Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- HAVANA
#9751 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Evo zavrce se filter,ispusteno gorivo,nasut dizel i litar atf-a,kamera snimila budalu koja je nasula benzin umjesto dizela,i pored toga sto je receno dizel i ima naljepnica dizel...Jos samo da upali.Ko zna proucit nek sta prouci.Ja pijem kafu. 
- animals
#9752 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma nikakav problem..
ispumpas benzin, naspes dizel i vozi..
jedino sto to kosta..
jedino sto to kosta..
- Connaisseur Karlin
#9753 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
naravoucenije: sipajte samostalno gorivo , ne treba vam uslugaHAVANA wrote:Evo zavrce se filter,ispusteno gorivo,nasut dizel i litar atf-a,kamera snimila budalu koja je nasula benzin umjesto dizela,i pored toga sto je receno dizel i ima naljepnica dizel...Jos samo da upali.Ko zna proucit nek sta prouci.Ja pijem kafu.
pa i randici na poslu mogu napraviti greske, eh eto, on je budala, a desava se i vlasnicima auta
- Connaisseur Karlin
#9754 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ako imas auto, moras placati neplanirane troskoveanimals wrote:Ma nikakav problem..
jedino sto to kosta..
auto kosta, pa sta
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#9755 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma ne daju ba da sam točiš, zato izađeš i uvijek kažeš sipaj dizela, ako pogriješi nek plaća od svoje plate.Connaisseur Karlin wrote:naravoucenije: sipajte samostalno gorivo , ne treba vam uslugaHAVANA wrote:Evo zavrce se filter,ispusteno gorivo,nasut dizel i litar atf-a,kamera snimila budalu koja je nasula benzin umjesto dizela,i pored toga sto je receno dizel i ima naljepnica dizel...Jos samo da upali.Ko zna proucit nek sta prouci.Ja pijem kafu.neoguce, da vam ne daju da sebi naspete gorivo ili jeste , hm !?
pa i randici na poslu mogu napraviti greske, eh eto, on je budala, a desava se i vlasnicima auta
- HAVANA
#9756 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kako bolan nije.Ona ode s jaranicom njenim autom a ja zena i mala ostadosmo.animals wrote:Ma nikakav problem..
jedino sto to kosta..
- Connaisseur Karlin
#9757 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
HAVANA wrote:Kako bolan nije.Ona ode s jaranicom njenim autom a ja zena i mala ostadosmo.animals wrote:Ma nikakav problem..
jedino sto to kosta..Kaze mala dabogda zakasnile na trajekt.
I fakat zakasnile.
Odose okolo.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#9758 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kod nas zakonski ne smijesConnaisseur Karlin wrote:naravoucenije: sipajte samostalno gorivo , ne treba vam uslugaHAVANA wrote:Evo zavrce se filter,ispusteno gorivo,nasut dizel i litar atf-a,kamera snimila budalu koja je nasula benzin umjesto dizela,i pored toga sto je receno dizel i ima naljepnica dizel...Jos samo da upali.Ko zna proucit nek sta prouci.Ja pijem kafu.neoguce, da vam ne daju da sebi naspete gorivo ili jeste , hm !?
- Connaisseur Karlin
#9759 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jimmy McNulty wrote:Ma ne daju ba da sam točiš, zato izađeš i uvijek kažeš sipaj dizela, ako pogriješi nek plaća od svoje plate.Connaisseur Karlin wrote:
naravoucenije: sipajte samostalno gorivo , ne treba vam usluganeoguce, da vam ne daju da sebi naspete gorivo ili jeste , hm !?
pa gledjate ge dok sipa u auto
- Connaisseur Karlin
#9760 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Zasto zakon zabranjuje ? ozbiljno, ovo prvi put citammk ultra wrote:Kod nas zakonski ne smijesConnaisseur Karlin wrote:naravoucenije: sipajte samostalno gorivo , ne treba vam uslugaHAVANA wrote:Evo zavrce se filter,ispusteno gorivo,nasut dizel i litar atf-a,kamera snimila budalu koja je nasula benzin umjesto dizela,i pored toga sto je receno dizel i ima naljepnica dizel...Jos samo da upali.Ko zna proucit nek sta prouci.Ja pijem kafu.neoguce, da vam ne daju da sebi naspete gorivo ili jeste , hm !?
- animals
#9761 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ko je platio troskove ispumpavanja..#HAVANA wrote:Kako bolan nije.Ona ode s jaranicom njenim autom a ja zena i mala ostadosmo.animals wrote:Ma nikakav problem..
I fakat zakasnile.
Odose okolo.
ti ili oni..
- mk ultra
#9762 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Moras proci obuku o Koristenju i pretakanju zapaljivih tecnosti u prometuConnaisseur Karlin wrote:
Zasto zakon zabranjuje ? ozbiljno, ovo prvi put citamhvala
Bez toga nema rada na benziskoj
Cak i pri radu sa plinskim viljuskarom
Na ina/ep koriste i odjecu koja sprjecava stvaranje statickog elektriciteta, a uglavnom ces na vecini pumpi radi svega ovoga, naci naljepnice da je zabranjeno samostalno sipanje
- Connaisseur Karlin
#9763 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
a kako ostatak svijeta u drugim drzavama sipa samostlano gorivo bez treningamk ultra wrote:Moras proci obuku o Koristenju i pretakanju zapaljivih tecnosti u prometuConnaisseur Karlin wrote:
![]()
Na ina/ep koriste i odjecu koja sprjecava stvaranje statickog elektriciteta, a uglavnom ces na vecini pumpi radi svega ovoga, naci naljepnice da je zabranjeno samostalno sipanje
- mk ultra
#9764 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Isto tako ko sto ti kuci mozes zavrnuti plinsku bocu bez obuke, a u firmi ne mozesConnaisseur Karlin wrote:a kako ostatak svijeta u drugim drzavama sipa samostlano gorivo bez treningamk ultra wrote:Moras proci obuku o Koristenju i pretakanju zapaljivih tecnosti u prometuConnaisseur Karlin wrote:
![]()
Ne pitaj za logiku
- HAVANA
#9765 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jos sam kod majstora,da vidimo prvo ima li stete.Tako se dogovorili.Ima snimak kamere,isla je cerka.Njihova greska.animals wrote:Ko je platio troskove ispumpavanja..#HAVANA wrote:Kako bolan nije.Ona ode s jaranicom njenim autom a ja zena i mala ostadosmo.animals wrote:Ma nikakav problem..
I fakat zakasnile.
Odose okolo.
ti ili oni..
- Connaisseur Karlin
#9766 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
nije isto, jer ne sipam gorivo bez obuke pred garazommk ultra wrote:Isto tako ko sto ti kuci mozes zavrnuti plinsku bocu bez obuke, a u firmi ne mozesConnaisseur Karlin wrote:a kako ostatak svijeta u drugim drzavama sipa samostlano gorivo bez treningamk ultra wrote: Moras proci obuku o Koristenju i pretakanju zapaljivih tecnosti u prometu![]()
Na ina/ep koriste i odjecu koja sprjecava stvaranje statickog elektriciteta, a uglavnom ces na vecini pumpi radi svega ovoga, naci naljepnice da je zabranjeno samostalno sipanje![]()
Ne pitaj za logiku
vjerovatno je fazon sa liability i liability cost , a takva pravila najesce nemaju veze sa logikom, vec sa zakonima legalne odgovornsoti vlasnika
- HAVANA
- insomnia78
#9768 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sad jos propuhane dizne malo sa benzinom. Ide ko ludHAVANA wrote:Voziiiiii![]()
- insomnia78
#9769 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Bjezi. Havana sam demantovao tezu da i uBosni mozes odgajati djecu. Šćer nasula benzin u dizela.
U Njemačkoj se to nikad ne vi moglo dogoditi. Zna se da babo goni pasata dizla
-
detroit-mercy
#9770 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja mislio Audi jajeinsomnia78 wrote:Bjezi. Havana sam demantovao tezu da i uBosni mozes odgajati djecu. Šćer nasula benzin u dizela.
-
Hendrix
#9771 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
A jao australijski fakulteti su jedni od najtezih na svijetu...blago nama pa se ti vratio da kupis sebi posao i pokazes kokuzima kako zivi. Et doso ti sa tako rijetkim faksom i odma nadjes posao...pa to je tako divna prica, obuzela me neka radost da ima nade za Bosnu.Melbourne_Australia wrote:
Konjislave, ti juce vidio malo svijeta i ti nekome nesto pricas..Pa bolan ja kad sam zavrsavao srednju skolu i fakultet u Australiji ti si trazio od mame i tate za fuka
Bolan kod mene klinci imaju aus drzavljanstvo i ako su rodjeni u BIH, kad napune 18 , neka studiraju gdje god hoce..
Pa bolan zavrsio si MBA koji ljudi zavrsavaju usput dok rade negdje, vecernja skola sto bi se reklo. Ja trenutacno imam 3 menadzera koji rade MBA usput...moze i online, zajeban faks pravo....strahota.
Suti i poklopi se i ne spominji australske faksove vise...e sad srednja skola vec vjerujem da ti je bilo zajebano
Nisi toliko pametan koliko mislis...samo si snob koji zivi u oblacima i imas poremecenu sliku realnosti oko sebe. Na zalost ostalih ljudi kojima nije zivot namjesten kao teb i moraju da se namuce da dodju do posla.
Last edited by Hendrix on 22/03/2019 21:46, edited 1 time in total.
- insomnia78
#9772 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Potvrdjujem.
Mislim ja inace naginjem ovisnostima al potvrdjujem
- insomnia78
#9773 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
To gone majstori po Bosni. Ovi sto se vode na birou a rade sve od struje preko estriha do keramikedetroit-mercy wrote:Ja mislio Audi jajeinsomnia78 wrote:Bjezi. Havana sam demantovao tezu da i uBosni mozes odgajati djecu. Šćer nasula benzin u dizela.
-
detroit-mercy
#9774 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sreca pa tamokace imas Marokanacainsomnia78 wrote:Potvrdjujem.
- insomnia78
#9775 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ne pusim ta govna. Sto reko rambo “trava je za sminkere i homoseksualce”