e moji "navijači"
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#976 Re: e moji "navijači"
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila sa-x foruma”
» weedonjaaa
14 dana
» weedonjaaa
14 dana
- vinnie_jones
- nellington
- Riddle
#980 Masry vs Al-Ahly - Tragedija na utakmici u Port Saidu
Strasne scene sa stadiona. Procjenjuje se da je dosad poginulo 73 ljudi.
http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-16845841
http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-16845841
-
udrch
#981 Re: e moji "navijači"
Kažu već 104..nevjerovatno..
- Riddle
#982 Re: e moji "navijači"
Oni koji su osjetljivi, pazite sta gledate.
Vecina ljudi je poginula tako sto su izbodeni i prebijeni na smrt. Nije bio stampedo u pitanju, vec cisto masovno ubistvo.
Vecina ljudi je poginula tako sto su izbodeni i prebijeni na smrt. Nije bio stampedo u pitanju, vec cisto masovno ubistvo.
- burek_in_space
#983 Re: e moji "navijači"
Nema ovo veze sa fudbalom i navijachkim rivalstvom.
- ultima_palabra
#985 Re: e moji "navijači"
Ne mogu da vjerujem
Kakav god da je Mubarak bio, kod njega se ovo ne bi moglo desiti.
- Cyrax
#986 Re: e moji "navijači"
Police in Egypt have been keeping a much lower profile since last year's popular protests that ousted President Hosni Mubarak from power.
'bem ti arapsko proljece i demokratiju i slobodu vidi sto narod nizasta izginu
- snaga_znanja
#988 Re: e moji "navijači"
Po onom sto uspjevam pohvatati, gostujuci navijaci inace protivnici bivseg rezima smatraju da je ovo odmazda Mubarakovih snaga prema njima zbog aktivnog ucestvovanja u rusenju njegovog sistema.
- snaga_znanja
#989 Re: e moji "navijači"
Slike nisam postavio ali evo link. Ovo je definitivno masakar. Nema ovo veze sa fudbalom.
http://twitemail.com/email/55260228/13/ ... 8%A7%D8%A1
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#990 Re: e moji "navijači"
Odnos POLICIJE i demonstranata,koji se samo prenjeo i na tribine.
Slicne stvari su se i nedavno desavale samo na trgovima i ulicama,prije par dana..kada se ponovo demonstriralo,tada je policija isto ovako brutalna bila.
Slicne stvari su se i nedavno desavale samo na trgovima i ulicama,prije par dana..kada se ponovo demonstriralo,tada je policija isto ovako brutalna bila.
-
Baudelaire
#991 Re: e moji "navijači"
Region kojem treba podizanje svijesti u vidu obrazovanja cjelokupne populacije, ili čvrsta ruka i diktatura koja će spriječiti anarhiju. Normalno da je ovo prvo bolje, ali to je neostvarivo nažalost, čak i dugoročno gledano, tako da ostaje samo diktatura. Za demokratiju je potreban određen nivo svijesti društva, a neka društva nisu ni blizu toga.
- Creasy
#992 Re: e moji "navijači"
Baudelaire wrote: Za demokratiju je potreban određen nivo svijesti društva, a neka društva nisu ni blizu toga.
Nema ni nase drustvo potreban nivo svijesti, pa nam opet provode demokratiju. Zato nam i jeste bilo bolje svima dok je Tito vladao.
- emigrazione
#993 Re: e moji "navijači"
Meni ovaj belaj nije jasan, probili su ogradu upali na teren i dosli pred tribinu koja meni izgleda skoro pa prazna. Jebi ga, i kod nas se upadalo u teren, koliko se sjecam onda na kosevu je najgore prosao Alihodzic kad ga je deda nabio nogom u guzicu. Ovi su isli da kolju a ne da otimaju transparente
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#994 Re: e moji "navijači"
naravno da nema pošto su slike postavljene prije skoro godinu dana i prikazuju žrtve ubijene u jemenskim protestimasnaga_znanja wrote:Slike nisam postavio ali evo link. Ovo je definitivno masakar. Nema ovo veze sa fudbalom.
- ganjeta
- Point.
#996 Re: e moji "navijači"
Srpska posla garant. Cudno mi da su na ovo zmajceki spremni. Cuo sam da su bosanci u dezeli u pravo dobrim odnosima sa lokalnim stanovnistvim, posebno zenskom populacijom.
-
Baudelaire
#997 Re: e moji "navijači"
Pa zmajčeki su meni odvratni uvijek, i uvijek su bili koliko - toliko fan velikosrpske ideologije. U svakom slučaju njih više vole nego nas.
- Creasy
#998 Re: e moji "navijači"
Crvena zvezda najpopularniji klub u Beogradu
Crvena zvezda je po najnovijem istraživanju klub kojeg procentualno podržava najviše stanovnika glavnog grada Srbije. U anketi je učestvovalo preko hiljadu Beograđana, pri čemu se veliki procenat njih izjasnio da navija za crveno-bele.
Prema istraživanju koje je tokom januara sprovela agencija "Ninamedia" iz Novog Sada, obradivši reprezentativan uzorak od 1171 ispitanika, došlo se do zaključka da je Crvena zvezda daleko najpopularniji klub u Beogradu. Čak 41 odsto žitelja našeg glavnog grada izjasnili su se kao navijači Crvene zvezde, ostavivši daleko iza sebe na drugom mestu "večitog rivala" čiji broj pristalica procentualno u Beogradu iznosi 21.1 odsto, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.
Rezultati istraživanja su pokazali i da skoro trećina građana prestonice Srbije (32.7%) ne navija ni za koga, 3.8 odbilo je da se javno opredeli, a samo 1.4 odsto navija za neki drugi klub.
Crvena zvezda je po najnovijem istraživanju klub kojeg procentualno podržava najviše stanovnika glavnog grada Srbije. U anketi je učestvovalo preko hiljadu Beograđana, pri čemu se veliki procenat njih izjasnio da navija za crveno-bele.
Prema istraživanju koje je tokom januara sprovela agencija "Ninamedia" iz Novog Sada, obradivši reprezentativan uzorak od 1171 ispitanika, došlo se do zaključka da je Crvena zvezda daleko najpopularniji klub u Beogradu. Čak 41 odsto žitelja našeg glavnog grada izjasnili su se kao navijači Crvene zvezde, ostavivši daleko iza sebe na drugom mestu "večitog rivala" čiji broj pristalica procentualno u Beogradu iznosi 21.1 odsto, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.
Rezultati istraživanja su pokazali i da skoro trećina građana prestonice Srbije (32.7%) ne navija ni za koga, 3.8 odbilo je da se javno opredeli, a samo 1.4 odsto navija za neki drugi klub.
- nellington
#999 Re: e moji "navijači"
U'apsilo Kimija.
Uhapšen vođa navijača Partizana koji je palio Bajrakli džamiju
Miloš Radisavljević Kimi, jedan od vođa navijača beogradkog Partizana, uhapšen je danas u Skoplju, izjavio je ministar policije Srbije Ivica Dačić.
Radisavljević je u augustu 2010. godine bio osuđen na 16 mjeseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti novinarke Brankice Stanković, a poznat je i po tome što je optužen za paljenje Bajrakli džamije u Beogradu u martu 2004. godine.
Ivica Dačić je rekao da je Radisavljević uhapšen u kafiću u centru Skoplja oko 14 sati, u saradnji srpske i makedonske policije, kao i da je njegov identitet potvrđen na osnovu fotografija i priznanja, javila je B92. On je istakao da se trenutno razmatra modalitet ekstradicije o čemu će odlučiti makedonski nadležni organi.
Radisavljević je pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu u augustu 2010. godine osuđen na 16 mjeseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti Brankice Stanković, skandiranjem sa tribine stadiona FK Partizana "Otrovna si kao zmija, proći ćeš ko Ćuruvija". Navijači su na tribinama šutirali i udarali u glavu lutku koja je predstavljala autorku Insajdera B92.
Apelacioni sud je 11. jula 2011. godine ukinuo dio presude koji se odnosi na ugrožavanje sigurnosti Brankice Stanković, ali je ostala na snazi kazna od šest mjeseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja. Po nalazu Apelacionog suda, riječi pjesama koje je pjevao predstavljaju grubo vrijeđanje ličnosti Brankice Stanković i ugrožavaju spokojstvo građana.
U dijelu presude koja se odnosi na ugrožavanje sigurnosti Brankice Stanković, naveo je Apelacioni sud, nisu iznijeti jasni i ubjedljivi razlozi zbog kojih se smatra da je Radisavljević izvršio krivično djelo na način koji mu se optužnicom stavlja na teret.
Apelacioni sud je naložio ponovno suđenje o tome. Presuda, međutim, za paljenje Bajrakli džamije nije nikad izrečena.
Uhapšen vođa navijača Partizana koji je palio Bajrakli džamiju
Miloš Radisavljević Kimi, jedan od vođa navijača beogradkog Partizana, uhapšen je danas u Skoplju, izjavio je ministar policije Srbije Ivica Dačić.
Radisavljević je u augustu 2010. godine bio osuđen na 16 mjeseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti novinarke Brankice Stanković, a poznat je i po tome što je optužen za paljenje Bajrakli džamije u Beogradu u martu 2004. godine.
Ivica Dačić je rekao da je Radisavljević uhapšen u kafiću u centru Skoplja oko 14 sati, u saradnji srpske i makedonske policije, kao i da je njegov identitet potvrđen na osnovu fotografija i priznanja, javila je B92. On je istakao da se trenutno razmatra modalitet ekstradicije o čemu će odlučiti makedonski nadležni organi.
Radisavljević je pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu u augustu 2010. godine osuđen na 16 mjeseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti Brankice Stanković, skandiranjem sa tribine stadiona FK Partizana "Otrovna si kao zmija, proći ćeš ko Ćuruvija". Navijači su na tribinama šutirali i udarali u glavu lutku koja je predstavljala autorku Insajdera B92.
Apelacioni sud je 11. jula 2011. godine ukinuo dio presude koji se odnosi na ugrožavanje sigurnosti Brankice Stanković, ali je ostala na snazi kazna od šest mjeseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja. Po nalazu Apelacionog suda, riječi pjesama koje je pjevao predstavljaju grubo vrijeđanje ličnosti Brankice Stanković i ugrožavaju spokojstvo građana.
U dijelu presude koja se odnosi na ugrožavanje sigurnosti Brankice Stanković, naveo je Apelacioni sud, nisu iznijeti jasni i ubjedljivi razlozi zbog kojih se smatra da je Radisavljević izvršio krivično djelo na način koji mu se optužnicom stavlja na teret.
Apelacioni sud je naložio ponovno suđenje o tome. Presuda, međutim, za paljenje Bajrakli džamije nije nikad izrečena.