Dino Merlin 2011

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
dezurni_ucenik

#976 Re: Dino Merlin 2011

Post by dezurni_ucenik »

Harrre wrote:
CVIKERASH wrote:ajd sto mu sin napustio skolu i kcerka mu zajubljena al sta znaci mu ono sitooo.....
mene to baca na onog lika sto pjeva ff ffff frestyloooooooooo

p.s. sto bih volio da ovi svi ovdje sto ne daju na slinu,,da mi objasne o cemu on pjeva u ovoj pjesmi,,objasnite mi znacenje ove pjesme ,,,,

kakvi ste vi to fanovi dine Berlina,pardon merlina a ne znate o cemu pjeva ... ccccccc
Cuj neznamo sta pjeva :-)

momak to sto ti neznas o cemu pjeva je tvoja stvar, to ne znaci da Dino Merlin nije umjetnik svjetske klase. Imas masu ljudi koji neznaju o cemu ivo andric ili mak dizdar pisu

umjetnik svjetske klase ?!?!?!? sta tebe u zivotu tisti kad je tebi merlin umjetnik svjetske klase !?!?
a to sto se tice ljudi koji citaju ivu andrica i maka dizdara a ne znaju o cemu se radi,,ja iskreno te ljudi zalim jer su ocigledno ograniceni ko balkon.....
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#977 Re: Dino Merlin 2011

Post by plain vanilla »

ti cvikeras bas uporan
pusti ljude da vole koga hoce
Harrre

#978 Re: Dino Merlin 2011

Post by Harrre »

CVIKERASH wrote:
umjetnik svjetske klase ?!?!?!? sta tebe u zivotu tisti kad je tebi merlin umjetnik svjetske klase !?!?
a to sto se tice ljudi koji citaju ivu andrica i maka dizdara a ne znaju o cemu se radi,,ja iskreno te ljudi zalim jer su ocigledno ograniceni ko balkon.....
Da umjetnik svjetske klase. Da je rodjen englez bio bi zvjezda poput Akona i Lady Gage i tako dalje. Nista oni nisu bolji od njega.

I ljudi koji citaju ivu andrica i maka dizdara a ne znaju o cemu se radi jesu ograniceni, tu se slazemo. I moram jos dodat da su ljudi koji slusaji Merlina i neznaju o cemu se radi takodjer ograniceni
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#979 Re: Dino Merlin 2011

Post by ladyblue18 »

26. Feb. 2011. 01:24 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» CVIKERASH
14 dana
cyprus

#980 Re: Dino Merlin 2011

Post by cyprus »

Cvikeraš neki baš zajeban muzički kritičar :D
Lounge Act

#981 Re: Dino Merlin 2011

Post by Lounge Act »

milaa wrote:Ja koji ste vi negativci, svi redom.
Citam kometare i ne mogu vjerovati. Vazniji vam je Turcin od Dine..komentirate sto je Dino obukao..unaprijed osudujete pjesmu, a niste ju ni culi.
Dajte malo patriotizma, pogubiste se u glupim i besmislenim komentarima..
Naprijed Dino, naprijed moja BiH :bih: :bih:..
:thumbup: :bih:
Vitezanin

#982 Re: Dino Merlin 2011

Post by Vitezanin »

zagazaga wrote:hoće li u Hr pravti pjesmu tek kad izaberu izvođača?

Izabrali su autore i valjda će njihova pjesma biti otpjevala sljedeći put kad bude finale.
Vitezanin

#983 Re: Dino Merlin 2011

Post by Vitezanin »

1946 wrote:
VenOM__ wrote:Predstavnica Norveske :cry:

O moj Boze... :x
Haba haba muča Sakiba ba :D

TRenutno je favorit broj 1 od izabranih. Meni se ne sviđa nešto. :? :? :? :?
pustopoljina

#984 Re: Dino Merlin 2011

Post by pustopoljina »

@vitezanin, ti ces biti online 10. maja? :D ko bio- ne bio...mi cemo pratiti :D
Vitezanin

#985 Re: Dino Merlin 2011

Post by Vitezanin »

pustopoljina wrote:@vitezanin, ti ces biti online 10. maja? :D ko bio- ne bio...mi cemo pratiti :D
U nedostatku knjiga za učenje, dangubim na forumu. :D :D :D :D :D :D :D :D
pustopoljina

#986 Re: Dino Merlin 2011

Post by pustopoljina »

:lol:
kakav proziran izgovor :lol:
neka te...od mene ide sladoled, banane i sos od cokolade za vecer, 10. maja :P
Vitezanin

#987 Re: Dino Merlin 2011

Post by Vitezanin »

pustopoljina wrote::lol:
kakav proziran izgovor :lol:
neka te...od mene ide sladoled, banane i sos od cokolade za vecer, 10. maja :P

K`o da si me pit`o/la šta volim. :D :D :D :D :D :D :D :D
pustopoljina

#988 Re: Dino Merlin 2011

Post by pustopoljina »

kad je hrana u pitanju, onda sam -o :lol: :skoljka: inace -la :D
ma bice jos forumasa da se, tradicionalno, kao i svake godine pogadja ko ce kome koliko bodova dati :)
(samo nece priznati, ni pod prisilom :P ).
Vitezanin

#989 Re: Dino Merlin 2011

Post by Vitezanin »

pustopoljina wrote:kad je hrana u pitanju, onda sam -o :lol: :skoljka: inace -la :D
ma bice jos forumasa da se, tradicionalno, kao i svake godine pogadja ko ce kome koliko bodova dati :)
(samo nece priznati, ni pod prisilom :P ).

:D :D :D :D :D
To bar nije teško. Znam da nam Estonija neće dati bodove, ne daju nikad. :D :D :D Hladnokrvni baltičari. :D :D :D :D :-) :-) :-) Never mind. Čekam 10.5. da jedem te specijalitete.
Ali kažem ti da nemam knjiga...Šta ću drugo raditi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pih, kaznit će me lady admin, ovo nema veze s Merlinom. Zbogom. :D :D :D :D :D :D
pustopoljina

#990 Re: Dino Merlin 2011

Post by pustopoljina »

do citanja, bolan :-)
:run:
VenOM__

#991 Re: Dino Merlin 2011

Post by VenOM__ »

Vitezanin wrote:
1946 wrote:
VenOM__ wrote:Predstavnica Norveske :cry:

O moj Boze... :x
Haba haba muča Sakiba ba :D

TRenutno je favorit broj 1 od izabranih. Meni se ne sviđa nešto. :? :? :? :?
Da...Ostali favoriti(za sada) su: BiH, Poljska, Njemacka, a i Turska bi se uskoro mogla prikljuciti ovoj cetvorci. Srbi takodjer najavljuju "spektakularnu" pjesmu...vidjet' cemo veceras :bih:
moe_syzlak

#992 Re: Dino Merlin 2011

Post by moe_syzlak »

Ovdje se ne smiju izgleda ostavljati komentari protiv Dine Merlina.Tema je postavljena da bi se davalo misljenje o njemu,ali ocigledno administratori su veliki fanovi pa ne dopustaju da iko pise protiv njega jer tad slijedi banovanje.
Ali sobzirom da mi zivimo u demokratskom drustvu imam pravo na svoje misljenje.
Moje misljenje je da je pjesma tipicna evrovizijska,tj. jedino veliko smece i da ce proci medju prvih 10.Jer je Dino veliko ime (koliko god se ja grozio te cinjenice ,ali doduse i Ceca je veliko ime pa je prema tome smece=smece),i proce na glasove dijaspore.Koreografija je cista nula jer uopste ne ide uz takvu muziku .A gledajuci misljenje njegovih fanova,njima bi dovoljno bilo i da se Slino dodje izurinira i posere 3 minute na sceni.Pjesma kao pjesma,nista posebno,znacenje teksta stavrno ne razumijem niti ga on sam razumije a pogotovo niti njegovi vjerni stovaoci,engleski jezik mu je cista NULA.Bolje bi mu bilo da nauci engleski kako Bog zapovjeda a ne da se ovako ofira.
I jos jedna stvar,volio bih da ta pjesma ispadne na kraju plagijat ili da ispadne u polufinalu.
GOLFER

#993 Re: Dino Merlin 2011

Post by GOLFER »

moe_syzlak wrote:Ovdje se ne smiju izgleda ostavljati komentari protiv Dine Merlina.Tema je postavljena da bi se davalo misljenje o njemu,ali ocigledno administratori su veliki fanovi pa ne dopustaju da iko pise protiv njega jer tad slijedi banovanje.
Moje misljenje je da je pjesma tipicna evrovizijska,tj. jedino veliko smece i da ce proci medju prvih 10.Jer je Dino veliko ime (koliko god se ja grozio te cinjenice ,ali doduse i Ceca je veliko ime pa je prema tome smece=smece),i proce na glasove dijaspore.Koreografija je cista nula jer uopste ne ide uz takvu muziku .A gledajuci misljenje njegovih fanova,njima bi dovoljno bilo i da se Slino dodje izurinira i posere 3 minute na sceni.Pjesma kao pjesma,nista posebno,znacenje teksta stavrno ne razumijem niti ga on sam razumije a pogotovo niti njegovi vjerni stovaoci,engleski jezik mu je cista NULA.Bolje bi mu bilo da nauci engleski kako Bog zapovjeda a ne da se ovako ofira.
I jos jedna stvar,volio bih da ta pjesma ispadne na kraju plagijat ili da ispadne u polufinalu.
E nek si nam bas rekao :-) inspirativno je ovo bilo :-) :thumbup: ti si veliki covjek :roll:
velikibrnjo

#994 Re: Dino Merlin 2011

Post by velikibrnjo »

MA u principu mi cemo biti medju prvih deset, mada sve ispod 5 mjesta bi bio "pobacaj" :D

Mene deveraju oni armenci, azerbejdzanci, oni rumuni i oni se vazda uguraju, ukrainci i izrael
pa dodju onda tu grci koji vazda imaju neku pjesmu koju nasi narodnjaci redovno prerade u 12000 verzija
Njemacka je pobijedila, ali ove godine oko 12 mjesta ko da gledam, oni su zadnjih godina vazda najgori bili
Poljska ma koliko favorizirana bila neJma nikake sanse, geografski polozaj joj ne odgovara nikako
Ma sto se mene tice ne moramo pobjediti, ali eto drugi bi ako nista trebali biti

:D
velikibrnjo

#995 Re: Dino Merlin 2011

Post by velikibrnjo »

GOLFER wrote:
moe_syzlak wrote:Ovdje se ne smiju izgleda ostavljati komentari protiv Dine Merlina.Tema je postavljena da bi se davalo misljenje o njemu,ali ocigledno administratori su veliki fanovi pa ne dopustaju da iko pise protiv njega jer tad slijedi banovanje.
E nek si nam bas rekao :-) inspirativno je ovo bilo :-) :thumbup: ti si veliki covjek :roll:
Ovo je ili nelix ili njegov neki blizak rodjak
Pomahnito i on na pomen dine :lol: :lol:
moe_syzlak

#996 Re: Dino Merlin 2011

Post by moe_syzlak »

Evo Berlin kod Hadzifejza ..

citiram ga : ja sam sada busy

:lol: :lol: :lol:
hedonism

#997 Re: Dino Merlin 2011

Post by hedonism »

:-?
meni tebe zao.
moe_syzlak

#998 Re: Dino Merlin 2011

Post by moe_syzlak »

hedonism wrote:
:-?
meni tebe zao.

Vjeruj mi,ne mozes ti mene toliko da zalis koliko ja mogu tebe kao merlinovog stovatelja kojem je on pojam u muzici
hedonism

#999 Re: Dino Merlin 2011

Post by hedonism »

moe_syzlak wrote:
Vjeruj mi,ne mozes ti mene toliko da zalis koliko ja mogu tebe kao merlinovog stovatelja kojem je on pojam u muzici
Ne radi se ovdje o tome ko je ciji stovatelj, ni ko je kome pojam u muzici; radi se o tome da je tebi zivot uspunjen mrznjom, mora da je tuzno bit ogorcen i hejter kroz zivot.
moe_syzlak

#1000 Re: Dino Merlin 2011

Post by moe_syzlak »

Ja sam uopste nisam ogorcen niti se smaram sa glupostima.Samo sam iznio svoje misljenje na temu jednog obicnog plagijatorcica.I definitivno idem sa ove teme jer ne vrijedi se raspravljati sa stovateljima Fine Perline.

U pamet svi.Ajd pozz
Locked