dobro jutro dame moje

juce mi je trebala promjena i osisah se (sreca pa kosu do pola ledja nisam skratila skroz na kratko a bilo me opasno spucalo) i vec zazalih sto sam ista uradila sa glOve jer je ocajno. citavo jutro ponavljam sebi "kod ovog frizera (kojeg btw svi hvale) si otisla tri puta:prvi put, zadnji put i NIKAD VIŠE!!!"
uglavnom, nisam zadovoljna iako sam jutros pokupila par komplimenata jer mi je siske toliko skratio da sam jutros na posao snalice stavila ko da mi je 5 godina

ostatak glave i nije tako los, fino je isisano ruku na srce (mozda najbolje slojevito ikad) mada mi je na onu moju samo vrhove skinuo 5 cenata, a nije ostecena bila. mislim da me za dugo nece uhvatiti da se sisam. muz je bio najkrvaviji

kaze ti si sa ljepsom frizurom otisla u frizerski salon

kasnije se vadio kao eto nije lose, fino je, kad se malo bolje pogleda

mislim da me po godine nece uhvatiti da se odem sisati, bar dok ove siske ne porastu.
e sad, mene zanima nesto po pitanju one lushove kane. naime, kosa mi je tamno smedja, koristila dugo loreal casting (smedje tonove) i kosa pocela ici na crvenkasto. uzmem neku pepeljasto smedju da ubijem crvenilo kosa ispala crna

(sad bih nekako da predjem na neke toplije nijanse smedje (samo ne spominjite sisanje briznucu u plac) pa me zanima ima li kakve sanse sa onom kanom sto je svi hvale i moze li to generalno na ofarbanu kosu???
ako ima neko sa slicnim iskustvom da me pRosvjetli bila bih mu zahvalna
eee da ono sto sam nedavno spominjala, uil paletta, za skidanje boje, kod nas u sarajevu nema