Forumasi zaposljavaju

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Amy89

#976 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Amy89 »

hej ljudi moja firma za koju radim promocije trazi komercijalistu na podrucju Sarajeva, ako neko ima iskustva s tim, postaviti cu facebook stranicu na kojoj je oglas pa javite se. nadam se da sam pomogla. lp
https://www.facebook.com/dino.kafa1?fref=ts
JOINT_1921
Vozim: odlično

#977 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by JOINT_1921 »

Nemaju svi fcb... A i moram prokomentarisati oglas... Jbte, k'o da astromauta traze... :lol:
Dino kafi potrebni komercijalisti za rad na podrucju KANTONA SARAJEVO

Uslovi:Kandidat treba posjedovati sljedeće kvalifikacije:
- najmanje 2 godine iskustva na području prodaje i postprodaje
- radno iskustvo na poslovima terenske prodaje i razvijanja odnosa sa ključnim kupcima
- srednja stručna sprema
- vozačka dozvola B kategorije (obavezna vozačka dozvola B kategorije)
- analitički je nastrojen, usmjeren na ostvarivanje i praćenje rezultata prodaje
- razumije potrebe krajnjih kupaca, konstruktivan je u pronalaženju rješenja za probleme, proaktivan
- ima izražene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke sposobnosti
Opis posla obuhvata:
- ugovaranje, zaključivanje i realizaciju prodaje u skladu sa zadanim planom prodaje
- unapređivanje prodaje na prodajnim mjestima
- nadzor prodajne mreže – osiguravanje da su prodajni kanali popunjeni
- rad na terenu sa ključnim kupcima u cilju povećanja prodaje
- surađivanje sa drugima internim odjelima
- priprema izvještaja o prodaji po nalogu nadređenog
- uređivanje i dopunjavanje baze podataka
- dnevno praćenje aktivnosti konkurencije i izvještavanje o istoj
Konkurs je otvoren za radno mjesto za rad na terenu,prednost imaju kandidati sa prebivalistem u SARAJEVU ili u okolini. Pozicija će zahtjevati na česta putovanja po cijeloj Bosni i Hercegovini.
Zainteresirane osobe trebaju poslati CV na e-mail adresu: [email protected] najkasnije do 15 . decembra 2013 godine.
Samo odabrani kandidati će biti kontaktirani.
Dino kafa doo
I to sve za 5 joja... :D
Amy89

#978 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Amy89 »

JOINT_1921 wrote:Nemaju svi fcb... A i moram prokomentarisati oglas... Jbte, k'o da astromauta traze... :lol:
Dino kafi potrebni komercijalisti za rad na podrucju KANTONA SARAJEVO

Uslovi:Kandidat treba posjedovati sljedeće kvalifikacije:
- najmanje 2 godine iskustva na području prodaje i postprodaje
- radno iskustvo na poslovima terenske prodaje i razvijanja odnosa sa ključnim kupcima
- srednja stručna sprema
- vozačka dozvola B kategorije (obavezna vozačka dozvola B kategorije)
- analitički je nastrojen, usmjeren na ostvarivanje i praćenje rezultata prodaje
- razumije potrebe krajnjih kupaca, konstruktivan je u pronalaženju rješenja za probleme, proaktivan
- ima izražene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke sposobnosti
Opis posla obuhvata:
- ugovaranje, zaključivanje i realizaciju prodaje u skladu sa zadanim planom prodaje
- unapređivanje prodaje na prodajnim mjestima
- nadzor prodajne mreže – osiguravanje da su prodajni kanali popunjeni
- rad na terenu sa ključnim kupcima u cilju povećanja prodaje
- surađivanje sa drugima internim odjelima
- priprema izvještaja o prodaji po nalogu nadređenog
- uređivanje i dopunjavanje baze podataka
- dnevno praćenje aktivnosti konkurencije i izvještavanje o istoj
Konkurs je otvoren za radno mjesto za rad na terenu,prednost imaju kandidati sa prebivalistem u SARAJEVU ili u okolini. Pozicija će zahtjevati na česta putovanja po cijeloj Bosni i Hercegovini.
Zainteresirane osobe trebaju poslati CV na e-mail adresu: [email protected] najkasnije do 15 . decembra 2013 godine.
Samo odabrani kandidati će biti kontaktirani.
Dino kafa doo
I to sve za 5 joja... :D

ma kontam da svi imaju xD ko nema danas fejs :D btw ja za firmu mogu rec sve najbolje i ja sam iz Tuzle a studiram tu u Sarajevu i radim promocije vec godinu dana za Dino kafu. isplata na vrijeme, ugovor, korektni su maksimalno. ja do sada nikakvih problema nisam imala. :)
Kosato

#979 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Kosato »

Znal neko kakve su solucije za zaposlenje oko ciscenja snijega? da se iskoristi padanje snijega da se "ubere" kinta... ???'
van Basten

#980 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by van Basten »

šta znači kada na posao.ba osvane oglas "za klijenta"? Jel' to oglas ekskluzivno na posao.ba, i kakve bi se firme mogle kriti iza anonimnosti?
mali_balon

#981 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by mali_balon »

van Basten wrote:šta znači kada na posao.ba osvane oglas "za klijenta"? Jel' to oglas ekskluzivno na posao.ba, i kakve bi se firme mogle kriti iza anonimnosti?
posao.ba oglasava za firmu i samo kod njih je oglasena pozicija, nekad samo prikupe CVijeve pa posalju, a nekad oni vrse selekciju (ovo sam cuo, sto ne znaci da je tako), e sad kakve firme zele biti anonimne ..... :D
switty

#982 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by switty »

Farmaceutski tehničar sa godinom radnog iskustva u apoteci, i studentica 4- te godine Pravnog fakulteta, tražim bilo kakav posao :)
azurna_obala

#983 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by azurna_obala »

switty wrote:Farmaceutski tehničar sa godinom radnog iskustva u apoteci, i studentica 4- te godine Pravnog fakulteta, tražim bilo kakav posao :)
Kopirnica kod ekonomije traži radnicu...pa možda da odeš na razgovor.
Potočna pastrmka

#984 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Potočna pastrmka »

Muuky wrote:Diplomirao Ekonomski fakultet 31.7.2013 . Evo jos uvek na birou jebem ti drzavuu @
Eh sad u stalnoj sam potrazi zs poslom, ne trazim da sjedim u kancelariji i da radim svoj posao
Nego biloo sto sa pocnem,samoo da radim.. Radii bi i duple smjene i nocne i sve samo da uspijem

Slična situacija kod mene. Friško diplomirao. Teško je biti pametan što se ovoga tiče, neki ljudi odmah nadju posao, neki su na birou 7 a neki 15 godina.
Poslao sam na dosta adresa koverte sa dokumentima, ali ona priča o šteli prevladava i kod mene pa se sve manje i trudim. Kontam džabe sam i dosad slao koverte s dokumentima i plaćao to sve.
Ne znam sad bili radio bilo šta, kao npr. prodavao novine na cesti i tako neke slične poslove, ali bi radio sigurno da imam mogućnost.
Sreća pa imam roditelje koji rade pa mi nije tolika frka s novcem, a imam i neke svoje novce, pa da budem iskren možda me to malo i "hladi" što se posla tiče, ali znam da to nije dugoročno rješenje, nego kratkoročno. Zato hoću da radim, opet kažem ne bukvalno bilo šta ali "solidan" posao. :)
Potočna pastrmka

#985 Re: Forumasi zaposljavaju

I samo da se "nadovežem" na Muuky a, nemaš ti šta jebat, ne jebat državu, nego krivce treba tražiti u onima koji su doveli do ovog stanja i zapitat se za koga sam ja Bože glasao na prošlim izborima i ko je "zaslužan" za ovo realno loše stanje. Neću da budem pesimista, nego realista. To se treba zapitati, država nikome nije ništa kriva, krivi su ljudi, a vi skontajte koji. :arrow:
Potočna pastrmka

#986 Re: Forumasi zaposljavaju

Kosato wrote:Znal neko kakve su solucije za zaposlenje oko ciscenja snijega? da se iskoristi padanje snijega da se "ubere" kinta... ???'

Šteta nema snijega još, većeg, da ljudi zarade love, znam da je bilo kod Skenderije čišćenje snijega prije 2 godine, e sad kako je bilo organizovano, kome se treba obratiti, ne znam. :-?
Kosato

#987 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Kosato »

Potočna pastrmka wrote:
Kosato wrote:Znal neko kakve su solucije za zaposlenje oko ciscenja snijega? da se iskoristi padanje snijega da se "ubere" kinta... ???'

Šteta nema snijega još, većeg, da ljudi zarade love, znam da je bilo kod Skenderije čišćenje snijega prije 2 godine, e sad kako je bilo organizovano, kome se treba obratiti, ne znam. :-?

Ma saznao sam cim bude potrebe za poslovima poziv će se uputiti preko sredstava javnog informisanja. tako mi rekoshe iz KJPD Rad-a
joe_cole

#988 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by joe_cole »

Treba li negdje nocni cuvar (Tuzla), da ukombinujem sa faksom, imam i diplomu za zastitara..
Nebitan32

#989 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Nebitan32 »

KONKURS - za upražnjeno radno mjesto - kompanija Bekto Precisa d.o.o. Goražde

http://www.szzbpk.ba/oglasi/bprecisa.htm

Plus pregledati oglase skola. Npr OS Koraj.

http://www.skolakoraj.com/konkursi-2013-14
alexz

#990 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by alexz »

...
Last edited by alexz on 25/06/2020 22:02, edited 1 time in total.
Pasiflora

#991 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Pasiflora »

Nebitan32 wrote:KONKURS - za upražnjeno radno mjesto - kompanija Bekto Precisa d.o.o. Goražde

http://www.szzbpk.ba/oglasi/bprecisa.htm
Jbt, uslova :!: Ovaj kao da trazi minimalno direktora sektora :evil:
burek_in_space

#992 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by burek_in_space »

Pasiflora wrote: Jbt, uslova :!: Ovaj kao da trazi minimalno direktora sektora :evil:
Ne, trazhi sekretaricu Generalne direktorice, uz koju cesh imati platu, za gorazhdanske uslove i vishe nego odlichnu, i putovacesh sa njom minimalno dva puta sedmichno od Londona do Moskve, ali isto tako necesh znati za privatni zhivot.
Uostalom, chovjek je privatnik, mozhe da trazhi shta hoce.
Pasiflora

#993 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Pasiflora »

burek_in_space wrote:
Pasiflora wrote: Jbt, uslova :!: Ovaj kao da trazi minimalno direktora sektora :evil:
Ne, trazhi sekretaricu Generalne direktorice, uz koju cesh imati platu, za gorazhdanske uslove i vishe nego odlichnu, i putovacesh sa njom minimalno dva puta sedmichno od Londona do Moskve, ali isto tako necesh znati za privatni zhivot.
Uostalom, chovjek je privatnik, mozhe da trazhi shta hoce.
Ma bez veze sam otvorila oglas i samo prokomentirala. Naravno da sekretarica mora biti pismena i obrazovana i pricati tecno barem engleski jezik, ali ipak mi je ovo malo smjesno. Njemu ocigledno treba obrazovani prevodilac kojeg hoce da placa kao sekretaricu, tako da formulacija "platu, za gorazhdanske uslove i vishe nego odlichnu" bas ne stoji.
Ali da ne zachatavam, nadam se da ce se neko usreciti.
burek_in_space

#994 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by burek_in_space »

Plata od par hiljada maraka netto, sa svim ostalim troshkovima 0 KM, je odlichna za sekretaricu koja techno govori dva jezika. Pritom ce obici svijeta, ali ce biti na usluzi 16 sati dnevno.
Ne pishem napamet, znam jednu curu koja je radila vec ovaj posao, i zbog ogromnog stresa, i napora je odustala od njega nakon nekoliko godina rada.
victom

#995 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by victom »

Last edited by victom on 01/03/2021 05:08, edited 2 times in total.
Wind

#996 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Wind »

Otvara se nova prodavnica Retro Shoes na Ilidzi i traze radnike.
Ako koga interesuje...
dufa

#997 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by dufa »

Wind wrote:Otvara se nova prodavnica Retro Shoes na Ilidzi i traze radnike.
Ako koga interesuje...
Interesuje mene, kako se prijaviti?

Hvala
lolol

#998 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by lolol »

Ako koga interesuje...
Zainteresirana sam za taj posao, ako mozete posalti neki kontakt bila bih zahvalna.

Pozdrav
lolol

#999 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by lolol »

lolol wrote:
Ako koga interesuje...
Zainteresirana sam za taj posao, ako mozete posalti neki kontakt bila bih zahvalna.

Pozdrav
http://www.officeshoes.ba/office-shoes- ... entar/2920

Ovdje pise kao da je vec otvorena radnja?
Zatamnjena stakla

#1000 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Zatamnjena stakla »

Ko zna skuhat spid nek mi se obrati. Zarada, lapo lapo.
Post Reply