Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
fixer

#976 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Navijacima Barcelone preporucujem Violetine maramice uz poruku da je domace ipak najbolje.
mrtva kokoš

#977 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by mrtva kokoš »

Splinter wrote:
Better Man wrote:
Splinter wrote:dobro izgubljen je kup smrada, nista strasno...
Da je pobijedila Barca rekao bi da je to najvazniji trofej. Bas te jadni, vi navijaci Barcelone!
jadan si ti , ko da su ih pobjedili u londonu pa ti drago... :-) :-)
procitaj jedan od mojih postova na ovoj ili na temi barcelone, pa ces da vidis ko je jadan.. kako te nije sramota
napamet pricati. puuu

sad si me toliko iznervirao da ga idem traziti... :x
Splinter wrote:
a nadam se pobjedi odnosno prolazu u finale LS i osiguranju titule, kup smrada mogu dati madridu... :mrgreen:
evo ti post od prije par dana a sad idi na podforum najruznije ekipe na svijetu...
ne razumijes se ti u ovo idi prati skvoš. real je zasluzeno pobjedio, a ovo je samo moj stav o pomenutom trofeju.
ne kazem da ne bih volio da je barca pobjedila, ali kazem da mi ovaj poraz uopste tesko ne pada...
north

#978 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by north »

Kako će ih tek nakon ovoga Murinjo nabrijati za polufinale, letiće po terenu, očekujem reprizu ovoga u smislu vatre na terenu......za rezultat ćemo vidjeti, po meni 50-50 šanse......

Biće pravi dernek :dance: ......gdje se igra prva utakmica?
gate

#979 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by gate »

north wrote:Kako će ih tek nakon ovoga Murinjo nabrijati za polufinale, letiće po terenu, očekujem reprizu ovoga u smislu vatre na terenu......za rezultat ćemo vidjeti, po meni 50-50 šanse......

U Španiji :lol:
fixer

#980 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Ima li neko da postavi sliku Barceloninih navijaca
mrtva kokoš

#981 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by mrtva kokoš »

fixer wrote:Navijacima Barcelone preporucujem Violetine maramice uz poruku da je domace ipak najbolje.
navijaci barcelone nisu metroseksualci njima to ne treba za razliku od nekih :wink:
gate

#982 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by gate »

Ovo je Iker uzeo
north

#983 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by north »

gate wrote:
north wrote:Kako će ih tek nakon ovoga Murinjo nabrijati za polufinale, letiće po terenu, očekujem reprizu ovoga u smislu vatre na terenu......za rezultat ćemo vidjeti, po meni 50-50 šanse......

Grohotom se smijem, grohotom....
1pajdo
Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE

#984 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 1pajdo »

karbofix wrote:zipa ovo:

Trenutno korisnika/ca: Anonimac, BadBoy, Better Man, bosnovizija, cikavelja, Dialer, dzemmo, Ellinor, Fitovac, Full_Force_86, Impavidus, JohnnyS, karbofix, ledeni_caj, leet, leo karan, lerdi, los merengues, north, Quark_m, sinkaspud, smijesni_ste, vnm, Whitesnake, zlaataan i 66 gostiju.

:mrgreen:

ono, spektakularna nogometna predstava. uživao sam kao neutralni navijač (man uniteda, inače) i veselim se finalu mufc vs. real/barca da vidim kako će ih kulturno satrt. :)
A Schalke?

Samo ih potcjenite.:wink:
gate

#985 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by gate »

north wrote:
gate wrote:

Grohotom se smijem, grohotom....
izvini,pozdrav
mrtva kokoš

#986 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by mrtva kokoš »

Rauber wrote:Nema sta, veceras Barca nije bila na svom nivou, pogotovo prvo poluvrijeme.
Real igrao jako prgavo, Arbeloa,Pepe,Carvalho Khedira.... isli samo na zglobove igraca Barcelone, tacno nisu birali sredstva kad je trebalo Barcelonu zaustaviti u napadu.
brate moj to je jedini nacin ovo zaustaviti, smrad ne bira sredstva ni pod koju cijenu...
fixer

#987 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Splinter wrote:
fixer wrote:Navijacima Barcelone preporucujem Violetine maramice uz poruku da je domace ipak najbolje.
navijaci barcelone nisu metroseksualci njima to ne treba za razliku od nekih :wink:
Navijacima Barcelone sad treba samo topli zagrljaj. Ima li dje Krojfa da se javlja? Ima li upute sta sada da se radi u ovim teskim vremenima? :)
ExNihilo

#988 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ExNihilo »

Sad ce Krojf jednu kolumnu napisat..o tome kako je "lovac na trofeje" dosao do jos jednog trofeja :lol: :lol:
Baltazar_khan

#989 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Baltazar_khan »

fixer wrote:
Splinter wrote:
Navijacima Barcelone sad treba samo topli zagrljaj. Ima li dje Krojfa da se javlja? Ima li upute sta sada da se radi u ovim teskim vremenima? :)
zbog čega teškim vremenima? imaju titulu u džepu, ne razumijem zbog čega su teška vremena. valjda ima veću vrijednost titula prvaka od kupa :roll:
Bosanski_kralj

#990 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Bosanski_kralj »

1pajdo wrote:

Trenutno korisnika/ca: Anonimac, BadBoy, Better Man, bosnovizija, cikavelja, Dialer, dzemmo, Ellinor, Fitovac, Full_Force_86, Impavidus, JohnnyS, karbofix, ledeni_caj, leet, leo karan, lerdi, los merengues, north, Quark_m, sinkaspud, smijesni_ste, vnm, Whitesnake, zlaataan i 66 gostiju.

ono, spektakularna nogometna predstava. uživao sam kao neutralni navijač (man uniteda, inače) i veselim se finalu mufc vs. real/barca da vidim kako će ih kulturno satrt. :)
A Schalke?

Bilo bi idealno da Šalke osvoji LP, mada bih ja bio zadovoljan i sa izbacivanjem ManU. :D
hau jes no

#991 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by hau jes no »

kontam jimmy jump uletio na kraju kad ono golman barce u 16-ercu reala :D
fixer

#992 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Teska brate, jer u prvom poluvremenu nemat pokusaja, a kamoli suta na gol Reala, a biti najbolja ekipa svih vremena :)
1pajdo
Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE

#993 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 1pajdo »

Bosanski_kralj wrote:
1pajdo wrote:

A Schalke?

Bilo bi idealno da Šalke osvoji LP, mada bih ja bio zadovoljan i sa izbacivanjem ManU. :D
To je to. :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#994 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Chmoljo »

fixer wrote:Teska brate, jer u prvom poluvremenu nemat pokusaja, a kamoli suta na gol Reala, a biti najbolja ekipa svih vremena :)
cijelo poluvrijeme... :roll: nedo Bog da je bilo 2-0... da nisam gledo tekmu, konto bih da se Barca nije vidjela na terenu po komentarima... :-)
shillen

#995 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by shillen »

sad samo cekam da neko od realovaca izjavi da je ovaj real najbolja ekipa trenutno na svijeti :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#996 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Chmoljo »

Dialer wrote:
Lud i ponosan wrote:
Dialer wrote:
Smijesno. Dovoljno govori da je branio Rastaman :D :D , Keita, Puyol klupa itd. Al dobra tekma
Aj' ne seri!
Govno si sam po sebi
o da, ja navijam za Barcu, pa sad zamislite u kakvom sam raspoloženju da lupam banove :mrgreen:

hajd se skulirajte :roll: nemam namjeru dežurati ovdje
:roll:
bosnovizija

#997 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by bosnovizija »

Poslije duplog pasa Marcela i Di Marije, Argentinac je prošao po lijevoj strani, uputio centaršut, a Ronaldo sa nekih pet-šest metara iskosa glavom šalje loptu pod prečku Pintovog gola.

U drugom produžetku nije se desilo ništa značajno, osim dobre prilike Ronalda i crvenog kartona Di Marije. Tako je Real došao do 18. trofeja Kupa Kralja, dok je Barcelona ostala na brojci 25.

Copa del Rey, finale:

Barcelona - Real Madrid 0:1 (Ronaldo 102')

Barcelona: Pinto, Alves, Mascherano, Pique, Adriano, Xavi, Busquets (od 108' Keita), Iniesta, Pedro, Messi, Villa (od 106' Afellay).

Real: Casillas, Arbeola, Ramos, Carvalho (od 120' Garay), Marcelo, Khedira (od 104' Granero), Pepe, Alonso, Ozil (od 70' Adebayor), Di Maria, Ronaldo
Žuti kartoni: Pedro, Messi, Adriano (Barcelona), Pepe, Alonso, Adebayor, Di Maria (Real)Crveni karton: Di Maria (Real Madrid)
Izvor: SportSport.ba
Zapisano traje!
just principe

#998 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by just principe »

Zasluzena pobjeda Reala bili su bolji vecinu tekme imali bolje sanse, vise zeljeli pobjedu, a i Mou je presudan faktor bio u ovom finalu..Postavio je taktiku boli glava, svaka mu cast, zahvaljujuci njemu Real poslije 1993 uzima kup kralja.. Av sad Real slavi da im ovo u glavu ne udari pa ne prime ponovo porciju i to u polufinalu LP..

znaci TO BE CONTINUED :dance: :dance:
missko

#999 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by missko »

Meni samo zao Shakire a sve ostalo je kao iz filma em u produzetcima em CR da pokaze da im moze zabit 2 put zaredom, ma perverzija zato je cekao na kasne sate da djeca zaspu. :razz: :D
Dialer

#1000 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Dialer »

Chmoljo wrote:
o da, ja navijam za Barcu, pa sad zamislite u kakvom sam raspoloženju da lupam banove :mrgreen:

hajd se skulirajte :roll: nemam namjeru dežurati ovdje
:roll:
Normala.no hard feelings :D :D
Locked