Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
-
howdy
#9751 Re: Gledate seriju - preporucite je
Luther is back.
- zomri
#9752 Re: Gledate seriju - preporucite je
Odlična. Nemoj da te obeshrabri mlak početak, i ja sam umalo odustao oko 6-7 epizode i drago mi je što nisam. Postane jako, jako dobra tek od kraja prve sezonetaureg71 wrote:Hannibal valja li sta ?? skinuo 1. sezonu ...
Druga i treća sezona *kidaju*!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9753 Re: Gledate seriju - preporucite je
posljednja sezona vrh vrhova 
- turbofolk
#9754 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tražio sam na prvih petnestak stranica podforuma Film/TV, ali ne mogu ništa da nađem, a ni search tool mi ne daje nikakve rezultate, pa evo da ovdje pitam:
Zna li neko gdje se može skinuti ili pogledati prva sezona serije "Under the dome" - "Pod kupolom"?
Vidim da su snimljene tri sezone. Prvu sam u preskocima pratio prošle godine kad je emitovana na HRT-u. Nažalost termin emitovanja se poklapao sa terminom Lige šampiona, a išla je od ponedjelka do četvrtka, pa sam puno toga propustio. Inače sasvim solidno i obećavajuće je ono što sam pohvato. Jel iko odgledo sve sezone, valjal čemu generalno. Bez spoilera ako može.
Zna li neko gdje se može skinuti ili pogledati prva sezona serije "Under the dome" - "Pod kupolom"?
Vidim da su snimljene tri sezone. Prvu sam u preskocima pratio prošle godine kad je emitovana na HRT-u. Nažalost termin emitovanja se poklapao sa terminom Lige šampiona, a išla je od ponedjelka do četvrtka, pa sam puno toga propustio. Inače sasvim solidno i obećavajuće je ono što sam pohvato. Jel iko odgledo sve sezone, valjal čemu generalno. Bez spoilera ako može.
-
Pirija
#9755 Re: Gledate seriju - preporucite je
jekyll and hyde nije losa
a ni into the badlands
a ni into the badlands
- zomri
#9756 Re: Gledate seriju - preporucite je
Kodi, torrenti...turbofolk wrote:Tražio sam na prvih petnestak stranica podforuma Film/TV, ali ne mogu ništa da nađem, a ni search tool mi ne daje nikakve rezultate, pa evo da ovdje pitam:
-
Pirija
#9757 Re: Gledate seriju - preporucite je
samo prva sezona valjaturbofolk wrote:Tražio sam na prvih petnestak stranica podforuma Film/TV, ali ne mogu ništa da nađem, a ni search tool mi ne daje nikakve rezultate, pa evo da ovdje pitam:
ostalo je smece
a ako hoces da gledas serije i filmove besplatno preporucujem ti KODI
imas temu na forumu o KODI-u
- turbofolk
#9758 Re: Gledate seriju - preporucite je
E veliko hvala na brzim odgovorima. Pogledat ću. Hvala još jednom 
- Šveđanin
#9759 Re: Gledate seriju - preporucite je
Gledao neko, utisci?
http://www.imdb.com/title/tt3865236/
-
taureg71
#9760 Re: Gledate seriju - preporucite je
Flesh and Bone gleda li ko ??? utisci ???
http://www.imdb.com/title/tt3507484/?ref_=fn_al_tt_1
HVALA
http://www.imdb.com/title/tt3507484/?ref_=fn_al_tt_1
HVALA
-
taureg71
#9761 Re: Gledate seriju - preporucite je
zomri wrote:Odlična. Nemoj da te obeshrabri mlak početak, i ja sam umalo odustao oko 6-7 epizode i drago mi je što nisam. Postane jako, jako dobra tek od kraja prve sezonetaureg71 wrote:Hannibal valja li sta ?? skinuo 1. sezonu ...![]()
Druga i treća sezona *kidaju*!
HVALA puno, krecem s gledanjem prve sezone...Volim Mikelsena..odlicaaan
- yoda82
#9762 Re: Gledate seriju - preporucite je
OK serija. Nema neku dubinu, ali su scene borbe vrh.Šveđanin wrote:Gledao neko, utisci?
- Amazonka27
#9763 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ovaj spojler na portalu ne znam kako da objasnim...najava clanka ofarbana u ljubicasto U NASLOVU OTKRILI RADNJU...i sliku Šeldona...naravno da cu procitati...znaci....i novinarcica i urednika nogom u guzicu puknuti...jebo vas senzacija...nista vam nije sveto. Gledas jebenih 9 sezona da vidis hocel/moze li/zeli li i onda u naslovu procitate...
- Altsa
#9764 Re: Gledate seriju - preporucite je
Naj losija do sada ali opet gledljiva. Cetvrta sezona je bila odlicna.krkalf wrote:gledam Homeland i ne verujem kako su spustili kvalitet poslednje sezone. Preporucujem je za gledanje samo da bi ste napravili razliku sa prvom i drugom sezonom
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9765 Re: Gledate seriju - preporucite je
Debili klasični. Jučer hladno stoji k'o udarni naslov.Amazonka27 wrote:Ovaj spojler na portalu ne znam kako da objasnim...najava clanka ofarbana u ljubicasto U NASLOVU OTKRILI RADNJU...i sliku Šeldona...naravno da cu procitati...znaci....i novinarcica i urednika nogom u guzicu puknuti...jebo vas senzacija...nista vam nije sveto. Gledas jebenih 9 sezona da vidis hocel/moze li/zeli li i onda u naslovu procitate...
-
Tyke
#9766 Re: Gledate seriju - preporucite je
Daredevil
Odgledao pilot, cini se dobar zasad. Kad zavrsim sezonu pocinjem sa Jessica Jones, i sad sam se dvoumio koju prvu poceti.
Odgledao pilot, cini se dobar zasad. Kad zavrsim sezonu pocinjem sa Jessica Jones, i sad sam se dvoumio koju prvu poceti.
- Altsa
#9767 Re: Gledate seriju - preporucite je
Meni je Daredevil bolji od JessiceTyke wrote:Daredevil
-
kakavdanakneiskustvu
#9768 Re: Gledate seriju - preporucite je
turbofolk wrote:Tražio sam na prvih petnestak stranica podforuma Film/TV, ali ne mogu ništa da nađem, a ni search tool mi ne daje nikakve rezultate, pa evo da ovdje pitam:
ja odgledao dvije sezone,ne znam kako,bezze serija najblaze receno
-
kakavdanakneiskustvu
-
cassius
#9770 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tek danas vidiohowdy wrote:Luther is back.
-
taureg71
#9771 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pocinjem sa gledanjem SOPRANOSA, cuo sam sve naaj o seriji...skinuo 1. i 2. sezonu pa ako bude drzala idemo dalje.. 
- yoda82
#9772 Re: Gledate seriju - preporucite je
Dobro si uradio. Prvo DD, pa JJ. Iako nisu povezane, u JJ ima nekih (manjih) referenci na DD.Tyke wrote:Daredevil
taureg71 wrote:Pocinjem sa gledanjem SOPRANOSA, cuo sam sve naaj o seriji...skinuo 1. i 2. sezonu pa ako bude drzala idemo dalje..
Sopranosi su vrh
-
Officer Crabtree
#9773 Re: Gledate seriju - preporucite je
Preporuka za ovu novu Netflix dokumentarnu seriju...
http://www.imdb.com/title/tt5189670/
Priča nevjerovatno drži pažnju, prejak serijal, još ako znamo da je moguće binge-watchat, zagriješi sinoć do poslije 2...

Priča nevjerovatno drži pažnju, prejak serijal, još ako znamo da je moguće binge-watchat, zagriješi sinoć do poslije 2...

- SanskiBiser
#9774 Re: Gledate seriju - preporucite je
Officer Crabtree wrote:Preporuka za ovu novu Netflix dokumentarnu seriju...![]()
Da nije Rectify inspirisan njegovom pricom
-
Officer Crabtree
#9775 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nisam gledao Rectify, odnosno jesam prvih par epizoda, izgledalo mi je kao početak neke drame porodične...
Ovaj dokumentarac je o policijsko-sudskom sistemu siromašnog okruga punog nepismenih, neobrazovanih i podlih ljudi... odlična krimi priča.
I niko ne drka u svojoj sobi, nije to za ove čvrste momke.
Ovaj dokumentarac je o policijsko-sudskom sistemu siromašnog okruga punog nepismenih, neobrazovanih i podlih ljudi... odlična krimi priča.
I niko ne drka u svojoj sobi, nije to za ove čvrste momke.