Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Boemica wrote:Zipoo, ako "odvojen" misliš, roditelji ti žive na jednom spratu, a ti sam na drugom, sry što ću te razočarat, al' kad se oženiš - živjećeš u zajednici
Ne, roditelji zive 25 km od mene.
Tvoji nisu problem, njena mama jeste. Meni je punica sjebavala brak sa 600 km daljine.
Boemica wrote:Zipoo, ako "odvojen" misliš, roditelji ti žive na jednom spratu, a ti sam na drugom, sry što ću te razočarat, al' kad se oženiš - živjećeš u zajednici
Tvoji nisu problem, njena mama jeste. Meni je punica sjebavala brak sa 600 km daljine.
Moja je sa 1200
Da ima neka medalja, urucio bih joj
Ramzess Veliki wrote:Eh kad bi punice mogle biti kao punci ...
Vala se ni on nije proslavio. Urucio bih mu istu medalju, posthumno
Vala stoji ti ta ... I ovaj moj bivsi punac je nekakav bezmud bio. Dobar co'ek ali pustio da punica mahnita I kuje zavjere.
A najkrivlja je zena sto je pristala na sve to.
Sljedecu zenu cu traziti iz evidencije doma Ljubica Ivezic, no punac no punica ... mir u kuci.
Bude I toga ... I meni cesto naumpadne jedna pokrivena ... mislim da je 100/65/100 dimenzija ... da dodjes tobe u trenu I na mig te posalje u Siriju ...
djevojka bez imena wrote:Kome od vas je mjerilo vrijednosti "klanja svaki vakat", i koliko vam to znači?
U smislu, je li joj to plus?
Pa ok, postujem, neka malo i duhovnog.
Mada, skroz neizvodivo, ja sam onaj mumin na baterije, Bajram i kapak. Jos i pivu marnem.
Tako da, nebitno.
Bude I toga ... I meni cesto naumpadne jedna pokrivena ... mislim da je 100/65/100 dimenzija ... da dodjes tobe u trenu I na mig te posalje u Siriju ...
Ako je Sirija cijena za 9,5 nedjelja sa Almom, može.