What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
inspire_me

#976 Re: What to wear???

Post by inspire_me »

Izgleda da su dzepovi vrecasti sa rajfeslusom, tako ja to skontah :?
alica.k

#977 Re: What to wear???

Post by alica.k »

inspire me, pazaril suknju?

jesi to nasla nekog da ti uzme u UK?
Gospoda Ministarka

#978 Re: What to wear???

Post by Gospoda Ministarka »

inspire_me, bas tako... kao sa neke militari jakne. Znaci vrecasti i imaju rajfeslus.
Nadinka

#979 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Gospoda Ministarka wrote:inspire_me, bas tako... kao sa neke militari jakne. Znaci vrecasti i imaju rajfeslus.
oki, smislim nesto, eventualno iskoristim ovu sliku ako ne nadjem ensto slicnije
inspire_me

#980 Re: What to wear???

Post by inspire_me »

alica.k wrote:inspire me, pazaril suknju?

jesi to nasla nekog da ti uzme u UK?
Ma jok, pojavila se na 5 min na ASOS-u. Dok ja tebi poslah PP i iscekah odgovor, ona nestala :x
Al' uganjacu ja nju, skontala sam da se tu i tamo pojavi. Jesi joj ti nasla kakve plahe kombinacije :D :D
Gospoda Ministarka

#981 Re: What to wear???

Post by Gospoda Ministarka »

Nadinka wrote:
Gospoda Ministarka wrote:inspire_me, bas tako... kao sa neke militari jakne. Znaci vrecasti i imaju rajfeslus.
oki, smislim nesto, eventualno iskoristim ovu sliku ako ne nadjem ensto slicnije
Dogovoreno.
alica.k

#982 Re: What to wear???

Post by alica.k »

inspire_me wrote:Ma jok, pojavila se na 5 min na ASOS-u. Dok ja tebi poslah PP i iscekah odgovor, ona nestala :x
Al' uganjacu ja nju, skontala sam da se tu i tamo pojavi. Jesi joj ti nasla kakve plahe kombinacije :D :D
ma ja cekam ljeto, nije sad da je moram stalno nositi :) na ljeto cu je uz sve moci sto imam...

pokusavam skontat nacin da narucim to u UK a da mi onda neko posalje ovamo :D i onda cu da kupim citav river island :)

a stiglo mi i ovo
Image

GENIJALNO!!!!
Nadinka

#983 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

alica.k wrote:
inspire_me wrote:Ma jok, pojavila se na 5 min na ASOS-u. Dok ja tebi poslah PP i iscekah odgovor, ona nestala :x
ma ja cekam ljeto, nije sad da je moram stalno nositi :) na ljeto cu je uz sve moci sto imam...

pokusavam skontat nacin da narucim to u UK a da mi onda neko posalje ovamo :D i onda cu da kupim citav river island :)

a stiglo mi i ovo
Image

GENIJALNO!!!!
Ja tako volim ove jumpsuite, imam jedan smedji a sad sam vidjela u benetonu i od jeansa i ovaj sareni mi je super skroz
alica.k

#984 Re: What to wear???

Post by alica.k »

i ja ih volim mada imam osjecaj da mi ne stoje bas ovi sa visim strukom :)

al hajde bogati!!! :D

jedini je problem sto ja imam malo jace listove i onda zapnu nogavice tu. al hajde i to bogati :D
Nadinka

#985 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

alica.k wrote:i ja ih volim mada imam osjecaj da mi ne stoje bas ovi sa visim strukom :)

jedini je problem sto ja imam malo jace listove i onda zapnu nogavice tu. al hajde i to bogati :D
Ma kod mene je drugi kroj, kod mene je onako lezeran,duge nogavice,pa dole stisnute, a i struk je spuisteni :)

Nego ona tvoja suknja cipkana, sto je ne obucen na crne grilonke i cipelice (mogu i nude neke),gore crna uska majicia/rolkica, meni bi tako super bila dok cekas ljeto i ljetne kombinacije :)
alica.k

#986 Re: What to wear???

Post by alica.k »

pa tako sam je i obukla jednom, neki dan sam je na smedje stramplice i smedji dzemper obukla isto. :)

al necu da se previse ponavljam :D
zamzija

#987 Re: What to wear???

Post by zamzija »

VenomousV wrote: ma jok ja :D
vi ste previse smiiiiiiiiinka za mene, ja uzivam u mladosti i hlacama i duksericama during the day :D
:D Ma kakva šminka, ovo što Nadinka postavlja je bas casual, za svaki dan, za posla, za kafe, ma za svega ubilo se 8-)
A čekaj čekaj da ti još navratiš nekoliko puta, pa se navučeš ko ja, pa provjeriš svako jutro ima li nova kombinacija, šta bi se moglo obući tako to :D
Malo po malo, suknju ćeš ti nama nosati jesi li čula!!! :lol:
I sakoiće, i pantalonice, i svega pomalo :)
Nadinka

#988 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Mislim da ovaj nisam objavila, evo en moze biti casual-niji :):
Image
inspire_me

#989 Re: What to wear???

Post by inspire_me »

alica.k wrote:i ja ih volim mada imam osjecaj da mi ne stoje bas ovi sa visim strukom :)

Heheheehhe, e sto se ismijah :sax:
zamzija

#990 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Nadinka wrote:Image
Ovo mi je SJAJNO!!!
Ja baš VOLIM žutu boju, a rijetko je ko nosi, mnogi misle da je previše djetinjasta, a meni je sjajna
Ili je ovo boja senfa, ne znam tačno kako je zovu ali je sjajna :) Super kombinacija :)
inspire_me

#991 Re: What to wear???

Post by inspire_me »

Joj meni stalno nesto novo treba, stalno bih nesto kupovala :( Kakva je ovo opaka bolest braco draga, ima li joj lijeka :D :D
Nadinka

#992 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Meni je ovo prava topla suncana zuta, ja je bas volim, narocito mi se svidjaju ovako dodaci u jacim bojama, podignu cijelu kombinaciju :)

Eh mislim se mislim za ove cipelice:
Image
zamzija

#993 Re: What to wear???

Post by zamzija »

To ti je bolest koju svaka žena ima, otvori ormar i kukumače da nema šta da obuče :D
Kad dođem na ovu temu, kad vidim kombinacije, vazda mi nešto fali da bude savršena kombinacija, i onda moram da kupim to nešto...... i tako se pare potroše jaranice :lol:
alica.k

#994 Re: What to wear???

Post by alica.k »

nadinka, ja imam sigurno 5 pari oksfordica :) najbolja obuca ikada!
zamzija

#995 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Alica jesi li bila u gradu da nađeš onu plisiranu suknju koju si govorila da ćeš potražiti ?
alica.k

#996 Re: What to wear???

Post by alica.k »

nisam, danas mi je lazy day otkako sam vidjela vrijeme jutros :(
zamzija

#997 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Baš je vrijeme šugavo :) Ljepše je šopingirati pod suncem :D
VenomousV

#998 Re: What to wear???

Post by VenomousV »

zamzija wrote:
VenomousV wrote: ma jok ja :D
vi ste previse smiiiiiiiiinka za mene, ja uzivam u mladosti i hlacama i duksericama during the day :D
:D Ma kakva šminka, ovo što Nadinka postavlja je bas casual, za svaki dan, za posla, za kafe, ma za svega ubilo se 8-)
A čekaj čekaj da ti još navratiš nekoliko puta, pa se navučeš ko ja, pa provjeriš svako jutro ima li nova kombinacija, šta bi se moglo obući tako to :D
Malo po malo, suknju ćeš ti nama nosati jesi li čula!!! :lol:
I sakoiće, i pantalonice, i svega pomalo :)
hahaha
nosim ja suknje i haljinice (ljeti i kad su spešl okejžns)
sakoe obozavam ali mi je strasno tesko naci neki da mi odgovara (rece mi krojacica jednom prilikom da imam musku duzinu ruke)
sve ja to volim i sve je to divno krasno ali mi je strasno tesko naci nesto odgovarajuce (jesam spomenula da sam 1,82 m visoka :D krakato bice kaj da kazem :D)
zamzija

#999 Re: What to wear???

Post by zamzija »

VenomousV wrote: sakoe obozavam ali mi je strasno tesko naci neki da mi odgovara (rece mi krojacica jednom prilikom da imam musku duzinu ruke)
sve ja to volim i sve je to divno krasno ali mi je strasno tesko naci nesto odgovarajuce (jesam spomenula da sam 1,82 m visoka :D krakato bice kaj da kazem :D)
Šta da ti kažem ....mašala :D
Ti garant koju god majicu dugih rukava kupiš imaš trofrtaljne rukave :lol:
Kako pantalone uopšte nalaziš :D
Litotes

#1000 Re: What to wear???

Post by Litotes »

[quote=a stiglo mi i ovo
Image

GENIJALNO!!!![/quote]

Ima sada i u HM ovaj
Image
Post Reply