Samsung galaxy S3

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Chuckie

#976 Re: Samsung galaxy S3

Post by Chuckie »

ekrem jevrić wrote:
Chuckie wrote:Mozda je to prednost u tvom selu gdje nema telefona do plastikanera. :D
Trkne li se do Beca po telefon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://gizmodo.com/5945662/the-weirdest ... e-iphone-5

Šta ima prednost. :lol:
ekrem jevrić

#977 Re: Samsung galaxy S3

Post by ekrem jevrić »

Chuckie wrote:
ekrem jevrić wrote:
Chuckie wrote:Mozda je to prednost u tvom selu gdje nema telefona do plastikanera. :D
Trkne li se do Beca po telefon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://gizmodo.com/5945662/the-weirdest ... e-iphone-5

Šta ima prednost. :lol:
Pa vidi se iz prilozenog da je to mana samo kod zaluđenih jabucara :lol: :lol: :lol: :lol:
Chuckie

#978 Re: Samsung galaxy S3

Post by Chuckie »

ekrem jevrić wrote:Pa vidi se iz prilozenog da je to mana samo kod zaluđenih jabucara :lol: :lol: :lol: :lol:
Normalno, jer su ljudi navikli na kvalitet. Kod plastikanera je to aksiom.
ekrem jevrić

#979 Re: Samsung galaxy S3

Post by ekrem jevrić »

Chuckie wrote:
ekrem jevrić wrote:Pa vidi se iz prilozenog da je to mana samo kod zaluđenih jabucara :lol: :lol: :lol: :lol:
Normalno, jer su ljudi navikli na kvalitet. Kod plastikanera je to aksiom.

da, da ti isti ljudi nisu znali razliku izmedju vlastitog 4S i 4S modela (koje su im tusnuli u onom videu). LJudi mislili da je petica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nermin.padez

#980 Re: Samsung galaxy S3

Post by nermin.padez »

ekrem jevrić wrote: da, da ti isti ljudi nisu znali razliku izmedju vlastitog 4S i 4S modela (koje su im tusnuli u onom videu). LJudi mislili da je petica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:dance: :thumbup: :thumbup:
Chuckie

#981 Re: Samsung galaxy S3

Post by Chuckie »

Zhìxin wrote:
Qler

#982 Re: Samsung galaxy S3

Post by Qler »

sto se tice fizicke kvalitete, nokia je tata-mata za sve. Inace, meni je bolji ip4/s od sljamsunga, pogotovo onaj s2, ono je meni katastrofa. Neka prica ko sta hoce, ali ono je nekako smijesno za tako ozbiljan telefon... S3 nisam drzao tako da ne mogu da sudim...
ekrem jevrić

#983 Re: Samsung galaxy S3

Post by ekrem jevrić »

Qler wrote:sto se tice fizicke kvalitete, nokia je tata-mata za sve. Inace, meni je bolji ip4/s od sljamsunga, pogotovo onaj s2, ono je meni katastrofa. Neka prica ko sta hoce, ali ono je nekako smijesno za tako ozbiljan telefon... S3 nisam drzao tako da ne mogu da sudim...
Zar nokia ima jaci telefon od S2 ?
Chuckie

#984 Re: Samsung galaxy S3

Post by Chuckie »

3310 je jači od S2.
Fauja Singh

#985 Re: Samsung galaxy S3

Post by Fauja Singh »

A Iphone 4/4S je jači samo od staklene čaše i ogledala, jer sam pored tih Iphone-a još samo njih vidio da onako pucaju kad ispadnu. Ne znam jedino još da neko testira i prozor, možda je i od njega jači :lol:
Cracked

#986 Re: Samsung galaxy S3

Post by Cracked »

iphone 5 je 4 inchni mobitel koji je izasao prije mjesec i sadrzi u sebi 1450mah bateriju(da nije tuzno bilo bi smijesno). Htc 4.7 incha sa 1800mah baterijom a galaxy 3 4.8 incha sa 2100mah baterijom. Em je malo veci em sadrzi tezu bateriju u sebi I opet je s3 identicne tezine kao htc one x. Da nisam i S3 i htc drzao nebi uopste razmisljao o materijalu i tezini.

Svakom svoje ali po mom misljenju plastika nije slabost nego prednost.
febo_acm

#987 Re: Samsung galaxy S3

Post by febo_acm »

Qler wrote:sto se tice fizicke kvalitete, nokia je tata-mata za sve. Inace, meni je bolji ip4/s od sljamsunga, pogotovo onaj s2, ono je meni katastrofa. Neka prica ko sta hoce, ali ono je nekako smijesno za tako ozbiljan telefon... S3 nisam drzao tako da ne mogu da sudim...
Meni je N8 ispala sa visine uha na beton u trku :D Uho je negdje na 189 cm :D Znači, samo jedno malo udubljenje bilo. A još me duša boli kad mi je iPhone 4 ispao i kad je puko displej x2... Samo se nadam da mi S3 neće ispasti. Imam neki solidan bumper :D
ekrem jevrić

#988 Re: Samsung galaxy S3

Post by ekrem jevrić »

Chuckie wrote:3310 je jači od S2.
a i tezi je od petice, pa bi ti tezina vjerovatno odgovarala ;)
Revolucionar ★

#989 Re: Samsung galaxy S3

Post by Revolucionar ★ »

Hah pustite fanboye molim vas, oklop je jedina stvar kojom se iphone kiti, to ti je Inovation ba :lol:
vukojebina

#990 Re: Samsung galaxy S3

Post by vukojebina »

A lumia serija telefona je pravljena od ultra lahkog i cvrstog karbona?? Sta je bolja plastika na lumijama od samsungovih? Kod mene 710 je skripala ko razjebani trosjed..a ni 800 nije nista puno bolja... nokia je odavno postala smijesna u svim segmentima osim kamere..ali je kamera tolilo bitna...
Vertig0

#991 Re: Samsung galaxy S3

Post by Vertig0 »

Cracked wrote:iphone 5 je 4 inchni mobitel koji je izasao prije mjesec i sadrzi u sebi 1450mah bateriju(da nije tuzno bilo bi smijesno). Htc 4.7 incha sa 1800mah baterijom a galaxy 3 4.8 incha sa 2100mah baterijom. Em je malo veci em sadrzi tezu bateriju u sebi I opet je s3 identicne tezine kao htc one x. Da nisam i S3 i htc drzao nebi uopste razmisljao o materijalu i tezini.

Nisam mislio nikome nista replicirati ali morao sam da reagujem na ovo.
Kakve veze ima ako je kod petice baterija 1450mah, a kod s3 2100mah ako baterija kod te petice traje isto, ako ne i vise nego kod s3?
Revolucionar ★

#992 Re: Samsung galaxy S3

Post by Revolucionar ★ »

Vertig0 wrote:
Cracked wrote:iphone 5 je 4 inchni mobitel koji je izasao prije mjesec i sadrzi u sebi 1450mah bateriju(da nije tuzno bilo bi smijesno). Htc 4.7 incha sa 1800mah baterijom a galaxy 3 4.8 incha sa 2100mah baterijom. Em je malo veci em sadrzi tezu bateriju u sebi I opet je s3 identicne tezine kao htc one x. Da nisam i S3 i htc drzao nebi uopste razmisljao o materijalu i tezini.

Nisam mislio nikome nista replicirati ali morao sam da reagujem na ovo.
Kakve veze ima ako je kod petice baterija 1450mah, a kod s3 2100mah ako baterija kod te petice traje isto, ako ne i vise nego kod s3?
Ma nema veze ni kad ti šošon uvali motor od 100 KS za pare od 150 KS, jer pobogu si brate, i ovaj moze ici 100 km/h ko i onaj drugi . Eto, takva mi je logika za tvoju repliku. Apple je majstor pakiranja sranja za dobre pare, u finom sucelju koje se lako otvara i ne zapinje prilikom otvaranja,a ima i logo jabuke na sebi
febo_acm

#993 Re: Samsung galaxy S3

Post by febo_acm »

Tema je postala haos
:D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Vertig0

#994 Re: Samsung galaxy S3

Post by Vertig0 »

Ma nidje veze mi je i tvoja logika.
Vazda nesto palamudis i osporavas. Ok, postujem da mislis da je samsung bolji ali zaista ne vidim razlog zasto na obe teme moras smarati sa tim nekim svojim pricama ako vec nemas neki savjet ili nesto konstruktivno za reci.
Isto vrijedi i za ove druge, sto na ovoj temi seru o galaxy-u s3.
Ja mislim da je s3 extra mobitel.

Za bateriju poenta je bila da mi nije bitno kolika je i koliko maha ima, vec mi je bitno koliko traje.
Ja sam sasvim zadovoljan sa trajanjem s obzirom da sam "heavy user" tako da kazem i stalno sam na 3g-u i sl.
Punim ga svaki drugi dan u prosjeku(kao i vecina forumasa sa drgim smartphone-ima pretpostavljam?), nista vise, a ni manje nisam ocekivao.
Revolucionar ★

#995 Re: Samsung galaxy S3

Post by Revolucionar ★ »

Ne znam zasto da sutim, uostalom gdje vidim konkretno pitanje, i odgovorim na njega ako vec nije odgovoreno. Druga je stvar sto na svakoj temi svi vodimo polemike izmedju s3 i iphonea5 .
nermin.padez

#996 Re: Samsung galaxy S3

Post by nermin.padez »

Meni baterija dan plafon uz neko "normalno koriscenje",ja bih bio prezadovoljan sa 2 dana uz tesko koristenje kao sto kazes. Kolje ga Screen. 3-4sata upaljenog ekrana i to je to. Nikad mi duze nije ni trajala, mislim ni na Gingeru, iako sam ga rijetko ukljucivao, jer nisam mogao gledati ruznocu i sarenilo Samsungovog ROMa :dance: :D

Kod vas nema emotivnog vezanja za neki uredjaj, samo svrsavate na modele zadnje generacije :dance: :skoljka: :mrgreen:
iSwagga

#997 Re: Samsung galaxy S3

Post by iSwagga »

nermin.padez wrote:Meni baterija dan plafon uz neko "normalno koriscenje",ja bih bio prezadovoljan sa 2 dana uz tesko koristenje kao sto kazes. Kolje ga Screen. 3-4sata upaljenog ekrana i to je to. Nikad mi duze nije ni trajala, mislim ni na Gingeru, iako sam ga rijetko ukljucivao, jer nisam mogao gledati ruznocu i sarenilo Samsungovog ROMa :dance: :D

Kod vas nema emotivnog vezanja za neki uredjaj, samo svrsavate na modele zadnje generacije :dance: :skoljka: :mrgreen:
Ti si KRALJ!! hahaha cuj emotivno vezanje.. hhaha its just a fucking phone!
iSwagga

#998 Re: Samsung galaxy S3

Post by iSwagga »

Hmmm.... Not sure if revolucionar or nermin.prdez..
http://youtu.be/7huae767Rxg
Ray

#999 Re: Samsung galaxy S3

Post by Ray »

nermin.padez wrote:Meni baterija dan plafon uz neko "normalno koriscenje",ja bih bio prezadovoljan sa 2 dana uz tesko koristenje kao sto kazes. Kolje ga Screen. 3-4sata upaljenog ekrana i to je to. Nikad mi duze nije ni trajala, mislim ni na Gingeru, iako sam ga rijetko ukljucivao, jer nisam mogao gledati ruznocu i sarenilo Samsungovog ROMa :dance: :D

Ni meni se ne svidja izgled Samsungovog ROM-a - ni na S2 ni na S3;i ikonice,i izgled opcenito....Ima li neka opcija,neki divlji ROM da bude kao na HTC-u...Onaj Sense HTC-a mi je genijalna stvar,samo sto je eto HTC tesko rootati,pa se odluci za ovo cudo...
GaRGa

#1000 Re: Samsung galaxy S3

Post by GaRGa »

iSwagga wrote:Hmmm.... Not sure if revolucionar or nermin.prdez..
http://youtu.be/7huae767Rxg

Stavljam pare na revolucionara ;)
Post Reply