Zeljko i Nina takodjer, samo sto je kod Nine koreografija ocajna.
EUROSONG
Moderator: _BataZiv_0809
- Not My Idea
#976 Re: EUROSONG
Kaliopi mi je super, par puta sam se naježila.
- opa22
#977 Re: EUROSONG
i meni se pravo svidja Kaliopi, ona i da otpjeva djeciju pjesmicu bila bi vrh, zena ima glas nevjerojatan...
Zeljko mi je isto cool, Nina me je totalno razocarala, ocekivao sam neku novu pjesmu, a ne neku s albuma, ako je vec birala neku s albuma, imala je i boljih al et

Zeljko mi je isto cool, Nina me je totalno razocarala, ocekivao sam neku novu pjesmu, a ne neku s albuma, ako je vec birala neku s albuma, imala je i boljih al et
- Romanista 101%
#978 Re: EUROSONG 2012
kralj
- Revolucionar ★
#979 Re: EUROSONG 2012
Ambrozija wrote:Svedska
Favorit! hmm...ne znam da li je do mene ili se ona na sceni ponasa kao, blago receno, nenormalnaAli eto, pohvale za vokal!
pa dobar je i scenski nastup, ovakvo gibanje jos nisam vidio
-
Ambrozija
#980 Re: EUROSONG
Nas ponos:
Bosna i Hercegovina
Bravo Mayo!!!!
Bosna i Hercegovina
Bravo Mayo!!!!
-
Ambrozija
#982 Re: EUROSONG
Gruzija
Turska
Estonija
Slovačka
Turska
Estonija
Slovačka
-
Ambrozija
#983 Re: EUROSONG
Norveška
Litvanija
Litvanija
-
Ambrozija
#984 Re: EUROSONG
Turska i Norveska - razocarenje!! Katastrofalno pjevanje, pogotovo Turska! Estonija
Ali Maya....svaka joj cast, prelijepo
Ali Maya....svaka joj cast, prelijepo
- Not My Idea
#985 Re: EUROSONG
Maya-veri najs
ne svidja mi se ovaj eho sto se cuje, djeluje nekako neprirodno. i fali mi bar neki svirac s njom tj neko musko..
al pjesma i pjevanje
ne svidja mi se ovaj eho sto se cuje, djeluje nekako neprirodno. i fali mi bar neki svirac s njom tj neko musko..
al pjesma i pjevanje
- Vitezanin
#986 Re: EUROSONG
Normala smo i kultura ove godine.

-
Ambrozija
#988 Re: EUROSONG
i ona zna za cesalj
-
Loba
#989 Re: EUROSONG
Loreen je prelijepa sa češljom ili bez njega 
Samo sto je ona umjetnica , koja ima da ponudi nešto više od izvještačene face, silikona, striptiza i sl.

Samo sto je ona umjetnica , koja ima da ponudi nešto više od izvještačene face, silikona, striptiza i sl.
-
Ambrozija
#990 Re: EUROSONG
I Maya Sar, Nina, Kaliopi i Eva nude vise od izvjestacene face, silikona, striptiza i slLoba wrote:Loreen je prelijepa sa češljom ili bez njega
-
Loba
#991 Re: EUROSONG
Naravno, Maya je izvrsna, ostale mi se ne sviđaju uopće...poprilično dosadno, već viđeno...Ambrozija wrote:I Maya Sar, Nina, Kaliopi i Eva nude vise od izvjestacene face, silikona, striptiza i slLoba wrote:Loreen je prelijepa sa češljom ili bez njega
Evo ga Tooji i Loreen-Norveška i Švedska

Naumpade mi...Tooji iranac, Loreen marokanka
-
Ambrozija
#992 Re: EUROSONG
Evo jedan bolji snimak nase Maye:
- Loulou
#993 Re: EUROSONG
Vokal ove žene je nevjerovatan:
Nisam pažljivo poslušala ostale, ali mi se čini da bi ona mogla biti najjači vokal ovogodišnjeg ESC-a.
Portugalka, također, sjajno pjeva a capella.
Nina, kako već rekoše, katastrofalna koreografija. Kao na nekoj lokalnoj manifestaciji. Nadam se da će to na samom nastupu izgledati puno bolje.
Osim toga, Ninin glas operacijom glasnica je dosta "ograničeniji". Čini se da više ne može "udariti" visoke dionice kao prije.
Željko, na ovoj probi, vokalno slabo, a one violinistice su mi dosadile
Svaka koreografija ista
Albanija me smorila
Žena ima sjajan vokal ali je ovdje isforsiran i pjesma mi je neslušljiva (toliku deračinu moje uši ne mogu podnijeti). I njene facijalne ekspresije
tokom izvedbe su mi iritantne.
A Maya... Odlično zvuči, ali mislim da joj sjedenje za klavirom nije trebalo. Jako loša ideja. Doprinosi monotoniji jer sama pjesma nije za ESC-a.
Nisam pažljivo poslušala ostale, ali mi se čini da bi ona mogla biti najjači vokal ovogodišnjeg ESC-a.
Nina, kako već rekoše, katastrofalna koreografija. Kao na nekoj lokalnoj manifestaciji. Nadam se da će to na samom nastupu izgledati puno bolje.
Osim toga, Ninin glas operacijom glasnica je dosta "ograničeniji". Čini se da više ne može "udariti" visoke dionice kao prije.
Željko, na ovoj probi, vokalno slabo, a one violinistice su mi dosadile
Albanija me smorila
A Maya... Odlično zvuči, ali mislim da joj sjedenje za klavirom nije trebalo. Jako loša ideja. Doprinosi monotoniji jer sama pjesma nije za ESC-a.
- savez_napolje
#994 Re: EUROSONG
Podsjeca li vas ovaj Željkov scenski nastup, na nastup Harija od prije 6 godina? Ovo sa muzicarima/bek vokalima?
- Loulou
#995 Re: EUROSONG
Ma, lane, Lejla, ova sad... copy-pastesavez_napolje wrote:Podsjeca li vas ovaj Željkov scenski nastup, na nastup Harija od prije 6 godina? Ovo sa muzicarima/bek vokalima?
-
Ambrozija
#996 Re: EUROSONG
Maya Sar je napomenula nakon probe, citiram: nastup nece ovako izgledati, ovo je tek proba!Loulou wrote:Vokal ove žene je nevjerovatan:
Željko, na ovoj probi, vokalno slabo, a one violinistice su mi dosadileSvaka koreografija ista
![]()
Albanija me smorilaŽena ima sjajan vokal ali je ovdje isforsiran i pjesma mi je neslušljiva (toliku deračinu moje uši ne mogu podnijeti). I njene facijalne ekspresije
tokom izvedbe su mi iritantne.
A meni je cinjenica da je za klavirom
- savez_napolje
#997 Re: EUROSONG
To je to... Nego ovi pokreti, zaustavljanje itd itdLoulou wrote:Ma, lane, Lejla, ova sad... copy-pastesavez_napolje wrote:Podsjeca li vas ovaj Željkov scenski nastup, na nastup Harija od prije 6 godina? Ovo sa muzicarima/bek vokalima?
-
ja71
#998 Re: EUROSONG
i pored loseg snimka sa ehom UZIVO ova pjesma dobro zvuci za razliku od studijske verzijeAmbrozija wrote:Evo jedan bolji snimak nase Maye:
- Vitezanin
#999 Re: EUROSONG
Nadam se da ce nam promijeniti pozadinu za vrijeme nastupa. Nekakve skele ili sta li je vec ono. Ili nisam dobro vidio.
-
Ambrozija
#1000 Re: EUROSONG
Danas su na rasporedu bile druge probe prvih 13 zemalja prvog polufinala.
S obzirom da smo vidjeli kako ce to vjerovatno izgledati te da ne opterecujem necu postavljati, osim nasih zemalja, pa evo:
Crna Gora - Druga proba
S obzirom da smo vidjeli kako ce to vjerovatno izgledati te da ne opterecujem necu postavljati, osim nasih zemalja, pa evo:
Crna Gora - Druga proba