Iskreno, ja nisam znao za taj hotel, nekako mi čudno zvuči, ali ako u tome ima istine, onda svakako stvar nije baš toliko crna, jer bi se onda možda moglo fino iskoristiti. Kako???? Pa recimo, kad bi nam uletio bankar, srediti jedan dugoročni kredit na malo veći iznos, gdje bi se sredstvima kredita izmirile sve obaveze prema igračima, vratio dobar dio starih dugova, gdje hipoteka na kredit ne bi trebala biti problem, ako je to u vlasništvu kluba, a FCS bi nekako taj kredit vraćalo kroz markentinške sponzore, prodaju karata, i svakako kroz igranje u evropi..Zdravko Cholic wrote:Ako je vjerovati nashem kolegi forumashu (a lichno sam sklon da mu vjerujem), FK Sarajevo i nije bash bez ikakve vrijednosti, kada se uzmu u obzir nekretnine koje mu pripadaju, a najatraktivnija je svakako hotel na Jahorini.zonbirile wrote: -------------------------------------------
tu ti je greška,ljudi sa parama,znaju sa parama,a Sarajevo nema ni brenda ni imovine.Bofl roba se uvijek i prodaje teško i ispod cijene,ako se i proda.
Znam da je lako palamuditi, ali zašto ne????
Ako Amir dođe za predsjednika, onda je očekivati da malo banka tu pripomogne, inače ne vidim što bi dolazio??
Znam da neće istresti 10 mil., ali koliko god, svakako će biti od pomoći......