Znaš šta je problem sa mišljenjem? To što je ko guzica. Svako ga ima. Mogu ja misliti da je ok voziti 120 km/h, ali ću snositi posljedice ukoliko svoje mišljenje provedem u djelo. Uzalud ću objašnjavati da sam platio registraciju i porez i akcize za gorivo.90minut wrote:Hajde procitaj tu logiku još jedno 50 puta i uporedi šta sam ja pisao oko mase koja dijeli isto mišljenje pa se vrati i daj novi odgovor.mirza_15 wrote:I to ti daje za pravo da možeš da radiš šta hoćeš? Fino ti je čovjek napisao na primjeru granapa. Uđeš, potrošiš 100 KM i na izlazu razbiješ namjerno staklo i kažeš da si to platio. E ovdje ti je isto. Utakmica je roba. Tvoje pare za kartu su cijena te robe. Tvoja baklja je ono razbijeno staklo.90minut wrote: Moj ti ja kad sam po širokom metke izbjegavao ti nisi imao 5 gostovanja u nogama pored lukavice.
Koja bolan "masa"? Vas 100? Nas 95% ostalih ne dijelimo to mišljenje! O čemu bolan pričaš? Fakat ne vrijedi. Ovo treba rješavati novčanim kaznama pojedincima pa da vidimo hoće li promijeniti mišljenje.