Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam trener i nista se ne pitam ali ovaj Agger je 100000000000000000000000000000000000000000000 puta bolji igrac od Mamadou Sakhoa ... BR daj malo otvori oci mani se veznog reda ganjaj ODBRANU I NEK AGGER BUDE NO1
PrtiBeeGee wrote:Nisam trener i nista se ne pitam ali ovaj Agger je 100000000000000000000000000000000000000000000 puta bolji igrac od Mamadou Sakhoa ... BR daj malo otvori oci mani se veznog reda ganjaj ODBRANU I NEK AGGER BUDE NO1
Ja mislim svaki put kada je Liverpool imao clean sheet, Agger je bio u sastavu.
Ma ovo sa Skrtelom je samo oslikavanje odbrane tokom kompletne sezone u jednoj recenici - kriminalno lose!
Rekoh i nakon Crystal Palacea, razjebat ce City West Ham, ne treba gajiti iluzorne nade. Neki X se mog'o ocekivati, ali kad prokockas 0:3 - ko ti je kriv!
U iducoj sezone ostaviti dobar dojam u Ligi prvaka i ponovo je izboriti. Ne vidim nacin kako se ovaj klub moze ponovo boriti za titulu kad bude igrao na 3-4 fronta.
Podhitno pojacati odbranu, po n-ti put, i razjebati sve pregovore sa nekim veznjacima, napadacima i slicno. Barem privremeno, dok se ne rijesi pitanje zadnje linije.
Samo cu opet reci STETA, ovo je bila sansa generacije. Jebem te u glavu Brendane i tvoj ho-ruk protic Mourinha!!!
PrtiBeeGee wrote:Nisam trener i nista se ne pitam ali ovaj Agger je 100000000000000000000000000000000000000000000 puta bolji igrac od Mamadou Sakhoa ... BR daj malo otvori oci mani se veznog reda ganjaj ODBRANU I NEK AGGER BUDE NO1
Ja mislim svaki put kada je Liverpool imao clean sheet, Agger je bio u sastavu.
Pratim svakog igraca Liverpoola kad igraju i Agger od kako je dosao u Liverpool uvijek se je znao postaviti ima dobar pregled igre zna povuc naprijed loptu ima dobar sut dobar je u skok igri koliko u svom sesnestercu toliko i u protivnickom zna cuvat igraca zna izbaciti loptu kad je protivnicki korner a ne ko Skrtel zabije glavu u protivnickog igraca i u opste ne gleda gdje lopta leti da li prema njemu ide i njegovom igracu njemu je samo cilj da obori igraca ne zna loptu izbaciti evo danas je bio jedan od njegovih svjezih primjera kada je dao jos jedan gol sam sebi... Agger je doktor za Skrtela i Sakhoa !!!!
Pored Chelsea, Tottenhama i Manchester Uniteda isticati Liverpool ove sezone kao neke luzere
Odlična sezona, velik napredak u igri i karakteru, još je puno posla ispred njih ali sad znaju da mogu ciljati na sam vrh.
Ako vam je toliko zadovoljstvo da se radujete sto Liverpool nije osvojio titulu nego bio drugi a vi 7. i na minus od 20 bodova onda radujte se eto i uzivajte !
Mustang1 wrote:Ako vam je toliko zadovoljstvo da se radujete sto Liverpool nije osvojio titulu nego bio drugi a vi 7. i na minus od 20 bodova onda radujte se eto i uzivajte !
Mi smo bili 7 i nakon pola prvenstva a vi ste bili prvi prije 2 kola tako da nemate razloga bas za srecu