McDonalds
- Zox
#976 Re: McDonalds
Da vam ne govorim koliko su mi puta narucili jedan hamburger u labli nekog drugog. nikad to nije bilo problem.
- karanana
#978 Re: McDonalds
odlican video. znaci ako jedem ovaj pomfrit ni ja se necu mijenjati. ne samo da sluze dobru hranu nego nam nude i vjecno trazenu fontanu mladosti.CASUALE wrote:Normalno da se moze i posle godinu dana onaj pomfrit ne mjenja oblikmalinamala wrote:Bože da mi je neko pričao ne bih vjerovala da svojim očima nisam vidjela onoliki red ispred MC-a
Nema nama pomoći!
A kakav je kvaitet hrane i koliko je ona cool, pročitajte i pogledajte, link je ispod
Može se konzumirati i nakon šest mjeseci, navalite jet seteri:)
http://www.huffingtonpost.com/2010/11/0 ... ml#s155975
bravo micky d's.
- black
#980 Re: McDonalds
koliko sam ja king kong toliko je big mac - big, za ono je grehota dati pare, ukus na nivou mokrog kartona, obicni hamburger k'o tops, mozes ga pojesti dok dodjes do izlaza
vise vrijede tri cevapa od onog, cijene ni sa cim opravdane ali eto sta mi znamo sta je "urbana" hrana

-
zonbirile
#981 Re: McDonalds
---------------------black wrote:koliko sam ja king kong toliko je big mac - big, za ono je grehota dati pare, ukus na nivou mokrog kartona, obicni hamburger k'o tops, mozes ga pojesti dok dodjes do izlazavise vrijede tri cevapa od onog, cijene ni sa cim opravdane ali eto sta mi znamo sta je "urbana" hrana
![]()
što im otkrivaš tajnu,značenja big
- black
#982 Re: McDonalds
zonbirile wrote: što im otkrivaš tajnu,značenja big
- cappy_tempo
#983 Re: McDonalds
nije mcd al hrana je
. Jel fan poceo raditi?
-
GOLFER
#984 Re: McDonalds
Jeste i fino radicappy_tempo wrote:nije mcd al hrana je. Jel fan poceo raditi?
- Attitude
#985 Re: McDonalds
fan ferhatovic???GOLFER wrote:Jeste i fino radicappy_tempo wrote:nije mcd al hrana je. Jel fan poceo raditi?
cijene su ostale iste
uuuu moram otic
damn na temi o MD saznam za fan
- Troll_Happens
#986 Re: McDonalds
Qler wrote:Op3r4t0r wrote:Nisi vidio zato sto izgleda nigdje nisi ni bio jer da jesi bio bi svjestan kakvu si glupost izvalioJedan001 wrote:
koji ces onda q.. u mcd ako ne jedes krastavice pravi hamburger sam kuci bez iste..
svugdje u svijetu se sluzi hamburger sa istim i nigdje nisam vidio da neko dodje na salter i kaze ja bih bez majoneze ja bih bez kecapa ja bi bez ovog ja bi bez onog.. U grillovima tipa tale i slicno da ali u McD ne.
ovde sve neki razbiraci... da se nema jeli bi i dzon od cipele....
ko nije nikad bio gladan zna samo tako srati..
Ja prvi izuzev McChickena (on mi pase onakakav kakav je) sve uzimam onako kako se meni svidja jer ne volim ni luk ni paradajz ni krastavce, big mac plain, hamburger takodje (idi trci na google pa trazi sta to znaci), kod ovog posljednjeg sto sam jeo neki dan Grand Royal sam trazio samo sa mesom, sirom i salatom, odnosno bez paradajza, luka, krastavaca i kecap sose, ako ne svaki drugi, onda sigurno svaki treci covjek trazi da mu se iz standardnog jela nesto promjeni
Jedan001, ti fino idi i narucuj sebi sta hoces, ja jedem ono sto volim, i nemoj se ofirati da niko ne trazi hambas kakav voli. To sto ti, ili nisi nikad bio u McDonald's-u ili nisi znao strani jezik pa da kazes sta volis, to je druga prica. I bio sam gladan, i to sam prosao, i hvala Bogu, sad sebi mogu priustiti da izvoljevam
Mani se covjece
- AmADin_gospo
#987 Re: McDonalds
udružili se pomodorino i fan, prave organizovanu konkurenciju McD-u

-
Mr Hiccup
#988 Re: McDonalds
ne upratih je li neko napisao, ali sinoc mi drug govori da su cijene po mnogim fastfoodovima i cevabdzinicama pali...
npr. desetka kod mrkve je 6, kod zelje 5, pileci sendvic u pingvinu sa 4 na 3 markice i tako dalje... neka neka, i treba tako
npr. desetka kod mrkve je 6, kod zelje 5, pileci sendvic u pingvinu sa 4 na 3 markice i tako dalje... neka neka, i treba tako
- Dupli_skalp
#989 Re: McDonalds
ovo jednostavno nije tačno. jučer jeo i platio standardnih 6km desetku.Mr Hiccup wrote:ne upratih je li neko napisao, ali sinoc mi drug govori da su cijene po mnogim fastfoodovima i cevabdzinicama pali...
- tech10
#990 Re: McDonalds
Ko o cemu, ona o hapi.♥ Julianna ♥ wrote:Jel to imaju kHlepe u MeHkDolaNDcu?![]()
![]()
-
Gray
#991 Re: McDonalds
Mr Hiccup wrote:ne upratih je li neko napisao, ali sinoc mi drug govori da su cijene po mnogim fastfoodovima i cevabdzinicama pali...
Super, koliko se sejćam prošle godine je bilo po 7 KM u Mrkvi, Želji. Zbog toga, između ostalog, nisam više ni jeo ćevape u Sarajevu, neko kada mi dođe napravim izlet pa odem npr. u Travnik kod Harija.
-
clarion_
#992 Re: McDonalds
Danas bio, "odradio Big Mac Menu, tj. Big MAC, Cola 0.5l puna leda (preporučujem 0.25l) i veliki pomfrit ako se moze zvati "velikim". eh da bih se najeo ipak sam morao po jos jedan Big Mac i sve ukupno 7.90+4.8=12.70KM, toliko za mene da se najedem. Ja sam zadovoljan, ipak je to McD a zamislite danas nije bilo kečapa, ko da je kiosk fast food jbte, ali ostali namazi su pokrili. prostor mi je prejak i to ga najvise izvlači a što se tiče gužve, nije velika i brz ose dodje na red
-
zonbirile
#993 Re: McDonalds
---------------------------------------------------------clarion_ wrote:Danas bio, "odradio Big Mac Menu, tj. Big MAC, Cola 0.5l puna leda (preporučujem 0.25l) i veliki pomfrit ako se moze zvati "velikim". eh da bih se najeo ipak sam morao po jos jedan Big Mac i sve ukupno 7.90+4.8=12.70KM, toliko za mene da se najedem. Ja sam zadovoljan, ipak je to McD a zamislite danas nije bilo kečapa, ko da je kiosk fast food jbte, ali ostali namazi su pokrili. prostor mi je prejak i to ga najvise izvlači a što se tiče gužve, nije velika i brz ose dodje na red
mašala vidim ješan si ,odeš u food office i jedeš dok te ne iznesu 9KM,student 8KM.
-
clarion_
#994 Re: McDonalds
bio sam u office-u i svakako da cu prije otici nego u McD al et da covjek proba...zonbirile wrote:---------------------------------------------------------clarion_ wrote:Danas bio, "odradio Big Mac Menu, tj. Big MAC, Cola 0.5l puna leda (preporučujem 0.25l) i veliki pomfrit ako se moze zvati "velikim". eh da bih se najeo ipak sam morao po jos jedan Big Mac i sve ukupno 7.90+4.8=12.70KM, toliko za mene da se najedem. Ja sam zadovoljan, ipak je to McD a zamislite danas nije bilo kečapa, ko da je kiosk fast food jbte, ali ostali namazi su pokrili. prostor mi je prejak i to ga najvise izvlači a što se tiče gužve, nije velika i brz ose dodje na red
mašala vidim ješan si ,odeš u food office i jedeš dok te ne iznesu 9KM,student 8KM.
da budem jasniji, u food office-u uzmes piletinu sa sosom 4 vrste sira, peceni krompir, brdo salate, brdo sokova, slatka ako ima i dobro je i naravno ako su oči baš gladne naručiš i jednu manju pizzu pa nek ide sve u pm
-
Bitte_Halt_ja_ja
#995 Re: McDonalds
odes u FO i dobijes za 9km brdo neukusne hrane.
-
Mr. Brightside
#996 Re: McDonalds
malo pomfrita u velikoj porciji? 
- karanana
#997 Re: McDonalds
znaci vec najmanje dva dana nemaju ketchupa? sramota. odmah korporacija treba to da zna.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#998 Re: McDonalds
e nek je big mac ukusanBitte_Halt_ja_ja wrote:odes u FO i dobijes za 9km brdo neukusne hrane.
-
zaritisinebrute
#999 Re: McDonalds
a sto volim kada pocnu da reklamiraju ostale "fast food-ove" u ovoj temi i to svaki put kada neko kaze da se nije mogao najesti 
- GAU8
#1000 Re: McDonalds
Sta, nema ketchup-a.karanana wrote:znaci vec najmanje dva dana nemaju ketchupa? sramota. odmah korporacija treba to da zna.
Kakvi su to standardi
Valjda nece nestat BigMac-a