Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ElRe
#9751 Re: Juventus
Buffon - marš iz kluba, valjao si do 2010/11.,zadnje 3 godine propast
odbarana - katastrofa, Bonuci nije ni za Serie B
sredina - svaka cast Pogbi, Pirlo da ustupi mjesto novim snagama
napad - bez komentara
napad - bez komentara
- Muhamed Đakmić
#9753 Re: Juventus
Marš Gigi, smeće jedno 
- paranormalan
#9754 Re: Juventus
Sta reci posle ovako cudne utakmice s nase strane
Igracima je tesko zamjeriti oni igraju u skladu sa svojim trenutnim mogucnostima trener je taj koji treba da vidi ko je koristan a ko bas i nije. Imena nisu vise ni bitna nego doprinos igri i pozitivnom rezultatu kojeg realno od pocetka ove sezone nema, ok tu smo mi u vrhu "tek" jedan poraz u prvenstvu nista strasno.
Ali budimo realni osim devastiranja Lacija i donekle Milana mi nismo dobru tekmu odigrali u cijelini, imamo neke momente gdje licimo na ekipu od zadnje dvije sezone ali to kratko traje pa se ovako pogubimo kao danas. Meni je iskreno neshvatljivo ovo danas
Juve il je igrao lose il dobro ali ovako odigrati poluvrijeme i vratiti se kao da je s druge strane Brotnjo pokazuje da ovaj tim nije na sampionskom nivou, definitivno nam fali motiva igracima sve je tako rutinski skoro da i greske prave rutinske.
Vrlo malo kreativnosti pokazujemo u napadu tako smo ukoceni u ovaj sistem da svako gleda samo da je u zadanoj poziciji a sve drugo kako se poslozi. Koliko god mi Conte bio drag kad se sve sabere on je taj koji ocito nije vise u stanju da na istom nivou pripremi ekipu zasto.. e to on zna a i vrijeme ce pokazati nadam se da grijesim ali bojim se da mu je dosadilo razmisljati koliko ne smije potrositi na nekog igraca od kojeg bi svi imali koristi.
Ovo sad u srijedu sto slijedi moze biti samo na dva nacina ili totalna bruka ili sok za citavu evropu, koliko god volio Juve nekako mi ova bruka djeluje realnije ali nadam se da jos u njima krvi ima ako nista da odigraju za svoj ponos ako ih vec nije briga za sve koji taj klub vole.
A sto se tice ovih zanimljivih likova sto se jave samo kada Juve nije pobijedio to govori koliko nemaju pojma sta govore, jer su zadnje dvije sezone sutili i cekali u mraku, izuzetak je nas napolitanac krajiskog porijekla i respekt za njega
Juve dok je sve derao on je jedini vidio opet neku manu sto govori da je tezio da budemo sto bolji tako da ima i njegove zasluge za dobre rezultate
Ali je simptomaticno koliko vucica ima navijaca u ovih 8 utakmica broj raste tako brzo da ce uskoro svi navijaci milana, intera, lacija, biti vjerni romi samo da nije Juventus
Imam osjecaj da kad je serija A u pitanju ili navijas za Juventus ili protiv njega ostali timovi su tu samo da popune formu
Kako god radujem se susretu s Madridom jer nikad nismo odigrali lose i kad smo gubili a sad je jedino vazno da se igra popravi.. rezultat ce doci.
FORZA JUVE!!!
Ali budimo realni osim devastiranja Lacija i donekle Milana mi nismo dobru tekmu odigrali u cijelini, imamo neke momente gdje licimo na ekipu od zadnje dvije sezone ali to kratko traje pa se ovako pogubimo kao danas. Meni je iskreno neshvatljivo ovo danas
Vrlo malo kreativnosti pokazujemo u napadu tako smo ukoceni u ovaj sistem da svako gleda samo da je u zadanoj poziciji a sve drugo kako se poslozi. Koliko god mi Conte bio drag kad se sve sabere on je taj koji ocito nije vise u stanju da na istom nivou pripremi ekipu zasto.. e to on zna a i vrijeme ce pokazati nadam se da grijesim ali bojim se da mu je dosadilo razmisljati koliko ne smije potrositi na nekog igraca od kojeg bi svi imali koristi.
Ovo sad u srijedu sto slijedi moze biti samo na dva nacina ili totalna bruka ili sok za citavu evropu, koliko god volio Juve nekako mi ova bruka djeluje realnije ali nadam se da jos u njima krvi ima ako nista da odigraju za svoj ponos ako ih vec nije briga za sve koji taj klub vole.
A sto se tice ovih zanimljivih likova sto se jave samo kada Juve nije pobijedio to govori koliko nemaju pojma sta govore, jer su zadnje dvije sezone sutili i cekali u mraku, izuzetak je nas napolitanac krajiskog porijekla i respekt za njega
Juve dok je sve derao on je jedini vidio opet neku manu sto govori da je tezio da budemo sto bolji tako da ima i njegove zasluge za dobre rezultate
Kako god radujem se susretu s Madridom jer nikad nismo odigrali lose i kad smo gubili a sad je jedino vazno da se igra popravi.. rezultat ce doci.
FORZA JUVE!!!
- Zatamnjena stakla
#9755 Re: Juventus
ElRe wrote:Buffon - marš iz kluba, valjao si do 2010/11.,zadnje 3 godine propast
napad - bez komentara
- Logovan
#9756 Re: Juventus
I ti navijaš za Juventus?ElRe wrote:Buffon - marš iz kluba, valjao si do 2010/11.,zadnje 3 godine propast
napad - bez komentara
Veća je sramota ovo što si napisao, nego ovaj poraz od 4:2.
-
Son1
#9757 Re: Juventus
Mucno mi je ovo skroz bilo, nadam se da su igraci svjesni da se protiv Reala mogu izvaditi.
Dobrom igrom i pobjedom, bit ce im oprosteno.
Nadam se takodjer da prolaz nece doci u pitanje.
Dobrom igrom i pobjedom, bit ce im oprosteno.
Nadam se takodjer da prolaz nece doci u pitanje.
- insaneinthebrain
#9758 Re: Juventus
ne obecava ona igra od nedelje mnogo. bice tesko s realom 
- paranormalan
#9759 Re: Juventus
Veceras trenutak istine il smo dole il smo gore
Nadam se nestanku struje ali opet treba mi dnevna doza nerviranja
Nadam se nestanku struje ali opet treba mi dnevna doza nerviranja
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#9760 Re: Juventus
Nakon utakmice sa Fiorentinom nisam vise optimista protiv Reala i realno je ocekivati poraz.
Istina protiv Fiorentine je sve super islo do onog penala, a sta se onda desili ekipi Boga pitaj.
Jednoj velikoj ekipi i ozbiljnom treneru se nesto onako NE SMIJE desiti.
Ipak.... Juve je uvijek bio trn u oko Realu, mozda se historija ponovi
ali veliko mozda.
Interesnatno je da nikada nisu igrali nerijeseno, sto znaci da su uvijek padali golovi
Istina protiv Fiorentine je sve super islo do onog penala, a sta se onda desili ekipi Boga pitaj.
Jednoj velikoj ekipi i ozbiljnom treneru se nesto onako NE SMIJE desiti.
Ipak.... Juve je uvijek bio trn u oko Realu, mozda se historija ponovi
Interesnatno je da nikada nisu igrali nerijeseno, sto znaci da su uvijek padali golovi
- DonVitoni
#9761 Re: Juventus
ElRe wrote:Buffon - marš iz kluba, valjao si do 2010/11.,zadnje 3 godine propast
napad - bez komentara
Konacno jedan objektivan simpatizer Juventusa.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#9762 Re: Juventus
Objektivan ko' i ti
da ti nije nesto u rodu?
- insaneinthebrain
#9763 Re: Juventus
eno mladi izgubise 6-2 od reala.
http://www.rezultati.com/utakmica/0rmcV ... i-utakmice
valjda ce seniori da osvjetlaju obraz
http://www.rezultati.com/utakmica/0rmcV ... i-utakmice
valjda ce seniori da osvjetlaju obraz
- mumi80
#9764 Re: Juventus
Večeras deranje gu.zova juBentusu 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- DonVitoni
#9765 Re: Juventus
Svi smo za to.mumi80 wrote:Večeras deranje gu.zova juBentusu
- Zatamnjena stakla
#9766 Re: Juventus
Baš ste dosadni drama!
- wickerman
#9767 Re: Juventus
Moras ih shvatiti,na temi AC Penal nakon sinocnje utakmice niko nije ni napisao komentara,a na temi SS Spazzatura ima samo jedan clan aktivan.
-
Juvelandia
#9768 Re: Juventus
Napoli je narodu bitan ko GOŠK iz Gabele.
-
Son1
#9769 Re: Juventus
Gio i Tevez najavljeni u napadu, ali se ipak nadam da lav počinje.
Jedva čekam da vidim sastav, da znam je l uzimamo 1 ili 2 razlike.
Jedva čekam da vidim sastav, da znam je l uzimamo 1 ili 2 razlike.
- paranormalan
#9770 Re: Juventus
Kako god da se zavrsi tekma ima nesto i pozitivno, veceras ce biti radost za milione sirom svijeta a mozda samo za
mumi80 i DonVitoni u svim forumskim pojavama
- ortodont
#9771 Re: Juventus
A ja čitam da Ogbonna počinje umjesto Lea, Llorente-Tevez u napadu.
0-2 dobijamo, Tevez i Pogba strijelci.
- mumi80
#9772 Re: Juventus
Samo odi na oficijelne fb i twitter stranice oba kluba i sve ce ti biti jasnoparanormalan wrote:Kako god da se zavrsi tekma ima nesto i pozitivno, veceras ce biti radost za milione sirom svijeta a mozda samo za
-
Son1
#9773 Re: Juventus
Vidjet cemo, ako i ovaj tvoj pocinje, nadam se da ce odigrati utakmicu zivota.ortodont wrote:A ja čitam da Ogbonna počinje umjesto Lea, Llorente-Tevez u napadu.
Gio i nije igrac za velike utakmice, ali ko god da istrci na teren ima motiv i svi ce da daju svojih 100%.
Dobra partija je moranje i neminovnost, bas kao i misevi po ovoj temi.
- DonVitoni
#9774 Re: Juventus
Jesi ovo sanjao ili bacas kasike.
- paranormalan
#9775 Re: Juventus
Buffon, Caceres, Barzagli, Chiellini, Ogbonna, Pogba, Pirlo, Vidal, Marchisio, Tevez, Llorente.
Sretno momci trebat ce vam
Sretno momci trebat ce vam