Rak je naredio na cijeloj teritoriji BiH, ako slucajno telemach nije uklonio Novu iz seme u Mostaru treba odmah tuziti i telemach i ostale kablovske operatere koji nisu postupili po naredbi raka i prave diskriminaciju korisnika.afannedim wrote:Jesu li izbacili NOVU iz sheme i u Mostaru kao što su u Sarajevu
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
kakaljin
#9751 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Hercegoviina
#9752 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nisu, to ce ugroziti vitalni interes .afannedim wrote:Jesu li izbacili NOVU iz sheme i u Mostaru kao što su u Sarajevu
- Tiger 033
#9753 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta napisati a da NE opsujes
sinoc dođem s posla upalim TV HRT2 zatamnjen, NovaTV iskljucena okrenem na prvu zatamnjena zatim na RTL zatamnjen
pa jbte sta mi zapravo placamo
crn ekran
ono sto valja ili je ISKLJUCENO ili ZATAMNJENO
jel ovo pretplatu placamo za FTV,OSM ,NTV Igman ,TV Vogoscu, itd...
- Warashii
#9754 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Haj ba jbo TV, ja dos`o sinoc kuci kad ono nema konekcije , ne znam jel do njih il je do mene, valja mi danas petljat po onom router-u.Tiger 033 wrote:Sta napisati a da NE opsujes![]()
![]()
sinoc dođem s posla upalim TV HRT2 zatamnjen, NovaTV iskljucena okrenem na prvu zatamnjena zatim na RTL zatamnjen
![]()
![]()
pa jbte sta mi zapravo placamo
crn ekran
![]()
![]()
![]()
ono sto valja ili je ISKLJUCENO ili ZATAMNJENO
![]()
![]()
jel ovo pretplatu placamo za FTV,OSM ,NTV Igman ,TV Vogoscu, itd...
- Altsa
#9755 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ja imam i uglavnom preferiram da gledam hd kanele sto je na ponudi...razlika je malo je reci ogromnakakavdanakneiskustvu wrote:Hercegoviina wrote:nikako mi nisu jasni ovi bijednici sto ne mogu dati jos 3 km da imaju digitalnu tv.
ja imam digitalnu ali je skoro nikako ne gledam,uskoro je i odjavljujem
- bato99
#9756 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
čitav dan nema interneta u mostaru ,kao ni tv,tek sada proradilo...šta vam se sada događa..jao firme ccc
-
kakavdanakneiskustvu
#9757 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ja najvjerovatnije odjavljujem telemach u decembru i prelazim na logosoft
-
doff
#9758 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zanimljivo!kakavdanakneiskustvu wrote:ja najvjerovatnije odjavljujem telemach u decembru i prelazim na logosoft
- drug_profi
#9759 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I mene su navukli jbli mjku u ovom gratis periodu. Nisam imao namjeru, ali sad HD paket moram uzeti.Altsa wrote:ja imam i uglavnom preferiram da gledam hd kanele sto je na ponudi...razlika je malo je reci ogromnakakavdanakneiskustvu wrote:Hercegoviina wrote:nikako mi nisu jasni ovi bijednici sto ne mogu dati jos 3 km da imaju digitalnu tv.
ja imam digitalnu ali je skoro nikako ne gledam,uskoro je i odjavljujem
- fortaleza
#9760 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesu, i Novu i Domu tv.afannedim wrote:Jesu li izbacili NOVU iz sheme i u Mostaru kao što su u Sarajevu
Jel ovo dovoljno dobro?Hercegoviina wrote:pa nabroj mi filmove koje prikazuje taj kanal i kako su ocjenjeni na imdb?
http://www.cinestartv.hr/raspored/
A za IMDB se sam snađi..
-
Mustang1
#9761 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U Zenici na logosoft ?kakavdanakneiskustvu wrote:ja najvjerovatnije odjavljujem telemach u decembru i prelazim na logosoft
- Hercegoviina
#9762 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
losi filmovi, losifortaleza wrote:Jesu, i Novu i Domu tv.afannedim wrote:Jesu li izbacili NOVU iz sheme i u Mostaru kao što su u Sarajevu
Jel ovo dovoljno dobro?Hercegoviina wrote:pa nabroj mi filmove koje prikazuje taj kanal i kako su ocjenjeni na imdb?![]()
A za IMDB se sam snađi..
-
doff
#9763 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dovršio si što sam ja započeoMustang1 wrote:U Zenici na logosoft ?kakavdanakneiskustvu wrote:ja najvjerovatnije odjavljujem telemach u decembru i prelazim na logosoftNek ti je Allah na pomoci !
- fortaleza
#9764 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jebaji ga, ovo su sve filmovi iz zadnjih 5-6 godina, što onda valja osim HBO/Cinemax?Hercegoviina wrote:losi filmovi, losifortaleza wrote:Jesu, i Novu i Domu tv.afannedim wrote:Jesu li izbacili NOVU iz sheme i u Mostaru kao što su u Sarajevu
Jel ovo dovoljno dobro?Hercegoviina wrote:pa nabroj mi filmove koje prikazuje taj kanal i kako su ocjenjeni na imdb?![]()
A za IMDB se sam snađi..
Ako si toliki filmofil, tv nije za tebe.. već multipleks kina i naravno, torrent majka.
- plagijator1975
#9765 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
fortaleza wrote:Jebaji ga, ovo su sve filmovi iz zadnjih 5-6 godina, što onda valja osim HBO/Cinemax?Hercegoviina wrote:losi filmovi, losifortaleza wrote: Jesu, i Novu i Domu tv.
Jel ovo dovoljno dobro?![]()
A za IMDB se sam snađi..
Ako si toliki filmofil, tv nije za tebe.. već multipleks kina i naravno, torrent majka.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Dr_dre
#9766 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne sjecam se kad sam zadnji put pogledao film preko nekog kanala,torent-usb-tv i rokajJebaji ga, ovo su sve filmovi iz zadnjih 5-6 godina, što onda valja osim HBO/Cinemax?
Treba vise sportskih kanala i djecijih sto se mene tice.
Koliko sam se sjebo kad sam cuo da je bht otkupila prava na 4 godine za prenos utakmica repke a imaju najlosiji kvalitet slike od svih ponudjenih kanala,da je otkupila face tv bila bi uzivancija gledati u hd-u.
-
kakavdanakneiskustvu
#9767 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mustang1 wrote:U Zenici na logosoft ?kakavdanakneiskustvu wrote:ja najvjerovatnije odjavljujem telemach u decembru i prelazim na logosoftNek ti je Allah na pomoci !
što?
-
Fauja Singh
#9768 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zna li ko kakvi su penali kada se raskine ugovor prije vremena?
Htio bi i ja preći na Logosoft ali imam još godinu i pol ugovora sa Telemachom
Sent from my Nexus 4
Sent from my Nexus 4
-
kakavdanakneiskustvu
#9769 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
stroga normala wrote:Zna li ko kakvi su penali kada se raskine ugovor prije vremena?
Sent from my Nexus 4
navodno se nešto mora platiti
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#9770 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako ja znam mora se platiti za sve mjesece unaprijed do kraja trajanja ugovora(kao da si koristio), bar ja tako znam, koliko je to tacno nisam sigurankakavdanakneiskustvu wrote:stroga normala wrote:Zna li ko kakvi su penali kada se raskine ugovor prije vremena?
Sent from my Nexus 4
navodno se nešto mora platiti
-
Mustang1
#9771 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa jesi se informisao ili samo kazes jer si cuo za logosoft ?kakavdanakneiskustvu wrote:Mustang1 wrote:U Zenici na logosoft ?kakavdanakneiskustvu wrote:ja najvjerovatnije odjavljujem telemach u decembru i prelazim na logosoftNek ti je Allah na pomoci !
što?
-
kakavdanakneiskustvu
#9772 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa jesi se informisao ili samo kazes jer si cuo za logosoft ?[/quote]kakavdanakneiskustvu wrote:Mustang1 wrote:U Zenici na logosoft ?kakavdanakneiskustvu wrote:ja najvjerovatnije odjavljujem telemach u decembru i prelazim na logosoftNek ti je Allah na pomoci !
što?
vidio njihovu ponudu,rekli mi u logosoftu da dođem za oko mjesec dana,valjda nemaju infrastrukturu u dijelu grada u kojem živim
- Maharadza
#9773 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znači i dalje istu šuplju bacaju...i ja sam ih tako zvao neko vrijeme sa upitima kada će konačno do moje zgrade i stalno isto ponavljali: "Nazovite za sedmicu-dvije za informacije i sl.!"kakavdanakneiskustvu wrote:
vidio njihovu ponudu,rekli mi u logosoftu da dođem za oko mjesec dana,valjda nemaju infrastrukturu u dijelu grada u kojem živim
-
kakavdanakneiskustvu
#9774 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Maharadza wrote:Znači i dalje istu šuplju bacaju...i ja sam ih tako zvao neko vrijeme sa upitima kada će konačno do moje zgrade i stalno isto ponavljali: "Nazovite za sedmicu-dvije za informacije i sl.!"kakavdanakneiskustvu wrote:
moguće,na papiru njihova ponuda izgleda primamljiva
-
Mustang1
#9775 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prije 4-5 godina sam ja otisao pitati kad ce doci do mene i rekli su kroz mjesec dva i da rade bas na tom dijelu grada jer imaju puno zahtjeva .. Do dan danas nikakav napredak nisu napravili .. Ako ti se isplati cekati ..