What to wear???
Moderator: anex
-
inspire_me
#976 Re: What to wear???
Izgleda da su dzepovi vrecasti sa rajfeslusom, tako ja to skontah 
- alica.k
#977 Re: What to wear???
inspire me, pazaril suknju?
jesi to nasla nekog da ti uzme u UK?
-
Gospoda Ministarka
#978 Re: What to wear???
inspire_me, bas tako... kao sa neke militari jakne. Znaci vrecasti i imaju rajfeslus.
- Nadinka
#979 Re: What to wear???
oki, smislim nesto, eventualno iskoristim ovu sliku ako ne nadjem ensto slicnijeGospoda Ministarka wrote:inspire_me, bas tako... kao sa neke militari jakne. Znaci vrecasti i imaju rajfeslus.
-
inspire_me
#980 Re: What to wear???
Ma jok, pojavila se na 5 min na ASOS-u. Dok ja tebi poslah PP i iscekah odgovor, ona nestalaalica.k wrote:inspire me, pazaril suknju?
Al' uganjacu ja nju, skontala sam da se tu i tamo pojavi. Jesi joj ti nasla kakve plahe kombinacije
-
Gospoda Ministarka
#981 Re: What to wear???
Dogovoreno.Nadinka wrote:oki, smislim nesto, eventualno iskoristim ovu sliku ako ne nadjem ensto slicnijeGospoda Ministarka wrote:inspire_me, bas tako... kao sa neke militari jakne. Znaci vrecasti i imaju rajfeslus.
- alica.k
#982 Re: What to wear???
ma ja cekam ljeto, nije sad da je moram stalno nositiinspire_me wrote:Ma jok, pojavila se na 5 min na ASOS-u. Dok ja tebi poslah PP i iscekah odgovor, ona nestala![]()
Al' uganjacu ja nju, skontala sam da se tu i tamo pojavi. Jesi joj ti nasla kakve plahe kombinacije![]()
pokusavam skontat nacin da narucim to u UK a da mi onda neko posalje ovamo
a stiglo mi i ovo

GENIJALNO!!!!
- Nadinka
#983 Re: What to wear???
Ja tako volim ove jumpsuite, imam jedan smedji a sad sam vidjela u benetonu i od jeansa i ovaj sareni mi je super skrozalica.k wrote:ma ja cekam ljeto, nije sad da je moram stalno nositiinspire_me wrote:Ma jok, pojavila se na 5 min na ASOS-u. Dok ja tebi poslah PP i iscekah odgovor, ona nestala![]()
Al' uganjacu ja nju, skontala sam da se tu i tamo pojavi. Jesi joj ti nasla kakve plahe kombinacije![]()
na ljeto cu je uz sve moci sto imam...
pokusavam skontat nacin da narucim to u UK a da mi onda neko posalje ovamoi onda cu da kupim citav river island
a stiglo mi i ovo
GENIJALNO!!!!
- alica.k
#984 Re: What to wear???
i ja ih volim mada imam osjecaj da mi ne stoje bas ovi sa visim strukom 
al hajde bogati!!!
jedini je problem sto ja imam malo jace listove i onda zapnu nogavice tu. al hajde i to bogati
al hajde bogati!!!
jedini je problem sto ja imam malo jace listove i onda zapnu nogavice tu. al hajde i to bogati
- Nadinka
#985 Re: What to wear???
Ma kod mene je drugi kroj, kod mene je onako lezeran,duge nogavice,pa dole stisnute, a i struk je spuistenialica.k wrote:i ja ih volim mada imam osjecaj da mi ne stoje bas ovi sa visim strukom
al hajde bogati!!!
Nego ona tvoja suknja cipkana, sto je ne obucen na crne grilonke i cipelice (mogu i nude neke),gore crna uska majicia/rolkica, meni bi tako super bila dok cekas ljeto i ljetne kombinacije
- alica.k
#986 Re: What to wear???
pa tako sam je i obukla jednom, neki dan sam je na smedje stramplice i smedji dzemper obukla isto. 
al necu da se previse ponavljam
al necu da se previse ponavljam
-
zamzija
#987 Re: What to wear???
VenomousV wrote: ma jok ja
vi ste previse smiiiiiiiiinka za mene, ja uzivam u mladosti i hlacama i duksericama during the day
A čekaj čekaj da ti još navratiš nekoliko puta, pa se navučeš ko ja, pa provjeriš svako jutro ima li nova kombinacija, šta bi se moglo obući tako to
Malo po malo, suknju ćeš ti nama nosati jesi li čula!!!
I sakoiće, i pantalonice, i svega pomalo
- Nadinka
#988 Re: What to wear???
Mislim da ovaj nisam objavila, evo en moze biti casual-niji
:

-
inspire_me
#989 Re: What to wear???
Heheheehhe, e sto se ismijahalica.k wrote:i ja ih volim mada imam osjecaj da mi ne stoje bas ovi sa visim strukom
al hajde bogati!!!
-
zamzija
#990 Re: What to wear???
Ovo mi je SJAJNO!!!Nadinka wrote:
Ja baš VOLIM žutu boju, a rijetko je ko nosi, mnogi misle da je previše djetinjasta, a meni je sjajna
Ili je ovo boja senfa, ne znam tačno kako je zovu ali je sjajna
-
inspire_me
#991 Re: What to wear???
Joj meni stalno nesto novo treba, stalno bih nesto kupovala
Kakva je ovo opaka bolest braco draga, ima li joj lijeka

- Nadinka
#992 Re: What to wear???
Meni je ovo prava topla suncana zuta, ja je bas volim, narocito mi se svidjaju ovako dodaci u jacim bojama, podignu cijelu kombinaciju 
Eh mislim se mislim za ove cipelice:

Eh mislim se mislim za ove cipelice:

-
zamzija
#993 Re: What to wear???
To ti je bolest koju svaka žena ima, otvori ormar i kukumače da nema šta da obuče
Kad dođem na ovu temu, kad vidim kombinacije, vazda mi nešto fali da bude savršena kombinacija, i onda moram da kupim to nešto...... i tako se pare potroše jaranice
Kad dođem na ovu temu, kad vidim kombinacije, vazda mi nešto fali da bude savršena kombinacija, i onda moram da kupim to nešto...... i tako se pare potroše jaranice
- alica.k
#994 Re: What to wear???
nadinka, ja imam sigurno 5 pari oksfordica
najbolja obuca ikada!
-
zamzija
#995 Re: What to wear???
Alica jesi li bila u gradu da nađeš onu plisiranu suknju koju si govorila da ćeš potražiti ?
- alica.k
#996 Re: What to wear???
nisam, danas mi je lazy day otkako sam vidjela vrijeme jutros 
-
zamzija
#997 Re: What to wear???
Baš je vrijeme šugavo
Ljepše je šopingirati pod suncem 
- VenomousV
#998 Re: What to wear???
hahahazamzija wrote:VenomousV wrote: ma jok ja
vi ste previse smiiiiiiiiinka za mene, ja uzivam u mladosti i hlacama i duksericama during the dayMa kakva šminka, ovo što Nadinka postavlja je bas casual, za svaki dan, za posla, za kafe, ma za svega ubilo se
![]()
A čekaj čekaj da ti još navratiš nekoliko puta, pa se navučeš ko ja, pa provjeriš svako jutro ima li nova kombinacija, šta bi se moglo obući tako to![]()
Malo po malo, suknju ćeš ti nama nosati jesi li čula!!!![]()
I sakoiće, i pantalonice, i svega pomalo
nosim ja suknje i haljinice (ljeti i kad su spešl okejžns)
sakoe obozavam ali mi je strasno tesko naci neki da mi odgovara (rece mi krojacica jednom prilikom da imam musku duzinu ruke)
sve ja to volim i sve je to divno krasno ali mi je strasno tesko naci nesto odgovarajuce (jesam spomenula da sam 1,82 m visoka
-
zamzija
#999 Re: What to wear???
Šta da ti kažem ....mašalaVenomousV wrote: sakoe obozavam ali mi je strasno tesko naci neki da mi odgovara (rece mi krojacica jednom prilikom da imam musku duzinu ruke)
sve ja to volim i sve je to divno krasno ali mi je strasno tesko naci nesto odgovarajuce (jesam spomenula da sam 1,82 m visokakrakato bice kaj da kazem
)
Ti garant koju god majicu dugih rukava kupiš imaš trofrtaljne rukave
Kako pantalone uopšte nalaziš
- Litotes
#1000 Re: What to wear???
[quote=a stiglo mi i ovo

GENIJALNO!!!![/quote]
Ima sada i u HM ovaj

GENIJALNO!!!![/quote]
Ima sada i u HM ovaj