Ode u Manchesterjeza u ledja wrote: sta kaze za vrsajevica?
http://msn.teamtalk.com/manchester-unit ... -Vrsajevic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ode u Manchesterjeza u ledja wrote: sta kaze za vrsajevica?
Vrijedi li pivo-pivo-pivo-energy-pivo-pivo...ili cu dobiti kontra efekatHouse wrote:3:30![]()
odoh zaklat' sovu
Bosanski_kralj wrote:Ma kakvo spavanje, manite se toga. Jedni drugima imamo da pravimo društvo do utakmice.
Taman da se malo uprate kolege iz grupe.denimb wrote:Evo na sport klubu u 1 sat Grcka - Nigerija...ubijete malo vrijeme
duminjo wrote:Bogami jeben termin. Radim od 9. Ni tamo ni vamo
mene trese neka mjesavina euforija zbog cinjenice da jebote igramo na svjetskomskenderija04 wrote:Ista stvar. Nakon Egipta sam rekao da "me ne interesuje mundijal" Ali od kada je na kalendaru juni...BHF_Manijak wrote:Kad me sad dere nakva nervoza, sta ce tek biti pred Argentinu. Jebo me svak' ako se ne pocnem tresti ha ustanem!![]()
Prenosi bocanje to ti je pravo zanimljivoduminjo wrote:Upraticu karinu kad nemam sport klubprenosil ista arena1?
Polsat sport HD, 13E.PeppermintSA wrote:ko sve prenosi nigeriju na sat?
Pa nije samo jedna utakmica Vranjesa na beku, nego cinjenica da se igra sa duplim bokovima (bekovi + Krila). U takvoj formaciji cak ni Mujdza nema prednost ispred Vranjesa, barem ne u ovom trenutnku, jer nije 100% spreman.Artest wrote:Nema ga ni na mapi? E jbg, mislio sam da je i on na spisku 23 igraca.Infaze Studio wrote:Ne znam jesi li pratio dosadasnje pripreme i utakmicu protiv OS (pretspostavljam da ne), ali Avdije trenutno nema ni na mapi, sto se tice desnog beka, ili bilo koje druge pozicije (napadaca itd.. )Artest wrote:Avdija Vrsajevic je 100% zadovoljio ukus selektora. To je jedino moguce objasnjenje zasto nikada nije pozvan igrac koji ce biti konkurencija Avdiji, a mozda i cesto rovitom Memsuru.
Avdiju moze potisnut samo igrac iz iste, dobro poznate agencije![]()
Jedna utakmica Vranjesa na desnom beku - koji je bio prespor za Samarasa (slabije ubrzanje) a kamoli Di Mariju - ne znaci da najgori igrac u historiji reprezentacije (po minuti) nece docekat svoj momenat promocije (Iran, mozda) ili da zasluzuje biti na spisku uopste.
Dakle, na spisku je zato sto je zadovoljio odredjene kriterije.