The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
SaPnA

#976 Re: The Walking Dead - serija

Post by SaPnA »

kakavdanakneiskustvu wrote:
IZVANZEMALJAC wrote:ja mislim da je živa pošto je bila trudna ona i djete su postali imuni na zombi bolest biče taj fazon

moguće,na imdb piše da se ta glumica ne pojavljuje u 2 od 29 epizoda,izgleda da je na žalost lori živa
(27 episodes, 2010-2012) ovako kod nje pise a ovako kod rika (29 episodes, 2010-2013) ali ne vjerujem da i idmb nesto zna, vjerovatno su zakljucili da je mrtva i tako stavili, mada sve je moguce, ali sve pokazuje da se vise nece pojavljivati, oprostaj od ekipe, onaj zombi, pa metak u celo, ovo dvoje zadnje je upitno
jasko_ba

#977 Re: The Walking Dead - serija

Post by jasko_ba »

Preglupo ce stvarno biti akio vrate Lori u igru. Doduse, kad je prezivjela onu glupost iz Prison Break kad joj otkinise glavu, a onda je magicno vratise nazad, ne bi iznenadilo i da ovdje nesto zacine. :x
SaPnA

#978 Re: The Walking Dead - serija

Post by SaPnA »

ako cemo vjerovati idmb-u onda jedino kao walker i da bi odmah bila ubijena, jer se ne pojavljuje u drugom dijelu sezone koji pocinje u januaru 2013 kao rick i ostali
Dasi

#979 Re: The Walking Dead - serija

Post by Dasi »

sve vas trosa lori nervira a tri stranice prizeljkujete/prizivate da je ziva :)
kakva lori, mozda jos koji put rika nazove dok joj ultra vazi i to je to :D
sama je u jednom intervjuu rekla da joj je zao sto je ubijena ali da je to za dobrobit serije ;-)
Zovem se Zelena

#980 Re: The Walking Dead - serija

Post by Zovem se Zelena »

Zar se vi još uvijek bavite mišlju da je Lori živa? Pa mislim, Deril je pronašao Kerol i koliko sam ja vidjela bila je sama jer ju je on odnio na rukama... A čini mi se i da je Lori "razgovarala" sa Rikom preko telefona, još mu je i nabrajala ko je sve tamo "na sigurnom"!
Sigurna sam 99% da nije živa, eventualno bi se mogla pojaviti kako zombi. Ali živa?! Nekako mi nema smisla nakon poziva...
Eborg

#981 Re: The Walking Dead - serija

Post by Eborg »

Pa poziv je halucinacija. Ali niko je ne očekuje živu, samo možda kao šetačicu gdje će Rick ili Karl oklijevati da joj prospe tintaru.
Eborg

#982 Re: The Walking Dead - serija

Post by Eborg »

Trust no one. :mrgreen:
relevantan

#983 Re: The Walking Dead - serija

Post by relevantan »

Sjooooooooo što me bezzzze trzate :evil: :D ........nema je ba više i tačka :evil: :D

Btw, i ona me Andrea plaho počela nervirati ne bih žalila da je gric-gric i onda da je recimo Deril puc-puc :D
dale cooper

#984 Re: The Walking Dead - serija

Post by dale cooper »

Ma mali je valjano odradio posao, u to ne sumnjam. :D Meni je priča sa Lori završena.
Eborg

#985 Re: The Walking Dead - serija

Post by Eborg »

Meni je ta glupača Andrea gora od Lori. Nešto se ne sjećam da je Lori ikada ugrozila grupu osim što je kenjala uokolo, Andrea ih je samo u belaje bacala.
Dasi

#986 Re: The Walking Dead - serija

Post by Dasi »

Eborg wrote:Meni je ta glupača Andrea gora od Lori. Nešto se ne sjećam da je Lori ikada ugrozila grupu osim što je kenjala uokolo, Andrea ih je samo u belaje bacala.
Eno sad mu ni Andrea nije po volji :D
Ima li neki muski lik da ti nije po volji? :P
Eborg

#987 Re: The Walking Dead - serija

Post by Eborg »

Andrea mi jedina smeta. Lori mi je (bila) svejedna.
racionalista

#988 Re: The Walking Dead - serija

Post by racionalista »

uobicajeno je da se za nekog glumca smatra da je prisutan u seriji ako se pojavi ijedna scena sa njim. znaci moze se desiti da npr. rick ili neko od ostale ekipe u zadnjim epizodama ima neke flashbackove u kojima se javlja i lori. samim tim vodice se kao da se pojavljuje u toj epizodi :D
Locker

#989 Re: The Walking Dead - serija

Post by Locker »

Tek se sad nakon ove 7. epizode moze reci da je 3. sezona krenula. Sve je do sad bio neki uvod u konacni obracun Ricka i njegovog antagoniste :) pukovnika. Ne znam samo ko ce od Rickove ekipe zaginuti sada...

Sto se tice Lori, koliko god glupo bilo, ona ce se vratiti kad se budemo najmanje nadali i spasiti ekipu od totalne propasti, po principu "deus ex machina" i svi ce je nakon toga zavoliti :D
dječak sa šibicama

#990 Re: The Walking Dead - serija

Post by dječak sa šibicama »

s obzirom da je Lori kofol zaginula u 22 epizodi, a pise da glumi u 27... :roll: eto nje nazad

Mada, po toj racunici (jer ostalim glumcima na imdb pise da igraju u 29 epizoda, a da su dvije bez Lori vec emitirane, onda bi se morala pojaviti u sinocnjoj, a ocito nece... znaci moze biti (i najizglednije je) da imdb uracuna svim glavnim glumcima cijelu sezonu unaprijed, pa im onda odbija epizodu po epizodu u kojoj se ne pojavljuju.

MADA, jos ima sanse da se pojavi u sljedecoj epizodi, jer u prosloj se cuo njen glas sto je jednako nastupu u epizodi :oops: :lol:
Zovem se Zelena

#991 Re: The Walking Dead - serija

Auuuuuuuu :-) dobra epizoda, napeta a grupa sve nemilosrdnija! Sljedeća će biti VRH!
Al' me Mišon nervira :x razumijem ja oprez, nepovjerenje i sve to... Ali brate, riječ - dukat! Ponekad pomislim da je mutava :mrgreen: Lafo ona nešto onim pogledima...

Jedva čekam sljedeću :-D
Locker

#992 Re: The Walking Dead - serija

Post by Locker »

Zovem se Zelena wrote:Auuuuuuuu :-) dobra epizoda, napeta a grupa sve nemilosrdnija! Sljedeća će biti VRH!
Al' me Mišon nervira :x razumijem ja oprez, nepovjerenje i sve to... Ali brate, riječ - dukat! Ponekad pomislim da je mutava :mrgreen: Lafo ona nešto onim pogledima...

Fakat je ters nekakav :D
Zovem se Zelena

#993 Re: The Walking Dead - serija

Locker wrote:
Zovem se Zelena wrote:Auuuuuuuu :-) dobra epizoda, napeta a grupa sve nemilosrdnija! Sljedeća će biti VRH!

Fakat je ters nekakav :D
Bolje joj odgovara mrgud :mrgreen:

Prođe mi kroz glavu sad... Ukoliko dođe do sukoba dvije grupe (a doći će) :-D imam osjećaj da bi Andrea mogla biti čovjek odluke. Ipak, nije bez razloga ostavljena u gradu. Možda je ipak prevagne ka staroj grupi :roll:
DON_eARL

#994 Re: The Walking Dead - serija

Post by DON_eARL »

Stvarno ne treba gledati serije koje nisu završene. :D Sad opet čekanje 7 dana, pa pola godine, besmisleno. Onako fino u cugu sve pregledaš i miran. :D

Ja se nadam da će ovo finale polusezone prikazati konačni obračun ove 2 grupe. Kao što sam i ranije pisao, izuzetno će zanimljiv biti odnos Daryl - Merle i kako će sve to uticati na obračun grupa, jer ipak Merle želi osvetu što su ga ostavili, a to vjerovatno kopka i Daryla. Andrea se zaljubila u Guvernera, pa je slijepa pored očiju :D , a uzimajući u obzir da su i Shane i Dale mrtvi, ne vidim razlog da se vrati staroj grupi. Ima baš komplikovanih relacija između likova, AMC to radi fantastično.

7. epizoda je bila baš napeta, ispitivanje golupčića pogotovo. Više sam očekivao od dijaloga u zatvoru, pominjanju činjenice da ih je oteo Merle, ali iz isječaka sljedeće epizode se vidi da nije pomenuto sa razlogom. :-D
dječak sa šibicama

#995 Re: The Walking Dead - serija

Post by dječak sa šibicama »

Nebi ja bas slijepo vjerovao IMDB. na Epguides pise da i 9 decembra izlazi epizoda.
just principe

#996 Re: The Walking Dead - serija

Post by just principe »

epizoda 8 je posljednja u ovoj godini..
Ako nekad ozivi Rickova drolja kao normalna osoba, serija vise nece imati smisla isto kao sto nece imati ako ubiju Deryla..
jalijas74

#997 Re: The Walking Dead - serija

Post by jalijas74 »

Kako je samo napeta epizoda bila. Navikao sam na neku dosadnu pricu iz 2 sezone "eno ga zombi koknes ga i idemo dalje" ali 3 sezona jednostavno ubija. Tako je sve dobro rezirano da sam cvrsto ubjedjen da ce biti i 4 sezona.
Michonne me ponovo odusevila kako roknu cicu u kolibi da su se svi sjebali.
Guverner ima zidine u koje se moze lako uci ali kako ce se izaci iz njih ?
jalijas74

#998 Re: The Walking Dead - serija

Post by jalijas74 »

kakavdanakneiskustvu wrote:nadam se da je gotovo sa lori u seriji,da se više neće pojavljivati
Wiki kaze da Lori u 3 sezoni igra u samo 4 epizode

Sarah Wayne Callies portrays Lori Grimes, Rick's wife and Carl's mother. (4 episodes)
jasko_ba

#999 Re: The Walking Dead - serija

Post by jasko_ba »

Volio bih da andreu uklone u narednoj epizodi, al posto je tamo sve naopako, kladim se da ce to biti deril ili kinez :x
DanteX

#1000 Re: The Walking Dead - serija

Post by DanteX »

jasko_ba wrote:Volio bih da andreu uklone u narednoj epizodi, al posto je tamo sve naopako, kladim se da ce to biti deril ili kinez :x

Koreanac, ne Kinez :D
Post Reply