godišnje dobija pare od istog tog sjevera da pokrije dugove koje pravi pirotehnikom eto sva pamet svijeta.Pitar_na_motoru wrote:Dakle, znas da ce kazniti nesto/nekog sto/koga volis i ti onda to svjesno radis?
Ne kontam
TI KADA PLATIS KARTU ZA UTAKMICU, TO SI PLATIO DA MOZES GLEDATI UTAKMICU NA FIN I CIVILIZOVAN NACIN BEZ NANOSENJA STETE KUBU, SVE OSTALO JE NANOSENJE STETE KLUBU I PARE KOJE IDU ZAKAZNE SAVEZU SU SE MOGLE NA PUNO BOLJI NACIN UTROSITI NA PLATU NEKOG POJACANJA ILI FINASIRANJA POMOCI NAVIJACIMA KOJIMA JE NOVAC PRIJEKO POREBAN, ALI PO TEBI JE BOLJE TE PARE DATI SAVEZU. DA TI SLUCAJNO NE RADIS U SAVEZU I TI DOBIJAS PLATU OD KAZNI KOJE SE UZMU NASEM VOLJENOM KLUBU.
-
90minut
#97574 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tacno cu da ponesem baklju narednu utakmicu ne pomakao se s mjesta! 
Haj idem da me sunca obasja, poyy.
Haj idem da me sunca obasja, poyy.
Last edited by 90minut on 19/08/2019 12:47, edited 1 time in total.
- HowForWhom
#97575 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Međutim, mangupluk je sasvim nešto drugo