Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ridjobrki

#976 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

nevidljiva_ wrote: pa nisu baš toliko loši ovi tvoji dejtovi :mrgreen: :mrgreen:
Jah, preživjeli su oboje na kraju. :D
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#977 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nevidljiva_ »

Ridjobrki wrote:
nevidljiva_ wrote: pa nisu baš toliko loši ovi tvoji dejtovi :mrgreen: :mrgreen:
Pa, nije ništa ono potpuno izmaklo kontroli :mrgreen:
oridjidji

#978 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by oridjidji »

nevidljiva_ wrote:
Ridjobrki wrote:
Pa, nije ništa ono potpuno izmaklo kontroli :mrgreen:
meni je najgori bio izlazak sa jednom malom na vilsonovoj ove godine dan prije mog puta na odmor u CG :D
hodzina

#979 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hodzina »

Kazuj :D
todd_smith

#980 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by todd_smith »

Aquatic B wrote:Nisam baš nalijetao na "bontonWATAFAK hairlijice" :), sve fejl dejtove je uzrokovala viša sila. :D

1. Srednja škola, moja prva ozbiljnija veza. Zima, ona i ja na drugom dejtu. I gazimo onu bljuzgu uz neku skroz opuštenu i veselu priču. Poče priča o horoskopu i kako je vedro vrijeme bilo, tražili smo po nebu horoskopske znakove i nastavili s hodom. Kroz par sekundi ja sam doslovno nestao pored nje, bilo neko začepljenje šahta i ostao otvoren i ja po belaju uletim u isti. Da belaj bude još veći, komad armature/žice je bio u istom i ja sam skoro cijelom dužinom tijela naletio na istu. Vas krvav što bi naš čoek rek'o, ona hitnu zovnu, bolnica, morao ležati tri dana. Kako u svakom zlu ima nekog dobra, ona me posjetila u bolnici sva tri dana i tu smo se još više zbiližili. Hodali 9 mjeseci nakon toga :D

2. Dotična se potrefi par puta na kafici s prijateljicom i tu padne neka neobavezna priča i preko iste saznam da je D zainteresovana za kaficu, što je došlo kao kec na desetku, pošto mi se od samog početka djevojka svidjela u svakom pogledu. Uglavnom, kafica, jedna, druga, treća.. Gotivimo se prafo, postaje to nešto ozbiljnije. Uglavnom, D je imala običaj svake sedmice spremiti jednu poslasticu, što je bilo :thumbup: :thumbup: .
I došao trenutak da se "ljubimo u usta" :mrgreen: i naravno cimera prokuham i ispari u obliku pare iz stana za vikend kako bih svoju dragu počastio selfmejd poslasticom. Sve kul, muzikica, vino spremno, donosim ja kolačić s kikirikijem, i ona naravski isti degustira, a zatim me :kaonikaddotad: pogleda :P :"Jel' ima kikirikija u ovome!?"
Na moj potvrdan odgovor ona panično viknu:"Zovi hitnu!" Ispostavilo se da je alergična na kikiriki i kako može umrijeti od istog.I tako moj kolačić odgodi poslasticu večeri :D. Inače, hodali smo još pola godine a onda sam primjetio da se previše gojim :D

PS: kolač naravno nije propao, dočekao je mog blijedog cimera koji je noć proveo za šankom. :mrgreen:

ti ne mozes nista bez hitne aa? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oridjidji

#981 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by oridjidji »

hodzina wrote:Kazuj :D
Ma neću ... biće pronađenih :D
Industrialyzer

#982 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Industrialyzer »

Sad sam se sjetio jos jednog svog , nije najgori ali cu ga def. pamtiti. Setamo Vilsom i sjednemo na klupu i ide neka neobavezna prica , i ljeto bilo vruce , haj reko da je poljubim i da idem kuci , prokuhacu.... Kad se ona izmice i pravi neku cudnu facu , kaze ne znam kako ces ovo shvatiti ali moja zadnja dva momka su umrla , tj. jedan je poginuo , jedan umro i mene je jako strah da ponovo imam momka :shock: Tu sam bukvalno ostao bez rijeci , ne mogu se sjeitit sta smo poslije pricali ali znam da medju nama nikad nista nije bilo :)
(ne)forumas

#983 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by (ne)forumas »

Trebao si reci da ces joj ti biti treca sreca koja ce prekinuti tu zlu kob ;)
Industrialyzer

#984 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Industrialyzer »

(ne)forumas wrote:Trebao si reci da ces joj ti biti treca sreca koja ce prekinuti tu zlu kob ;)

ma tad sam bio mlad ali bas mlad pa sam se isprepadao ziv :mrgreen:
Ridjobrki

#985 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

(ne)forumas wrote:Trebao si reci da ces joj ti biti treca sreca koja ce prekinuti tu zlu kob ;)
Čemu iskušavati sudbinu? :-?
oridjidji

#986 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by oridjidji »

Industrialyzer wrote:Sad sam se sjetio jos jednog svog , nije najgori ali cu ga def. pamtiti. Setamo Vilsom i sjednemo na klupu i ide neka neobavezna prica , i ljeto bilo vruce , haj reko da je poljubim i da idem kuci , prokuhacu.... Kad se ona izmice i pravi neku cudnu facu , kaze ne znam kako ces ovo shvatiti ali moja zadnja dva momka su umrla , tj. jedan je poginuo , jedan umro i mene je jako strah da ponovo imam momka :shock: Tu sam bukvalno ostao bez rijeci , ne mogu se sjeitit sta smo poslije pricali ali znam da medju nama nikad nista nije bilo :)
kobna ova vilsonova :D od sada samo šetam alejom ilidžanskom :D
Aquatic B

#987 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Aquatic B »

Ridjobrki wrote:
Stavio sam 124 na brzo biranje :P
blue_sky

#988 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by blue_sky »

Aquatic B wrote:
Ridjobrki wrote:
Stavio sam 124 na brzo biranje :P
:lol: :lol: :lol: :lol:
PalaSa Marsa

#989 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PalaSa Marsa »

Aquatic B wrote:Nisam baš nalijetao na "bontonWATAFAK hairlijice" :), sve fejl dejtove je uzrokovala viša sila. :D

1. Srednja škola, moja prva ozbiljnija veza. Zima, ona i ja na drugom dejtu. I gazimo onu bljuzgu uz neku skroz opuštenu i veselu priču. Poče priča o horoskopu i kako je vedro vrijeme bilo, tražili smo po nebu horoskopske znakove i nastavili s hodom. Kroz par sekundi ja sam doslovno nestao pored nje, bilo neko začepljenje šahta i ostao otvoren i ja po belaju uletim u isti. Da belaj bude još veći, komad armature/žice je bio u istom i ja sam skoro cijelom dužinom tijela naletio na istu. Vas krvav što bi naš čoek rek'o, ona hitnu zovnu, bolnica, morao ležati tri dana. Kako u svakom zlu ima nekog dobra, ona me posjetila u bolnici sva tri dana i tu smo se još više zbiližili. Hodali 9 mjeseci nakon toga :D

2. Dotična se potrefi par puta na kafici s prijateljicom i tu padne neka neobavezna priča i preko iste saznam da je D zainteresovana za kaficu, što je došlo kao kec na desetku, pošto mi se od samog početka djevojka svidjela u svakom pogledu. Uglavnom, kafica, jedna, druga, treća.. Gotivimo se prafo, postaje to nešto ozbiljnije. Uglavnom, D je imala običaj svake sedmice spremiti jednu poslasticu, što je bilo :thumbup: :thumbup: .
I došao trenutak da se "ljubimo u usta" :mrgreen: i naravno cimera prokuham i ispari u obliku pare iz stana za vikend kako bih svoju dragu počastio selfmejd poslasticom. Sve kul, muzikica, vino spremno, donosim ja kolačić s kikirikijem, i ona naravski isti degustira, a zatim me :kaonikaddotad: pogleda :P :"Jel' ima kikirikija u ovome!?"
Na moj potvrdan odgovor ona panično viknu:"Zovi hitnu!" Ispostavilo se da je alergična na kikiriki i kako može umrijeti od istog.I tako moj kolačić odgodi poslasticu večeri :D. Inače, hodali smo još pola godine a onda sam primjetio da se previše gojim :D

PS: kolač naravno nije propao, dočekao je mog blijedog cimera koji je noć proveo za šankom. :mrgreen:
Hehehehe ma sta je u tom' kikirikiju da izaziva alergije. :lol: :lol: :D
fatamorgana

#990 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fatamorgana »

zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.." :shock:
A da nije možda stio reć da si muškobanjasta? :run:
sandra01

#991 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sandra01 »

fatamorgana wrote:
zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.." :shock:
Nije bolan, vidis da se cojk bio rastuzio :cry:
fatamorgana

#992 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fatamorgana »

sandra01 wrote:
fatamorgana wrote:
Nije bolan, vidis da se cojk bio rastuzio :cry:
Haj' ispričaj tvoje najgore date iskustvo kad dođe kombijem na Hrešu kod mene, 8-)
Kinaski

#993 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

Big Boy wrote:
zovemsecrveni wrote:Meni se desilo da sam na prvom sastanku sa curom, nakon popijene rijetke kafe, dobio jake grčeve u stomaku i zaglavio u WC-u skoro 20 minuta. Kad sam se vratio i sjeo za sto njen komentar je bio: "brz si".
Sreća pa mi se nije previše sviđala...:D
Huh... ovo me je podsjetilo na jednu pricu iz druge ruke. Prica meni jaran... sjedi on u nekom kaficu, neki par sjedi sto pored njega. Lik u neka doba ustaje, odlazi u wc... vraca se nakon izvjesnog vremena i sjedajuci, svojoj ljepsoj polovini, izjavljuje "da samo znas kako sam se dobro... posr'o". :shock:

Navodno je jos pricao o tome sta je sve jeo, o "mirisu", pa i "kolicini" spominjuci "dobru lopatu"... i, ma i ovo je sasvim dovoljno. :cry:

Pitam ja... sta cura na to. Kaze cura... :-)
Jebem ti zivot hhahahahahaahahhahahahahaahha ijaaooooo
sandra01

#994 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sandra01 »

Haj' ispričaj tvoje najgore date iskustvo kad dođe kombijem na Hrešu kod mene, 8-)[/quote]

Ma ,bi ja,ali znas i sam da ce nas izbrisat' nije prvi put. :roll:
Not My Idea

#995 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

presušila tema...
kritichar

#996 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kritichar »

nadoci ce, s kisama
ladyada

#997 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyada »

nije dejt ali et.... putujemo busom iz bosne za svabiju 2 busa su otkazana, jedva se u zenici uguram u bus iz tesnja vec se zabrinula da nema sanse da se vratim nazad .........elem idemo travnik, vakuf , itd.......... bus ko gradski pun i nema mjesta da stanes, vozac kaze samo da dodjemo do plitvica pa ce nas rasporedit .........u kljucu je neki momak iz sanskog mosta usao .....
i nekako se dogura do mene ja sam u medju vremenu dobila mjesto da sjednem, ali kako bus u koju krivinu tako on mene laktom po glavi lupi............. jednom sam popizdila kazem ja njemu da se malo kotrolise ..elem kod bihaca pauza od sat vremena cekamo neki kombi jer nemozemo ovako puni preko granice ......i eto ti njega do mene i pocela neka prica a ja cijelo vrijeme pisem sms poruke i ko ividim ga i ne ......ide mi totalno na nerve , al necu frku da pravim......... kad on da mi kafu plati i itd , ja odbijem kazem mu da sam vec platila ....otkaci se , vracamo se u bus kad ono ce on meni vidi imamo isti mobilni i vadi mobilni iz dzepa ....
opet ja ga se otarasim , na plitvicama se rasporedimo ali posto u istom smjeru ptujemo opet smo u istom busu 3 puta mjenja mjesto dok nije sjeo ispred mene da moze dobacivat ........fala bogu zaspa nakon nekog vremena.....kad se probudio poce da trazi nesto pa poce da vristi da sam mu mobilni ukrala :shock: :shock: sav bus gleda u mene frka trka svi traze mobilni, ja se izgubila cuj niko mi nece vjerovat da nisam ukrala cjelo vrijeme hoda okolo................ kad ono mu mobilni ispao iz dzepa , otkotrljo se pod sjediste ispred .........kad ono u minhenu ce ti et ako sam ti se svidio imas broj nazovi i daje ceduljicu sa brojem :shock: :shock: :shock:
LOVEABLE

#998 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by LOVEABLE »

ladyada wrote:nije dejt ali et.... putujemo busom iz bosne za svabiju 2 busa su otkazana, jedva se u zenici uguram u bus iz tesnja vec se zabrinula da nema sanse da se vratim nazad .........elem idemo travnik, vakuf , itd.......... bus ko gradski pun i nema mjesta da stanes, vozac kaze samo da dodjemo do plitvica pa ce nas rasporedit .........u kljucu je neki momak iz sanskog mosta usao .....
i nekako se dogura do mene ja sam u medju vremenu dobila mjesto da sjednem, ali kako bus u koju krivinu tako on mene laktom po glavi lupi............. jednom sam popizdila kazem ja njemu da se malo kotrolise ..elem kod bihaca pauza od sat vremena cekamo neki kombi jer nemozemo ovako puni preko granice ......i eto ti njega do mene i pocela neka prica a ja cijelo vrijeme pisem sms poruke i ko ividim ga i ne ......ide mi totalno na nerve , al necu frku da pravim......... kad on da mi kafu plati i itd , ja odbijem kazem mu da sam vec platila ....otkaci se , vracamo se u bus kad ono ce on meni vidi imamo isti mobilni i vadi mobilni iz dzepa ....
opet ja ga se otarasim , na plitvicama se rasporedimo ali posto u istom smjeru ptujemo opet smo u istom busu 3 puta mjenja mjesto dok nije sjeo ispred mene da moze dobacivat ........fala bogu zaspa nakon nekog vremena.....kad se probudio poce da trazi nesto pa poce da vristi da sam mu mobilni ukrala :shock: :shock: sav bus gleda u mene frka trka svi traze mobilni, ja se izgubila cuj niko mi nece vjerovat da nisam ukrala cjelo vrijeme hoda okolo................ kad ono mu mobilni ispao iz dzepa , otkotrljo se pod sjediste ispred .........kad ono u minhenu ce ti et ako sam ti se svidio imas broj nazovi i daje ceduljicu sa brojem :shock: :shock: :shock:

divan pocetak jedne savrsene veze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zelena Carapa

#999 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zelena Carapa »

Nazva li ga bona? :D Sta je bilo dalje? :D :D
ladyada

#1000 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyada »

Zelena Carapa wrote:Nazva li ga bona? :D Sta je bilo dalje? :D :D
:lol: :lol: :lol: zguzvala onu cedulju sa apetitom , cuj ukrala mu mobilni ni do danas ne mogu sebi doci ........ :!: :?: mogao je naci bolju foru da mi se nabacuje ili da mu dam broj .........
Post Reply