bez_ideje wrote:vulkan777 wrote:bez_ideje wrote:U svakom malo vecem granapu
Smrdi ko crkotina i ostavlja fleke.....kad pocne da se ispire i kadu oboji........probala prosle godine

Da li pričaš o losionu koji sam ja napisala(Dove summer glow), jer taj losion kolko sam čula svi hvale i mnoge moje prijateljice su ga koristile i kažu da je super...
Upravo taj......
i meni su rekli da je super
doduse ja sam uzela onaj tamniji......al bilo kako bilo,smrdi ko crkotina...tjera te da se tusiras stalno da ubijes smrad
Samo da potvrdim ovo, meni jer takodjer uzasno smrdio, (ma uglavnom smrde svi) koristila sam i svjetliju i tamniju nijansu, i jedan i drugi se neravnomjerno skidaju s koze, posebno kako se koza tokom ljeta pojacano znoji, na pregibima pocinje prvo skidanje, pa onda slijedi ostalo, a poslije svakodnevnog tusiranja izgledala sam kao napola oguljen mladi krompir...
Uglavnom, kada saberem pozitivne i negativne strane sredstava za samotamnjenje, pravagnu ove druge i sve sam ih bacila prosle godine, kad razmislim kakav je skup hemijskih formula unutra koje uspiju tako obojiti kozu, a evo kako ovdje citam, uspjesno boji i emajlirane povrsine, odmah mi je zlo...
I ja volim bronacnu put i naravno da vam sve bolje stoji ako ste blago preplanuli, svjesna sam da je solarij isto i gore zlo, ali sredstva za samotamnjenje od mene šic zauvijek...