Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Warashii

#976 Re: zeničani

Post by Warashii »

belfy wrote:
notsure wrote:
fasader wrote:Da li mozda neko zna koji portal Dzonlic zove AntiZenicablog?

http://www.zenicablog.com/uta-minuta/11 ... blog-.html

Hvala i pozdrav
Ovaj: http://www.zenica24sata.com
fakat me nasmija. e ako je ovo konkurencija koje se oni boje i prosuse onoliko zuci u clanku onda nek placu. pa ovaj "portal", ako se tako smije nazvati, lici kao da je sklepan iz nekog joomla template-a. ja sam samo u prvom pogledu nasao nekoliko gresaka. skace im citava stranica gore-dole kako im se mijenjaju one udarne vijesti, dosta linkova ne radi, a negdje su potpuno pogresni. pogresan je link i do stranice onog koji je dizajnirao ovo cudo, a kada ispravis link kaze ti da mu je stranica u izradi. komedija. valjda nisu imali vremena napraviti svoju stranicu praveci ovo. jos da ne pominjem da mi je trebalo dobrih 5min da otvorim pocetnu stranicu, a svaku sljedecu opet u zavisnosti kolika je.

doduse, ruku na srce, kad sam im vidio udarnu reklamu i kontakt adresu misljenja sam da je ZB u pravu kada kaze SDA podmladak jer je u pitanju lokacija Preporoda i reklama za njima jako srodno UG. jedino mi jos uvijek nije jasno zasto se to proziva AntiZB-om. jer kada on kaze da ce oni pisati tamo samo pozitivno i da su AntiZB onda se izvlaci logican zakljucak da ZB pise samo negativno. osim ako ZB nije sam sebe htio udariti nogom u glavu... no, valjda su pisca clanka emocije drzale, pa nije previse razmisljao dok je pisao.

u svakom slucaju sumnjam da ce ova stranica imati kakvu popularnost. mozda samo izvlace neke pare od opstine i/ili Preporoda. slaba je sansa da ovo bude nesto dugorocno.
Pazi nesto, taj Dzonlic bezveze kenja. Ova recenica, da je imalo bio pri sebi nebi je napisao Sve je počelo kad je jedan rođeni Zeničanin rođen u Kaknju". E nek je vala bas Dzonlic rodjeni zenicanin ( Zavidovici ).
Elem ti sto velis za template, pa bolan ja_teline template je i na jednom i na drugom portalu.
A ovo sto veli za hosting kao sto je kupljen u Gracanici kod Tuzle i sprda se sa "kupujmo domace" on il ne zna da je Gracanica u BiH il ne zna da je njegov hosting placen u Sarajevu ( na adresi Trg 22. aprila br 26 ).
Mislim da Adnan nema ekskluzivno pravo na vjesti iz Zenice, to moze bilo ko, ne branim ja da se razumijem ni te sa drugog portala, cak ne simpatisem ni SDA al de Ado malo stani na loptu.
Pa on je u onom clanku koji je napisao o toj stranici pokazao visoku dozu neprofesionalnosti dok na onoj drugoj stranici ne nadjoh ni rijec o sirom cyber svijeta popularnom zenicablogu i ako mu ne poklone ni jednu rijec onda su po meni ovu bitku dobili, ne i rat naravno.
Dakle vijesti iz Zenice, a kao da ih i ima puno majka mu stara, moze pisati svako ko zeli, niko nema ekskluzivno pravo na to. Ako neko radi za Dnevni Avaz ne mora da znaci i da je za yaya uhvatio.
belfy

#977 Re: zeničani

Post by belfy »

Warashii wrote: Pa on je u onom clanku koji je napisao o toj stranici pokazao visoku dozu neprofesionalnosti dok na onoj drugoj stranici ne nadjoh ni rijec o sirom cyber svijeta popularnom zenicablogu i ako mu ne poklone ni jednu rijec onda su po meni ovu bitku dobili, ne i rat naravno.
Dakle vijesti iz Zenice, a kao da ih i ima puno majka mu stara, moze pisati svako ko zeli, niko nema ekskluzivno pravo na to. Ako neko radi za Dnevni Avaz ne mora da znaci i da je za yaya uhvatio.
upravo o ovome sam govorio u jednom od prethodnih komentara. on jako cesto pokaze toliko neprofesionalnosti da je to cudo. u bijesu umiksa SDA, neke srbe, ljubav, marketing i jos mnogo stosta, a u stvari sam sebi napravi anti-reklamu i udari se petom iza uha.
i naravno, vec vise puta spomenuh, nije mi jasno zasto napadati druge portale. ne vidim da to utice na njega posebno. neka pise ko sta zeli. ljudi ce probrati sta im se svidja, a neki citati i sve zajedno. vjerovatno to sve cudno izgleda kada se gleda sa visine, kao sto on nastupa kada prica o tom portalu (kao i ranije o drugim portalima).
prilagodjena

#978 Re: zeničani

Post by prilagodjena »

Image
Eborg

#979 Re: zeničani

Post by Eborg »

Nije koliko ja znam, jedino ako nije u Brodi, Tetovu ili tako negdje. Ovo meni više liči na Drivušu i te dijelove samo ne znam kako je to "atraktivna lokacija".
motorola01

#980 Re: zeničani

Post by motorola01 »

Ova zgrada se nalazi preko puta streljane,dole prema rijeci Bosni.Znaci u onom putu gdje se nalazi zgrada firme Elan Ros.I ovo je stara vijest,zgrada je davno napravljena i cini mi se da se vec prodaje jedan stan na pik-u.
Eborg

#981 Re: zeničani

Post by Eborg »

Ima u Travnickoj Almyeva zgrada koja se gradi (cini mi se tamo negdje oko Binga) ali mislim da nije taj koncept.
Eborg

#982 Re: zeničani

Post by Eborg »

De ba iskuliraj...

sorted

#983 Re: zeničani

Post by sorted »

belfy wrote:
Warashii wrote: Pa on je u onom clanku koji je napisao o toj stranici pokazao visoku dozu neprofesionalnosti dok na onoj drugoj stranici ne nadjoh ni rijec o sirom cyber svijeta popularnom zenicablogu i ako mu ne poklone ni jednu rijec onda su po meni ovu bitku dobili, ne i rat naravno.
upravo o ovome sam govorio u jednom od prethodnih komentara. on jako cesto pokaze toliko neprofesionalnosti da je to cudo. u bijesu umiksa SDA, neke srbe, ljubav, marketing i jos mnogo stosta, a u stvari sam sebi napravi anti-reklamu i udari se petom iza uha.
i naravno, vec vise puta spomenuh, nije mi jasno zasto napadati druge portale. ne vidim da to utice na njega posebno. neka pise ko sta zeli. ljudi ce probrati sta im se svidja, a neki citati i sve zajedno. vjerovatno to sve cudno izgleda kada se gleda sa visine, kao sto on nastupa kada prica o tom portalu (kao i ranije o drugim portalima).
Ma pustite ba, pa ko god umije da misli svojom glavom davno je provalio tog imbecila i kompleksasa. Sto je najsmjesnije lik nije uopste novinar, dakle nije se skolovao za to, nego eto nekako radi taj posao, sto nije ni cudo kad je Avaz u pitanju obzirom da im novinari uglavnom imaju srednju skolu. :-) I cudi me stvarno kako da u tolikom gradu jedan lik i to iz medija koji je sramota za novinarstvo drzi jednu vrstu monopola u toj oblasti. Prvo sam se pitao je li moguce da ne postoji vise niko u ze sa novinarskom ambicijom, ali igrom slucaja znam dosta mladih ljudi koji su zavrsili novinarstvo u Sa i vani, ali uglavnom se nakon studija nisu vracali u Ze. Zalosno je stvarno sto jedan takav sujetni idiot koji novinarski stil ne bi prepoznao ni da ga na ulici sretne, vedri i oblaci, i zaista smo kao grad zakinuti u toj oblasti. Ne pamtim kad sam procitao iz Ze neki novinarski tekst, kolumnu...koji bi ono bas ostavio traga i zelju za slijedecim novim, osim mozda nekih starijih tekstova iz Nase rijeci, i zaista bih volio da i Zenica iznjedri nekog sa stilom poput Dzamonje, Avdica, Pecanina... Mislim ono da bas sa uzitkom mozes citati nekoga ko pise kriticki, analiticki i sa stilom o dogadjajima iz tvoje okoline, sto doticni ne moze imati ni u slijedecih hiljadu zivota.
Evo kako neskolovani debil koji sebe smatra velikim novinarom, ma sta velikim, najvecim u Zenici pa i sire, vrijedja javno zenicku djecu:
"po starom dobrom zeničkom običaju nedojebana djeca ne mogu prepoznat ironiju, zezu, pošalicu, nego odmah haj,huj, na prvu.,.. višak testerona i manjak mozga.. uz Mittalovski zagađen zrak ispada loša kombinacija..." :shock: :shock:
Ne znam je li potreban ikakav komentar. Da ovo nije toliko bezobrazno, nazvao bih ga bolesnim. :x

A sta je razlog ovolike frustracije, samo zato sto je djecak vjerovatno negativno komentarisao njegovu sliku na fejsu i zamisli bezobrazluka nije se usudio da je lajka. :-) Na sta mu veliki novinar direktno odgovara:

"Dječače Ammare, ja takvih fotki sa poznatim kao sto je Čola imam jedan pun hard disk, jer imam u godina rada vise nego sto je star tvoj rodni list. Kad se vec nažalost omaklo tvojim roditeljima da Te vaspitaju da nije kulturno iskrivljavat tuđu poentu, eto barem da ti ovako navučem lajkova... vidi, onu moju sliku s Čolom je lajkalo 300 ljudi, a Tebi to ne uspjeva ni sa čim..Jebajga barem obojica volimo Barselonu, pa hajde daj stisni fino to dugme pa i mene upoznaj da si frajer i da ti je koma sto sam napisao da je Čola lijevo, kad već zbog manjka slatka u krvi nisi skonto zajebanciju. Vidiš, bez smajlića koje sam ja stavio TI BI MORAO napisati kad bi se slikao sa mnom koji si ti k.... uopće na toj slici... a i mog'o bi ispast samo slučajno.... Eto vidiš i ovo je zajebancija samo će je vidjet deset puta više ljudi nego onu na tvom zidu..."
:-) :lol: :lol: :lol: :lol:

E pa sad zamislite taj nivo inteligencije odraslog covjeka koji se svadja s maloljetnom djecom na fejsu, a istovremeno se smtara velikim novinarom koji, pazi sad, pise kriticke tekstove. :mrgreen: E jebem te Zenico na sta si spala... :(
belfy

#984 Re: zeničani

Post by belfy »

ja ne znam ni ko je taj tip. da nema ZB-a vjerovatno nikada ne bih cuo za njega. procjenjujem ga cisto prema onome napisanom i shodno tome gradim svoje misljenje. a nadalje, shodno onome sto sam do sada procitao to misljenje o njemu je jako nisko, a sada od kako sam vidio ovaj 7dana info portal mogu reci da su bolji za svjetlosnu godinu. ako se malo izreklamiraju lako ce ga nadmasiti, jer njega njegova prepotencija i pogresno rezonovanje ubijaju. sam sebi je najgori neprijatelj, s tim da do sada nije imao konkurencije.
a sto se tice njegovih tekstova, oni su vise kriticni, nego kriticki. ali opet, to je samo moje misljenje.
samo_ti

#985 Re: zeničani

Post by samo_ti »

Neko vec napisa, moze mu se jer jos nema konkurencije u Ze sto se tice portala...a da je postao naporan i dosadan, jeste :D
npr. meni se svidja onaj Zenica-online portal, jest da nije to "svakodnevni", ali se uvijek ima nesto fino procitati i vidjeti :)
Kralj Tvrtko I.

#986 Re: zeničani

Post by Kralj Tvrtko I. »

stidite se!
Warashii

#987 Re: zeničani

Post by Warashii »

Kralj Tvrtko I. wrote:stidite se!
Vala bas. Cega?
dezurni_ucenik

#988 Re: zeničani

Post by dezurni_ucenik »

sorted wrote:
belfy wrote:
Ma pustite ba, pa ko god umije da misli svojom glavom davno je provalio tog imbecila i kompleksasa. Sto je najsmjesnije lik nije uopste novinar, dakle nije se skolovao za to, nego eto nekako radi taj posao, sto nije ni cudo kad je Avaz u pitanju obzirom da im novinari uglavnom imaju srednju skolu. :-) I cudi me stvarno kako da u tolikom gradu jedan lik i to iz medija koji je sramota za novinarstvo drzi jednu vrstu monopola u toj oblasti. Prvo sam se pitao je li moguce da ne postoji vise niko u ze sa novinarskom ambicijom, ali igrom slucaja znam dosta mladih ljudi koji su zavrsili novinarstvo u Sa i vani, ali uglavnom se nakon studija nisu vracali u Ze. Zalosno je stvarno sto jedan takav sujetni idiot koji novinarski stil ne bi prepoznao ni da ga na ulici sretne, vedri i oblaci, i zaista smo kao grad zakinuti u toj oblasti. Ne pamtim kad sam procitao iz Ze neki novinarski tekst, kolumnu...koji bi ono bas ostavio traga i zelju za slijedecim novim, osim mozda nekih starijih tekstova iz Nase rijeci, i zaista bih volio da i Zenica iznjedri nekog sa stilom poput Dzamonje, Avdica, Pecanina... Mislim ono da bas sa uzitkom mozes citati nekoga ko pise kriticki, analiticki i sa stilom o dogadjajima iz tvoje okoline, sto doticni ne moze imati ni u slijedecih hiljadu zivota.
Evo kako neskolovani debil koji sebe smatra velikim novinarom, ma sta velikim, najvecim u Zenici pa i sire, vrijedja javno zenicku djecu:
"po starom dobrom zeničkom običaju nedojebana djeca ne mogu prepoznat ironiju, zezu, pošalicu, nego odmah haj,huj, na prvu.,.. višak testerona i manjak mozga.. uz Mittalovski zagađen zrak ispada loša kombinacija..." :shock: :shock:
Ne znam je li potreban ikakav komentar. Da ovo nije toliko bezobrazno, nazvao bih ga bolesnim. :x

A sta je razlog ovolike frustracije, samo zato sto je djecak vjerovatno negativno komentarisao njegovu sliku na fejsu i zamisli bezobrazluka nije se usudio da je lajka. :-) Na sta mu veliki novinar direktno odgovara:

"Dječače Ammare, ja takvih fotki sa poznatim kao sto je Čola imam jedan pun hard disk, jer imam u godina rada vise nego sto je star tvoj rodni list. Kad se vec nažalost omaklo tvojim roditeljima da Te vaspitaju da nije kulturno iskrivljavat tuđu poentu, eto barem da ti ovako navučem lajkova... vidi, onu moju sliku s Čolom je lajkalo 300 ljudi, a Tebi to ne uspjeva ni sa čim..Jebajga barem obojica volimo Barselonu, pa hajde daj stisni fino to dugme pa i mene upoznaj da si frajer i da ti je koma sto sam napisao da je Čola lijevo, kad već zbog manjka slatka u krvi nisi skonto zajebanciju. Vidiš, bez smajlića koje sam ja stavio TI BI MORAO napisati kad bi se slikao sa mnom koji si ti k.... uopće na toj slici... a i mog'o bi ispast samo slučajno.... Eto vidiš i ovo je zajebancija samo će je vidjet deset puta više ljudi nego onu na tvom zidu..."[/i]
:-) :lol: :lol: :lol: :lol:

E pa sad zamislite taj nivo inteligencije odraslog covjeka koji se svadja s maloljetnom djecom na fejsu, a istovremeno se smtara velikim novinarom koji, pazi sad, pise kriticke tekstove. :mrgreen: E jebem te Zenico na sta si spala... :(

:lol: :lol: :lol: :lol:

Zaboravio je jos napisati:

King Kong ain't got shit on me

:D
Robijasica

#989 Re: zeničani

Post by Robijasica »

Stvarno ne znam dokle više??? Žalosno je vidjeti ko su poslanici u Općinskom vijeću Zenica i ko nam kroji sudbinu u gradu na čelu sa njegovom ekselencijom Smajlovićem.

Taman smo htjeli odjaviti grijanje, kad pročitah ovu vijest. Imbecili mi brane da se odjavim sa mreže grijanja. Mislim, mogu, ali samo privremeno, na godinu dana. Fuj!!!!

http://www.zenicablog.com/uta-minuta/11 ... anjem.html
zemomak

#990 zeničani

Post by zemomak »

I haman nema vise grijanja 24/7, vec samo 18 sati dnevno, a cijena ostaje ista, treba ih govnjivom motkom potjerat iz skupstina...

Tapatalk via iPhone 4s
motorola01

#991 Re: zeničani

Post by motorola01 »

Nema nista od ovoga.Ovo mi vise lici na neki vic i da neko pokusava preveslati vlasnika ovog bloga.Cuj zabraniti da se neko odjavi sa usluge ili svaki dan iskljucivati grijanje u 22 i ukljucivati ga 8 sati kasnije :D .Nigdje veze ljudi....
convict

#992 Re: zeničani

Post by convict »

Ne vidim u čemu je problem s grijanjem, u Sarajevu se iza 22h gasi (odnosno značajno smanjuje) i u zoru ponovo uključuje. Uštede su sigurno ogromne, a gotovo da se ne osjeti.

Što se tiče odjavljivanja, mislim da bi kalorimetri bili pravo rješenje, plaćaš koliko potrošiš, s tim da mora biti i fiksni dio koji plaćaš bez obzira na potrošnju za održavanje instalacija.
Warashii

#993 Re: zeničani

Post by Warashii »

convict wrote:Ne vidim u čemu je problem s grijanjem, u Sarajevu se iza 22h gasi (odnosno značajno smanjuje) i u zoru ponovo uključuje. Uštede su sigurno ogromne, a gotovo da se ne osjeti.

Što se tiče odjavljivanja, mislim da bi kalorimetri bili pravo rješenje, plaćaš koliko potrošiš, s tim da mora biti i fiksni dio koji plaćaš bez obzira na potrošnju za održavanje instalacija.
Koje crne ustede?
Ustede cega? Sarajevo ima toplanu a Zenica ne tako da neke ustede i nemaju smisla. Ako placam citav iznos hocu da mi cijelu noc grije.
A ovo oko odjavljivanja je rock n roll, mislim cuj placati 30% pausala zato sto njihove cijevi prolaze kroz stan.
Ovo je sve u cilju da bi se ljudi prestali odjavljivati sa mreze grijanja, odnosno mozes se ti odjaviti ali ces placati toliko da odjavljivanje jednostavno nece imati smisla.
phillie

#994 Re: zeničani

Post by phillie »

pa jbt, ima da sve ulazno izlazne cijevi u svom stanu presjecem brusilicom, a cijevi zavarim da mi "ne bi kvasilo" pa nek onda yebu mater svoju nesposobnu, pa nije im ovo komunizam, nije opstinski stan i da mogu u njega trpati svoje cjevure kako hoce, mamu im nesposobnu, vec stan placen krvavo (i otplacivan krvavo) tako da sa njim mogu da radim sta hocu, a ne da trpim nesposobnjakovice da mi seru u pametuju....

PS. Jesam rek'o da su nesposobni? Pa jesu, itekako nesposobni. Kakvo ba iskljucivanje-ukljucivanje? To zaba vidjela da se konji potkivajnu, pa i ona nogu digla. Jos dok je Secic bio direktor tu je firmu trebalo razyebati, a ovo sad ako ne probudi zenicane, onda i ne zasluzujemo nista vise nego Prasnice, i to kolektivno....
_Diathe

#995 Re: zenicani

Post by _Diathe »

Unfortunately, I can help nothing. I think, you will find the correct decision. Do not despair.
motorola01

#996 Re: zeničani

Post by motorola01 »

crkvice wrote:pa jbt, ima da sve ulazno izlazne cijevi u svom stanu presjecem brusilicom, a cijevi zavarim da mi "ne bi kvasilo" pa nek onda yebu mater svoju nesposobnu, pa nije im ovo komunizam, nije opstinski stan i da mogu u njega trpati svoje cjevure kako hoce, mamu im nesposobnu, vec stan placen krvavo (i otplacivan krvavo) tako da sa njim mogu da radim sta hocu, a ne da trpim nesposobnjakovice da mi seru u pametuju....

PS. Jesam rek'o da su nesposobni? Pa jesu, itekako nesposobni. Kakvo ba iskljucivanje-ukljucivanje? To zaba vidjela da se konji potkivajnu, pa i ona nogu digla. Jos dok je Secic bio direktor tu je firmu trebalo razyebati, a ovo sad ako ne probudi zenicane, onda i ne zasluzujemo nista vise nego Prasnice, i to kolektivno....
To mi je prvo palo na pamet kad sam procitao tu vijest :D .Nema druge nego presjeci im cijevi i zavariti pa neka pucaju prijave.Ako tvrde da su to njihove cijevi i ja cu tvrditi da je moj stan,pa da vidimo dokle cemo.Ovo trebaju svi uraditi i konacno im zakucati posljednji ekser u ono sranje od firme..Sto kazes ovo je kraj i ako se sad niko ne pobuni onda je najbolje da izvrsimo kolektivno samoubistvo jer vise ovo ne vodi nicemu.
belfy

#997 Re: zeničani

Post by belfy »

ne bih se slozio da ovo ne vodi nicemu. ovo upravo vodi nicemu. :-D

kalorimetri - tesko ostvarivo. jedan stan ima dvije do tri vertikale za grijanje (u zavisnosti od zgrade do zgrade). tako da bi svako trebao nabaviti 2-3 kalorimetra o svom trosku, sto je barem hiljadarka kaemaova, sto ce malo ko dati, a da to da grijanje od sebe da je nimalo moguce.

grijanje od 16h dnevno i nije losa stvar ako se odradi kvalitetno, ali ja u to jako sumnjam. o grijanju i principu rada kotlova znam jako mnogo i tu se ne bi gubilo mnogo, ako ista. no, takvu implementaciju bi trebao da vodi neko jako sposoban i sa dovoljnim resursima i ovlastima, sto sumnjam da imamo.

sto se tice sjece cijevi, to bi bilo isto kao da pregradite dio "svog dijela zgrade" (haustora). dakle nemoguce. time sto ti ne zelis grijanje ne mozes ga uskratiti onome iznad sebe, a na to si pristao kupovinom stana.bas isto kao placanje i odrzavanja zajednickih prostorija. vjerovatno bi takvi sporovi na sudu trajali dugo, ali bi na kraju bili baceni novac.

sumnjam da ovakav zakon moze proci, a ako prodje onda treba pogledati ko ga je izglasao i njih utuci govnjivom motkom. sve oko grijanja je trenutacno farsa i mislim da oni samo pokusavaju da se izvuku iz govana, ali to zasigurno ne bi trebalo dopustiti da ide samo preko ledja njihovih korisnika.
samo_ti

#998 Re: zeničani

Post by samo_ti »

Ma nema sanse da ovo prodje, nek` se tjeraju u tri p. m. bezobrazne :)
Warashii

#999 Re: zeničani

Post by Warashii »

kakavdanakneiskustvu wrote:gdje se u zenici mogu oblikovati obrve,u kojem frizerskom salonu?
Pa u frizerskom salonu za obrve jbo ga ti.
snaga_znanja

#1000 Re: zeničani

Post by snaga_znanja »

Kasnim ali nema veze.

ZenicaBlog je meni iskreno drag zbog toga sto konstantno vadi negativnosti iz lokalne zajednice i vladajucih struktura. To je ono sta mi u svojim glavama moramo da razvijemo i da reagujemo na svaku nepravilnost. Tu je sustina. Koji ce meni klinac portal ili medij koji ce pisati hvalospijeve o Husinim, Zakirovim ili Besimovim poduhvatima.
Mozemo mi misliti o autoru sta hocemo, da je prepotentan, da je malouman, da ulazi u rasprave sa djecom, da radi svakakve budalestine ali ostaje jedina istina, a to je da taj covjek jedini ima muda imenom i prezimenom prozivati vladajucu strukturu ljudi. I tu svaka zavrsava.

Sa profesionalne strane iskreno mislim da je ZenicaBlog obican odron. Nerealiziran projekat koji ima mnogo potencijala. Od dizajna do tehnicki rijesenosti samog portala. I ja cu mu prvi naci 50 zamjerki u radu.

Ovaj zenica24sata koji u 6 dana se hvali da ima 900 000 klikova, a kad pogledas statistiku vids 1500 jedinstvenih posjeta (mozda je bila parodija na Dzonlica on ima takve ulete sa samohvaljenjem) pa do ociglednog nedostatka pismenosti autora nema sanse da zazivi. Sam koncept uske povezanosti sa SDA je osudjen na propast pogotovo uz parolu mi pisemo samo pozitivne stvari. Koji ce mi klinac to? Da me neko budalom pravi i uljepsava situaciju koja je itakako teska u ovom gradu. Poplavu portala mozemo vezati samo uz eventualnu potrebu SDA da malo podize rejting pred izbore. I to je kratkog trajanja.

Ja i dalje iskreno mislim da bi sa bilo kojih 5 drugih ljudi napravio daleko kvalitetniji portal od bilo kojeg u ovom gradu, medjutim, necu da se bavim tim jer nemam hrabrosti staviti svoj potpist iza odredjenih tekstova koje bi morao napisati o ovom gradu. I tu pocinje i zavrsava bajka.
Post Reply