rrikikiki wrote:imam ja pitanje ne znam je li vec bilo
ako fakat volite curu da li postoji mogucnost da je svejedno prevarite..odnosno, recimo da znate sigurno da ona to njece saznati da li bi bio problem prevariti.
nekako mi se cini da su cure po tom pitanju emotivnije pa ako stvarno vole nema sanse da prevare dok mi se cini da su muskarci malo 'liberalniji' pa ih vecina seks ne veze za emocije
znam da generaliziram ali jbg sve je u zivotu generaliziranje
Mi muskarci upravo mislimo da su djevojke te koje ce prije prevariti. A zapravo to nema nikakve veze ko je muskarac, a ko djevojka, to je sve individualno i zavisi od mnogo drugih faktora, alkoholizirano stanje, nagovaranje prijatelja, fizickih predispozicija osobe s kojom bi trebala biti izvrsena prevara

itd.
Uglavnom, ako najdes finog momka, koji se stvarno zaljubi u tebe, budi sigurna da nece, jer i druge djevojke imaju drukciji pristup ozbiljnim, zauzetim momcima, a i momak kojem je stalo do djevojke, uvjek ce imati u podsvijesti svoju djevojku, i nikada nece biti siguran da ona nece to saznati, naravno ako nadjes kakvog zeMskarosa, nece mu biti problem da prevari, ali opet sve je to relativno
Mislim da ti je dovoljno, ako ti kazem da muskarac u mnogo situacija ne razmislja mozgom, vec onom stvarju

a bas neki dan citam, pokazalo istrazivanje da muskarac svako 7 sekundi pomisli na sex, tako da, ako te ne prevari, znaci da mu je bas stalo do tebe i da je nadvladao sam sebe