Raigor Stonehoof wrote:il kad štancaju djecu nemilice a za hljeba nemaju... "svako dijete ima svoju nafaku"
kretenizam na kvadrat
Raigor Stonehoof wrote:il kad štancaju djecu nemilice a za hljeba nemaju... "svako dijete ima svoju nafaku"
Svi u 20 kvadrata, zidovi zeleni, dva zuba u glavi, dolazi humanitarna tv, cigare na stolu...kakavdanakneiskustvu wrote:Raigor Stonehoof wrote:il kad štancaju djecu nemilice a za hljeba nemaju... "svako dijete ima svoju nafaku"
kretenizam na kvadrat
Cherry-Cherry wrote:Svi u 20 kvadrata, zidovi zeleni, dva zuba u glavi, dolazi humanitarna tv, cigare na stolu...kakavdanakneiskustvu wrote:Raigor Stonehoof wrote:il kad štancaju djecu nemilice a za hljeba nemaju... "svako dijete ima svoju nafaku"
kretenizam na kvadrat
aj opisa qq u kost hahahahahhaCherry-Cherry wrote:Svi u 20 kvadrata, zidovi zeleni, dva zuba u glavi, dolazi humanitarna tv, cigare na stolu...kakavdanakneiskustvu wrote:Raigor Stonehoof wrote:il kad štancaju djecu nemilice a za hljeba nemaju... "svako dijete ima svoju nafaku"
kretenizam na kvadrat
posolite livadu.triconja wrote:Najlakse se izvlaciticiza_bliza wrote:Možda zato što nemamo kosilice u stanu, poneko biciklo samo?![]()
suti i trpimuha_sa wrote: naravoucenjenikom se ne jadat nit svoje tegobe pricat
jedino roditelj razumije
Vjeruj odmah sam pozelio da probam meksicku kuhinju, pogotovo tortilje sa skakavcima i onijem zoharima (veliki, cini mi se iz dzungle, mogu se jest) i kao malo crva preko toga, za bolju teksturu pod zubom.Cherry-Cherry wrote:Aaaaaaaaaaaa ja bih umrla, ja umrem kad vidim bubu, a kamoli da je gricnem
Tesko je to ovdje postici, ovdje su ljude od malena ucili da ce im komsija biti bankar, psiholog i doktor.Tomahawk11 wrote:suti i trpimuha_sa wrote: naravoucenjenikom se ne jadat nit svoje tegobe pricat
jedino roditelj razumije
u se i u svoje kljuse
pa meni ne izgleda fino,a ne kontam kako im nije tijesno,usko,nije mi komotno u tome nikakoVelkoski wrote:ne znam šta ne kontaš u prvom... fino izgleda + se žene lože
kakavdanakneiskustvu wrote:neki dan vidim momka na njemu farmerke uske ko na curama,na znam kako ih je obukao,i dole lakovane cipelice,jedva on hoda koliko ga je sve to sapelo
a šta ti ne kontaš?Mutivoda wrote:to oko zmija, taman za temu k'o nekad za miševe...
Ne mogu yt seljadije nikako. Moze li ukratko o cemu prica?HobotnicaPLus wrote:Kakav je ba ovo proljev. Jebena seljacina koja uzima sebi za pravo da odredjuje sta ko i kako treba da jede, oblaci i zivi. Daleko od toga da sam neki vegetarijanac il vegan, sto bi 'murica rekla, couldn't care less, al ovakave proljeve mrtve ne podnosim sekunde jedne.
Ono sto je najgore, ovako razmisljanje ces srest kod nas na svakom koraku, svaki jebeni coban ssebi za pravo uzima da zabada nos u tudje. Sve popilo svu pamet svijeta a dva zuba u glavi nema
sebe.Velkoski wrote: a šta ti ne kontaš?
Mozda da kerove dresiraju oni iz av mjau da ceraju zmijeMutivoda wrote:to oko zmija, taman za temu k'o nekad za miševe...