Pazi nesto, taj Dzonlic bezveze kenja. Ova recenica, da je imalo bio pri sebi nebi je napisao Sve je počelo kad je jedan rođeni Zeničanin rođen u Kaknju". E nek je vala bas Dzonlic rodjeni zenicanin ( Zavidovici ).belfy wrote:fakat me nasmija. e ako je ovo konkurencija koje se oni boje i prosuse onoliko zuci u clanku onda nek placu. pa ovaj "portal", ako se tako smije nazvati, lici kao da je sklepan iz nekog joomla template-a. ja sam samo u prvom pogledu nasao nekoliko gresaka. skace im citava stranica gore-dole kako im se mijenjaju one udarne vijesti, dosta linkova ne radi, a negdje su potpuno pogresni. pogresan je link i do stranice onog koji je dizajnirao ovo cudo, a kada ispravis link kaze ti da mu je stranica u izradi. komedija. valjda nisu imali vremena napraviti svoju stranicu praveci ovo. jos da ne pominjem da mi je trebalo dobrih 5min da otvorim pocetnu stranicu, a svaku sljedecu opet u zavisnosti kolika je.notsure wrote:Ovaj: http://www.zenica24sata.comfasader wrote:Da li mozda neko zna koji portal Dzonlic zove AntiZenicablog?
http://www.zenicablog.com/uta-minuta/11 ... blog-.html
Hvala i pozdrav
doduse, ruku na srce, kad sam im vidio udarnu reklamu i kontakt adresu misljenja sam da je ZB u pravu kada kaze SDA podmladak jer je u pitanju lokacija Preporoda i reklama za njima jako srodno UG. jedino mi jos uvijek nije jasno zasto se to proziva AntiZB-om. jer kada on kaze da ce oni pisati tamo samo pozitivno i da su AntiZB onda se izvlaci logican zakljucak da ZB pise samo negativno. osim ako ZB nije sam sebe htio udariti nogom u glavu... no, valjda su pisca clanka emocije drzale, pa nije previse razmisljao dok je pisao.
u svakom slucaju sumnjam da ce ova stranica imati kakvu popularnost. mozda samo izvlace neke pare od opstine i/ili Preporoda. slaba je sansa da ovo bude nesto dugorocno.
Elem ti sto velis za template, pa bolan ja_teline template je i na jednom i na drugom portalu.
A ovo sto veli za hosting kao sto je kupljen u Gracanici kod Tuzle i sprda se sa "kupujmo domace" on il ne zna da je Gracanica u BiH il ne zna da je njegov hosting placen u Sarajevu ( na adresi Trg 22. aprila br 26 ).
Mislim da Adnan nema ekskluzivno pravo na vjesti iz Zenice, to moze bilo ko, ne branim ja da se razumijem ni te sa drugog portala, cak ne simpatisem ni SDA al de Ado malo stani na loptu.
Pa on je u onom clanku koji je napisao o toj stranici pokazao visoku dozu neprofesionalnosti dok na onoj drugoj stranici ne nadjoh ni rijec o sirom cyber svijeta popularnom zenicablogu i ako mu ne poklone ni jednu rijec onda su po meni ovu bitku dobili, ne i rat naravno.
Dakle vijesti iz Zenice, a kao da ih i ima puno majka mu stara, moze pisati svako ko zeli, niko nema ekskluzivno pravo na to. Ako neko radi za Dnevni Avaz ne mora da znaci i da je za yaya uhvatio.