kad sam bio mali

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
spree

#976 Re: kad sam bio mali

Post by spree »

jyqan wrote:- kad sam ja bio mali na radiju sam čuo tekst halida bešlića "nit safire, nit rubine.." stalno sam se pitao šta su to "trubini"
umjesto svud po svijetu ja sam pjevao u paketu trazim te :lol:.
azurna_obala

#977 Re: kad sam bio mali

Post by azurna_obala »

Kad sam bila mala umjesto da kažem "vi ste ljuti na mene, ja sam govorila VI STE TRUDNI MA MENE" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Swan_

#978 Re: kad sam bio mali

Post by Swan_ »

...
Last edited by Swan_ on 28/08/2021 00:04, edited 1 time in total.
Mannequin

#979 Re: kad sam bio mali

Post by Mannequin »

Kad sam bila mala izgovarala sam rijeci kako meni zvuce ispravno i zvala ljude onako kako ja mislim da bi se trebali zvati :mrgreen: rodica Neira je za mene bila Mejra, rodjak Kenan je tako postao Dzemal i hrpa drugih.. Brat me zbunjivao s rijecima pepeljara - kod mene peperalja, jorgan - rojgan kao i jogurt - jorgut
Kad sam bila mala moje omiljenje pjesme su bile od Atomskog sklonista zuti kisobran i Halidova okuj me care.. Uvijek sam pjevala po kuci vaginalna manipulaaaaacija kontala vaginalna da je ime neke zenske a manipulacijom nisam bas razbijala glavu :skoljka: a Okuj me care kad bih cula tacno me nesto u grudima stezalo pogotovo jace od okova blablabla joj suze mi od tuge isle, tacno me u srce dirala ta pjesma :oops:
Kad sam bila mala moji su uvijek vodili mene i brata u teatar na stokakve predstave - do jednom! Naime, bila neka djecija predstava i u pola frke teta bubamara kao padne na ledja i koprca se ne moze kao ustati, joj sok! Odvalila sam plakati i vristati aaaaaaj mama pomozi bubamaLi taataaa bubamaLa ne moze ustati, skocila sam sa stolice i jos vise vristala ma zakocenila se :twisted: moji su jedva od sramote uspjeli izaci i narednih 7 dana su mi objasnjavali kako je to teta u kostimu i da se to oni igraju na pozornici, na kraju me odveli da upoznam tetu bubamaru, razocarala se jer je obicni covjek a po vrticu pricala djeci kako je teatar za malu djecu da su tamo sve obicni ljudi a ne velike bubamare, leptiri i ostala kompanija..
Da ne pricam o tome da sam bila glavna po iftarima, sunetima i rodjendanima.. Pjevala u plavo Bozje prijestolje i ucila rabijesir ma atrakcija dogadjaja a jadna nisam imala prednjih zuba :-) uzivala bih u aplauzu i osjecala se poput kakve zvijezde i uvijek bi mi davali nakon mojih nastupa para :lol: sad kad gledam to na kasetama malo je reci da me sramota :oops:
Not My Idea

#980 Re: kad sam bio mali

Post by Not My Idea »

..pitala sam se na cemu stariji ljudi sjede jer mi je bilo nepojmljivo da i oni imaju guzicu :run:
Digla_da_kreci

#981 Re: kad sam bio mali

Post by Digla_da_kreci »

Mannequin wrote:Da ne pricam o tome da sam bila glavna po iftarima, sunetima i rodjendanima.. Pjevala u plavo Bozje prijestolje i ucila rabijesir ma atrakcija dogadjaja a jadna nisam imala prednjih zuba :-) uzivala bih u aplauzu i osjecala se poput kakve zvijezde i uvijek bi mi davali nakon mojih nastupa para :lol: sad kad gledam to na kasetama malo je reci da me sramota :oops:
Placem. Doslovno. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obuca9

#982 Re: kad sam bio mali

Post by Obuca9 »

trcicu trceci wrote:-//- stvarno sam mislio da se djeca radjaju kroz pupak...uzimao sam ja i obzir i to da moze iz vagine, ali izgledalo mi ne logicno, mala rupa reko :-) :-) :-)
E nek je pupak povelika rupa :D
ramiral

#983 Re: kad sam bio mali

Post by ramiral »

Ja slušao kao mali onu pjesmu ''Boje su u nama'' (neznam ko izvodi istu), a kontao da kaže ''boe''
Od malih nogu volio životinje imao sve moguće i nemoguće enciklopedije, atlase i naravno znao šta je boa konstriktor ali nikako nisam kontao 'ebemu miša ... Pa kakvi su to za'ebani tipovi koji nose boe u sebi, čuj ''boe su u nama''
:mrgreen: :run: :mrgreen: :mrgreen: :D :D
Suzie Q

#984 Re: kad sam bio mali

Post by Suzie Q »

a ja sam u pjesmi Hari Mata Harija Ruža bez trna, u dijelu ... ti ljepoto prelijepa što mi srce pocijepa... mislila da pjeva...IDE POTOK PRERIJEDAK...
Averus

#985 Re: kad sam bio mali

Post by Averus »

ja sam psovao "nedetu nacicu" prevod *bem ti mamicu :roll: ali to samo kad se bas bas naljutim... do danas jedna od rijetkih psovki koju sam izustio pred roditeljima :D
jyqan

#986 Re: kad sam bio mali

Post by jyqan »

meni je pravo bila smiješna ona pjesma od plavog orkestra "sajo, utovaraj , istovaraj..."
Averus

#987 Re: kad sam bio mali

Post by Averus »

a ja sam od dugmeta pjesmu pjevao "danas je pisljivo, i sutra ce kaze radio" :D
a bio sam najbolji u pjevanju pjesme "kokolo" od magazina :lol:
Mr. Brightside

#988 Re: kad sam bio mali

Post by Mr. Brightside »

kako ja nisam pjevao nista, umisljao neke gluposti, nepravilno izgovarao rijeci? :roll:
provodio sam dane sa jaranima (jedan je uvazeni forumas),
jedino sto mi je smetalo u djetinstvu su oni narkomani :x
odem po loptu oni se fixaju :roll:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#989 Re: kad sam bio mali

Post by plain vanilla »

za "pjevache" ima posebna tema
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... bu+s+titom

ako vec niste citali ovu temu, ne znate sta propustate :D
Last edited by plain vanilla on 07/06/2011 12:28, edited 1 time in total.
jyqan

#990 Re: kad sam bio mali

Post by jyqan »

hvala ti đe čula i ne čula
cat lover

#991 Re: kad sam bio mali

Post by cat lover »

po'šo se jednom tušit' i prvo što mi je naumpalo bilo je 'umrijeću, a nisam hebo' :D
jyqan

#992 Re: kad sam bio mali

Post by jyqan »

ima li kakva tema posvećena tekstovima u pjesmama dine merlina?
nellington

#993 Re: kad sam bio mali

Post by nellington »

jyqan wrote:ima li kakva tema posvećena tekstovima u pjesmama dine merlina?
Bila je :D

Mislim da je obrisana :roll:
jyqan

#994 Re: kad sam bio mali

Post by jyqan »

šteta

mi smo se ko mali vazda svađali ko je jači, Švarceneger ili Stalone. I onda je jedan moj rođak presjeko: Stalone je jači, ali je Švarceneger "razvijeniji" :lol:
ExNihilo

#995 Re: kad sam bio mali

Post by ExNihilo »

Ja sam imao jarana i jaranicu koji su stalno svađali ko je jači: Alija il Rambo :lol:
Mannequin

#996 Re: kad sam bio mali

Post by Mannequin »

Digla_da_kreci wrote:
Mannequin wrote:Da ne pricam o tome da sam bila glavna po iftarima, sunetima i rodjendanima.. Pjevala u plavo Bozje prijestolje i ucila rabijesir ma atrakcija dogadjaja a jadna nisam imala prednjih zuba :-) uzivala bih u aplauzu i osjecala se poput kakve zvijezde i uvijek bi mi davali nakon mojih nastupa para :lol: sad kad gledam to na kasetama malo je reci da me sramota :oops:
Placem. Doslovno. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vjeruj da i sama zaplacem kad to gledam :oops: :mrgreen:
spree

#997 Re: kad sam bio mali

Post by spree »

Mannequin wrote:
Digla_da_kreci wrote:

Vjeruj da i sama zaplacem kad to gledam :oops: :mrgreen:
jos kad bi nam uploadovala da i mi oplacemo :run: :skoljka:
new_jazzWa

#998 Re: kad sam bio mali

Post by new_jazzWa »

ramiral wrote:Ja slušao kao mali onu pjesmu ''Boje su u nama'' (neznam ko izvodi istu), a kontao da kaže ''boe''
Od malih nogu volio životinje imao sve moguće i nemoguće enciklopedije, atlase i naravno znao šta je boa konstriktor ali nikako nisam kontao 'ebemu miša ... Pa kakvi su to za'ebani tipovi koji nose boe u sebi, čuj ''boe su u nama''
:mrgreen: :run: :mrgreen: :mrgreen: :D :D
heh, "boje su u nama" grupa Film (Jura Stublic, ako je poznatije : )
Mannequin

#999 Re: kad sam bio mali

Post by Mannequin »

spree wrote: jos kad bi nam uploadovala da i mi oplacemo :run: :skoljka:
Ne mogu vam to uciniti, ne bi bilo humano, ipak vas vooliim :lol:
Mis mekinjas

#1000 Re: kad sam bio mali

Post by Mis mekinjas »

Od mamine prijateljice klinac kad je bio mali... Elem nikad pred njim nisu psovali. I neke godine bile ljetne OI, i utrka na 100m, i klinac stane pred TV i ničim izazvan drekne: " Prirema, pozor, KURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAC."

:lol: :lol: :lol:
Post Reply