ČikaJosip wrote:http://www.rdv.ba/portal/sports/news/?id=949
Ja tog penala ne vidim. Ne znam kako neki forumaši spominju ruku i vako-nako. Očito je da penala nema.
Kako smijesan penal covjece
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ja tog penala ne vidim. Ne znam kako neki forumaši spominju ruku i vako-nako. Očito je da penala nema.
Baudelaire wrote:Ja mislim da kažnjavanje klubova ne bi toliko pomoglo. Suspenzija stadiona u određenoj mjeri, ali samo dok se izgrednici ponovo ne vrate na stadion. Puno bi učinkovitije bilo da pendrek tim pojedincima porazgovara sa bubrezima, pa će drugi put bubrezi umjesto glave misliti šta se može i smije, a šta ne smije pjevati i raditi.

pa u tome i jest problem, sto ce zeljo sutra u gostima negdje biti duplo bolja ekipa i izgubit, cuj sta sad... treba se spustit na nivo manjih ekipa i klepnut usima, zadovoljit se sa 1:0 kuci... to nije sport, bolje i izgubit nego na g...ove dobit bod. druga stvar kad izadjemo u evropu cudimo se kako nam sudija nista ne svira kuci, jos svira protiv nas... sve je to odraz ove nakaradne lige koja nicemu ne sluzi. jedino sto je "dobro" kad nasi timovi igraju u evropi sto bude puno golova pa se ima sta vidjet.jufka developer wrote:vs84sa wrote:samo jos nesto, navijac sam zelje al ono nije vidilo penala, trebali smo posteno izgubit i cao... sto opet ove fasiste ne opravdava jer su izbaceni jos na poluvremenu...
pa nije Amar svirao penal, nego sudija![]()
![]()
pricate bogami ko da neko sa zapada diriguje sudiji... mojne suplje ba, ono bi se sudilo svakom domacinu i sta sad
e nek onaj u lukavici nije smijesanKPNCTNJAH wrote:I tako se zatvori jos jedna tema o Premijer ligi BiH... dodje jedan lik da pise gluposti i da provocira i onda mu 20 drugih forumasa mora odgovoriti... djaba svi dokazi on nece promijeniti misljenje, tako da trosite vrijeme bezveze... nego onaj penal na Grbavici jea neki navijac Zeljeznicara napisa ranije da je onaj u Lukavici smijesan
čoksa08 wrote:e nek onaj u lukavici nije smijesanKPNCTNJAH wrote:I tako se zatvori jos jedna tema o Premijer ligi BiH... dodje jedan lik da pise gluposti i da provocira i onda mu 20 drugih forumasa mora odgovoriti... djaba svi dokazi on nece promijeniti misljenje, tako da trosite vrijeme bezveze... nego onaj penal na Grbavici jea neki navijac Zeljeznicara napisa ranije da je onaj u Lukavici smijesan
jel se fino vidi, ne vidi se nista na onom snimku. jedino ako si bio na sjeveru sinoc pa mozes nesto da pricas. ovako samo baljezgas. ne vidi se da li je bilo povlacenje ili ne. tako da niko ko je vidio snimak nema pravo da kaze da je bio ili nije bio penalDialer wrote:čoksa08 wrote:e nek onaj u lukavici nije smijesanKPNCTNJAH wrote:I tako se zatvori jos jedna tema o Premijer ligi BiH... dodje jedan lik da pise gluposti i da provocira i onda mu 20 drugih forumasa mora odgovoriti... djaba svi dokazi on nece promijeniti misljenje, tako da trosite vrijeme bezveze... nego onaj penal na Grbavici jea neki navijac Zeljeznicara napisa ranije da je onaj u Lukavici smijesan
Zasto je smijesan? Da znas fudbal znao bi, vako pojma nemas. plus nije utico na rezultat i to. Aj sad smijesni vozdra!
naravno da se zna, evo ti jos jedan primjer. i jos se nesto cudislider wrote:Mene uopste ne cudi ovaj penal na grbavici, jedino mi je cudno sto jos jedan nije sviran
Zna se ko su i kako dobijaju utakmice
Tebe su dobro izgleda degeničili u mladostiLSD wrote:Nek mi neko kaže šta treba da radi policija jedne države (u ovom slucaju države BiH), kada sluša otvoreno navijanje i pjesme protiv svoje države, velicanje poglavnika Pavelića i njegovih historijskih ambicija u kojime je "Sarajevo ispod Trebevića varoš Pavelića ili Jure Francetića" i slicni songovi , jasno i glasno yebavanja (pardon sexualno ophođenje) sa glavnim gradom države itd itd....ovo nisu bezazlene seoske doskočice...ove pjesme imaju svoje "stoljetni" historijat", svaki text ima svoj smisao i genezu dugo slagane mržnje prema sopstvenoj državi i težnju za otcijepljenjem od iste....dođu raspojasani momci iz Zap.Mostara i opletu po tim pjesmicama ko svi sretni, ko da su na svadbi....možda su navijaci oguglali, ali je murija pokazala da oni nije pa ih odrala od batina....pa ne može više...šupci znaju da im murija cuva guzove na utakmicu, pa ko biva Hajmo sad o Paveliću i Francetiću...e neces vise, majcin sine...zato je sinoc bilo po bubrezima, drugim rijecima : Cuvat cu ja tebi guzove od ostalih, ali cu te zato ja i polomiti.
Nisam ljubitelj nasilja ,ali sinoc je imalo svoje opravdanje.