Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
samina_swe

#976 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by samina_swe »

Salah ad-Din wrote:
leet wrote:
zamrzi je, bit ce ti lakse :mrgreen:
Brate vidio sam joj sliku sa salom Zelje, mislio sam da ce mi biti ogavna od tada, ali nista :(
anoush wrote:

nije baš uvijek tako :roll:
Onda te nije ni zasluzio, niti mu je stalo do tebe ;)
Nije tako lahko sutnuti djevojku do koje ti je stvarno stalo, bar ja ne bi mogao, i zbog nje, ali i zbog sebe :)
Jedino ako je nesto bas opasno zeznula, a i tada bi se razmisljao.

Uostalom slika je objasnila :D
Image

A ovo je bas tacno,a mozda ne i bukvalno ali "raspored" ide tako nekako
samo sarajevo

#977 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by samo sarajevo »

ja bi da karnem sta ovdje , ako ima neka koka da se javne ;)
insomnia78

#978 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by insomnia78 »

samo sarajevo wrote:ja bi da karnem sta ovdje , ako ima neka koka da se javne ;)
Hehe.
Pogresan ti pristup, trebas prvo aminovati sve sto one pricaju, i praviti se toliko liberalan, tolerantan i osjecajan da ti dodje da povratis, e onda mozda
Sent sa mog sokocala using tapatalk
p206

#979 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by p206 »

insomnia78 wrote:
samo sarajevo wrote:ja bi da karnem sta ovdje , ako ima neka koka da se javne ;)
Hehe.
Pogresan ti pristup, trebas prvo aminovati sve sto one pricaju, i praviti se toliko liberalan, tolerantan i osjecajan da ti dodje da povratis, e onda mozda
Sent sa mog sokocala using tapatalk
nije te shvatio, može li to kako jednostavnije :mrgreen:
šrink

#980 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by šrink »

...
Last edited by šrink on 31/08/2012 11:39, edited 1 time in total.
soulkeeper

#981 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by soulkeeper »

masmavi wrote:
šrink wrote:Veza bez obaveza? Idealan oblik veze ili 'pak ne?
Normalno da nije idealan oblik veze, u potrazi za nekom idealnom djevojkom veza bez obaveza postane neka alternativa dok si u fazi potrage :D
Mislis, sex bez obaveze? Ne moze stajati VEZA i BEZ OBAVEZA u jednoj recenici. Moze biti ili veza, ili sex po potrebi obostranoj.
soulkeeper

#982 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by soulkeeper »

masmavi wrote:Sto se pojavio veliki broj filozofa na ovom forumu :-) :D

I inace, jos jedna "filozofska". Cure sve trce da krenu u nesto ozbiljno s nekim ko fura "veze bez obaveza" ;).
Mr. Brightside

#983 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mr. Brightside »

jao :D :lol:
soulkeeper

#984 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by soulkeeper »

masmavi wrote:
soulkeeper wrote:
masmavi wrote:Sto se pojavio veliki broj filozofa na ovom forumu :-) :D

I inace, jos jedna "filozofska". Cure sve trce da krenu u nesto ozbiljno s nekim ko fura "veze bez obaveza" ;).
Kao tebi ce neki momak reci: "Hey, pa ja inace furam veze bez obaveza, ali ti mi se svidjas, pa bih htio da mi imamo malo ozbiljniju vezu." :lol:
Znas ti onu narodnu: mali je ovo grad, u njemu sve se zna!? :D Ne mora nista reci, da se to prepoznati itekako. A i zene pricaju, ko i muskarci. Lako musko na los glas dodje :D .
šrink

#985 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by šrink »

soulkeeper wrote:
masmavi wrote:
šrink wrote:Veza bez obaveza? Idealan oblik veze ili 'pak ne?
Normalno da nije idealan oblik veze, u potrazi za nekom idealnom djevojkom veza bez obaveza postane neka alternativa dok si u fazi potrage :D
Mislis, sex bez obaveze? Ne moze stajati VEZA i BEZ OBAVEZA u jednoj recenici. Moze biti ili veza, ili sex po potrebi obostranoj.
Evo kod mene moze stajati :-D
A sta znam, svi razlicito objasnjavamo taj koncept i ocito svi razlicito gledamo na isti, zato sam htjela vidjeti, koliko je pobornika, koliko ovih drugih :D
Ja preferiram onaj moderniji termin ''friends with benefits'' djeluje mi nekako nevinije. Da, jos jedna rijec koja se u ovom kontekstu nikako ne moze upotrijebiti. :lol:
soulkeeper

#986 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by soulkeeper »

šrink wrote:
Evo kod mene moze stajati :-D
A sta znam, svi razlicito objasnjavamo taj koncept i ocito svi razlicito gledamo na isti, zato sam htjela vidjeti, koliko je pobornika, koliko ovih drugih :D
Ja preferiram onaj moderniji termin ''friends with benefits'' djeluje mi nekako nevinije. Da, jos jedna rijec koja se u ovom kontekstu nikako ne moze upotrijebiti. :lol:
Friends with benefits je nesto skroz drugo :D :lol: .
soulkeeper

#987 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by soulkeeper »

masmavi wrote:
soulkeeper wrote: Znas ti onu narodnu: mali je ovo grad, u njemu sve se zna!? :D Ne mora nista reci, da se to prepoznati itekako. A i zene pricaju, ko i muskarci. Lako musko na los glas dodje :D .
Ma sve je to fino, bajno, mozes prepoznati isto k'o kad se nama kaze "drugi si mi", pa ti ili vjeruj ili sumnjaj ako ti je do toga stalo. :lol:

Bas me zanima kako ti to prepoznas? :D

Pa zavisi koliko si bistar, koliko ti je dobra intuicija i koliko si dobar psiholog, al na djevojci se mogu te stvari skontat jel te laze ili ne ( kad ti kaze ). A sto se pitanja tice, koliko je meni poznato, muskarci se sami izjasne prostim recenicama: nisam tip, koji voli da se veze.. volim slobodu, volim BEZ OBAVEZE ili navik'o sam na veze, nisam tip za avanture.

Jednostavno.
soulkeeper

#988 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by soulkeeper »

masmavi wrote:
soulkeeper wrote:
Pa zavisi koliko si bistar, koliko ti je dobra intuicija i koliko si dobar psiholog, al na djevojci se mogu te stvari skontat jel te laze ili ne ( kad ti kaze ). A sto se pitanja tice, koliko je meni poznato, muskarci se sami izjasne prostim recenicama: nisam tip, koji voli da se veze.. volim slobodu, volim BEZ OBAVEZE ili navik'o sam na veze, nisam tip za avanture.

Jednostavno.
Ja obicno kazem djevojci koja mi se ne svidja "nisam tip koji voli da se veze, volim slobodu i sl.", dok za djevojku koja mi se svidja je obrnuto u, pa ti vodi psiholoske procjene. :D Da je tako jednostavno, vjeruj da nije. ;-)
Pa vidis da je jednostavno. Kad ti se neko ne svidja, ne moras mu uopste nista ni objasnjavati, a kad je obratno..sve samo ide svojim tokom :).
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#989 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

soulkeeper wrote:Lako musko na los glas dodje :D .
Cuj :D

Majka mu stara ja nikad ne cuh u gradu jos da se o nekom zenskarosu lose prica, cak sta vise, jako su omiljeni medju zenama. :?

A o zenama sam cula itekako losih glasova... :mrgreen:

Isto ko da ne pricamo o istom gradu. :D
JThomas

#990 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by JThomas »

ja mislim da je mislila da se lako proširi da je neko tanak u krevetu, al' eto...
ladyblue18

#991 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

JThomas wrote:ja mislim da je mislila da se lako proširi da je neko tanak u krevetu, al' eto...
E to jest crnjak :cry: :mrgreen:
soulkeeper

#992 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by soulkeeper »

ladyblue18 wrote:
soulkeeper wrote:Lako musko na los glas dodje :D .
Cuj :D

Majka mu stara ja nikad ne cuh u gradu jos da se o nekom zenskarosu lose prica, cak sta vise, jako su omiljeni medju zenama. :?

A o zenama sam cula itekako losih glasova... :mrgreen:

Isto ko da ne pricamo o istom gradu. :D

Nemoj se ljutit, al ja mislim da sve sto si ti naucila o zivotu i muskarcima naucila si preko ovog foruma i po onom sto iscitala od forumasa :D . Na nekoj temi vidjeh tvoj biser " ona LEGNE S NJIM DA SPAVA "..i bilo mi dovoljno. Bice da mozda ne pricamo o istom gradu, a mozda nismo isti tip zene. Ja nesto nisam navikla da cujem od djevojaka koje ja znam da isticu zenskarose ( u prevodu, muske fufe ) ko nesto posebno. A i za ovo, da o zenama cujes los glas..to ces cuti u 90% slucajeva od frajera koji je: a) ostavljen ( da ne kazem brutalno odjeban ) b) prevaren c) nije dobio picke od doticne d) jednostavno se vodi pricama koje cuje od drugih.
soulkeeper

#993 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by soulkeeper »

JThomas wrote:ja mislim da je mislila da se lako proširi da je neko tanak u krevetu, al' eto...

Ma jok, brzo se sazna kome je mali, a kome veliki :D .

Salim se :)
ladyblue18

#994 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

soulkeeper wrote:
Nemoj se ljutit, al ja mislim da sve sto si ti naucila o zivotu i muskarcima naucila si preko ovog foruma i po onom sto iscitala od forumasa :D . Na nekoj temi vidjeh tvoj biser " ona LEGNE S NJIM DA SPAVA "..i bilo mi dovoljno. Bice da mozda ne pricamo o istom gradu, a mozda nismo isti tip zene. Ja nesto nisam navikla da cujem od djevojaka koje ja znam da isticu zenskarose ( u prevodu, muske fufe ) ko nesto posebno. A i za ovo, da o zenama cujes los glas..to ces cuti u 90% slucajeva od frajera koji je: a) ostavljen ( da ne kazem brutalno odjeban ) b) prevaren c) nije dobio picke od doticne d) jednostavno se vodi pricama koje cuje od drugih.
Nemoj se ni ti ljutiti ali kod prve recenice sam te prestala shvatati ozbiljno (ako i jesam ikako kroz ovih par postova), ziva ti meni bila ciji god klon da si. :sax: ;-)

I jah, bit ces fakat zamoljena da svoj jezik sredis na forumu, jer u ova dva dana sam ovdje procitala tvojih bljuvotina sto od forumasa muskih nisam za sve godine forumanja. :sax:
ladyblue18

#995 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

masmavi wrote:Nemoj samo zakljucavati temu dok se Traktor ne vrati, a ostalo radi sta hoces. :D
Koju temu :? o dejtovima :? necu, nisam ni namjeravala :D
Arteta

#996 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Arteta »

Salah ad-Din wrote:
jos_uvijek_sanjam wrote:

:D :D jos jedno pitanje..pa zasto prekidate s djevojkama do kojih vam je stalo :)?
Sutnu one nas :D
:lol:
rrikikiki

#997 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by rrikikiki »

imam ja pitanje ne znam je li vec bilo

ako fakat volite curu da li postoji mogucnost da je svejedno prevarite..odnosno, recimo da znate sigurno da ona to nece saznati da li bi bio problem prevariti.

nekako mi se cini da su cure po tom pitanju emotivnije pa ako stvarno vole nema sanse da prevare dok mi se cini da su muskarci malo 'liberalniji' pa ih vecina seks ne veze za emocije

znam da generaliziram ali jbg sve je u zivotu generaliziranje
Last edited by rrikikiki on 27/06/2012 11:34, edited 1 time in total.
spacek

#998 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by spacek »

rrikikiki wrote:imam ja pitanje ne znam je li vec bilo

ako fakat volite curu da li postoji mogucnost da je svejedno prevarite..odnosno, recimo da znate sigurno da ona to njece saznati da li bi bio problem prevariti.

nekako mi se cini da su cure po tom pitanju emotivnije pa ako stvarno vole nema sanse da prevare dok mi se cini da su muskarci malo 'liberalniji' pa ih vecina seks ne veze za emocije

Samo ti se cini i generaliziras!
Globalno ljudi su sebicni postali, neovisno jel musko ili zensko. Sve je vise veza gdje ljudi bezglavo ulaze i dolazi do tog sto kazes generaliziranja kao potvrde, ali ako se dvoje nadju i iskreno zavole i medjusobno postuju i karakterni su - onda tu nema mjesta i vremena za prevaru.
Salah ad-Din

#999 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Salah ad-Din »

ako fakat volite curu da li postoji mogucnost da je svejedno prevarite..odnosno, recimo da znate sigurno da ona to njece saznati da li bi bio problem prevariti.

Mi muskarci upravo mislimo da su djevojke te koje ce prije prevariti. A zapravo to nema nikakve veze ko je muskarac, a ko djevojka, to je sve individualno i zavisi od mnogo drugih faktora, alkoholizirano stanje, nagovaranje prijatelja, fizickih predispozicija osobe s kojom bi trebala biti izvrsena prevara :mrgreen: itd.

Uglavnom, ako najdes finog momka, koji se stvarno zaljubi u tebe, budi sigurna da nece, jer i druge djevojke imaju drukciji pristup ozbiljnim, zauzetim momcima, a i momak kojem je stalo do djevojke, uvjek ce imati u podsvijesti svoju djevojku, i nikada nece biti siguran da ona nece to saznati, naravno ako nadjes kakvog zeMskarosa, nece mu biti problem da prevari, ali opet sve je to relativno :D

Mislim da ti je dovoljno, ako ti kazem da muskarac u mnogo situacija ne razmislja mozgom, vec onom stvarju :mrgreen: a bas neki dan citam, pokazalo istrazivanje da muskarac svako 7 sekundi pomisli na sex, tako da, ako te ne prevari, znaci da mu je bas stalo do tebe i da je nadvladao sam sebe :D
alchak.ba

#1000 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

znam i cura i muskaraca koji su varali i varaju, a kazu da vole.
nema tu pravila
Locked