Balašević u Sarajevu ?!
-
mistek
#976 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Dobro je da niko u onoj gužvi nije pao u bandak. Ja došao u 18:30h i ušao bez problema.
Nego, ne kontam ovu priču s ulazima. Ako imaš kartu za ulaz A, ne znači valjda da moraš striktno ići na ulaz A? Mislim, meni to apsolutno niko nije kontrolisao, a u pčola 7 uopšte nije bilo gužve. Što se mene tiče, najveća gužva je nastala kad su se neki Hrvati iz Osijeka počeli grupisati na par metara od bine. Hajd' što su se grupisali, nego što svake sekunde idu po piće i vraćaju se i samo udaraju. Kad je počeo koncert, već je bilo bolje. Nekako se po "defaultu" izgrade pozicije za uživanje.
Je li iko brojao koliko je pjesama otpjevao? Moja procjena oko 35, a možda i jače. I komotno je mogao još 2x toliko, a da uživamo. Što neko reče, da je otpjevao neke druge pjesme, neke od ovih što je pjevao bi ispale, tako da je s te strane sasvim ok.
Za nadati se samo da nećemo opet čekati 6 godina za dolazak.
Nego, ne kontam ovu priču s ulazima. Ako imaš kartu za ulaz A, ne znači valjda da moraš striktno ići na ulaz A? Mislim, meni to apsolutno niko nije kontrolisao, a u pčola 7 uopšte nije bilo gužve. Što se mene tiče, najveća gužva je nastala kad su se neki Hrvati iz Osijeka počeli grupisati na par metara od bine. Hajd' što su se grupisali, nego što svake sekunde idu po piće i vraćaju se i samo udaraju. Kad je počeo koncert, već je bilo bolje. Nekako se po "defaultu" izgrade pozicije za uživanje.
Je li iko brojao koliko je pjesama otpjevao? Moja procjena oko 35, a možda i jače. I komotno je mogao još 2x toliko, a da uživamo. Što neko reče, da je otpjevao neke druge pjesme, neke od ovih što je pjevao bi ispale, tako da je s te strane sasvim ok.
Za nadati se samo da nećemo opet čekati 6 godina za dolazak.
-
Strpljiva
#977 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Djevjoka je prišla rukovati se, a on je zagrlio. Šta je trebala, ofirat Đoleta 'pred par hiljada ljudi?!zgemboni wrote:u 20:00 bio pred zetrom prošao kroz ulaz A parter i u 20:05 pio pice na onom sanku unutar zetre(ne kontam, flasica vode 3 KM, a red bul 5 KM). Nalazio se ispod onog balkona i stekao dojam da je, bar tu gdje sam ja bio, guzva podnosljiva. Čak je neki par koji se nalzio blizu mene plesao nesto poput salse na neke pjesme ii imali su vise nego dovoljno prostora za takvo nesto.
Inace ovo mi je peti balasevicev koncert na kojem sam bio u sarajevu (onaj poslijeratni u skenderiji, pa onda dva u zetri(jedan je bio koncert sa vise izvodjača povodom otvaranja merkatora), bascarsijske noci te onaj sinocnji) i komotno mogu reci da mi je na ssinocnjem bilo najbolje.
Scena i scenografija, iako to na njegovim koncertima nije od presudnog znacaja, je po prvi put na nesto licila, sada nne znam da li zaslugom balčasevica koji nosi sa sobom svoju scenografiju ili je do organizatora, ali nije ni vazno, vidjelo se da se neko potrudio.
Bacanje zeka na binu tokom pjesme neki novi kklinci je aščare potez organizatora i to mi je bilo za svaku pohvalu.
Prosidba mi je bila onako, Latif je iskoristio prostor da se mallo promovise i da pokaze da ima raskošan glas (fakat je dobro otpjevao provincijalku, mozda i bolje nego djole), ali mislim da mu ono nije trebalo, jos ono pateticno ljubljenje djoletove ruke... (posebno sam se iznenadio da jje cura koju je zaprosio priša djoletu i zagrlila (po islamu, kojeg ona očito prakticira, a njena marama ide tome uu prilog, ona ne bi smjela da dodiruje druge muskarce, a kamoli da ih grli, ali je očitoo zaobilšla malo pravila kada je djole u pitanju), ali hajde
Sjetio se vukovara i jučerašnjeg datuma, to mi je bilo golemo
Što se tiče izbora pjesama neko na njegovim koncertima uvijek ostane usskracen za svoju najdrazu djoletovu pjesmu i to je tako. Pjevao je skoro četiri sata i ostalo je još toliko hitova nneotpjevanih, ali jednostavno nije mogao sve. Meni lično su falile pjesme neko to odgore vidi sve, te dajte mi vina, ali sam super zadovoljen i onim od sinoc.
Uglavvnom kada saberem utiske nakonn proospavane noci bilo mi jje fenomenalno. Sedam godina, koliko ga nije bilo je jako dug perriod i jučer mi je bio praznik skoro pa u rangu sa bajramom. U sali jedan moj prijatelj je njegov ponovni dozak u sarajevo prozvao đorđevdan.
Veceras cu nadam se uzivati i u filmu i ostaje mi samo nada da necu morati ponovo cekati 7 godina da ga ponovo gledam u svom rodnom gradu.
p.s. da se malo osvrnem i na ove komentare o profiluu posjetilaca na koje se pojedinci zale. Imam dosta prijatelja koji su posjetioci i bosne i bazena i inih kafana, ali koji su dosli sinoc na koncert i znali su veliku vecinu pjesama. Da li ja sada mmoram reci da su oni papci, kada su samim svojim dolaskom odali postovanje balasevicu?
- bosnianidiot
#978 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Slusajuci vas, izgleda da sam imao srece sto sam imao karte za ulaz D, jer sam oko pola 9 otprilike bio u Zetri, nakon 10-tak minuta cekanja u redu...
Unutra guzva, raja zasjela i ne pada im na pamet da dignu guzice, iako njih 3-4 sjedeci zauzimaju mjesto na kojem bi moglo stajati 10-tak ljudi, ali dobro, dosli ranije, imaju valjda i pravo. Smjestili se na solidno mjesto, vidim u sredini je guzva i ne pada mi na pamet uvaljivati se ljudima, ali naravno ima ih koji moraju biti sto blize, i konstantno hodaju po dvorani iako nema mjesta, dok meni oko 10 vise nije pukao film, i pored mene vise niko nije mogao proci
Organizaciji spomenem svu familiju, samo oko mene je 5 ljudi palo u nesvjest u toku koncerta, one dvije male bocice vode koje sam platio 6 MARAKA (nek im je na sramotu) nisam ni okusio jer smo morali polivati ljude vodom da dodju sebi.
I onda, papci. Ne mogu vjerovati kako ljude nije stid, nakon sto vide da ljudi oko njih padaju u nesvijest, nemaju zraka, hadzijski pale cigaru za cigarom, bez obzira sto dim ide u oci ljudima iza njih, sto pepeo sa svojih cigara tresu na glave drugih ljudi. Presudila im cigara daBogda
Uz sve to mi je nekako u drugom planu ostao covjek radi kojeg sam tu i dosao, veliki gospodin koji je 4 sata proveo na bini, kako ne bi propustio otpjevati ni jednu od pjesama uz koje smo odrasli, a opet ih je ostalo toliko neotpjevanih, da bi se samo od njih mogao napraviti jos jedan koncert. Djole, hvala ti
Unutra guzva, raja zasjela i ne pada im na pamet da dignu guzice, iako njih 3-4 sjedeci zauzimaju mjesto na kojem bi moglo stajati 10-tak ljudi, ali dobro, dosli ranije, imaju valjda i pravo. Smjestili se na solidno mjesto, vidim u sredini je guzva i ne pada mi na pamet uvaljivati se ljudima, ali naravno ima ih koji moraju biti sto blize, i konstantno hodaju po dvorani iako nema mjesta, dok meni oko 10 vise nije pukao film, i pored mene vise niko nije mogao proci
Organizaciji spomenem svu familiju, samo oko mene je 5 ljudi palo u nesvjest u toku koncerta, one dvije male bocice vode koje sam platio 6 MARAKA (nek im je na sramotu) nisam ni okusio jer smo morali polivati ljude vodom da dodju sebi.
I onda, papci. Ne mogu vjerovati kako ljude nije stid, nakon sto vide da ljudi oko njih padaju u nesvijest, nemaju zraka, hadzijski pale cigaru za cigarom, bez obzira sto dim ide u oci ljudima iza njih, sto pepeo sa svojih cigara tresu na glave drugih ljudi. Presudila im cigara daBogda
Uz sve to mi je nekako u drugom planu ostao covjek radi kojeg sam tu i dosao, veliki gospodin koji je 4 sata proveo na bini, kako ne bi propustio otpjevati ni jednu od pjesama uz koje smo odrasli, a opet ih je ostalo toliko neotpjevanih, da bi se samo od njih mogao napraviti jos jedan koncert. Djole, hvala ti
Last edited by bosnianidiot on 19/11/2011 12:48, edited 1 time in total.
- Čudna sorta
#979 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Upravo to sam i ja vidjela... Ona je njemu pružila ruku a on je privukao i zagrlio.Strpljiva wrote:
Djevjoka je prišla rukovati se, a on je zagrlio. Šta je trebala, ofirat Đoleta 'pred par hiljada ljudi?!
- zgemboni
#980 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Uopšte mi nije zasmetalo to što su se zagrlili, čak nappprotiv, nemojte me krivo shvatiti, djole bi joj dedo mogao biti, samo sam rekao da mi je bilo čudno, jer obično pokrivene djevojke nikada ne pružaju ruku muškarcu, ali veličina Balaševića je i u tome, da ruši sve tabue i da su ljudi spremnni i ici mimo svojih principa radi njega. Dakle nemojte me pogresno shvatiti, nije mi bilo mrsko, čak šta više bilo mi je simpatično...Čudna sorta wrote:Upravo to sam i ja vidjela... Ona je njemu pružila ruku a on je privukao i zagrlio.Strpljiva wrote:
Djevjoka je prišla rukovati se, a on je zagrlio. Šta je trebala, ofirat Đoleta 'pred par hiljada ljudi?!Meni je baš bilo simpa, šta je trebala djevojka... oboje su bili malo zbunjeni i pogubljeni.
- rinna0304
#981 Re: Balašević u Sarajevu ?!
da li je ko primjetio da su se sokovi na parteru tj kola prodavala po 5KM a gore gdje su tribine 3KM xD al ajd xD i jedina stav sto je meni mozd najvise smetala jest cigarete na koncertu .. pa daj zar ne moze niko sacekat par h il izac pa zapalit a ne onako unutra ... al ajd 
- dharma
#982 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Meni isto ovo oko sokova nije jasnorinna0304 wrote:da li je ko primjetio da su se sokovi na parteru tj kola prodavala po 5KM a gore gdje su tribine 3KM xD al ajd xD i jedina stav sto je meni mozd najvise smetala jest cigarete na koncertu .. pa daj zar ne moze niko sacekat par h il izac pa zapalit a ne onako unutra ... al ajd
-
leo_
#983 Re: Balašević u Sarajevu ?!
realno, zetra je sutila vecinu pjesama. kad god bih pogledao oko sebe (a bio sam na tribinama), svi su samo sjedili i gledali kao da je u pitanju predstava. mislim da je trebao malo vishe poraditi na repertoaru pjesama za sinoc, ali dobro. ipak veceras idemo gledati i film, mada ... bice opet 5000 ljudi vishe nego sto bi trebalo biti.
- Cholina_Lokica
#984 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Mi smo isto platili 3km kolu. I to je bezobrazluk, flasa sinalco kole 2kmdharma wrote:Meni isto ovo oko sokova nije jasnorinna0304 wrote:da li je ko primjetio da su se sokovi na parteru tj kola prodavala po 5KM a gore gdje su tribine 3KM xD al ajd xD i jedina stav sto je meni mozd najvise smetala jest cigarete na koncertu .. pa daj zar ne moze niko sacekat par h il izac pa zapalit a ne onako unutra ... al ajdBila na parteru,i na standu kraju ulaza A u pola koncerta kupim casu kole i zena mi naplati 3KM. Poslije mi sestra kaze da je ona kupila kolu za 5KM.Prvo Sinalco je u pitanju i neka prica ko sta hoce ali ono je sramota prodavati i za 1KM, ali mijenjati cijene po potrebi fakat
edit: Nadam se da za veceras nisu prodali vise karata pa da bude hajd malo stojte i gledajte film
- lijan
#985 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Kupujem karte za film 063/741-643
- Jeff Bingham
#986 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Pjesme koje je trebao pjevati
Balkanski tango
Prva ljubav
Ne volim januar
Uspavanka za decaka
Olivera
Lagana stvar
Jebite se devedesete
Racunajte na nas
Eleonora
Dodjoska
Jednom su sadili lipu...
sto se mog ukusa tice, bilo ih je hrpa koje i nije morao pjevati, posebno gomilu onih brzih, da ne nabrajam sad. al eto, bez obzira na to bilo je odlicno
Neko upita, nije svirao ni covek sa mesecom u ocima..
Balkanski tango
Prva ljubav
Ne volim januar
Uspavanka za decaka
Olivera
Lagana stvar
Jebite se devedesete
Racunajte na nas
Eleonora
Dodjoska
Jednom su sadili lipu...
sto se mog ukusa tice, bilo ih je hrpa koje i nije morao pjevati, posebno gomilu onih brzih, da ne nabrajam sad. al eto, bez obzira na to bilo je odlicno
- Nirka
#987 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Sticajem okolnosti pred Zetru sam stigla poprilicno kasno,oko 10 do 9, ulaz A, uzasna guzva, kad upadnes u sredinu svi te guraju, uzas jedan. ali usla sam brze nego sto sam ocekivala, taman sto smo usli u dvoranu pocinje Panonski Mornar.
Guzva je bila velika, al ne toliko koliko citam na nekim drugim djelovima. Jedino mi je uzasno islo na zivce to stalno hodanje ljudi, pogotovo kroz onu guzvu.
Sto se tice publike bilo je svega i svacega, bas sam s prijateljicom komentarisala kad su bile pjesme tipa civutski vrt ili ljerka da su se ljudi i poprilicno dosadjivali.. ko im je kriv sto ne znaju:D
ali zato se "bagrenje" orilo zetrom.
Sve u svemu Djole je bio na nivou zadatka, pjevao je puna 4 sata, uvijek ostanu neke neotpjevane pjesme, mene je posebnoo obradovao Remorkerom.
Na kraju, mnogo sam se radovala DJoletovom koncertu uSarajevu, jer gledala sam ga u drugim gradovima al nikad kuci... sto se njega tice ispunio je ocekivanja, al je organizacija, guzva, i nas mentalitet malo, ali samo malo bacio sjenu na inace predivnu vecer.
Guzva je bila velika, al ne toliko koliko citam na nekim drugim djelovima. Jedino mi je uzasno islo na zivce to stalno hodanje ljudi, pogotovo kroz onu guzvu.
Sto se tice publike bilo je svega i svacega, bas sam s prijateljicom komentarisala kad su bile pjesme tipa civutski vrt ili ljerka da su se ljudi i poprilicno dosadjivali.. ko im je kriv sto ne znaju:D
ali zato se "bagrenje" orilo zetrom.
Sve u svemu Djole je bio na nivou zadatka, pjevao je puna 4 sata, uvijek ostanu neke neotpjevane pjesme, mene je posebnoo obradovao Remorkerom.
Na kraju, mnogo sam se radovala DJoletovom koncertu uSarajevu, jer gledala sam ga u drugim gradovima al nikad kuci... sto se njega tice ispunio je ocekivanja, al je organizacija, guzva, i nas mentalitet malo, ali samo malo bacio sjenu na inace predivnu vecer.
- van Basten
#988 Re: Balašević u Sarajevu ?!
nije ni Sine moj... srećom čak rekao bih... ta bi me raskućila. Helem, koncert je fantastičan bio, bar što se tiče Balaša i njegovog nastupa. Šteta za ove probleme sa kartama ali tako je to kod nas. Nadam se da će se tome jednom stati u kraj. Onaj ko je najavio krivičnu prijavu, svaka mu čast, i trebaju to isto uraditi svi koji su imali kartu a nisu ušli.
Nego, za film večeras... imam dvije karte, ali nam je malo komplikovano dvije noći zaredom ganjati dadilju do sitnih sati. Pa ko je zainteresovan - na pp. Sad idem vani, vratim se oko 16h vidim i vidjeću jeli se ko javio te stupiti u kontakt. Odmah da naglasim, za primopredaju mi odgovara plato Skenderije 18.30-18.40h, pa tako neka se javljaju samo oni koji u tom terminu mogu biti na platou. I da - cijena za obje 15km
Nego, za film večeras... imam dvije karte, ali nam je malo komplikovano dvije noći zaredom ganjati dadilju do sitnih sati. Pa ko je zainteresovan - na pp. Sad idem vani, vratim se oko 16h vidim i vidjeću jeli se ko javio te stupiti u kontakt. Odmah da naglasim, za primopredaju mi odgovara plato Skenderije 18.30-18.40h, pa tako neka se javljaju samo oni koji u tom terminu mogu biti na platou. I da - cijena za obje 15km
- Comrad
#989 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ovo kad procitam smuci mi se kakva smo stoka.
Koncert u ZG. Pocinje u 20h, gledam na sat 19 i nesto, nigdje zive duse pred dvoranom. Nigdje nikoga! Mozda se 5-6 ljudi vrti okolo. Ja kontam ili je otkazano ili sam nesto fulio, jer sam kao divljak iz bih navikao da pjevac kasni sat vremena, da se ulazi sat vremena i sl. U 19:30h raja pocinje dolazit, za 10-ak minuta dvorana popunjena. Pjevac i grupa izlaze minutu do 20h i koncert odmah pocinje.
E to su profesionalci.
A meni dodje jedan posranko merlin ili bilo koja nasa grupa, napise mi koncert u 20h, ja dodjem na vrijeme, a on pocne u pola deset pjevat. Ma mrs se u pm. Ko si ba.
Ovo sve kad sam vidio rekao sam vise ne idem koncerte domacih kvazizvijezda. Ne zelim. Bez uvrede Djoletu, nije on kriv ni najmanje. Ali kad dolazi neka veca zvijezda, ne moze onda svako to organizirati...
Koncert u ZG. Pocinje u 20h, gledam na sat 19 i nesto, nigdje zive duse pred dvoranom. Nigdje nikoga! Mozda se 5-6 ljudi vrti okolo. Ja kontam ili je otkazano ili sam nesto fulio, jer sam kao divljak iz bih navikao da pjevac kasni sat vremena, da se ulazi sat vremena i sl. U 19:30h raja pocinje dolazit, za 10-ak minuta dvorana popunjena. Pjevac i grupa izlaze minutu do 20h i koncert odmah pocinje.
E to su profesionalci.
A meni dodje jedan posranko merlin ili bilo koja nasa grupa, napise mi koncert u 20h, ja dodjem na vrijeme, a on pocne u pola deset pjevat. Ma mrs se u pm. Ko si ba.
Ovo sve kad sam vidio rekao sam vise ne idem koncerte domacih kvazizvijezda. Ne zelim. Bez uvrede Djoletu, nije on kriv ni najmanje. Ali kad dolazi neka veca zvijezda, ne moze onda svako to organizirati...
- Clover
#990 Re: Balašević u Sarajevu ?!
2 karte za film ako neko prodaje, neka mi se javi pls 
- Cholina_Lokica
#991 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Sinoc na ulazu mi sve u glavi bili oni jadni japanci poslije zemljotresa, u redu fino stoje i cekaju da dobiju osnovne namirnice, a kod nas narod gori od stoke sinoc, i kod ovaca i krava ima veceg reda nego ono sinoc kako se ljudi bacaju i guraju
- Čudna sorta
#992 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Za ove dvije se itekako slažem.Jeff Bingham wrote:Pjesme koje je trebao pjevati![]()
Balkanski tango
Prva ljubav
Ne volim januar
Uspavanka za decaka
Olivera
Lagana stvar
Jebite se devedesete
Racunajte na nas
Eleonora
Dodjoska
Jednom su sadili lipu...
Kao što rekoh bio je dobar koncert ali mislim da se nikada neće ponoviti one dvije noći u Skenderiji, odmah iza rata, i nijedan koncert mi se ne može ni porediti s tim... svaki put se naježim na ovo...
-
amko76
#993 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ma nemojte tako ljudi, pa mi smo kandidat za prijestonicu kulture...cccCholina_Lokica wrote:Sinoc na ulazu mi sve u glavi bili oni jadni japanci poslije zemljotresa, u redu fino stoje i cekaju da dobiju osnovne namirnice, a kod nas narod gori od stoke sinoc, i kod ovaca i krava ima veceg reda nego ono sinoc kako se ljudi bacaju i guraju
-
sorei
#994 Re: Balašević u Sarajevu ?!
i ja sam razočarana jer nisam čula neke pjesme ali kad uzmem u obzir koliko najboljih ima bilo je za očekivati.
sve u svemu, fantastično
sve u svemu, fantastično
Last edited by sorei on 20/11/2011 02:54, edited 1 time in total.
- suncica24
#995 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Taj (tj. ta dva) i koncert U2 nisu koncerti, to je bio emotivni krah, ponovno rodjenje jednog grada, dusevni lom u svakom od nas.Čudna sorta wrote:Za ove dvije se itekako slažem.Jeff Bingham wrote:Pjesme koje je trebao pjevati![]()
Balkanski tango
Prva ljubav
Ne volim januar
Uspavanka za decaka
Olivera
Lagana stvar
Jebite se devedesete
Racunajte na nas
Eleonora
Dodjoska
Jednom su sadili lipu...
Neko upita, nije svirao ni covek sa mesecom u ocima..Čak sam se bila razočarala da neće otpjevati ni "Naposletku" ali je ipak bila.
![]()
Kao što rekoh bio je dobar koncert ali mislim da se nikada neće ponoviti one dvije noći u Skenderiji, odmah iza rata, i nijedan koncert mi se ne može ni porediti s tim... svaki put se naježim na ovo...
I da, nikad vise... je li zbog nas, jer smo se mi promjenili, ili zbog svega oko nas...
Osjecam se privilegovana, i osjecam da su me ta dva koncerta, koliko to nesto takvo moze uciniti, nekako usmjerila, nadahnula... promjenila...
PS: Coveka i Uspavanku nije svirao jer mene nije bilo, hihihihihii (ja sam ta sto je pitala)
PPS: Racunajte na nas nikad, nikad, ama bas nikad ne pjeva
- tinchy
#996 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Mijenjam kartu za film- tribine za parter kartu.
A sinoć je malo reći da je bilo vrh, Đole hvala ti !
A sinoć je malo reći da je bilo vrh, Đole hvala ti !
-
AnonymGirl
#997 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ne znam zasto se toliko zalite sto nije otpjevao neke pjesme ... logika je da ce dosta toga ostati neotpjevano, jer Balasevic nema jedan, dva hita, nego su mu sve pjesme predobre i svaka je nekom ona najdraza.
Sto se tice koncerta meni je bio vrh, na pocetku malo zivciranja zbog nekih gusaka koje pricaju kad i on, jer ne shvataju da su njegove price jednako dobar dio koncerta kao i pjesme (barem meni), ali kasnije sam se pomjerila, ignorisala okolinu i uzivala u svemu sto se desavalo na sceni.
Sve u svemu BALASEVICU VELIKO HVALA NA SINOĆNJEM KONCERTU i nadam se da necemo ponovo ovako dugo cekati na jos jedan
Sto se tice koncerta meni je bio vrh, na pocetku malo zivciranja zbog nekih gusaka koje pricaju kad i on, jer ne shvataju da su njegove price jednako dobar dio koncerta kao i pjesme (barem meni), ali kasnije sam se pomjerila, ignorisala okolinu i uzivala u svemu sto se desavalo na sceni.
Sve u svemu BALASEVICU VELIKO HVALA NA SINOĆNJEM KONCERTU i nadam se da necemo ponovo ovako dugo cekati na jos jedan
-
anarchy for sale
#998 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Prodajem VIP kartu (film) - 7 KM.
062/581-525
062/581-525
-
ella.ella
#999 Re: Balašević u Sarajevu ?!
moze li mi neko reci u koliko sati pocinje film?anarchy for sale wrote:Prodajem VIP kartu (film) - 7 KM.
062/581-525
- Cholina_Lokica
#1000 Re: Balašević u Sarajevu ?!
21hella.ella wrote:moze li mi neko reci u koliko sati pocinje film?anarchy for sale wrote:Prodajem VIP kartu (film) - 7 KM.
062/581-525