Željko Komšić-član Predsjedništva

Post Reply
žuta

#976 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by žuta »

Doktor29 wrote:
joint union wrote:
Doktor29 wrote: Jos ne kontate o kakvom se marginalnom tipu radi, kapaciteta ze mjesne zajednice ako nema protivkanditata. Vi svrsavate na neke populisticke izjave tipa " lupanja po prstima" I sl. :skoljka:
Dajte alternativu doktore. Na sta Vi, oprostite na izrazu, "svrsavate"? Na nepopulisticke izraze tipa "nisam bio na inauguraciji kod nikolica jer sam u to vrijeme bio u Ljubljani, a da nisam sigurno bi dosao" ili nesto drugo?
Ma gdje Sam to napisao, nista slicno ne mislim, naprotiv. Nego mi nije jasno u cemu je fora oko Komsica I zasto, lokalac I mahalac u svakom smislu te rijeci. Kandidujte ga za humanitarca godine I gotovo, neka se ostavi politike sa svojim predumisljajima, prijetnjama i osjecajima krivice
:thumbup:
seln

#977 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by seln »

Doktor29 wrote:
joint union wrote:
Doktor29 wrote: Jos ne kontate o kakvom se marginalnom tipu radi, kapaciteta ze mjesne zajednice ako nema protivkanditata. Vi svrsavate na neke populisticke izjave tipa " lupanja po prstima" I sl. :skoljka:
Dajte alternativu doktore. Na sta Vi, oprostite na izrazu, "svrsavate"? Na nepopulisticke izraze tipa "nisam bio na inauguraciji kod nikolica jer sam u to vrijeme bio u Ljubljani, a da nisam sigurno bi dosao" ili nesto drugo?
Ma gdje Sam to napisao, nista slicno ne mislim, naprotiv. Nego mi nije jasno u cemu je fora oko Komsica I zasto, lokalac I mahalac u svakom smislu te rijeci. Kandidujte ga za humanitarca godine I gotovo, neka se ostavi politike sa svojim predumisljajima, prijetnjama i osjecajima krivice
Po toj osnovi mozes 99% politicara izbaciti iz politike.
Doktor29

#978 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Doktor29 »

I moglo se ocekivati da ce krenuti prica I slike Bakira kao da ja ovo mislim zbog njega, pricam o Komsicu I dajte mi nesto da me razuvjerite jer ovo sa Bakirom je smjesno
Doktor29

#979 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Doktor29 »

Seln

Principijelno da ali procenat je previsok
joint union

#980 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by joint union »

Akibh wrote:
joint union wrote:
Akibh wrote:
Pa ovo je bilo prije skoro 4 mjeseca, otada zakon nije ni spomenuo. I djeci je jasno da je suplja... A ti ga prozva najbrzim?
Sad bi trebao svaki dan da ga spominje i to bi bio dokaz da nesto radi? On ga je bar spomenuo prije 4 mjeseca, ovi dosada nisu ni spomenuli za 15-ak godina. Cak stavise, i nogama i rukama kopaju da se sto manje spominje, sto li? Kad sam ja rekao da je najbrzi? Mislis na 100 m sa preponama :D ili?
Gubis se.
joint union wrote: Ko je to bio bolji, pametniji i brzi, te vise uradio za ovu sirotu drzavu
I ne zaboravi da je ovaj bio pionir hapanja kad je dobio merdju (pa se kasnije predomislio) sto je ljudima ukrao parking i dopustio ono sranje.
Pasa moj, ne znam ja ko se gubi. Ili ne citas? Ako pitam ima li neko ljepsi od Akibh, po tvojoj logici to znaci da je Akbih najljepsi? Da nacrtam: imas brz (Zeljko), brži (ima li ko?), najbrži(?). Kontas? Ono komparativ, superlativ?
žuta

#981 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by žuta »

ma šta fali Bakiru on je političar za ovog endema Željku :-D
žuta

#982 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by žuta »

Željko se toliko srozo da bi ga sad i Kolđo uzeo na opštinskim
joint union

#983 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by joint union »

Doktor29 wrote: Ma gdje Sam to napisao, nista slicno ne mislim, naprotiv. Nego mi nije jasno u cemu je fora oko Komsica I zasto, lokalac I mahalac u svakom smislu te rijeci. Kandidujte ga za humanitarca godine I gotovo, neka se ostavi politike sa svojim predumisljajima, prijetnjama i osjecajima krivice
U ovom boldanom si i postavio pitanje i dao odgovor, bar mene sto se tice. Kad te covjek cita, pomisli da su u BiH sve sami ultrapoliticari, preposteni, obrazovani i da je Zeljko marginalac zalutao u tu kremu drustva. Jbg, s kim da ga poredis ako ne sa B.I. i onim radmanovicem, njih trojica trenutno jedini rade taj posao. Evo hipotetski sutnemo Komsica i dovedemo koga? Koga bi ti zelio vidjeti na njegovom mjestu?
žuta

#984 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by žuta »

na njegovom mjestu će poslije njega sjedit mešćini Borjana
joint union

#985 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by joint union »

žuta wrote:na njegovom mjestu će poslije njega sjedit mešćini Borjana
E ako ce "sjedit mešćini" Borjana, stari politicki gigant, reper borca za BiH, onda nemam zamjerke.
žuta

#986 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by žuta »

ma Borjana će biti ko Margaret :D
Doktor29

#987 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Doktor29 »

joint union wrote:
Doktor29 wrote: Ma gdje Sam to napisao, nista slicno ne mislim, naprotiv. Nego mi nije jasno u cemu je fora oko Komsica I zasto, lokalac I mahalac u svakom smislu te rijeci. Kandidujte ga za humanitarca godine I gotovo, neka se ostavi politike sa svojim predumisljajima, prijetnjama i osjecajima krivice
U ovom boldanom si i postavio pitanje i dao odgovor, bar mene sto se tice. Kad te covjek cita, pomisli da su u BiH sve sami ultrapoliticari, preposteni, obrazovani i da je Zeljko marginalac zalutao u tu kremu drustva. Jbg, s kim da ga poredis ako ne sa B.I. i onim radmanovicem, njih trojica trenutno jedini rade taj posao. Evo hipotetski sutnemo Komsica i dovedemo koga? Koga bi ti zelio vidjeti na njegovom mjestu?
U prvoj redu nekoga koga nece izabrati bosnjaci da prestavlja HRvatski narod, koliko je on puta otisao recimo u Zapadnu Hercegovinu ili POsavinu I sta mislis kako bi ga prihvatili tamo, nekoga tko ce imati dovoljno casti da se me kandiduje na tu poziciju znajuci da vecina Hrvatskog stanovnistva nece glasati za njega, nekoga tko nece koristiti tu mogucnost koju je on iskoristio a za ja mu je izjave da pod rave HDZ jer su ONI legitimni prestavnici Hrvatskog naroda a on Sam nije.
Zeljko je marginalac, civilizacijski otpad za mene ali da se razumjemo ja ovim ne branim nikoga I nista
kamen spoticanja

#988 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by kamen spoticanja »

žuta wrote:na njegovom mjestu će poslije njega sjedit mešćini Borjana
covic trazio,zlatko zavrsio...sve za milijarde s nicol for kiwaa ili kako se vec zove ona neka iz fantomske njemacke firme...
E zato je uredu ismijavati komsica...dobio 300hiljada glasova da ne gledamo ivu miru il borjanu a sad suti kad zlatko povlaci "drzavnicke poteze"...doduse kad je s rajom u kafani zlatka ne vadi iz usta
seln

#989 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by seln »

žuta wrote:ma Borjana će biti ko Margaret :D
Ma, bjezi, hebes je...zuta ko govno, ni za cega nije.
joint union

#990 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by joint union »

Doktor29 wrote: U prvoj redu nekoga koga nece izabrati bosnjaci da prestavlja HRvatski narod, koliko je on puta otisao recimo u Zapadnu Hercegovinu ili POsavinu I sta mislis kako bi ga prihvatili tamo, nekoga tko ce imati dovoljno casti da se me kandiduje na tu poziciju znajuci da vecina Hrvatskog stanovnistva nece glasati za njega, nekoga tko nece koristiti tu mogucnost koju je on iskoristio a za ja mu je izjave da pod rave HDZ jer su ONI legitimni prestavnici Hrvatskog naroda a on Sam nije.
Zeljko je marginalac, civilizacijski otpad za mene ali da se razumjemo ja ovim ne branim nikoga I nista
U Posusju postrojio jedinice vojske. U Posavini nesto ne vjerujem da ima hrvatskog zivlja mnogo. Moj doktore po tvojoj logici Obama nikad ne bi mogao biti predsjednik USA. I ti poceo certifikate dijeliti? I tako ti Hipokrata, mozes li mi objasniti pojam "civilizacijski otpad"?
seln

#991 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by seln »

joint union wrote:
Doktor29 wrote: U prvoj redu nekoga koga nece izabrati bosnjaci da prestavlja HRvatski narod, koliko je on puta otisao recimo u Zapadnu Hercegovinu ili POsavinu I sta mislis kako bi ga prihvatili tamo, nekoga tko ce imati dovoljno casti da se me kandiduje na tu poziciju znajuci da vecina Hrvatskog stanovnistva nece glasati za njega, nekoga tko nece koristiti tu mogucnost koju je on iskoristio a za ja mu je izjave da pod rave HDZ jer su ONI legitimni prestavnici Hrvatskog naroda a on Sam nije.
U Posusju postrojio jedinice vojske. U Posavini nesto ne vjerujem da ima hrvatskog zivlja mnogo. Moj doktore po tvojoj logici Obama nikad ne bi mogao biti predsjednik USA. I ti poceo certifikate dijeliti? I tako ti Hipokrata, mozes li mi objasniti pojam "civilizacijski otpad"?
Ma sve je jasno. O civilizaciji govori covjek koji druge zove "civilizacijski otpad", a ujedno je simpatizer stranke koja je izmislila primitivizam.
Doktor29

#992 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Doktor29 »

joint union wrote:
Mogu, pogledaj Komsica I sve ce ti se samo reci a postrojavanje vojske je vrhunac politickog djelovanja, svaka cast
seln

#993 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by seln »

Doktor29 wrote: Mogu, pogledaj Komsica I sve ce ti se samo reci
Evo, ja gledao i nista mi se nije reklo.
Pojasni.
joint union

#994 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by joint union »

Doktor29 wrote: Mogu, pogledaj Komsica I sve ce ti se samo reci a postrojavanje vojske je vrhunac politickog djelovanja, svaka cast
Nije politickog, ali u ingerencijama predsjednika drzave jest itekako. I evo gledam sliku i opet ne kontam, jel' to "civilizacijski otpad" nesto na bazi fizickog izgleda ili?
Akibh

#995 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Akibh »

joint union wrote: Pasa moj, ne znam ja ko se gubi. Ili ne citas? Ako pitam ima li neko ljepsi od Akibh, po tvojoj logici to znaci da je Akbih najljepsi? Da nacrtam: imas brz (Zeljko), brži (ima li ko?), najbrži(?). Kontas? Ono komparativ, superlativ?
Ok, slazem se, kad je u pitanju Zeljko, nema mjesta za komparative i superlative.
Mozda bi mu odgovarao neki deminutiv, eventualno kakav vulgarizam,...
seln

#996 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by seln »

joint union wrote:
Doktor29 wrote: Mogu, pogledaj Komsica I sve ce ti se samo reci a postrojavanje vojske je vrhunac politickog djelovanja, svaka cast
Nije politickog, ali u ingerencijama predsjednika drzave jest itekako. I evo gledam sliku i opet ne kontam, jel' to "civilizacijski otpad" nesto na bazi fizickog izgleda ili?
Ne, doktor je postavio dijagnozu na osnovu nacionalne i politicke pripadnosti. Da mu se nikakav izgled ne gadi, zorno pokazuje njegov favorit.

Image
seln

#997 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by seln »

Akibh wrote: Mozda bi mu odgovarao neki deminutiv, eventualno kakav vulgarizam,...
Npr. Izetbegovic, Tihic?
joint union

#998 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by joint union »

Akibh wrote:
joint union wrote: Pasa moj, ne znam ja ko se gubi. Ili ne citas? Ako pitam ima li neko ljepsi od Akibh, po tvojoj logici to znaci da je Akbih najljepsi? Da nacrtam: imas brz (Zeljko), brži (ima li ko?), najbrži(?). Kontas? Ono komparativ, superlativ?
Ok, slazem se, kad je u pitanju Zeljko, nema mjesta za komparative i superlative.
Mozda bi mu odgovarao neki deminutiv, eventualno kakav vulgarizam,...
Postujem, svako ima svoje misljenje. Sto se tice deminutiva i vulgarizama, mislim da ih bar na ovoj temi ne fali.
Doktor29

#999 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Doktor29 »

joint union wrote:
Subjektivna ocjena skroz
joint union

#1000 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by joint union »

seln wrote:
joint union wrote:
Ne, doktor je postavio dijagnozu na osnovu nacionalne i politicke pripadnosti. Da mu se nikakav izgled ne gadi, zorno pokazuje njegov favorit.

Image

Po toj logici, ovaj mu dodje nesto kao "dragulj civilizacije" :D ?
Post Reply