Ovaj sad sto je trenutno u prodaji, je kvalitetan sto se materijala tice, ali ovaj grb i nacin na koji je usiven je malo je reci diskutabilan. Ako je vec zvanicni fan shop, onda nek se prodaju oni dresovi koje i igraci nose, jer nesto sumnjam da ce onakve dresove nosit, pa ni na treningu
FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Deriguz
#976 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Macronov je strasan, jest lijepljen grb, al sta cemo sad
Ovaj sad sto je trenutno u prodaji, je kvalitetan sto se materijala tice, ali ovaj grb i nacin na koji je usiven je malo je reci diskutabilan. Ako je vec zvanicni fan shop, onda nek se prodaju oni dresovi koje i igraci nose, jer nesto sumnjam da ce onakve dresove nosit, pa ni na treningu
- ultima_palabra
#977 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ma pazi, jeste smiješna ta priča o bojkotu... kao da se dresovi organizovano kupuju
Ako neko vidi vrijednost u nečemu, kupiće... ako ne vidi neće i to je to. Da ima likova kojima je žao dati bilo šta za klub, ima.
Ali mislim da treba kritikovati ako ima mjesta kritici... ja Amara (i Cviku
) nikad nisam kritikovao, to mi možeš i ti posvjedočiti. Ali Dželu, Bukija, Žuju treba kritikovati jer su paraziti. Marketing i fan shopovi ne funkcionišu na principu "daj 90 KM i šuti", znaš i sam da je te pare jebeno zaraditi na ovom vaktu.
Pa jebote, oni u fan shopu imaju hrpu majica S i XXL veličine, a L i XL ni jednu jedinu
Zašto, zato što su naručivali isti broj majica svih veličina i sad neće da naruče još dok ne prodaju ove ekstremne veličine
Zar to nije amaterizam?
Svi odavno govorimo da mora više od jednog čovjeka da radi svoj posao da bi klub krenuo malo jače naprijed u svakom smislu.
Ali mislim da treba kritikovati ako ima mjesta kritici... ja Amara (i Cviku
Pa jebote, oni u fan shopu imaju hrpu majica S i XXL veličine, a L i XL ni jednu jedinu
Svi odavno govorimo da mora više od jednog čovjeka da radi svoj posao da bi klub krenuo malo jače naprijed u svakom smislu.
- Šibicar
#978 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Problem je u tome što pojedinci(bojkotaši i kompanija)hoće da mi imamo organizaciju kluba k'o Real,Milan,UTD i drugi evropski popularni klubovi,a dolazimo iz šibicarske okoline gdje je jako teško naći jednog čovjeka kojem glavni interes nije napuniti svoje džepove i zdušiti,a ne naći grupu od,lupam,10 takvih i uvezati ih u jednu cjelinu koja funkcioniše na tom principu podizanja kluba na jedan viši nivo.Amar definitivno svojim radom i trudom odskače od ostatka ljudi u klubu i to ne samo našem,nego svih klubova u ligi,a to je teško pratiti ostatku klupskih uposlenika koji u odnosu na njega izgledaju k'o da ništa ne rade,a moje mišljenje je da i nisu daleko od toga,bar ovi koji se najviše promovišu po TV-u.Jebiga,nije jednoumlje i svako ima pravo da misli kako hoće i ne moramo se svi u svemu slagati,ali se isto tako ne moramo krviti po forumima zbog tih stvari.
EDIT:Evo ultima i ja npr. razmišljamo na sličan način,samo smo to drugačije obrazložili.
EDIT:Evo ultima i ja npr. razmišljamo na sličan način,samo smo to drugačije obrazložili.
- UnKnownBA
#979 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Imam jarana u Sloveniji, koji ima Slovenacki pasoš, rekao sam mu da kupi kartu i poslao sam mu pare za kartu! Sta sad kazete!? Imam kartu, jer mi je on poslao, ali ne mogu uci na stadion, ali ce makar biti koji Slovenac manje na stadionu! Jesam li opet los covijek!? Željezničar. do groba pa i poslije toga!
TREBAMO SVI KUPITI KARTE, pa ih baciti, neka samo Manijaci (The Maniacs) ostanu na stadionu, bas u inat svoj diskriminaciji!
Koliko god Slovenci pokusavaju da budu pametniji od nas, mi smo ipak uvijek korak ispred njih! Pa neka kazu opet, MI SMO MARIBOR! ( Kao Zlatko Zahovic sto kaze ), Za ovakve klubove (Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk, Žečkeznićar, Sarajevo itd.) mogu doci ljudi iz svih dijelova planete, mislim da za NK Maribor mogu doci ljudi samo iz Maribora (Turn the page)!
rajvoSa buraz!
TREBAMO SVI KUPITI KARTE, pa ih baciti, neka samo Manijaci (The Maniacs) ostanu na stadionu, bas u inat svoj diskriminaciji!
Koliko god Slovenci pokusavaju da budu pametniji od nas, mi smo ipak uvijek korak ispred njih! Pa neka kazu opet, MI SMO MARIBOR! ( Kao Zlatko Zahovic sto kaze ), Za ovakve klubove (Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk, Žečkeznićar, Sarajevo itd.) mogu doci ljudi iz svih dijelova planete, mislim da za NK Maribor mogu doci ljudi samo iz Maribora (Turn the page)!
rajvoSa buraz!
- shake69
#980 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nije lose ni to, ali mene vise zanima da se neko javi iz Slove i kaze, ako zna, kupuju li nasi ljudi karte, koliko ih dolazi na utakmicu? Sjecam se na moru prije par godina, ti nasi nece ni da pricaju bosanski, kao mi smo Slovenci,UnKnownBA wrote:Imam jarana u Sloveniji, koji ima Slovenacki pasoš, rekao sam mu da kupi kartu i poslao sam mu pare za kartu! Sta sad kazete!? Imam kartu, jer mi je on poslao, ali ne mogu uci na stadion, ali ce makar biti koji Slovenac manje na stadionu! Jesam li opet los covijek!? Željezničar. do groba pa i poslije toga!
rajvoSa buraz!
- rossoner
#981 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Malo ste pretjerali s napadima. Ne mozete vi preko foruma znati ko kupuje a ko ne kupuje dresove. Sto se mene tice, ja sam samo rekao da ne treba niko kupovati ovaj krpljeni dres od 90 dok ne dodju originalni dresovi u FAN Shop. A vi odmah spremili drvlje i kamenje. Prava smo "uvala borova".
edit: ovo vrijedi 90 KM
edit: ovo vrijedi 90 KM
-
Chuckie
#982 FK Željezničar - Evropske utakmice
U fan shopu uvijek dodju dresovi na koje se kasnije zakrpe grbovi i takve majice se u svakom shopu na svijetu zovu replike, jer to i jesu, dok na majicama u kojima igraju igraci proizvodjac opreme radi logo, to je valjda jasno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ganjeta
#983 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Juče sa m sjedio sa jednim drugom kojem je jedan Slovenac sa našim porijeklom uspio da kupi 4. karte za istok. Znači samo se treba malo potruditi i moguće je vrlo lako doći do ulaznice.
Moja procjena: 1000 ljudi do jaja ludih i ima da gori Maribor
.
Moja procjena: 1000 ljudi do jaja ludih i ima da gori Maribor
-
lajk
#984 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Meni je toliki merak otic u fan shop i kupit sebi razne stvari do sad imam jako lijepu kolekciju 2 dux-a,6 majica,sal,i razne djidje volim svog Želju i nije mi zao potrosit ustedjevinu 
- ganjeta
- M10A4EVER
#986 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Jel' samo ja vidim strasne rupe po Mariborovoj odbrani, ili...? 
- ganjeta
#987 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Imaju rupa u odbarni samo tako, takođe imaju i strašne šutere. Opet gol sa distance i to iz slobodnjaka ga zavuče.
-
LSD
#988 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Koliko vidim ovdje samo Maribor igra, stoperi im izašli na centar i onako kolektivno su potisnuli i zabili protivnika duboko u njegovu polovicu, igra se na polovici Gorice, a ovi mogu samo neku kontru složiti eventualno jer nemaju apsolutno nikakve igre ni kombinatorike....evo i penal promašiše
Maribor mnogo bolja ekipa, to je ocito.
Maribor mnogo bolja ekipa, to je ocito.
- ganjeta
#989 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
S tim da Gorica kad god priđe golu napravi neku šansu. To me iskreno raduje
.
-
LSD
#990 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nece njima Amar dati ovoliko slobode, da im se veznjaci komforno osjecaju i dijele lopte na sve strane... to treba odmah sjeci u zacetku, ne dozvoliti da nam se nametnu i natovare na kosti...ali se mora zato trcati ko lud... joj Nyema gdje sad ode
sunce ti kalajisano
- JThomas
#991 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
kerlu na zadnjeg veznog! 
-
LSD
#992 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ma Svraka i Zola ce im razbiti vezu, aBd....a može i to što kažeš = i Kerlu na DM-a, trojicu staviti u taj blok ispred zadnje linije, razyebati im pas igru i odigrati cisto na rezultat...prijetiti iz drugog plana, jer ovi vole izaci i onako čoporativno napasti ,a to uvijek ostavlja lufta pozadi....može im zabiti gol sigurno....pa ovi metilji iz Gorice su imali 2-3 šanse vec u prvom pol. da im zabiju.JThomas wrote:kerlu na zadnjeg veznog!
- JThomas
#993 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
ne treba se sekirati, ima ko o tome razmišlja.
- JThomas
#994 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
.
Last edited by JThomas on 14/07/2012 19:26, edited 1 time in total.
- nermin.padez
#995 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Mislim da su male sanse Zelja u dvomecu. Gdje se revans igra je l' na Kosevu8-)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
-
LSD
#996 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Revanš na koševu....ma ovaj Mezga, mazga kako vec - glavi igrac Maribora, opasan mamojebac
uz njega i onaj crni špic Tavarnes...nebi trebalo izlagati Vasilića ovom mecu, bojim se za njegovu kičmu...ne može on pratiti ni citati one njhove driblinge i poteze, nema motorike za toga jbg.
- nermin.padez
#997 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Proci cete kao Borac iz BL. Slovenci su kvalitetniji, Partizan ih je jedva prosao onda kad su ugrali...
-
LSD
#998 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
A to cemo tek da vidimonermin.padez wrote:Proci cete kao Borac iz BL. Slovenci su kvalitetniji, Partizan ih je jedva prosao onda kad su ugrali...
-
Iker C
#999 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Dabogda ti Zvezda prošla kao Borac tj.ispala od nenosioca. U našem slučaju je Maribor nosioc a samim tim i favorit u ovom dvomeču.nermin.padez wrote:Proci cete kao Borac iz BL. Slovenci su kvalitetniji, Partizan ih je jedva prosao onda kad su ugrali...
- JThomas
#1000 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
opet čerga na forumu...