Eh... da je 1070TIfebo_acm wrote: Meni je monitor iduca investicija
1070ti suta nogom fps
Da je i 27" 1440p 144hz monitor
Ali neeejma se
Moderator: Benq
Eh... da je 1070TIfebo_acm wrote: Meni je monitor iduca investicija
1070ti suta nogom fps
ja koristim Driver Booster za posljednje verzije drivera... totalno je besplatan, nisam imao problema, a radi backup ako hoces da mozes napraviti restore u slucaju sranjaDonieBrasco wrote:Treba mi mala pomoc:
Za intenet LAN driver koristim Realtek (Realtek PCIe GBE Family Controller) i palo mi na pamet da uradim update jer nisam dugo, pokusam preko device managera i kazem mi da ima zadnje, odem na njihovu stranicu da provjerim, kad vidim totalno je redizajnirali nigdje ne mogu da nađem nove drivere. Trenutna verzija mi je 10.28.615.2018 (26.09.2018).
Koje vi LAN drivere koristite, da mozda mjenjam na nesto novije ?
Driveri se isključivo skidaju sa stranica proizvođača hardware-a, a poučen iskustvom, što lično što kroz posao mogu reći da izbjegavate te boostere isl. Ako već morate, driverpack solution online mi se pokazao ok .azdralovic wrote:ja koristim Driver Booster za posljednje verzije drivera... totalno je besplatan, nisam imao problema, a radi backup ako hoces da mozes napraviti restore u slucaju sranjaDonieBrasco wrote:Treba mi mala pomoc:
Za intenet LAN driver koristim Realtek (Realtek PCIe GBE Family Controller) i palo mi na pamet da uradim update jer nisam dugo, pokusam preko device managera i kazem mi da ima zadnje, odem na njihovu stranicu da provjerim, kad vidim totalno je redizajnirali nigdje ne mogu da nađem nove drivere. Trenutna verzija mi je 10.28.615.2018 (26.09.2018).
Koje vi LAN drivere koristite, da mozda mjenjam na nesto novije ?
link or it didn't happenAverus wrote:Ja i DRP koristim samo za starije laptope i računare
Za svoj bgm jedan po jedan driver nađem i skinem sa stranice proizvođača.
A inače, za taj Driver Booster mi se čini da sam nekad čitao da su provalili da krade podatke![]()
Možda griješim, ali zakleo bih se da je baš taj i da radi "backup" na njihove servere, a da ti to ni ne znaš
A jbg ja je ubo za 550 KM... Malo prije toga prodo 1050ti za nekih 300 KM ako se ne varam.Averus wrote:Eh... da je 1070TIfebo_acm wrote: Meni je monitor iduca investicija
1070ti suta nogom fps
Da je i 27" 1440p 144hz monitor
Ali neeejma se
Evo ti Link, pa se uvjeriazdralovic wrote:link or it didn't happenAverus wrote:Ja i DRP koristim samo za starije laptope i računare
Za svoj bgm jedan po jedan driver nađem i skinem sa stranice proizvođača.
A inače, za taj Driver Booster mi se čini da sam nekad čitao da su provalili da krade podatke![]()
Možda griješim, ali zakleo bih se da je baš taj i da radi "backup" na njihove servere, a da ti to ni ne znaš
Ma našao sam i ja par kandidata za 1070-ku, samo da svoju 1060 dobro prodamfebo_acm wrote: A jbg ja je ubo za 550 KM... Malo prije toga prodo 1050ti za nekih 300 KM ako se ne varam.
Mada za sada ne micem sa 1080p.
Averus wrote:
Ma našao sam i ja par kandidata za 1070-ku, samo da svoju 1060 dobro prodam
Ali me monitor najviše zeza... Nešto mi tužno kupiti 24" ili 24.5" 144Hz, ako već imam 24"
Mislim da ces je tesko prodati za vise od 450 KM... Sada ce krenuti navala na 2xxx i sigurno da ce cijene jos padati... Moj jaran nije mogo mjesec dana da je proda za 420 KM i na kraju je zamijenio za mobitel koji je prodao. Probaj, mozda i ode. Nikad se ne znaAverus wrote:Ma ja, razliku ću primjetiti definitivno
Kontam da li je moguće prodati GTX1060 6G (STRIX verzija O6G) za ~500KM? Možda 450...
Averus wrote:Ma ja, razliku ću primjetiti definitivno
Kontam da li je moguće prodati GTX1060 6G (STRIX verzija O6G) za ~500KM? Možda 450...
Ja ne bi uzimao iznad 24-25'' 1080p , rasiri se previse.febo_acm wrote:Averus wrote:
Ali me monitor najviše zeza... Nešto mi tužno kupiti 24" ili 24.5" 144Hz, ako već imam 24"
ma dobro, ipak je to upgrade
Ne kontam kako se rasiri... Ista je rezolucija. Pa meni je tv 48" i povezan je sa pc i ps4. Igram i na 22" i na 48". Na poslu imam 34". Mislim da je samo stvar navike.TinNBANFL wrote:Ja ne bi uzimao iznad 24-25'' 1080p , rasiri se previse.febo_acm wrote:Averus wrote:
ma dobro, ipak je to upgrade
ista na olxu 910dzeko1 wrote:2060-ka u Plusu 1100Km