Mc Donalds u Sarajevu?!
- jedaneska
#976 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
samo vi izazivajte Ronalda, pa kad se jednom stvarno pojavi, nemojte onda - joj nemoj čiko, samo smo se zezali na onom smješnom forumu

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#977 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Uuuu sigurno nije onda suplja.ig78sa wrote:sa spanskog portala:Mcdonalds dolazi u Bosnu i Hercegovinu.
Pa nebi sad prenosili strani portali da je neka opet mahalska![]()
![]()
![]()
http://www.invertia.com/noticias/articu ... ia=2488753
Helem, jedini vjerodostojan izvor ovdje za sada je Mc-ova stranica, a ona kaze nista od Mc-a.
-
ig78sa
-
StupskaBitanga
#979 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
ovo je podsjeca kada je bio skandal da se Avaz raspada i to su portali prenosili
Mislim dok se ne otvori ili neka firma kaže:Da uzrli smo franšizu ovo je ŠUPLJA
Mislim dok se ne otvori ili neka firma kaže:Da uzrli smo franšizu ovo je ŠUPLJA
-
manki
#980 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Joj "Urban Grill"-a što dobi reklamu i u Španiji. 
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#981 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
masala kabahali prevoda za cevap na spanski (carne picada a la parrilla)
- jedaneska
#982 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Ludnica ljudi, šta je ovo

-
Ponosan
#983 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
opa,ovo vec nesto znaci!.. Mislim da je pitanje dana kada ce se iz McD zvanicno potvrditi ovu informaciju! ali ako je to objavio CNN onda je to gotova stvar! nisu valjda i oni uzeli informaciju sa sarajevo-x.forum...jedaneska wrote:Ludnica ljudi, šta je ovo![]()
![]()
![]()
-
Max Bunker
#984 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Ponosan wrote:opa,ovo vec nesto znaci!.. Mislim da je pitanje dana kada ce se iz McD zvanicno potvrditi ovu informaciju! ali ako je to objavio CNN onda je to gotova stvar! nisu valjda i oni uzeli informaciju sa sarajevo-x.forum...jedaneska wrote:Ludnica ljudi, šta je ovo![]()
![]()
![]()
-
ig78sa
#985 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Nadam se da se zezasPonosan wrote:opa,ovo vec nesto znaci!.. Mislim da je pitanje dana kada ce se iz McD zvanicno potvrditi ovu informaciju! ali ako je to objavio CNN onda je to gotova stvar! nisu valjda i oni uzeli informaciju sa sarajevo-x.forum...jedaneska wrote:Ludnica ljudi, šta je ovo![]()
![]()
![]()
- respo
#986 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
nece mcd biti u titovoj
pouzdana informacija od mog kolege koji zivi na jarcedolima tamo se neki granap prepravlja i bit ce mcd
onaj nosmoke iz new york-a kupio kartu u jednom smjeru prenijela nam njegova tetka
mozda ce malo mucati bosanski al dobro ipak je on otisao u ny za vrijeme rata i tamo se rodio
sad ima 17
pouzdana informacija od mog kolege koji zivi na jarcedolima tamo se neki granap prepravlja i bit ce mcd
onaj nosmoke iz new york-a kupio kartu u jednom smjeru prenijela nam njegova tetka
mozda ce malo mucati bosanski al dobro ipak je on otisao u ny za vrijeme rata i tamo se rodio
sad ima 17
- mayab
- chuchumbamayumbe
#988 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Iko, išta?!chuchumbamayumbe wrote:Zna li neko ko pokreće biznis sa McD u BiH?!?!
- vox-populi
#989 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Ovo je Photoshop...jedaneska wrote:Ludnica ljudi, šta je ovo![]()
![]()
![]()
- holowey
#990 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
kakav je font, prije bih rekao da je u pitanju MS Paintvox-populi wrote:Ovo je Photoshop...jedaneska wrote:Ludnica ljudi, šta je ovo![]()
![]()
![]()
-
Mariella
#991 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Ma daaaaaaaaaajvox-populi wrote:Ovo je Photoshop...jedaneska wrote:Ludnica ljudi, šta je ovo![]()
![]()
![]()
- Obuca9
#992 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Ponosan wrote:opa,ovo vec nesto znaci!.. Mislim da je pitanje dana kada ce se iz McD zvanicno potvrditi ovu informaciju! ali ako je to objavio CNN onda je to gotova stvar! nisu valjda i oni uzeli informaciju sa sarajevo-x.forum...jedaneska wrote:Ludnica ljudi, šta je ovo![]()
![]()
![]()
P.S.
-
SKAFISKAFNJAK
#993 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
informacija iz prve ruke
drugar moj nedim iz osnovne skole za kojeg sam mislio da je u afganistanu je u beogradu. danas se cuo s njim. kaze da je na obuci, treba mcdonalds da se otvori u sarajevu. veli frajer obuka ful teska, mor´o im je priloziti papire sa zavrsenom medicinskom skolom srednjom da bi uopste mog´o doci na obuku. kaze obuka se vrsi istovremeno u 10 razlicitih zemalja pa ce selektovati one najbolje. nema slobodnog vremena. poslije posla se ide na kurseve njemackog, engleskog i spanskog. posto on ima certifikat iz goethe instituta on ide umjesto njemackog na kurseve francuskog i talijanskog da bi mogo biti neka visa funkcija jer je u srednjoj is´o jos na sekciju civitas. kaze plate su astronomske. satnica 1,5 km za obicne smrtnike a za njeg ce biti pod uslovom da ga prime 1, 65 km. eto toliko za prvo javljanje, nestalo mu kredita na telefonu pa kaze da cemo se cuti opet pa cu vam ja prenijeti informacije. dakle, nista se ne brinite, otvara se.
drugar moj nedim iz osnovne skole za kojeg sam mislio da je u afganistanu je u beogradu. danas se cuo s njim. kaze da je na obuci, treba mcdonalds da se otvori u sarajevu. veli frajer obuka ful teska, mor´o im je priloziti papire sa zavrsenom medicinskom skolom srednjom da bi uopste mog´o doci na obuku. kaze obuka se vrsi istovremeno u 10 razlicitih zemalja pa ce selektovati one najbolje. nema slobodnog vremena. poslije posla se ide na kurseve njemackog, engleskog i spanskog. posto on ima certifikat iz goethe instituta on ide umjesto njemackog na kurseve francuskog i talijanskog da bi mogo biti neka visa funkcija jer je u srednjoj is´o jos na sekciju civitas. kaze plate su astronomske. satnica 1,5 km za obicne smrtnike a za njeg ce biti pod uslovom da ga prime 1, 65 km. eto toliko za prvo javljanje, nestalo mu kredita na telefonu pa kaze da cemo se cuti opet pa cu vam ja prenijeti informacije. dakle, nista se ne brinite, otvara se.
-
frngla
#994 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
evo smijem se...
-
SKAFISKAFNJAK
#995 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
blago tebifrngla wrote:evo smijem se...
- vjesticanametli
#996 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
bio sam sretan sto postojim i sretan sto sjeeeediiiiiiiiimSKAFISKAFNJAK wrote:informacija iz prve ruke
-
shin
#997 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Btw, evo jedna friska informacija. Domena mcdonalds.ba je zauzeta (kupio je neki lik iz cazina), tako da ce morati ici na neku drugu varijantu.
- drndalo
#998 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Da nije Nedim i u hakere presao ?
-
photo
#999 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
satnica 1.5 KM?SKAFISKAFNJAK wrote:informacija iz prve ruke
1.5 x 8 sati radnog dana (ako radi zakonskih 8 sati) = 12 KM dnevno.
22 radna dana u mjesecu (ako radi 5 dana sedmicno) x 12 KM dnevno = 264 KM mjesecno
ako radi 30 dana = 30 * 12 = 360 KM
Jebo te, astronomska plata................
- Tranquilizer
#1000 Re: 21 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Možda konta da ce preprodajom zaraditi neku parushin wrote:Btw, evo jedna friska informacija. Domena mcdonalds.ba je zauzeta (kupio je neki lik iz cazina), tako da ce morati ici na neku drugu varijantu.
nego šta bi na kraju jel ima MCD ili nema